МВР разкри група за убийства и отвличания (снимки)

Разкрита е престъпна група, създадена с цел убийства и отвличания за откуп. За участие в тази група спецпрокуратурата повдигна обвинения на Йосиф Йосифов - Йоско Костинбродския и на още четирима души.

Обратно в новината

Коментари - МВР разкри група за убийства и отвличания (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Look at those photoshop processed images? Do you see anything, cuz I don't.

Оставете ги! интересува ме САТНИШЕВ кога ще бъде следствен по най-очевадните въпроси-ЗАМЕНКИТЕ И ДРУГИТЕ КРАЖБИ?! ТЕЗИ ТУК МОЖЕ И ДА СА СВЪРШИЛИ И ДОБРА РАБОТА! ДИРА, не ме баламосвайте с подобни "статии".ПИтам : КОГА СТАНИШЕВ щЕ БЪДЕ СЛЕДСТВЕН ОСЪДЕН И В ЗАТВОРА?!

ТИЯ ОТ БЕДЕН ЧОВЕК НЯМА КАКВО ДА ВЗЕМАТ ТА ВЪЗНИКВА ВЪПРОСА ТИЯ НЕ СА ЛИ НЕЩО КАТО РОБИН ХУД ЩОМ ТОРМОЗЯТ ОЛИГАРХИЯТА ХЕ ХЕ ХЕ

сега Станишко и Доганчо чистят "чистачите"на Бойко после Бойко ще чисти техните А ние ще се джафкаме по форумите кой бял кой черен Те ще си гушкат парите ще се прочистват от време на време а ние ще си говориииим - ама нали е демокрация

костинбродските истории не са ли на ББ ?! сега разчистват поле за изява за престъпниците на тройната коалиция с показна акция в стила на ББ ама за сюжета на този реалити формат трябва да платят авторски права на ББ ха ха ха

Едно врвме снимките на тези хубавци ги окачваха на площада за запознаване на обществото с прастъпниците - сега им пазим имиджа като им закриваме лицата ?

много известен стана този костинброд бе:)печатници,престъпници,кока кола:)))

който дойде на власт хваща бандитите на другите, за да отвори място за своите. Румен Петков хвана Маргините за да отвори място на Маджо, които охраняваха защото финансираше БСП. Бойко хвана "наглите" за да отвори място на сега хващаните. Тези на които сега им отварят място ще ги хванат следващите

Доколкото се разбира от написаното, тази група е убивала престъпници. В този смисъл тя е доста полезна. Ако тези престъпници не бяха убити от тази група, благородният български съд никога нямаше да ги осъди.

това е само "повърхността" на нещата....тия винаги могат да решат, че ти си "престъпника", нали?

Много си прав.Чудесно е че се избиват.

АМИ БОЙКО БОРИСОВ И АВЕРИТЕ МУ ПОРЪЧАХА ФАТИКА - И СЕГА С ЕДИН КУРШУМ ДВА ЗАЕКА , АКО ТИЯ СЕ РАЗПРИКАЗВТ :))))

B.B. публично и съчувствено обясняваше че лично е разпитвал шаки и го предупреждавал че ще го убият

Червените лъжи нямат край

Родната полиция ни пази

Тази банда е шетала десетина години и някак си не ми идва да не е била под егидата на тази или онази служба...

т.е. под егидата на предното мутренско правителство

E добре де, кажете кой невинен са убили или са му отвлекли някой роднина?

Пак ще ги оправдаят-има ли у нас правосъдие??? От горе до долу е прогнило всичко-студентските и други протести са само върха на беззаконията.

"Делото се води от Софийската окръжна прокуратура, която през март 2012 г. го внесе в спецсъда.." И какво са разкрили комунистите манипулативни??? Това е старо дело/разследване, стари доказателства и осъдени още няма.

За този Йоско и убития хърватин се говори от 10г.

А КОГА ЩЕ РАЗКРИЯТ БОЙКО И РОСЕНЧО И ДА ГИ ВОДИ СЕРГЕЙЧО ,А?

серГЕЙЧО скоро,МНОГО СКОРО!

Каква способна полиция сме имали само - тази банда от 10 год. си действа в няколкомилионна България, трепе си хора наред и сега са разбрали и са ги хванали! Какво постижение за България, която е толкова малка -географски и демографски- че като разливаш вода и съседът си мие ръцете с нея. Ако и да ненавиждам комунизма преди 1989 г. - тогава тази бандичка още преди са намерили трети член за нея- вече да е разкрита и опандизена от народната милиция, прокуратура и съд!

тоя Йоско все на свобода стои. От 6-7 години какви ли не зулуми му приписваха и наркотици, и отвличания и катастрофа в пияно състояние с 4ма убити и какво ли още не, но той все си е отвън и сигурно пак ще излезе тея дни.

не е същия с катастрофата

Ма как бе? Как е възможно това? Нали само Бойко Борисов разкриваше престъпни групи, нали като го няма Бойко Борисов престъпниците вече не ги е страх?

рАЗКРИТА Е ЕДНА ОТ БАНДИТЕ НА Б.Б. И ЦВ.ЦВ.

Пише че бандата работила до 2010 г. когато част от нея била арестувана по друго дело.

поредната жалка операция ма мвр

Акцията не е ли ДАНС? Защото ГД Национална Полиция нямат спец група за задържане.

Не че нещо, ама тия що се маскират като нинджи ? Нещо страх ги е да ги ебт после ли ? Егати смелите български милиционери ...

ти, разбира се, се маскираш с ракия пуцаш. деца и къща нямаш

Ох, мислех, че и Местан е арестуван!

Той е главния заподозрян в организираната група за мултинационално оплюване и мачкане на мислещи хора с кодово име "Пенкилерите"!

някой май хвърли димка, за да отвлече вниманието от един друг въпрос, който е много интересен. А именно: Кой предаде Бисеров ?

Кой назначи Пеевски?

Кой назначи кратуня?

Да ги задържиш не е проблем тях ги знаят всички.От тук нататък ако си безпомощен да събереш убедителни доказателства съдът основателно ще ги освободи."ние ги хващаме а те ги пущат "е казана от един пожарникар който си няма понятие от тази работа.

Следва: ние ги ловим съда ги пуска...

Забравяш нещо - скоро ще започнат да боледуват, ако не са болни вече.

Крайно време е знакова фигура от подземния свят да увисне на бесилото, иначе няма държава!

е как всички вътрешни министри хващат едни и същи и тия пак са на свобода

Като гледам с какво удоволствие някои журналисти изписват имената,прякорите и биографиите на тези боклуци,как ги представят едва ли не като национални герои - отвращават ме. Наистина едни и същи имена се "търкалят" постоянно в новините,а резултат от арестите няма. По-добре да ги обявят за "вреден дивеч",та ловците да могат да ги отстрелват навсякъде,където ги забележат - тогава може и да се кротнат.Да чакаме правосъдие към тях - това е "кауза пердута",тях държавата ги защитава.

И тези ще се окажат "чисти като сълза".

Снимките са яко Counter strike :))

Това същия Йоско ли е който уби с Г класата си 2ма човека при катастрофа ?

Не, не е, оня е от Сливен !

Хм, тия май не са с пречупени гръбнаци - нали цецо шестака и агент Буда пречупиха гръбнака на мафията ? Нали на практика "организираната престъпност бе ликвидирана" ? Да не се окаже, че са ликвидирани само неудобните на борисов мафиоти, а другите, както беше например пеевски, са били честни бизнесмени при управлението на герб ! Добре, че останаха и професионалисти в ссферата на МВР, които продължават да се борят наистина с мафията, без да вдигат излишен медиен шум !

УНИКАЛНО проЗд си лузерче,вече по теб измервам глупостите на комуноидите тук.....поддържай еталона

Браво! Ти си 7/8 хуманоид!

А бе келеш КОМУНОИД Е БАЩА ТИ. Ако не знаеш - питай го. А и твойта партиина книжка за БКП - БСП още е налична....

Абе защо не организирате на Позитано един курс по грамотност? Поне за тия, които имат задачата да пишат глупости в дир-а?

Разкрили-звънци!Пак поредният кьорфишек!Освен да чупят главите на инакомислещите и да си пазят пикливите паметници,за нищо друго,не ги бива!