Коментари - 5-ма ранени в катастрофа заради животно | dnes.dir.bg
назад

5-ма ранени в катастрофа заради животно

Петима души пострадаха при катастрофа на пътя за с. Николово малко след полунощ в петък, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - 5-ма ранени в катастрофа заради животно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не стана ясно от новината. Дори и какво е било животното- мишка или слон, то на 18г. момиче , за име да не говорим! и без чер козел или дива пуйка може да и се видяло слон или поне мечка.

Опасявам се, че животинката е била "Black Ram" - Черен козел - много популярно питие в региона и ефтинко .....

Единственият мост на посочения път е още в града - знакът за край на Русе е след опитното поле. Движила ли се е с не повече от 50-тина километра в час? Или е летяла, например идвайки от Николово?

PS: Не са уточнили животното оцеляло ли е? Защото изглежда за да не блъсне някоя лисица, шоферката е решила да блъсне колата. Стандартен рефлект на неопитен шофьор. Сума катастрофи са станали за да се предпази някое улично куче.

Е какво... да минаваме през животните ли , кретен такъв ? Само да те позная накъде на улицата, подгонил някое бездомно куче ще ти разбия физиономията !! Бъди сигурен !!

Къде да те намеря, бе кучкаробияч.Ще ти вкарам опашката на песа отзад.

Е не, ще обърна колата с децата за да пазя хръта, а? Пълна газ и отгоре, а ти да го духш!

Ами ако животното е било сърна или някое по-едро? Преди време аз така излязох от пътя заради кон - според теб е трябвало да мина през коня, така ли? Много зтаеге да давате акъл, без да го имате! А относно това, че е неопитна - нали за да натрупа опит трябва да шофира? Поне е избрала време и място, в което движението не е много натоварено!

Ама защо наричате шофьорката "животно"? Щом се твърди, че животното е виновно, а става дума и за 18 годишна шофьорка (която определено е причината) какво трябва да си мисли човек.

писачите се надценяват, вероятно и това е било основната грешка на девожката умен и презивял го зад волана, никога не би го подценил и наж добре е да се вземе поука,вместо да се пиша псевдоостроуния

Трябва да е била някоя пораснала мишка от района на Чернобил.Известна е паниката която предизвикват тези гадинки на жените.

Я веднага да се издири тва животно, да му се вземе проба за алкохол и да бъде наказано. То така не може всеки да си излиза на пътя както и когато му скимне. Да се засили ограмотяването на мечките, зайците, елените, прасетата и чакалите и запознаването им с ЗЗДП че ни писна от неграмотни поданици в тая държава.

Може ли да разкодираш ЗЗДП!

Е,е,е,е... Браво!!! Най-сетне едно конструктивно предложение:))) Предлагам всички горски животни, заедно с добитъка в парламента, да бъдат изкарани на Боянските ливади и там Юлиан Вучков да им спретне едно семинарче с акценти върху материята на ЗДП и КРБ/ЗДП-Закон за движение по пътищата; КРП-Конституция на Република България/.

ЗДвП - закон за движението по пътищата!

И кой е инструктора-глупак, който й е дал книжката? И как по-точно я е дал тази книжка? То като ги знам в Русе инструкторите какви тотални некадърници са, не се учудвам от постиженята на учениците им.

Твоя инструктор също ли е в числото некадърници?

Аз не съм от дивото село Русе, нещастницо! Само съм минавал оттам, и ми направи впечатление какви нагли и надути селендури обитават този "град" със затихващи функции.

Интелекта и възможностите на тиражийте отдаааавна са ни известни.

А какво да говорим за неграмотен боклук като оооо който не знае как се образува множествено число в българския език? Айде, ако си турчин или мангал простено ти е.

Момичето явно е карало със съобразена скорост, затова в крайна сметка са се отървали с леки наранявания. Ако си бил на нейно място със сигурно си щял да се утрепеш, а кой знае още кой заедно с теб.

Аз пък не знам на вас/тираджиите/ кой ви дава книжки, защото досега не съм виждал по-агресивни, неспазващи знаците и ограниченията шофьори. Това са най -наглите и безотговорни водачи и дори бакшишите не могат да ги минат по безогледност. Така, че по-добре иди пак на кормуване и този път пробвай с русенски инструктор.....ще те научи на нещо...поне!

18 годишна, с привишена скорост и никакъв опит... Добре, че този път няма никой за погребване.

е, хайде сега , всички сме били млади шофьори, знаем как е когато седнеш за пръв път зад волана без инструктора! важното е , че са живи всички.

Dobromir Dimitrow

Да, знаем как е да си млад шофьор - очите на осем и караме с малка скорост, никога нощем без опитен шофьор до нас!