Съдът спря Lаfka в Бургас

Административният съд в Бургас постанови, че павилионите нямат право да продават заедно цигари, вестници и пакетирани изделия.

Обратно в новината

Коментари - Съдът спря Lаfka в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не пищете глупости - във всички градове ,където проекта "Лафка" мина, стана с гласовете на ГЕРБ и ДПС!

Ами щом ще фалират, значи не стават за търговци, не Ви е 'Лафка' виновна.

Абсолютен тъпанар-безхаберник!

нагли ;алчни ;безочливи ;бесепаро депасарски миндили................за бога братя НЕ пазарувайте в лавка

Не купувам и никога няма да купя от будките на Прасчо нищо...направете го всички и няма да има нужда от съдилища и специални закони

С теб съм, откакто ги отвориха в нашия град, само 1 кутия цигари съм си купил :) ХОРА НЕ КУПУВАЙТЕ

СПОКОЙНО...ЩЕ СЕ НАСТАНИ...ТИХОМЪЛКОМ

И какво от това?Лелчето до нас,която 15 години я гледам смени 3 вида лафки...бетонна,ламаринена,алуминиева и пак си е на спирката.Сега е с "Лафка".Ами като й предложат добър договор за франчайзинг и търговеца който я зарежда с цигари,списания,кроасани,сокчета и др.ти предлага по-ниски цени и проценти от който и да е било в бургаска област,как няма да зареждат от него : ) Решението е тъпо и безмислено.Лелчето си има 1 бутка "Лафка",другите да му мислят,но който и да е ще избере "Лафка" ;)

Това което ще се случи сега е следното.Прасенцето ще избере да продава пакетирани стоки и цигари в бутките си,а мама е казала да купи другите "колеги"-монополистите с вестниците в Бургас и да ги нареди срещу неговите лафки или до неговите лафки,ей така за по-удобно : )

Не съм потребител на стоките, които се продават в подобни павилиони и не мога да взема страна. Но ако това е в ущърб на потребителите, подемете кампания за бойкот на "Lafka". Ако се осъществи, това ще има много по-голям и бърз ефект от административни и съдебни процедури (които се заобикалят, протакат и т.н.).

Оти ги ручахме жабетата? Докато съдът отмени там нещо си, Общинския съвет си промени наредбата. Сега нищо не може да спре ни Лафка, ни бъдещия евродепутат.

Във всеки град управата трябва да се грижи за жителитеси,като мерките и решенията, които взима да са в интерес и услуга на същите тези граждани. Щото те са тия дето плащат месните данъци и такси. Ако него прави,тогава коктейл-Молотов и натрапници като Лавка да несе позволява да отнемат бизнеса на хората. Ама си требва организация и хъс да се направи

Месните данъци изобщо не ме интересуват, друже. Виж, ако иде реч за местните, това е друга работа. А?

Съда ги спря! Добре. Но кой разреши поставянето им? Журналята защо мълчат като п....и?

Поредната хубава новина от Бургас!!Браво! Този град настина ли е в България, че единствено там се случват нормални неща?? Елате и в Русе - МОЛЯ ВИ, че тук е страшно- чалготия и "Lafka" навсякъде!

Е тогава защо във всички останали магазини се продават хр.стоки, пакетирани стоки, месо, колбаси, цигари и вестници!!!! А ако сега и те трябва да спазват това какво става??? Само Лафка ще продава цигари и вестници - голям "успех" за бургаските търговци --- не бъдете наивници - всичко е отлично планирано!!!!

Браво на бургазлии!Аз съм от Ст.Загора и елате да видите каквое принас-срещу всчко училище-Лафка....

В каква държава живеем?! Да променят закони и наредби, за да може един дебелак да продава каквото си иска.. Но най-грозното е, че хората все пак пазаруват от тези места! Ами заслужаваме си съдбата!

ГОРКИЯ СЪДИЯ! СИГУРНО ЩЕ ГО НАКАЖАТ! КАК СМЕЕ ДА ВЪРВИ СРЕЩУ ИНТЕРЕСИТЕ НА ГЕРБ и ДПС?

Не с лошо де, просто дават възможност на по-висшестоящите съдии да се облажат отменяйки това решение.