Как ще изведат транзитния трафик от Бургас

Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) и община Бургас договориха възможности за изнасяне на транзитния трафик към Южното Черноморие извън града.

Обратно в новината

Коментари - Как ще изведат транзитния трафик от Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тази статия не знам какво може да се разбере, обаче със сигурност изобщо не може да се разбере "как ще изведат транзитния трафик от Бургас". Такава информация се появи преди няколко дни, ама тя нищо не дава. Кажете откъде, точно по кои улици и през кои завои ще минава това движение, защото точно тези практически подробности ни интересуват тук. Да не се окаже, че кметът е ходил да си хортува нещо с отиващо си правителство, а нещата са неясни, защото практически никой не е имал намерение нищо да прави.

Добре е че се слага нов асфалт, лошото е че дъжда го измива... КОЛКО кръпки има мостта на Трапезица дето му правиха ОСНОВЕН ремонт???? МНОГО! Как го бъркат как го полагат не знам, но не гърчи и лющи на всякъде!

Къде се работи бе, тая година и дупките из града не са закърпили, ЯМИ има, хората плочки слагат в тях. Дори маркировката почти никъде не обновиха. Работело се, само на приказки... хората не са тъпи.

Ами айде де! Както много често напоследък около Бургас се работи здраво, докато Варна спи и изостава все повече

Туй бургазлии сте по-големи комплексари и от македонците!Стига намесвахте Варна,мащабите са съвсем различни!Гледайте да си намалите селянията,че е огромна!

Така е. В продължение на 30 г. област Бургас се превъплъти в гр. Бургас /изключвам селищата, залепени до морето, макар че те от своя страна също нарастнаха 2-3 пъти/.

варненските аристократи да си траят, да си избират същите мутри и да се друсат в задръстванията, дупките и наводненията

Комплексарщина + селения = Бургас. Ама има защо!