Близнашки: Не може да определяме сила като Русия за заплаха

Не може една велика сила като Русия бланкетно да се определя като заплаха за националната сигурност на България, заяви Георги Близнашки пред "Дневник".

Обратно в новината

Коментари - Близнашки: Не може да определяме сила като Русия за заплаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ич не е заплаха! Руски мекерета имаха наглостта да извадят акваторията на България от ЕС за да угодят на Газпром. Самолетите му вдигаха по тревога нашите измъчени изтребители. Продажниците му настояват и до днес за Белене, независимо, че имаше референдум който спря проекта. Дори министър подписа документ в полза на Газпром в последния момент за да подкара строителството на ЮП. Да споменавам ли, че правителството на Орешарски взе заем за да увеличи капитала на смесеното дружество? Близнашки трябва да бъде разкаран незабавно от Плевнелиев!

Разгазира ли се бе фанто?!

А ние не сме ли в постсъветското пространство? Или не може утре на дребния корумпиран диктатор да му скимне да "защити интересите на рускоезичното население", живеещо компактно по морето?

Може, г-н Близнашки, може! Може и то с основание, да считаме Русия за заплаха за България. Вече 70 години им сърбаме горчивата комунистическата попара.

Абе, герберастки тролове, само четирима ястреби се намерихте да плюете Близашки за една от малкото верни изказвания. Следва обаче шикалкавенето, че ще подкрепяме НАТО във всичките му действия, разбирай и при война срещу Русия.

"В случая заплахата за мира и стабилността в региона произтича от невъздържаните и агресивни действия на Русия в т.нар. постсъветско пространство," Ясно е, че Русия е заплаха за всички, които могат да се окажат обект на нейни интереси. За съжаление България също е в кюпа...

Само климатичните катастрофи са по-голяма заплаха от Русия за България. А този "премиер на протеста" се оказа, както се очакваше, поредния комунист-мурзилка. И изобщо целият политически живот е така минират с подобни, така сменят ролите, че няма отърване от тях освен силово и си максималко възможна бруталност!

Абе, трол червен, кога НАТО е заявявало, че ще воюва с Русия? Аман от путинова пропаганда!

Господина на снимката както винаги е ухилен до ушите.. все едно не е премиер на най-бедната държава в ЕС, която е в абсолютна криза.

тук само гербави олигофрени под строй тролят темата ....

Всяко дясно предателство трябва да има предел. Да обявиш Русия за наш основен враг е дело на нацисти. На абсолютно самозабравили се негодници - анонимни, мръсни и нежелани. Ако срещу подобно идиотско твърдение авторите му получаваха от Америка пари, иди дойди. Ще ги разберем - за тях парите са над всичко. Защото никога не са ги имали на село. Но доброволно, без компенсация да заемеш открито враждебна позиция, е наистина национално предателство. Не се знае в кой момент Русия отново ще ни защити, защото новите ни съзници са нашите стари врагове. А бив враг и бивш негър няма. А умните политици винаги си оставят изход - малък, но важен.

ами аз сушо сум готов да цепя дурвс за теб,нека да се видим ако искаш

ОСНОВНИЯТ НИ ПРОТИВНИК Е СЕГАШНА ПУТИНСКА РУСИЯ. РУСИЯ Е ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИЯ

До вчера Близнашки говореше простичко а днес и той почна да ни замазва очите с юридически лафове. Когато статистик каже репрезентативна извадка всъщност иска да мине метър за да не се обяснява много, щото молко хора ще се сетят че това просто означава представителна извадка. Та и тъй с лафа че не може Русия да бъде определена бланкетно като заплаха Близнашки иска да каже че на някои може и да им се струва че Русия е заплаха, ама требе много зор да види за да се измисли като как точно Русия е заплаха за България. За всеки случаи малко определения-Бланкетна норма Правна норма, в която фигурират понятия, чието съдържание не е точно определено (добри нрави, обществена полза и други подобни). Тя представлява идейна рамка на съдържанието, конкретизацията на което се определя от разбиранията, господстващи в обществото, или се запълва със съдържание, намиращо се в други закони или подзаконови актове. Една бланкетна норма може да бъде свързана и да служи като основа на много други норми. Бланкетни наказателни състави Такова формулиране на наказателноправни норми, при което посочените в тях признаци на престъплението следва да се допълнят или специфицират чрез друг нормативен акт закон, правилник, наредба и др. Общият бланкетен състав може да бъде основа на многобройни наказателни състави.

Ами ако искате я смятайте. Ако искате и война й обявете! Ей така, за да видите колко бързо ще избягат янките от Бургас! После да не плачете, че пак учите руски! А тоя на снимката си е стар доносник и с радост ще посреща руските освободителни войски! Нищо чудно вече да си води и бележки за повечето протестъри.

ами аз сушо сум готов да цепя дурвс за теб,нека да се видим ако искаш

Зле е тоя.

Русия вече не е онази братска Русия. Русия е СССР-2, Империята на Злото, Агресорът, Страната, която счита България за своя собственост. За руснаците ние сме "пиндоси", тоест подчинени цигани.

тази срамнa подлога близнaшки.гади ми се от физиономята му

eх, как бе Близнашки? Русия ни е враг номер 1, трябва да спрем да празнуваме 3 март, да им наложим санкции и след това да им обявим война. Така веднъж завинаги ще се справи с тях и Президентът ни ще е спокоен. Тъпи, кухи гербери, та дрънкат...

Ако нещо е заплаха за теб, ти война ли обявяваш?

може - Русия е агресор и империалистическа държава. Просто трябва да се прочете историята на България от 1917 година до наши дни, а не е лошо и да се прочете за имперската руска политика и трудовете на Владимир Ленин и Йосиф Сталин.

По този повод да помогнем на прогресивното демократично човечество като изпратим към бреговете на Русия нашия мощен подводен флот и ударната си авиация изтребители 5 -то поколение. Десетината ни души морска пехота може да стигне и с гумени лодки взети назаем.

та Русия да те защитава? Мен ме страхуват продажните и ненаситни български политици, от кражбите на които се срива държавата. Русия е част от проблема, а не решението му

Позицията на България трябва да бъде в подкрепа на предложението на Русия, а именно -спиране на военните действия и преговори, в които участват всички враждуващи страни .И ЕС да престанат да размахват назидателно с пръст и да мислят само за санкции,които засягат всички ни .

Храбрите български воски ще стигнат бреговете на Русия с водни колела от Влас бийч защото временно нямаме кораби, а няма и бензина е скъп.

браво,напулно те подкрепям

много добре го каза

я започна Русия, нахлувайки в Крим, а след това в Луганда и Донецк. Щом Русия иска да спрат военните действия трябва просто да изтегли войските си и чеченският башибузук от Украйна.

да му хрумне

Вземете се в ръце, моля ви. Някои от пишещите тук наричат премиера "мурзилка". Ако обаче друг пишещ нарече някой от троловетеq, хулещи Близнашки, със същия епитет, то веднага постинга му се изтрива. Тук Афганистан ли е?

кораби през 1912 година, българския миненосец "Дръзки" извади от строя флагмана на турския флот бронирания крайцер Хамидие. Това неутрализира турския флот в Черно море по време на Балканската война. Другарю Петров, май си минал с връзки по история или с дребни подаръчета???

Комунист комунистите подкрепя.Това е положението.

Не подкрепям колективните предложения на НАТО .НАТО трябва да промени стратегията си ...към момента се определя като терористична организация .Няма конфликт който да не есъздаден от САЩ И НАТО ,след което се явяват като миротворци.Така ,че временният да внимава какво говори ...това ,че сме членове на НАТО не значи да подкрепяме неправилна позиция

Не! Хибридната война, която води Русия срещу Украйна включва военни и невоенни средства за водене на война. Например: ЕНЕРГИЙНА ЗАВИСИМОСТ, ПОДКУПИ НА ДЕПУТАТИТЕ ЕР.ЕНКОВ И КУЮ.ДЖИЕВ, ИЗКУСТВЕН ФАЛИТ И ОБИР НА КТ. и тн

Да не сте в напреднала бременност, че ви се гади?

беше създаден от Русия , Другарю !

Обичаме да се хвалим с грешките си-)

Ттъпанар.

Ти защо не подкрепяш комунистите. Нали ГЕРБ са същите комунисти като като БСП. Аз не виждам никаква разлика между двата клона на комунистическата партия

Няма такова нещо ,като: бивш милиционер,бивш педер*с и бивш комунист!

Сигурно руснаците направиха майдана, те горяха живи хора в Одеса, забраняваха езици е ограничаваха права на малцинствата. Проблемът дойде от там, че малцинството хохли се опита да наложи ЕС на целия народ, без референдум. Само че украинците не са българи....

Агресивната политика на нацистка Германия и агресивната политика на путинова Русия не се отличават с нищо.Европа са държи като птица,заровила главата си в пясък.Близашки отменя една правилна позицияX.

И защо в Крим не гръмна и една пушка,троле? Защо хората прегръщаха"окупатора си"там,троле? Защо войската на Киев се спасява с бягство при "врага"троле? Защо в Русия има 800 хиляди бежанци,ако са нападнати от Русия,троле?

След "освободителната" мисия на чизмарите в Украйна, над 50% от украинците са за бързо присъединяване към НАТО.