Коментари - Соцлидерът в Европарламента: Разграничете се от ”Атака”! | Днес.dir.bg

Соцлидерът в Европарламента: Разграничете се от ”Атака”!

Лидерът на групата на социалистите в Европарламента Ханес Свобода обяви, че българското правителство трябва да се разграничи от "Атака". От Европейската народна партия (ЕНП) пък нарекоха партията антиевропейска.

Обратно в новината

Коментари - Соцлидерът в Европарламента: Разграничете се от ”Атака”! | Днес.dir.bg

Коментари

hahahaha! Шах и мат!

Плясс през ръчичките на амтьорчето СергГейчо

А защо министърът/турист Данов още не е изметен? Щом е успял да открадне 15,000 евро от Франция като турист, не ми се мисли колко ще открадне от България като министър....

"Евродепутати: Кабинетът в България да се разграничи от Атака" А ОТ ДПС? КОГА КАБИНЕТЪТ ЩЕ СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ КАДРУВАНЕТО И ЗАВИСИМОСТТА СИ ОТ ТУРСКАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ? ДПС ИМА 11% С ГЛАСОВЕТЕ НА ОНЕЗИ ДВОЙНИ БГ- ТУРСКИ ГРАЖДАНИ, КОИТО СЕГА СЕ ПРОВЕРЯВАТ ЗА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ОТ КОНСТИТУЦИОННИЯТ НИ СЪД! ЗАЩО НЕ КАЗВАТ И ДУМИЧКА ЗА ДПС, А? ЗАЩОТО ЕС ПОДДЪРЖА ДПС- "ТУРСКАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ'- КАКТО САМИТЕ ТЕ Я НАРИЧАТ! ОТ КОГА В ЕДНА ГЕРМАНИЯ ИМА ТУРСКА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ, КОЯТО Е В ТЕХНИЯ БУНДЕСТАГ И УПРАВЛЯВА ГЕРМАНИЯ? ОТ КОГА ТАКАВА ПАРТИЯ ИЗДИГА СВОЙ ЧЛЕН ЗА ДИРЕКТОР НА ТЯХНОТО ДАНС? ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ПО ТЕЗИ ВЪПРОС, Г-ДА ЕВРОДЕПУТАТИ? ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС И ДА СЪСТАВИ МЕЖДУНАРОДЕН ДОГОВОР ЗА ПОСТОЯНЕН НЕУТРАЛИТЕТ!

България: Да се разграничим от правителството и мафията от ДПС, БСП/К и Атака

Те пък западняците все едно не знаят,че Волен играе роля!

Де това да го беше казала Москва за слугите си в България, българските комунисти, агентите ими и националистите им.

провеждан от БОКО СИКАДЖИЯТА му ръкопляскаха същите тези лицемери от Европа, защото защитаваше интересите на мултинационалните компании, а народа кучетата го яли.

Aми сега? Евролумпените и те платени от Бойко. Само Обама не се е обадил още ама като гледам, дебелоочието на другарите, нищо чудно и това да стане.

Ха, ха, как ще се разграничат, бе. Нали веднага правителството пада!

какъв си ти да казваш това а къде бйхте когато бика на държавата се съюзяваше с олигофрените- яне воле тичаше до брюксел да г пита кога да ака и т.т. та вие и кохортата ще се месите в българия-

Кучетата си лаят, правителството си реди далаверите!!!

Геноцид??? Уфф, и ти изживя своя КАТАРЗИС. Късмет и успех.

Мат с пешката!!!!!!!!! Сега Сергейчо ще ви обясни, че пак нещо сме останали заблудени в превода и нищо не сме разбрали. Те го хвалели, а не го порицавали, а Сидеров не е ултра националист, а само ултра социалист. ХАМСТЕР ОТПУШИ СИ УШИТЕ, ИЗБЪРШИ СИ ОЧИЛАТА И ПРОГЛЕДНИ ЗА СВЕТА. ИЗЛЕЗ ОТ ЗЛАТНАТА СИ КЛЕТКА И БЯГАЙ ЗАЕКО, БЯГАЙ.........

тези жрици на любовта от брюксел са взели по 30 лева, беззъби са , отчаяни алкохолици са, заможни са и сллугувайки на мафията искат да нпарвяят гражданска война , за да не се озовота в затвора и да се разбере колко пса крали.

Ти за народа не се грижи, гледай си 100-те левчета от позитано.

Сините дировски манипулатори нямат никакви скруполи. Същия манталитет като на Агент Буда. Всички заглавия и снимки на новини са така режисирани че да манипулират в полза на сините боклуци на Костов - Грабителя, Надето- Американката, Кунева - Врътката, Бакърджиев - Мавзолея, Паси - Натото, Сугарев- Диагнозата, Петьо Зъбите, Стефан Усмивката Жельо Жабока и т.н. които станаха сини гербери, защото останаха без субсидии и отново налазиха по площадите.

също така са и "лумпени"

А когато в началото на предния парламент Атака подкрепи ГЕРБ, нямаше проблем? Не и после, след като от ГЕРБ си откраднаха депутати от тях. Не случайно всички други партии ги намразиха, изключвайки очевидно притиснатия Яне Янев, който си обърна политиката на 180 градуса.

Меркел яко го е закъсала с изборите в Германия! То като се събереш с БУДА, какво и друго да очакваш! Явно България не и е достатъчна! Само повод да размаха пръст на НЕПОСЛУШНИТЕ СОЦИАЛИСТИ в СЪЮЗА! Та французите и бяха сложили прът в СПОРАЗУМЕНИЕТО със САЩ! Каква успешна изборна агитация и заслуга! Дори преди да стане ясно, че САЩ си е слушкал ЕВРОСЪЮЗ, ПАРЛАМЕНТ, КОМИСИЯ, а и правителства! Да бяхте избързали с изслушването за ЦЕЦОМОБИЛЧЕТАТА! Колко по-рано щяхте да се усетите г-жо Меркел

Прекалено йезуитски е цитирана въпросната новина. Дир моля бъдете по-обективни и не вадете думите на хората от контекста им.

Хахахах, ама то на социалистите номерата ги знаела цяла Европа! Те по цял свят са си същите измамници като у нас..

Правете каквото искате,само недопускаите ГЕРБ на власт.Тия съсипаха държавата.

Смени си ризата, че миришеш на Комунист.

Другари, нещо ще коментирате? И Европа се разграничи от вас! Как по друг начин да ви го кажат, че сте една измет...Вашата европейска партия ви обръща гръб....

Той Боко и на Обама е платил.

Обърна се на 180 защото от ГЕРБ го държат с педалски компромат с някакви цигани. Затова. Даже се наложи да се жени, за да опровергава.

"Политиката е изкуство на възможното". Казал го е един политик, по добър от всички сегашни. А казаха ли пичовете от ЕНП, че причината за положението със Сидеров е, че техният любим член ГЕРБ не позволява на депутатите си да ходят на работа?

Айде стига с тоя пример. Игнорът тогава не смееше и дума да обели на Боко, щото щеше да яде бахура... той затова е сбрал в момента толкова омраза.

Сега другаря Станишев ще ни обясни, че ЕС изобщо не е необходим на България и е време да се отделим от тях.

Не Европа, а депутат от ЕНП (Европейска народна партия), при която ББ отиде за договорки.

Падне ли Злодея ще го последва Гея и Бея. Нашите политици тука ще се опитат да заблудят европейските, че не е точно така.

Щом Европейския съюз настоява за избори да ни преведе необходимите средства за това.

И тези ли са платени от ГЕРБ, господа червени боклуци?

Трябва да има почтеност и принципност в политиката. Иначе става това, което виждаме сега.

води с 17 процента Меркел в Германия, разчита се , че хората са тъпи социалистите няма да докопат кокала в Германия, а както се вижда ще отпътуват от почти всички страни членки , те знаят да харчат, а не да печелят - справка Испания, Португалия, Гърция а сега и Франция

Абсолютно манипулативно заглавие! Дирове отвращавате ме толкова колкото и Боко!

Всички проблеми с юруш ефенди щяха да се решат, ако имахме законодателство, което задължава лудите да се лекуват!!!

Прочети пак! Разбирам от кой електорат си и че четенето не ти е сила, но направи поне едно усилие...

Пашата и ББ им плащат по 27 ле. и парче пица в европарламента.Долу Европа да идва Ким Чен едикойси.

Според евродепутатите Манфред Вебер и Вероник Матийо от Европейската народна партия (ЕНП), за С&Д нарушенията на човешките права са проблем, но не и когато ги нарушават социалистически правителства.

Съгласен съм! Така е, политиката наистина е изкуството на възможното... но, дали трябва да е на всяка цена? Защото си мисля, че сегашните управници точно това правят... да се задържат на всяка цена във властта.

Не се заблуждавай! По минусите на коментара ти си личи от кого са подстрекавани протестите! Други коментари са излишни!

Следващата стъпка е предложението на Германия за отнемане правото ни глас в Европейския парламент другари комунисти!!!!

Не мирише на комунист. Мирише на пяна от устата на Волен, и на нещо друго, ама в устата, на Местан.

Доколкото си спомням БСП и ДПС се разграничиха достатъчно ясно от Атака. Това, че Атака осигури кворум на парламента е само за да се спрат напъните на Боко да е нещо особено в този парламент и в политиката изобщо. Добър политически ход, нищо повече. Мутро-мафиотите вият от ярост. Атака не управлява и не е в коалиция. ГРОБ няма да помиришат повече власт, това е ясно на всички дори и на лумпените по улиците.

Дали? 1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта 2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл. 3. Връзка на касови апарати ,вндинг автомати и бензиностанции с НАП 4. спрян руски проект AEЦ Белене 5. спрян руски проект Бургас Александропулис. 6. Наредба за плащанията в брой до максимум 15 000 лв и спиране прането на пари 7. Промени начина за събиране данъците от наем. 8. Масови проверки по големите курорти и изкарване на светло обороти за милиони и заловени митничари как делят подкупи 9. Излови министър Цонев как дава 20 000 евро подкуп. Сега съдът го оправда обаче 20 000 евро се оказаха ,че са паднали от небето. Няма на кой да ги върнат. Не били на никой. Комунистическата шайка пак се измъкна от Закона. 10 Излови митничари как делят рушвети 12. Инфлация под 3% средногодишно или 11% за мандата при 37% при Станишко.

Няма такова нещо това ти го казваш син боклук. А дировете те подвеждат с манипулативното заглавие за да се радваш.

ГЕРБ спечелиха изборите, въпреки престъпните манипулации в деня за размисъл. Въпреки това, вотът бе подменен. Ние, техните избиратели не желаем ГЕРБ да участват в това НЕЛЕГИТИМНО Народно събрание.

Коментари - Соцлидерът в Европарламента: Разграничете се от ”Атака”! | Днес.dir.bg

Соцлидерът в Европарламента: Разграничете се от ”Атака”!

Лидерът на групата на социалистите в Европарламента Ханес Свобода обяви, че българското правителство трябва да се разграничи от "Атака". От Европейската народна партия (ЕНП) пък нарекоха партията антиевропейска.

Обратно в новината

Коментари - Соцлидерът в Европарламента: Разграничете се от ”Атака”! | Днес.dir.bg

Коментари

hahahaha! Шах и мат!

Плясс през ръчичките на амтьорчето СергГейчо

А защо министърът/турист Данов още не е изметен? Щом е успял да открадне 15,000 евро от Франция като турист, не ми се мисли колко ще открадне от България като министър....

"Евродепутати: Кабинетът в България да се разграничи от Атака" А ОТ ДПС? КОГА КАБИНЕТЪТ ЩЕ СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ КАДРУВАНЕТО И ЗАВИСИМОСТТА СИ ОТ ТУРСКАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ? ДПС ИМА 11% С ГЛАСОВЕТЕ НА ОНЕЗИ ДВОЙНИ БГ- ТУРСКИ ГРАЖДАНИ, КОИТО СЕГА СЕ ПРОВЕРЯВАТ ЗА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ОТ КОНСТИТУЦИОННИЯТ НИ СЪД! ЗАЩО НЕ КАЗВАТ И ДУМИЧКА ЗА ДПС, А? ЗАЩОТО ЕС ПОДДЪРЖА ДПС- "ТУРСКАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ'- КАКТО САМИТЕ ТЕ Я НАРИЧАТ! ОТ КОГА В ЕДНА ГЕРМАНИЯ ИМА ТУРСКА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ, КОЯТО Е В ТЕХНИЯ БУНДЕСТАГ И УПРАВЛЯВА ГЕРМАНИЯ? ОТ КОГА ТАКАВА ПАРТИЯ ИЗДИГА СВОЙ ЧЛЕН ЗА ДИРЕКТОР НА ТЯХНОТО ДАНС? ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ПО ТЕЗИ ВЪПРОС, Г-ДА ЕВРОДЕПУТАТИ? ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС И ДА СЪСТАВИ МЕЖДУНАРОДЕН ДОГОВОР ЗА ПОСТОЯНЕН НЕУТРАЛИТЕТ!

България: Да се разграничим от правителството и мафията от ДПС, БСП/К и Атака

Те пък западняците все едно не знаят,че Волен играе роля!

Де това да го беше казала Москва за слугите си в България, българските комунисти, агентите ими и националистите им.

провеждан от БОКО СИКАДЖИЯТА му ръкопляскаха същите тези лицемери от Европа, защото защитаваше интересите на мултинационалните компании, а народа кучетата го яли.

Aми сега? Евролумпените и те платени от Бойко. Само Обама не се е обадил още ама като гледам, дебелоочието на другарите, нищо чудно и това да стане.

Ха, ха, как ще се разграничат, бе. Нали веднага правителството пада!

какъв си ти да казваш това а къде бйхте когато бика на държавата се съюзяваше с олигофрените- яне воле тичаше до брюксел да г пита кога да ака и т.т. та вие и кохортата ще се месите в българия-

Кучетата си лаят, правителството си реди далаверите!!!

Геноцид??? Уфф, и ти изживя своя КАТАРЗИС. Късмет и успех.

Мат с пешката!!!!!!!!! Сега Сергейчо ще ви обясни, че пак нещо сме останали заблудени в превода и нищо не сме разбрали. Те го хвалели, а не го порицавали, а Сидеров не е ултра националист, а само ултра социалист. ХАМСТЕР ОТПУШИ СИ УШИТЕ, ИЗБЪРШИ СИ ОЧИЛАТА И ПРОГЛЕДНИ ЗА СВЕТА. ИЗЛЕЗ ОТ ЗЛАТНАТА СИ КЛЕТКА И БЯГАЙ ЗАЕКО, БЯГАЙ.........

тези жрици на любовта от брюксел са взели по 30 лева, беззъби са , отчаяни алкохолици са, заможни са и сллугувайки на мафията искат да нпарвяят гражданска война , за да не се озовота в затвора и да се разбере колко пса крали.

Ти за народа не се грижи, гледай си 100-те левчета от позитано.

Сините дировски манипулатори нямат никакви скруполи. Същия манталитет като на Агент Буда. Всички заглавия и снимки на новини са така режисирани че да манипулират в полза на сините боклуци на Костов - Грабителя, Надето- Американката, Кунева - Врътката, Бакърджиев - Мавзолея, Паси - Натото, Сугарев- Диагнозата, Петьо Зъбите, Стефан Усмивката Жельо Жабока и т.н. които станаха сини гербери, защото останаха без субсидии и отново налазиха по площадите.

също така са и "лумпени"

А когато в началото на предния парламент Атака подкрепи ГЕРБ, нямаше проблем? Не и после, след като от ГЕРБ си откраднаха депутати от тях. Не случайно всички други партии ги намразиха, изключвайки очевидно притиснатия Яне Янев, който си обърна политиката на 180 градуса.

Меркел яко го е закъсала с изборите в Германия! То като се събереш с БУДА, какво и друго да очакваш! Явно България не и е достатъчна! Само повод да размаха пръст на НЕПОСЛУШНИТЕ СОЦИАЛИСТИ в СЪЮЗА! Та французите и бяха сложили прът в СПОРАЗУМЕНИЕТО със САЩ! Каква успешна изборна агитация и заслуга! Дори преди да стане ясно, че САЩ си е слушкал ЕВРОСЪЮЗ, ПАРЛАМЕНТ, КОМИСИЯ, а и правителства! Да бяхте избързали с изслушването за ЦЕЦОМОБИЛЧЕТАТА! Колко по-рано щяхте да се усетите г-жо Меркел

Прекалено йезуитски е цитирана въпросната новина. Дир моля бъдете по-обективни и не вадете думите на хората от контекста им.

Хахахах, ама то на социалистите номерата ги знаела цяла Европа! Те по цял свят са си същите измамници като у нас..

Правете каквото искате,само недопускаите ГЕРБ на власт.Тия съсипаха държавата.

Смени си ризата, че миришеш на Комунист.

Другари, нещо ще коментирате? И Европа се разграничи от вас! Как по друг начин да ви го кажат, че сте една измет...Вашата европейска партия ви обръща гръб....

Той Боко и на Обама е платил.

Обърна се на 180 защото от ГЕРБ го държат с педалски компромат с някакви цигани. Затова. Даже се наложи да се жени, за да опровергава.

"Политиката е изкуство на възможното". Казал го е един политик, по добър от всички сегашни. А казаха ли пичовете от ЕНП, че причината за положението със Сидеров е, че техният любим член ГЕРБ не позволява на депутатите си да ходят на работа?

Айде стига с тоя пример. Игнорът тогава не смееше и дума да обели на Боко, щото щеше да яде бахура... той затова е сбрал в момента толкова омраза.

Сега другаря Станишев ще ни обясни, че ЕС изобщо не е необходим на България и е време да се отделим от тях.

Не Европа, а депутат от ЕНП (Европейска народна партия), при която ББ отиде за договорки.

Падне ли Злодея ще го последва Гея и Бея. Нашите политици тука ще се опитат да заблудят европейските, че не е точно така.

Щом Европейския съюз настоява за избори да ни преведе необходимите средства за това.

И тези ли са платени от ГЕРБ, господа червени боклуци?

Трябва да има почтеност и принципност в политиката. Иначе става това, което виждаме сега.

води с 17 процента Меркел в Германия, разчита се , че хората са тъпи социалистите няма да докопат кокала в Германия, а както се вижда ще отпътуват от почти всички страни членки , те знаят да харчат, а не да печелят - справка Испания, Португалия, Гърция а сега и Франция

Абсолютно манипулативно заглавие! Дирове отвращавате ме толкова колкото и Боко!

Всички проблеми с юруш ефенди щяха да се решат, ако имахме законодателство, което задължава лудите да се лекуват!!!

Прочети пак! Разбирам от кой електорат си и че четенето не ти е сила, но направи поне едно усилие...

Пашата и ББ им плащат по 27 ле. и парче пица в европарламента.Долу Европа да идва Ким Чен едикойси.

Според евродепутатите Манфред Вебер и Вероник Матийо от Европейската народна партия (ЕНП), за С&Д нарушенията на човешките права са проблем, но не и когато ги нарушават социалистически правителства.

Съгласен съм! Така е, политиката наистина е изкуството на възможното... но, дали трябва да е на всяка цена? Защото си мисля, че сегашните управници точно това правят... да се задържат на всяка цена във властта.

Не се заблуждавай! По минусите на коментара ти си личи от кого са подстрекавани протестите! Други коментари са излишни!

Следващата стъпка е предложението на Германия за отнемане правото ни глас в Европейския парламент другари комунисти!!!!

Не мирише на комунист. Мирише на пяна от устата на Волен, и на нещо друго, ама в устата, на Местан.

Доколкото си спомням БСП и ДПС се разграничиха достатъчно ясно от Атака. Това, че Атака осигури кворум на парламента е само за да се спрат напъните на Боко да е нещо особено в този парламент и в политиката изобщо. Добър политически ход, нищо повече. Мутро-мафиотите вият от ярост. Атака не управлява и не е в коалиция. ГРОБ няма да помиришат повече власт, това е ясно на всички дори и на лумпените по улиците.

Дали? 1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта 2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл. 3. Връзка на касови апарати ,вндинг автомати и бензиностанции с НАП 4. спрян руски проект AEЦ Белене 5. спрян руски проект Бургас Александропулис. 6. Наредба за плащанията в брой до максимум 15 000 лв и спиране прането на пари 7. Промени начина за събиране данъците от наем. 8. Масови проверки по големите курорти и изкарване на светло обороти за милиони и заловени митничари как делят подкупи 9. Излови министър Цонев как дава 20 000 евро подкуп. Сега съдът го оправда обаче 20 000 евро се оказаха ,че са паднали от небето. Няма на кой да ги върнат. Не били на никой. Комунистическата шайка пак се измъкна от Закона. 10 Излови митничари как делят рушвети 12. Инфлация под 3% средногодишно или 11% за мандата при 37% при Станишко.

Няма такова нещо това ти го казваш син боклук. А дировете те подвеждат с манипулативното заглавие за да се радваш.

ГЕРБ спечелиха изборите, въпреки престъпните манипулации в деня за размисъл. Въпреки това, вотът бе подменен. Ние, техните избиратели не желаем ГЕРБ да участват в това НЕЛЕГИТИМНО Народно събрание.