Близнашки: Не може да определяме сила като Русия за заплаха

Не може една велика сила като Русия бланкетно да се определя като заплаха за националната сигурност на България, заяви Георги Близнашки пред "Дневник".

Обратно в новината

Коментари - Близнашки: Не може да определяме сила като Русия за заплаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Политическа шизофрения! дир.бг"Близнашки: Не може да определяме сила като Русия за заплаха" агенция пик"Близнашки: Агресията на Русия в постсъветското пространство е заплаха за мира в региона!" Последно Близнашки, заплаха ли е Русия , или не!

rado_7_6@

Терораша не просто е заплаха, а е най-голямата заплаха за суверенитета на България. А бг мурзилките са жалки продажници.

До вчера Близнашки говореше простичко а днес и той почна да ни замазва очите с юридически лафове. Когато статистик каже репрезентативна извадка всъщност иска да мине метър за да не се обяснява много, щото молко хора ще се сетят че това просто означава представителна извадка. Та и тъй с лафа че не може Русия да бъде определена бланкетно като заплаха Близнашки иска да каже че на някои може и да им се струва че Русия е заплаха, ама требе много зор да види за да се измисли като как точно Русия е заплаха за България. За всеки случаи малко определения-Бланкетна норма Правна норма, в която фигурират понятия, чието съдържание не е точно определено (добри нрави, обществена полза и други подобни). Тя представлява идейна рамка на съдържанието, конкретизацията на което се определя от разбиранията, господстващи в обществото, или се запълва със съдържание, намиращо се в други закони или подзаконови актове. Една бланкетна норма може да бъде свързана и да служи като основа на много други норми. Бланкетни наказателни състави Такова формулиране на наказателноправни норми, при което посочените в тях признаци на престъплението следва да се допълнят или специфицират чрез друг нормативен акт закон, правилник, наредба и др. Общият бланкетен състав може да бъде основа на многобройни наказателни състави.