Премиерът чака ”със затаен дъх” прокуратурата за бюлетините

Премиерът Марин Райков обяви, че чака със затаен дъх прокуратурата и съответните институции да изяснят точно какво представляват 350-те хиляди бюлетини в печатницата в Костинброд.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът чака ”със затаен дъх” прокуратурата за бюлетините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз чакам "със затаен дъх" ченгето-РУМНАджийчето Райков" да го опандизят!

ИМА ДВА ВИДА ХОРА ...ПЪРВИЯТ ВИД ,ТАКИВА КОИТО ТЪРСЯТ НАЧИНИ И ...ВТОРИ .....ТАКИВА КОИТО ТЪРСЯТ ПРИЧИНИ.ДОКАТО ПЪРВИЯТ ВИД ВИНАГИ , АМА ВИНАГИ УСПЯВАТ ,ТО ВТОРИЯТ ,ТАКИВА КАТО ТЕБ/ МАЛКО И МНОГО ЛУДИ....ЗАРАДИ ПРИРОДАТА РАЗБИРА СЕ/ ВИНАГИ ПИКАЯТ СРЕЩУ ВЯТЪРА , И СЕ ПИТАТ ЗАЩО КОСМОСА Е ТОЛКОВА КРИВ.....СЪДБА...

Нали си юрист, сега напиши твоето решение по нарушаването на деня за размисъл съгл. закона. С нетърпение очакваме Вашето юридическото мнение и обосновка. Също редно ли беше преди да се изясни какви са бюлитините да се разпространява нали се пазят и се разследват. Коментарът??? И какво и как се оценява действието на Пр съгласно закона и твоето мнение, което е много ценно??? ИСТИНСКИ Държавник според мен се оказа само Марин Райков.

Ако сте стигнали до там денят"за размисъл"да определя житието ви, мнението ви и решението ви значи сте си пропилели останалите дни..Това е един НЕНУЖЕН измислен ден и май на това са се осланяли манипулаторите че няма да се вдигне шум....Аз а и много хора около мен с различни политически пристрастия сме убедени че ако има престъпление то трябва да се съобщава на мига а самото ОТПЕЧАТВАНЕ на такава бройка извън заявените си е 100% престъпление.

ТИ НЕ СИ ЛУД ПРОСТО ПРИРОДАТА ТАКА Е РЕШИЛА , СЪЩО ТАКА НЕ СИ ВИНОВЕН ЗА СЪСТОЯНИЕТО СИ .......ПРИРОДА.....

две-три тележки пржолки си хапнал, а ? Добро куче, добро куче Макс!

След изборите ние живеем в Прокурорска Република България.Нито една партия не извърши такава манипулация каквато направи Прокуратурата.

Това твърдение щеше да е глупост, ако не беше много сериозно лансирано от б.б.! Искрено се надявам ЦЯЛАТА прокуратура да погне б.б. за това изказване, което , ако се замислим, осъществява престъпния състав на поне един-два члена от НК. Чакам само конституирането на МС, за се поиска имунитета и на б.б. , и на цв.цв., но най-доволна ще бъда , ако тези лица бъдат осъдени с влязла в сила присъда точно по НК и НПК- в духа и буквата на закона.

МС да се чете НС- т.е. Народното събрание, а не Министерски съвет

Aко Прокуратурата е БЕЗПРИСТРАСТНА, за каквато се опитва да се представи, без да се бави да предяви отговорност на всички нарушители на деня за размисъл съгласно закона. ЗАКОНЪТ важи за всички включая Прокуратурата и най-вече. Нарушителите веднага да бъдат на съдебната скамейка, а не да чакат да се състави НС и ПР/во. В противен случай е пристрастна. Не съм член на партия, но това беше изтезание на всички граждани, а не знам какво издевателство в/у гербаджиите.

ще имаме нови играчи може би в Бобов дол ,Сливен или София НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С РАИРАН ЕКИП................

Райков, що не четеш НПК , за да си наясно, че при назначена експертиза се изчаква първо резултата от нея, и чак тогава по точно определен законов ред се извършват други процесуални действия? А пропо- къде са ти "великите юристи' и защо не са те информирали за процесуалните правила на НПК? Срамота- да не знаеш , че има ПРОЦЕСУАЛНИ ПРАВИЛА И РЕД в досъдебното производство- а уж си много добър дипломат, много разбираш нещата, твърде лесно отричаш фактите....

еееееееееее че дърво за дялане са и лайков и желязков,какво се правят на ощипани моми че нищо не знаят я по сериозно там ,ДЕТЕКТОР на ръжата и там ще си излезевсичко какво шкълкавят на този на онзи къде е байкоо защо се крие сякаш се навря в миша дупка ,айде де излез деизлез бе МУШМОРОК нали много знаеш

затаен дъх и стиснати зъби Мартинчо Райковия чака резултатите от Прокуратурата!Той и екипа му,бидейки основните отговорници за изборния процес заявяват, че отпечатването на повече бюлетини изобщо не е тяхна грижа! Типично българското безхаберие!

Тази платена гербероидна паплач, изпечени лъжци и манипулатори като безочливия Б.Борисов няма ли след този позор да напусне и да не мърси форума са малоумни и безпочвени писания.

ХА ХА ХА Ти и демократ??? Къде го прочете? Я се образовай минимално какво значи демократ??

Валидни ли са тези избори, проведени в нарушение забраната с Изборния кодекс за предизборна агитация 24 часа преди изборния ден /Чл. 133. (6)/ и за използването на агитационни материали, които накърняват добрите нрави, честта и доброто име на кандидатите /Чл. 134. (5)/, каквото представляват съобщенията и коментарите по ТВ7 относно отпечатването на повече бюлетини и представянето му като престъпление, въпреки презумпцията за невинност закрепена в чл. 31, ал. 3 от Конституцията на България? Макар и от огромен обществен интерес, това можеше да бъде направено на 10-ти и/или на 12-ти след 20.00ч. Вярно ли е, че прокуратурата е направила въпросното съобщение в предизборния ден, или това е "партенка" на Бареков? Ако пък не е "партенка", не е ли отмъщение срещу Цветанов за критиките му срещу магистратите, подкрепени от бившия американски поланик и пр.? Моля за отговор!

А каква е тая прокуратура от която изтича информация на контролирани порции и то само за определена медия и политическа сила! Тази прокурор е за затвора! Какво значи,,ИМАМ НЕОФИЦИАЛНИ ИЗТОЧНИЦИ В ПРОКУРАТУРАТА!!

Въпреки разделението по Конституция на изпълнителна и съдебна власт, Цветанов се опитваше и кадруваше в съдебната система. Сега защо квичите на умряло, като камъните се върнаха във вашата градина? Или щом е полу-божеството (цяло божество според ГЕРБерастката митология е само бащицата) Цветанов всичко му е разрешено? Не е ли противоконституционно да се нарушава личната свобода (отново гарантирана по Конституция), но въпреки всичко е нарушавана по устна заповед на Цветанов? За агитация в предизборния ден е компетентна СЕМ, а прокуратурата по Закон не може да откаже достъп до такъв тип информация. Четене му е майката, но не избирателно.

Няма какво да кадрува, 200% са потомствени комуноидчета, както и самият цветанов.

Брак не са бюлетините, а партията на Боко и Цоко. Вчера се изнизаха като дете на което са му взели играчката (бюлетините приготвени за подмяна на вота), обидени, че им развалиха схемата, с която бяха уверени, че ще победят на изборите. Кофти, а и Сретен чака. На пожарникаря май му се подпали задника.

по малка от 4 % не бива да се смята, защото точно тези 4 % е барйер за влизане в парламента. И Изобщо такива разлики се броят само във високо развити демокарции, но не са за България.

Пълна ревизия на печатницата. Колко хартия и консумативи са закупени, колкое технологичния брак, колко бюлетини са отпечатанаи ( официално), какво остава като наличност в склада и много лесно може да се разбере колко още бюлетини са напечатани над договореното количество.

печатницате не печата само изборни бюлетини! Тя печата и формуляри на фактури, товарителници, разни счетоводни и търговски бланки и т.н.! Отчечатването на 8млн и кусур бюлетини е било така работа между другото, честно спечелена чрез обществена поръчка.А и това,че собственика е и общински съветник от ГЕРБ (т.е. активист) си е чиста като сълза случайност...

Кога ЧЕРВЕНИЯТ КРАДЕЦ се е занимавал с производство, за да знае, че има такова понятие като БРАК. За ЧЕРВЕНИЯ КРАДЕЦ има БРАК, например по сметка, в политиката най-често практикуван с другия, ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ КРАДЕЦ - КРАДЕЦЪТ ДПС...Сега ще им се порадваме на КРАЖБИТЕ И ще ни стане МНОГО ХУБАВО... А за бюлетините какво - да, това беше брак, но какво от това, важното е, че ИЗЛЪГАХА НАД 700 х. ЛЕКОВЕРНИ, които НЕ ОТИДОХА ДА ГЛАСУВАТ! Излъгаха хората, които НЕ ГЛАСУВАХА ЗА БСП И ДПС. Затова се тези космически %-ти и за БСП, и за ДПС, и за Атака, просто СЪЩИЯ брой лумпени са по-голям %, защото ГЛАСУВАЩИТЕ СА ПО-МАЛКО. Бяха излъгани! Но това е Пирова победа за КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ! Скоро ще се убедят в това! А когато ВСИЧКИ БАЛОНИ на КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ се спукат и най-вече уйдурмата с бюлетините, се гответе за АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО на Борисов в СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ. Тоя парламент няма да изкара годината...

Баце и година им е много..особенно след тази помия ЕУ им е дигнала жестоко мерника..само ги чакат да ,поискат милиардите,за да довършват инфраструктурата ..от ,,колониалния империализъм"

ЦОКО И БОКО ГИ ОЧАКВА ПАНДИЗ ПАЛАС...

"БЪЛГАРИЯ ИЗЛИЗА ОТ КРИЗАТА" . КОАЛИЦИА ТЙАШАК ЗА БЪЛГАРИЯ-КТВ СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВОТО 1. Болен премиер и министър на войната срещу цигани и турци 2.Бойко на Полицията , ще бие и ще рърми с РПГТ-та, и 3.Цецо на външно, знае езици, ща послушва посолства Само Те са, други нема ??

Райков - член на ГЕРБ, трябваше не да чака със затаен дъх, а да организира проследяването на фалшивите бюлетини, заляли страната. Държавният преврат на физкултурника Цв.Цв., на охранителя Боко Тиквата и на мъртвите души, на ГЕРБ, избрали политически трупове , ни направи за смях и срина държавата, доведе населението до истерия при мисълта, че отново ни чака мизерия, подслушвания, убийства и криминални изцепки на ГЕРБ. Инатът на лумпените, дрогираната турцизирана българска младеж, масовото предателство на лидерите на десницата, държавният преврат на неграмотни типове на власт води след себе си бунтове. Размирици, омраза и срив на демокрацията. Десницата може само това - да срива държавата и да внася омраза към Запада и социалните държави на Европа. Не чакайте от природените български фашисти като тези на ФК Левски прогресивни настроения и служба на народа, това няма да стане. Гответе се за тъмни дни и нови избори до окончателното измитане на десницата от сцената.

ВСИЧКИ ПРИМИЕРИ ВИ ОЧАКВА ПАНДИЗ НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ!!!

За да станеш ти ,,примиер,, ли?Полицията вече трябва да ви размаже кратуните,не може 200 наркоманчета и Йоло Денев да тормозят 8 милиона

ОБРАЗОВАИ СЕ ПЪРВО....ЧАЛГАДЖИЯ

деер

Къде ги преброи 8-те милиона?

Весникарите умишлено мълчът, много добре са запознати, че има технологичен брак, и че тиража не може да се докара до точно определена бройка +/- 0 Вота беше манупулиран от една телевизия с учасието на БСП и прокуратурата.

Това да не са картофи. Има брояч. А и картофи могат да се преброят до една, с оптичен брояч. Виж ако заспал или се направи, че заспал изпълнявайки може би най-важната поръчка в живота си, това е друга работа.

Не се обаждай, не си от запознатите. Това да не ти е копирна машина

тази Мая Манолова що не земе да се скрие някъде, щото толкова грозно лае, че като я видя накъде по ТВ директно сменям канала. Направо ми убива слуха и въобще не ме интересува какво говори. Ако имат малко акъл БСП-то ще спрат да я бутат по микрофоните. Щото отдавна е известно, че един отвратителен глас като тембър и интонация може да провали и най-добрата идея - просто всеки си запушва ушите поради отвратителната мелодия на гласа и не чува нищо от казаното.

Сигнал от Мая Манолова, снощи гледах по ТВ как шикалкавеше, и как очевадно беше притеснена от въпросите на Цецо, явно, тези червени шмекери пак ровят под вола за теле, нали това им е в кръвта - да правят интриги, да създават проблеми и да крадат като за последно. БКП/БСП е партия на олигарсите, и е жалко, че червените бабички още продължават да им дават рамо.

Откъде имали информация, откъде... Нали знаете - аз да кажа, че сестра ти е к..рва, а ти ходи да обясняваш после, че нямаш сестра. Влей подозрение и съмнения в ума на хората, кажи една лъжа 100 пъти и тя става истина. Ей това им е цялата схема. И тази Мая Манолова що не земе да се скрие някъде, щото толкова грозно лае, че като я видя накъде по ТВ директно сменям канала. Направо ми убива слуха и въобще не ме интересува какво говори. Ако имат малко акъл БСП-то ще спрат да я бутат по микрофоните. Щото отдавна е известно, че един отвратителен глас като тембър и интонация може да провали и най-добрата идея - просто всеки си запушва ушите поради отвратителната мелодия на гласа и не чува нищо от казаното.

Подлоста,мерзоста ,коварството и низоста е запазена марка на БСП на всички избори..,особенно номера с недоказаната информационна бомба в последният момент,за да се очерни противника ,без да има възможност да се защитава. Спомнете си: при Софиянски-фалшивата партийна книжка!В последният ден При Костов -компромати за подслушвания и статията ,че притежавал редица мини в БГ за златодобив!Предпоследният ден! При Бойко надмина всякакви граници.В последният ден! Но този път няма да им се размине!!!.. Това трябва да е кауза на всички различни десни ,защото иначе България рискува да има едно вечно ДПС + червената партия хранилка!

А защо не е проверена другата печатница Демакс, където също са печатани бюлетини????? Защо ли, защото там собствени е Петър Кънев, депутат от БСП!!!!!

Не е проверена, защото Ти, или някой друг не е подал сигнал, че там се правят далавери! Какво си блял, та не си действал! Сега си смешен!

Премиерът да не се надява на милост, а да си приготви кеш голяма сума, за да отърве правосъдието! Може да поиска от депозитите на ГЕРБ. Все пак, техен човек е!

Всички българи на терминал 2 и тук остават тези,които си продадоха гласовете!

Ние ще ви упрамлявяме ! КТБ- Коалиция Ташак за България Волен- Премиер, министър на войната срещу цигани и турци Бойко - в Полициятя, ще бие, и ще гърми с РПГ-та Цецо- на Външно, знае езици, ще подслува

Защо не чака разследване за изнесените над 30 млрд us долара? Или произходът му не позволява такива волности?

че има ли хора още, които се съмняват, че тези бюлетини и скандалът с тях е изфабрилуван на Позитано??????? Това са хора, които работят по този начин, за тях феъролей няма, те могат да имат евентуален успех, но само с измами и манипулации.....но този път дори и с тези средства не можаха да победят ГЕРБ!!!!!!!

Роси, роси без мозъчни гънки коментар се неправи...А това "кой ми сра в гащите' за кой ли път се играе от герберасите..А за "победата" да ви е честита защото е точно като "малко бременна"...

защо не е била използвана печатницата на БНБ и за бюлетините и за протоколите? Контрол, сигурност и техника там са на супер викоко ниво.

И аз това се питам, ама отговор не получавам. Аха май се сетих - по-сигурно си е като обществената поръчка е харизана на някое наше момче от ГРОБ. Хем парички ще паднат, хем и фалшиви бюлетинки ще напечати в ползу ГРОБУ

Se taia

"А защо не е проверена другата печатница Демакс, където също са печатани бюлетини????? Защо ли, защото там собствени е Петър Кънев, депутат от БСП!!!!!"... Само показвам, че не сам "наши" момчета са печатали бюлетини. За мен всички са маскари. :)

законът изисква да се проведе държавна поръчка

Ясно е, че Прокуратурата се намеси в изборите и манипулира българския народ. Същата тази прогнила прокуратура, която е основен виновник за всикчи беди на българина през годините. Самият факт, че има намерени някакви 350 000 бюлетини веднага означава, че собственикът на печатницата и дори работници трябваше още в събота да са в арестувани. Дано хората не оставят така да бъдат лъгани и престъпници да определят бъдещето им!

То сценарият продължава - сега Прокуратурата ще се опита да притисне и Райков с обвинения за тези бюлетини. Ненормална държава!

НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ В ПАНДЕЛАТА!!! ВАШИНГТОНСКИ МЕКЕРЕТА...!!!!!

И ние чакаме ама...нямааа, нама. Сега каква мъка ще е да се обясняват от прокуратурата...изпокриха се като мишки :)

Служебният премиер някак гузно опитва да се дистанцира от Желязков. Сигурно знае още нещо, засега неизвестно на публиката.

станишко да шодава оставка, пореден провал на избори - той досега не е печелил избори като шеф на БСП! Оставка......

Недей така. Докато Станишев е начело БСП ще гледа властта през крив макарон.

Че какво ти пука,булка на теб за Серж и какви ги върши в БКП?Гледай си милиционерската кочина и стига некомпетентни изказвания!

"Имам информация че част от тези бюлетини са технологияе брак.."?????ами другата част бе аланколу за спомен ли е печатана????как е изписана хартията, мастилата, плаките, заплащането на персонала????на чий гръб е сметката или не ти пука защото и ти като Боко с чужди пари много работи "правиш"..

Защо вземаш отношение като грам понятие си нямаш от печатна технология.

Има ли форум на който да не покажете "интелекта си"..Ако поне малко имате такъв прочетете в интернет а за себе си зная че съм в тази работа 25 години...и съм наясно горе долу и каква пара е играла...

не познавал шефа на печатницата и той не бил идвал в МС???

Сигналът за тези прословути бюлетини е подаден от маята манолова, тази устатница, която не и стига ангел найденов, но и станишко атакува.......

Толкова шум и пак за нищо. Днес как така няма излята помия??? Толкова злоба и жажда за власт. Има ли някоя партия да мисли за народа ?????

Такава предизборна кампания не е имало. Представяте ли си какъв е залога. Народа пак ще духа здраво супата.

Не само Роман Василев но и главния прокурор трябва да подаде оставка след този скандал...Тези бюлетини не могат да послужат за нищо... Само помогнаха Бареков и компания през целия ден за размисъл да манипулират хората...

щом си рекъл...

Сега вече за нищо немогат да послужат ама каква хубава работа щяха да свършат за 122 депутатски места:)))Да знаеш и какви луди пари платихме за поръчката а тоя саде половината изпълни....

Какви са що са, не е интересно. Искаме да видим повдигнати обвинения и присъди. Ако няма такива то е ясно че Прокуратурата се заигра предизборно с БСП.

Даам, така е. Прокуратурата е много виновна, че си върши работата и ви лъснаха гробарските задци.

Направо си скъсаха г.за от работа - осъдени престъпници = 0, но приказки яко

За твое инфо не съм гласувал, защото 1-во няма защо, 2-ро няма за кого. Просто е тъжно да наблюдаваш какво става в нашата мила страна.

123,много е достойно когато си втори да се пъчеш,че си спечелил.не съм видялдосега победител на стълбицата на успеха да е вторият-това със станишев е жалка гледка кактно винаги втори -като се побъркаха от изливаната от тях мръсотия,така по-скоро настроиха хората да гласуват срещу тях.

Аман от простотии. Вдигнаха шум до небесата, накрая тихомълком всичко ще се потули, като много други далавери в тази държава. Всичко е една долна манипулация. Някои политици така и не се научиха да губят с достойнство и да си отидат подобаващо. Да видим СърГей как ще управлява, а уж не искаше.

Тези 350 000 бюлетини са само за 10 избирателни района. Логично е да се предположи, че за останалите 20 избирателни района са произведени 2 Х 350 000 фалшиви изборни бюлетини, които не са намерени защото са разпратени по- рано. ГЕРБ успя да извърши 2/3 от заплануваната фалшификация на изборите. За това престъпление наказателния кодекс предвижда доживотен затвор. А да видим, кой ще го отнесе??????

Ти го отнеси към лудницата

Хапчетата. Напомням, вземи си хапчетата.

Румен Петков няма далавера, в която не може да не участва. Отсвириха го от копанята и сега цвили. Още много гюбре има за изринване от обора на БСП. На следващия етап. Само така Серго. Метлааааа.

Другарката Мая-лая,заслужи големият кокал с мръсотията,която направи-сега чакаме момента,когато ще и заседне!...

Гея свьрши мрьсната работа с подменения вот , сега е ред неговите да го довьршат,какво да се прави бесепарски игрички!!!

Румен Петков: Станишев показа, че няма избори, които не може да загуби!!!

станишо,станишкооо,много си яден за власт-твоята програма е,,пременил се аля погледнал се па у тя,,

И на коя партия в крайна сметка са тези бюлетини?

Е как - на ГЕРБ!

аха с две думи на братовчедите от БСП

Всичко било на ГЕРБ,бе другари,даже и мръснишките Ви гейски номера,нали?!...

Ох, боже..., абе защо не използват някой стар и изпитан метод за изтръгване на показания ? Не може шефа на печатницата да не знае за кого са били предназначени бюлетините!

То е ясно за кого са били предназначени! Трябва да се каже кой ги е поръчал!

На някои другари им е ясно,като...в мъгла,май?!