Близнашки смени още 3-ма областни управители, ще има и други

Служебният кабинет смени още трима областни управители - на Стара Загора, Варна и Перник. Ще бъде отстранен и друг, който стана водач на изборна листа на БСП.

Обратно в новината

Коментари - Близнашки смени още 3-ма областни управители, ще има и други | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно друграрите в момента им е много тегаво че им се разпада нагласеното ребусче баш преди съвсем да затънат в забвение. По добре милион калинки от колкото десет червени хлебарки. За сега добре евала на служебното, само така !

Добре... какво му бе на този в Перник... я да види тези в Плевен, Благоевград и София област... пълен цирк...

А на Софийска област?

Като ти е по-добре с милион калинки, що си не седиш в България, умнико?

Ok... Корекция... Плевен и Благоевград са извън играта... Остава само София област... там е най-зле...

Като дойде следващата власт, ще видим дали няма да ги заменят с партийни назначения!

как мозе бсп и дпс, са милионери всички и осте да лапат , а захтитават ''бедните'' *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

червените дебили са му дошли може би в повече

Както си се нахилил да не ти замръзне усмивката

Тоя ухилен мазньо що не миряса, па като дойдат титулярите ще се оправят?

Много ясно, че ще махне червенотиквеничковчетата и цялата сган около тях и с тях!

...и, до кога ... до другия петък , ам нали тиквата му трябват 160 места ,ам нали тоя шебек като върне мандата , на следващата седмица на новите областни ще им бият шута?!

Близнашки е трън в задника на комунистите.

После идват следващите и те сменят сегашните назначени и така демонстрираме дейност в полза на народа.

на Борисов. Още е в началото ...

Този защо е така ухилен до уши,на нас ли се смее?

Тези хора освен да сменят областни управители и да назначават доказани бандити , нещо полезно няма ли да свършат. Защо си мисля , че основния ангажимент на служебното правителство е да организира провеждането на предстоящите избори и нищо друго. Е, да ама не би , егати глъмарите .

А той какъв е,а - суросинкяв на червени точки?

Не е лошо да разчисти малко и министерствата, че шуробаджанащината там е покъртителна!

Трън с партиен билет. От най-лошите.

Слагайте, слагайте колкото си искате минуси. Това само показва, че ИСТИНАТА БОЛИ!

осъзнал се , или излекуван от червения СПИН

"губернатор" - полуинтелигентните журналя така "обогатяват" родния си език!

По принцип съм против честите смени на ръководни кадри, против кадруването на партиите, но когато едно служебно правителство започне нашироко да кадрува, тази работа започва да намирисва!Все пак когато кадруват партиите се предполага, че един по-широк кръг от хора предлага и одобрява кандидатите! А в случая със служебното - тази работа ако изобщо се обсъжда, включва най-много един-двама! Как тогава преценяват, кой е достойния и подходящия! Не са ли прекалено самоуверени в преценките си?

...

"Професора" в комунистическата школа е учил че така се подготвят избори, а не като Цвъки, недоучилия, с нек'ви имитации на бюлетини, дето всеки може да види. Давай комуняга, ние, всички партизани и комундета сме с тебе!

БОЙКО-МЕСТАН = партия БОСТАН

Истината е само една,Да гласуваме за БАРЕКОВ И КОВАЧКИ,това са хората които ще вкарат всичко крадци депутати във затвора.

Особено в земеделското. Там всеки е на някой.

да използваме "валията"! Пак е чуждица, какво пък?

Ще поживеем и ще видим. Питам се колко им е платено на всички, за да раздухат тази коалиция!

Професоре, помни проф. Радославов!

Изборният резултат извън България е показателен за много неща. Тъкмо калинките щяха да достигнат 400 хиляди и започнаха да ги махат за сметка на скакалци и хлебарки. Ако бяха минали психологическата стойност от половин милион, тогава хората масово щяха да се връщат.

Жабокът на Мутрака поддържа много добре "правилната" линия. За такива отрепки като Близалката писателят Калин Донков е намерил точното определение: Той не е толкова ренегат, колкото ренеГАД.

Доста неприятно излъчване. Този "фес" явно се вживява на господ и налага субективните си преценки за норми. Работата му е да кара а не да прави ремон в движение.

Ами да не сменят министри и министър председател тогава. И Доган не е широк кръг от хора.

И двамата са учили на едно и също място. В ПОСОЛСТВОТА НА САЩ как се манипулират избори и се узурпира властта. Интересно ми е за какво ги сменят при положение че след 2 месеца ще има избори и пак трабва да бъдат сменяни. От друга страна този пич познава ли ги тези хора които назначава? Знае ли какви са им възможностите или просто му спускат един списът свише и той го разписва?

Чудно ми е що предишното служебно правителство не смени, нито един областен управител?

колкото ви е платено на вас, да раздухате предната! Боко спомена веднъж, че е коалиция и вие закудкудякахте!

е , и ти не вярваш на тиквата , че му трябват 10 /десет/ министри турци в новия кабинет...сменете плочата и мисленето , идат нови времена ...

Селяндура в действие:"Моа да съм за два месеца, ама че уsерем сичко."

Това е на мода в момента.

Абе Благо, теб не те ли съдиха за кражба на алкохол ?

Интересно Плевнелиев от къде се познава със такива стари кадри на БКП-то.Плевнелиев стой зад всички тези експерти от служебното Правителство,въпроса е от къде ги изкопа??? Въпроса е толкова интересен да се разбере,колкото КОЙ КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ.

Ковачки той първо трябва да влезе в затвора заедно с цялата си рода, пък тогава да вкарва други там!

Получавам по 1000 лв. за всеки коментар!

Хора, не виждате ли, че става дума за въвеждане на тотален контрол!!! Не, че подкрепям или защитавам червенотиквеничковчетата, но не мисля, че това трябва да е основната задача на служебното правителство.

Нито се е излекувал, нито се е осъзналв. Просто му беше нужно докато прави кариера да бъде член на БКП/БСП. А сега се хвана с Герб и Плевнелиев, защото вижда как вървят нещата. Но да не стане, че от 2 стола на земята. Нагаждач, човек без морал, интересчия - ето това е Близнашки. Подлога на силните на деня!

Крадците от БСП/комунисти/ нямат думата

Гърците - една древна цивилизация, казват: обичаме предателствата , но не обичаме предателите. Този ухилен лумпен, макар че се води професор, нищо не е научил от историята. На мястото на уволнените професионалисти на БСП идват недоучените лумпени на ГЕРБ, на алчните, дрогираните, непотребните и опасни за всички нормални хора типове. Не е за вярване докъде се смъкна страната в лапите на десницата....