Близнашки смени още 3-ма областни управители, ще има и други

Служебният кабинет смени още трима областни управители - на Стара Загора, Варна и Перник. Ще бъде отстранен и друг, който стана водач на изборна листа на БСП.

Обратно в новината

Коментари - Близнашки смени още 3-ма областни управители, ще има и други | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който е сложил снимката - шапка му свалям. Тази сатанинска усмивка казва всичко. Ха да ви е честит.

Преди дни Близнашки увери, че правителството не прави чистка на областните управители, а заменя само тези, които са чисто партийни назначения. На тяхно място се слагат "солидни фигури, които да са като образец", заяви той. Абе тази ухилена тиква вместо да направи нещо наистина добро за народа той кадрува. Назначи хиляди зам.министри които да взимат заплата около два месеца до изборите от бедните данъкоплатци.Страшен дупелизец на партия ГЕРБ.

А ВИДИН НЯМА ЛИ ДА???

А може и с указ : всички назначени от предишните да се явят за получаване на оформените трудови книжки ! И малко по-бързо с назначенията както се казва: огън служба не остана . Няма да се заседявате нали ... че ....

Какъв палячо, как драпа драпа да стане някакъв. Ееех, ех, ех съсипия.

Ами той това е правил цял живот- драпал е да стигне по-нагоре.Колко за*ника е облизал за целта- той си знае, но не са били малко. Сега му се удало, макар и за два месеца и не знае каква простотия да направи по-напред, за да покаже колко е важен.

Ако може Близнашки да бъде избран за министър-председател в следващото правителство, ще бъде най-добре! Бих гласувал за него!!!

Прост ли е Близашки ,умен ли е,хитър ли е,натегач ли е,послушковец ли е,или е "честен" към хората,кой е организирал предварително този план,в кои покои е подготвян, имат ли ум в главата си тези хора ако оставят държавата на тиквата евентуално,какво целят и какви избори искат да изфабрикуват,защото нещата вървят в стройна организация и таен план!Затова искаме публичен политически и граждански диспут за бъдещето на България,нас това ни интересува,а не театър,а сериозно отношение!

humfry

Каква е идеята на тия рокади, като така или иначе след 3 месеца ще бъдат сменени отново? Със същия успех можеше да се справи и Орешарски за три месеца. Театър и цинизъм е всичко в държавата, ама има много материал, дето се надява все още някой да дойде на бял кон...

бЛизнашки и болшевишкото му правителство се държат като другарите от преди 1989 година. ОСТАВКА.

Близача няма да прави избори,ами направо ще постели на следващите!При условие ,че марионетките са за 3 месеца,а вече минава първия,що ги сменяш за два месеца по принцип,те докато седнат и трябва вече да са готови да работят без да познават работата,или и те са служебни но с тенденция за редовни,да подготвят избори инструктирани от някой си!За коя партия работиш бе неутрален,за прокопито,за тиквето,я обясни на народа прост!Каква избори подготвяш,а да проверил как се печатат бюлетини,добре се печатали,харно,а нещо за бъдещите планове на партиите,като дебат за бъдещето на България,че излиза че ще избираме някакви си,без да знаем защо и какви са им намеренията,крият ги,а този тайно подготвя стола, на някой си,идиотщина!

Предлагам на всеки 1,35 часа да се сменят всички областни управители и кметове на общини и тогава в рамките на 1 година, цялото трудоспособно население (около 3.46 млн) ще се е извъртяло. И де се вика, в рамките на този час и половина...... всеки да гепи според възможностите си. Честно и справедливо.:)

По усмивката от снимката ми прилича на психопад

Това правителство е Частно, а не служебно

Много е важно за изборите областните управители на големите градове да бъдат от греб ! Прави се всичко възможно, за да се върне на власт мутренско-милиционерската диктатура на другарят борисов ! Грозно е, когато отнемат насила единственото право на народа - да си избира управниците ! Непростимо ! А проституиращите ги купиха за жълти стотинки и сега са някак си доволни ... МРАК ! НАРОДЕ ???

Долен продажник,близач,,,,знаем за подписките в услуга на Б Б.Ще останеш в черния списък на историята-Откъде ти дойде това самочуствие ,че за 2 месеца искаш да унищожаваш всичко .Мръсник долен.

г-н блисашки как ли ще те блисне някои? не чувстваш ли че си исполсван за мрвсната работа, но очевидно толкова ти е аквла

lu4ka

Какъв губернатор ви гони бе, комплексари смотани?

Червените хе.ор.иди, започнаха да се пукат от злоба! Хайде, г-н Близнашки - с техните методи, по техните глави!

И някак си вече и г-н Лизнашки стана демократ нали ? И ти ли си като плевнелиев, борисов, лизашки - бивш активен комунист, но сега демократ ? Някак си е демократично да си сменяш политическите убеждения, ако има далавера нали ?

И така до края на света! Ами нали сте уж различни,бе пръдльовци,а колко различни,само докато се наместите и после ви видяхме,колко сте некадърни,нахални,тъпи и алчни,това мутрогербера си върви с отровата за народа!хайде,омитайте се,навлеци!

Бре говедо, що мучиш, не видиш ли че тия са синове и щерки на ония що преди 9-ти 4ч-та с фашагите ни клаха, а после се пребоядисаха и във властта се намърдаха?! Е истинските комуняги ги избиха, а тия що оцелехме пребоядисаните като комунисти ни осакатиха, а най-накрая и от работа и от партия ни изхвърлиха. Тия що я земая и останая на власт бея от ония що с Гешева дружея и герои станая, а кога да ги сменяме и да им тражим сметка ги погнахме они се надигная и здраво ни побия и поклая оти власта бе само ниина начело с Тодора от Правец, дека никой от нас преди това не беше чул или видел. Та за това по-полека с брътвежа за бой и не надавай толку вой, оти после твойте сами чете потепат и че кажат че не си демократ, а си магаре с голем инат.

Изкуствени усмивкаи са до време другарю бЛизнашки. И на децата им е ясно, какъв батак правите от всичко.

Като чета как квичат комуноидите срещу служебния премиер, просто се кефя.....явно тази власт яко е настъпала другарите от "Позитано" 20........

платена въртиопашка се прави на остроумна!

lu4ka

Ти добре ли си? Тоя е с партийна книжка от БКП.

А моля,шегички от тикве!имате си служебен-комунист,бивш премиер-охранител комунист,президент-комсомолски секретар и цял антураж червени"Боклуци" съратници както ги наричате,бъка,бъка,не ги разправяй на шапката ,с тез червени истории за печелене на гласове,не останаха балъци,ясни сте като бял ден,че двуличието ,няма да ви изтрие срама,който си носите и некадърността.

Cтава за смях този човек. Hали служебното правителство подготвя изборите, а този се занимава с политическа чистка и сякаш се готви да управлява дълго. Tова ли са наболелите промени в държавата? Tоя си го купиха.

Дира, трябваше да напишете биографични справки и за освободените областни управители да им лъсяне некадърността. Така само подавате кокал на троловете да лаят по новите.

една от най-откровените измами : "Няма (да) има масирано освобождаване, но се прави опит за подобряване работата на областните управи и да се внесе спокойствие, че ще се направят свободни и честни избори", с която се прикрива повсеместното завземане от ГЕРБ на властовите позиции на държавно и областно ниво, с последващо продължение до ниво кметове и зам кметове на по-големите населени места, още преди да са проведени, а не спечелени от ГЕРБ, извънредните парламентарни избори.

Абе, Нали беше БОСТАН? Що тогава се порива депесарския областен боклук, наред с червения?

тая държава, а от райска градина я направиха бунище дето всяко псе си върши работата в него и се джавка с другите, градината остава да си буренясва!

Тоя дали ги опипва младите засукани момичета,които са му подчинени?

Явно не си харесван от жените и страдаш за това.

днеска цял ден се дърляш на такива теми. фани и нашляпай чирака да се назобаш с допамин

ПО КОЛКО ти плаща Бат Боко за ОТРЯЗАНА БЕСЕПАРСКА ГЛАВА. ВНИМАВАЙ ЕЙ,КАКТО СИ СЕ ЗАСИЛИЛ ЩЕ РАЗОРИШ ЧОВЕКО.

Тряя ли да му се плаща?!?!?!? Може да го прави за удоволствие - както собствено, така и на народа!

Оставка на тоя некадърник и фалшификатор на подписи в интерес на Чехъла!

Аз мога да завеждам ентусиазъма, няма ли някаква служба за мен?

ТОЯ МАЙ Е Е ЗАГУБИЛ - СВЕ СЕ СМЕЕ БЕЗ ПРИЧИНА - МАЙ ОСТАНА БЕЗ АКЪЛ - КАТО П.....КА В НОВИ ГОЩИ

си е такова дека го пишуваш де, онаковата у новите гащи.

Този човек защо е все така широко усмихнат, толкова ли е прекрасно всичко в държавата или ни приканва и ние да се смеем на всичко, че друго не остана...

УСМИХНИ СЕ БЛИЗАЛКЕ - ЩЕ СНИМАМЕ ЗЪБКИТЕ - НАЛИ ЗАТОВА ТЕ ИЗБРАХМЕ ТАМ - ДА ПРАВИШ ЧИСТКИ И ДА СЕ ЗЪБИШ ЩЕ ТИ ВИДИМ СМЕТКАТА СЛЕД 05,10,2014

"Поздравления за Близнашки"-Нямало да има чистки??? А това какво е?? Това ли е подготовката на временното правителство за изборите?? Ами изборите почнаха от сега, няма нужда да се броят пилците на есен-те са готови от сега.

Това, че си решил да не чистиш не означава, че поне боклука няма да изхвърлиш!

Ако имаш в предвид себе си за боклук то тогава си прав

БОЖЕ КАКЪВ УСМИХНАТ ГЪЗ

БРАВО ! ХУБАВ ДЕН ЗА ПЕРНИК И ЕДНО ОТ НАЙ-СПОЛУЧЛИВИТЕ ПОПАДЕНИЯ НА Р.П. !!! Един НОРМАЛЕН управник да има в Перник след толкова дълго време, след Антоанета Георгиева, Светла й Памет, това е просто 6-цо от тотото !!! А, Росица Я от АБВ(гз) и да обикаля всички ТВ-та, нищо няма да и помогне !? Достатъчно се "уяде", и не знам каква е разликата между нея е оня Дъбов ??? Това ли са хората от левицата (БСП(Капиталисти))с новите ПОЛИТИКИ !!!

Ще похабятчовека за един месец.

Отдавна на всички избори интересни неща се правят именно в областните управи, където отиват всички книжа от изборите. Именно там се прави така, че едното нагоре, другото надолу. И не случайно са тези промени. И после дори съдът да проверява книжата, той проверява именно тези, които са обработени. Няма кой да пита хиляди сикове по общините кое как е било, а и те едва ли помнят.

Боже, от сега започва да става страшно, а какво ли ще стане след 5.10. ако ни се случи бб?!

МНОГО по добре от предното псевдо експертно "управление" , което докара страната до пълен блокаж! И влаковете спряха! Дерайлираха!

Радвам се, че на Посирано 20 е настанала паника, но все пак сте 'другари'! Дръжте се и ще изкараме петилетката за 2 години!

Други път надали ще има такава възможност,защото ще бъде неудобен на всички от двете страни .

Сменяй ги с усмивка и не им казвай защо те си знаят!

Държавата гине от мизерия, а тези си назначават нови управляващи и на един министър по трима заместника. Като че ли за краткия период на това правителство могат да свършат нещо друго освен далавери и пак далавери. Вече не се срамуват и дори не го крият от народа.Всеки гледа като муха еднодневка да се напуха до пръсване, че после идват други еднодневки. Определено това не е държава, а някакво изродено мафиотско свърталище, където се сменят само главатарите и копойте, но системата си остава една и съща.

Ще гине след вашето "експертно" управление друго се очаква!? Мор!

За защо гине държавата знаеш ли? Защото в цялата държ администрация изгониха и малкото, които работеха нещо, за да сложат депесарски нищоправци. И сега цялата държава си има 100 000 нищоправци от БСП и 100 000 нищоправци от ДПС.

Преди това бяха 100 000 нищоправковци от ГЕРБ и пак същото. Смените на властта облагодетелстват именно тях - сигурно се точите да сте следващите нищоправковци - ама от това не печели държавата, а само вие.А това за ДПС-то - ами то вожда отдавна заяви че те са най-добрите и интелегентните и ще прави коалиция с тях. Как така са нищоправковци.

много правилно, само дето държавната администрация е 350 000, та забрави да споменеш 150 000 нищоправци от ГЕРБ в това число...

Гони ги всичките другари , и без това се занимават само с партийни сплетни и играят напреко на кметовете по места! Има и изключения , ама много малко!

Да не вземе да ти замръзне гадната усмивка

Ще премине като смени всичките червени отрепки!

Тази усмивка е зловеща.

СМЕНЯЙ ВСИЧКО КОЕТО Е НАЗНАЧЕНО ОТ "ЕКСПЕРТИТЕ" ПРЕДИ ВАС!

А на чии партии са представители тези "страхотни фигури"?На тази ,на която трябва да гарантираш "честна" победа ли.Ей голям мишок се извъди и ти .реши да се отъркаш на ... на генерала,че белкин те нареди на софрата.

с какво Близнашки може да гарантира, че новоназначените не са партийно пристрастни? И да са образец на какво? На политическа безпристрастност ли?

Щом не са от БСП значи е за добро, и със сигурност в пъти по безпристрастни!

От 01.09.2014 започват протестите за ОСТАВКА на служебните имекяри на Пантофа! Вън на некадърната пасмина, чиято главна цел е осигуряване на служебна победа на Баце и Ушето...

този близнашки къде е тренирал за усмивка, че много го бива да разтяга лицето си.

Днес по телевизията съобщиха,че Бойко Борисов иска минимум 130 депутати ,но ще се стреми към 160. т.е. квалифицирано мнозинство. Може да стане ама с фалшификации. 1997 след Жан Виденов ,ОДС не постигна 160 ,че сега ГЕРБ ли?

Абе Вие не разбрахте ли - 240! Само тази бройка приляга на Бойко Методиев Борисов! Аз си лягам ... когато станат 240, ме събудете!

До сега каквото е поискал го е получавал! Та да не му се окажеш пророк!

Браво, от трима управители - двама адвокати. Абе що не вземе да назначи цялата адвокатска колегия, явно те са най-добри в управлението и другите специалности трябва да ги закрият.....