Коментари - Преизбраха Валери Симеонов за шеф на НФСБ | Днес.dir.bg

Преизбраха Валери Симеонов за шеф на НФСБ

Валери Симеонов беше единодушно преизбран за лидер на Националния фронт за спасение на България. Това стана на третия редовен конгрес на политическата сила.

Обратно в новината

Коментари - Преизбраха Валери Симеонов за шеф на НФСБ | Днес.dir.bg

Коментари

Закриха коментарите! От два часа стоят на 56! Съмнявам се,че този ще излезе! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !!!

Само не разбрах, това добрата новина ли е или лошата.

НЕ са във власта,България върви в правилната посока! нитеБоклуци

ЧУДОВИЩЕ!!!

ХА-ХА-ХА , та нали това си му е собствена партийка , продукт на скапаната му кабеларка СКОТ , съставена от шепа платени клакьори и алчни патриотари , нагаждачи и лумпени в най-пълния смисъл , мижътурки с нечистоплътен произход и сребролюбив нагон

А на бас,че Далавери Балевски,вече се е разпоредил махане на новината или блокиране на коментарите под нея ! Такава цензура,както в СКАТ дори и Гьобелс не е въвеждал. АЛФА-джиите,поне прекратиха нацяло общуването си с народа.

Този крадливец с тази азиятска сура е дъното на падението........НАРОДЕ????

Това е лудост!Този човек е вреден не разбрахте ли!?

Тъпи хора симпатизират на Фронта за спасение на Бойко ! Те не знаят и не виждат , че този под чадъра на Патриотизма краде та се светка ! Добре че рано оздравях и прогледнах , вече няма Паричния фонд в течение на 3 години !

Из ,,Стадото на слепия пастир"... Стадото овси,си преизбра ЛЪЖЛИВИЯ пастир /по-точно чобанин/,да ги води към свтли бъднини.../по-точно в забвение с презрение/!!!

Как да се запиша в младежката структура? Има ли възрастова граница? Аз сега съм на 38, но съм начинаещ в политиката. Обаче много искам бързо да се издигна и на следващите избори да стана поне депутат. А защо не и вицепремиер?

ето от такива тъпунгери като теб пати цяла българия

преизбран единодушно сто процента пълен боклук гласуване като при баи тошо с пълно мнозинство

Валерката Симеонов е също китаец, да го духа и той.

ха,ха "закрит за медиите", всичко скрито-покрито, по това веднага се разбира що за стока са,почне ли да се крие веднага го отпиши, нищо не се е променило от бай тошо, лапачи и паразити във властта..

Е, толкова си могат. По-добър няма откъде да си намерят. Жалко!

Браво на Валери! Само Боко е недостижим, него го преизбират с повече гласове, отколкото са делегатите. Обаче в ГЕРБ това на никого не прави впечатление, защото там математиката е на друго ниво ...

В грешка си драги. Нима допускаш Н.В. ББ ще падне до нивото на Валерката и да постигне САМО 100%.......... жалък си..........там очаквай ПОНЕ 150%...... няма да се излагаме я!

Искам тапетите да са в розово, искам и килима да е пухкав и в .. розово. Искам и политиката на партията ми да е в розово !

е позор за България.

С този рейтинг на патриотите може да се каже, че цялата партия е гласувала за наго. ;) Странно, мислех си, че в кабеларката работят повече от 150 човека.

147 на 0. Браво. Това е показателно за това колко добре си върши работата Валери. За мен той е най истинския и честен политик който сме имали от началото на "демокрацията". И искрено се радвам че патриотите са във власта и то за първи път. До сега никога не са имали ръководни постове и власт. Сега това е най-доброто ни правителство от демокрацията до сега и виждаме как България взема лека полека да се оправя. Последните закони които Обединените патриоти приеха и се подкрепиха от ГЕРБ и се въведоха са стъпки в правилните посоки. Държавата след този 4 годишен мандат ще е в пъти по добре, и много наши емигранти ще са се завърнали за постоянно до 4 години.... а дано после имаме и втори 4 годишен мандат на обединените патриоти и герб.

да да отделно от това господин Валери Симеонов е един изключителен човек, невероятен БЪЛГАРИН велик мислител и още по велик изпълнител на делото на българският народ, един епохален гении който свети като една звезда на небосклона по който се движи изстрадалият ни български народ. Аз съм горд с факта че мога с чест и достойнство да работя за него....

Лелеле, колко ти плати валери за да напишеш тези слова. Ако имаш грам мозък помисли, какво точно е направил валерката за България?

Никой не ми е плащал нищо. Не се занимавам с корупции и никога не съм се занимавал. Не познавам никой от политиците. Обикновен честен българин съм. Всеки истински българин който е патриот и родолюбец няма как да не подкрепя и други такива българи. Които също милеят за държавата и мислят най-доброто за нея и народа ни.

това е както в часна фирма шефа е шеф цял живот но на следващите избори отново само в бургас

Най-смешни са ми другарите от ДПС и Карадайа. Имало националистическа партия в правителството.И се жалват на Европата. Каква националистическа партия е това,бе чоджум?! Националнопатриотична партия в България няма. От както са на власт тези хора забравиха даже патриотичната си риторика,с която упоително ни помпаха преди изборите.

Ура. Преизбран със 100% . Това и в НДКР не се е случвало. Приветстваме новината защото ще продължим да гледаме порно-гей канала му !

на 4% според социологическо изследване към 16.10. Тук си траят за него... Според мен и това им е много та трите партии,ама има време....ще олекнат още.

Това е новина за CNN-от световно значение. Ако не го бяха преизбрали единодушно,от сърце и душа,направо се струтва България.Тоталната простащина владее "Държавата". Утре,ако ПП ГЕРБ реши да си избира"нов"Началник,новината ще е още по-потресаваща....ген.Геройко беше единодушно избран,под бурните,нестихващи овации и аплодисменти на 10К делегати от цялата страна в зала"Арена-Армеец". Да живей и прИбЪдИ!

Не знам кой за какво го е избрал , но тоя хулиганстващ нещастник няма да бъде избиран за депутат повече!Сам си изяде хляба с тъпата си глава , голямата уста и алчния поглед!Да се пръждосва от екрана!

голям антипатяга е... наглец от класа

Има си хас ,,Козият рог "да не спечели с 100%.Класически булдог напомнящ човекоподобно е Симеонов.

Таджик.

Ама нали Карадайата го уволни от парламентата, защо конгреса го преизбира. Сега Карадайата много ще се разсърди.

КАРАДАЙЪТА Е ОТ БОРОВИНСКИТЕ ПОМАЦИ ... А ВАЛЕРКАТА ОТ ЗЛАТОГРАДСКИТЕ ПОМАЦИ :)))

ЛЪЖАТ МА ... ... НЕ 147 ОТ 147 ДЕПУТАТИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ДАЛАВЕРКАТА , АМИ 148 ГЛАСУВАХМЕ !!!!! ... АЗ БЯХ ЧИСТАЧКА НА ЗАЛАТА И ПУСНАХ ЗА ТАТКОТО НИ НА МАНГАЛИТЕ - МАНГАЛИ СИМЕОНОВ :))

Чудя се защо не познавам около мен поне 1 човек от тази пария??? да не е новосъздадена преди дни?

Псевдопатриоти, вие сте по-долни и от единицата за помиярство антон тодоров! Плюхте до момента, в който тиква ви подхвърли кокала! Обречени сте на бунището! Лъжите хорицата за пенсиите само и само да сте във властта! Аут сте, подлеци!

НАЙ -ПОСЛЕ НЯКОЙ ДА ОЦЕНИ ПРАВИЛНО ББ;)

Те го преизбраха, но ние никога повече. А това, че не им прави впечатление гаменското му, разюздано и просташко поведение ще предопредели и съдбата им да гледат жълтите плочки само от село.

Лудите си избират луд! Това е най лудия политик!

Салага, ти с двете ръце едновременно ли гласува или с всяка една поотделно? Първото, малко гъзоръко ми се струва, щото е елементарно да го направиш с една. Ако е второто, обаче, някой те е излъгал, че може така. Дано не е Валерката, че те демократи като него не трябва да правят така.

Демокрацията си е е..ала ма..та и система. Колкото по-демократична една партия, толкова баш кандидата за председателството и се избира по- ЕДИНООВЧО. Да не говорим, че в парламента депутатите и гласуват по същия начин. Всички блеят както определи овчаря, вдигайки съответния цвят маркер. То затова, като ги записват в предизборните листи им искат медицинско, че не са далтонисти.

На рамо си го носете!!Какъвто е лидерът ви,такива сте и вие. Халваджията,за бозаджията.

Валери Симеонов беше единодушно преизбран за лидер на Националния фронт за спасение на България. Чуеш ли - избран единодушно , мисли си за Ким Чен Ун.

Тази партия е голяма трагедия. Повечето хора, които намърдаха по министерствата имат вид и държание на дребен селски тарикат-шмекер.

Всички 147 делегати са гласували в подкрепа на Симеонов, съобщиха от пресцентъра на партията Тези делегати нямат ли собствено мнение.

"Форума е закрит за медиите"! Има си хас пък да е открит. Че да се появи там Виктор Николаев и да започне да задава въпроси и да стане една....

ВИКТОРЧО БЕЗ СЛУШАЛКАТА Я СЪСТАВИ ГРАМАТИЧЕСКИ ПРАВИЛНО ИЗРЕЧЕНИЕ Я НЕ;)

ами те му трябват 300000 на човечеца и със същите такива от вмро и атака ще ги има и те ще го вкарат в НС, така че дреме му какво мислим аз и ти и цяла БГ, важни са му тия 300000 дет ще му го вкарат. Не сме имали по-безскрупулни, прости и агресивно-нагли управници от сегашните престъпници, дано си получат наказанието.

НЕ са във власта,България върви в правилната посока!

Избран единодушно; Форумът - закрит за медиите. С какъвто се събереш, такъв ставаш. ББ 2. Демократиии

Останали са само братовчеди плазмодии в тази бивша партия и е нормално да се държат за шлифера на вожда.

Коментари - Преизбраха Валери Симеонов за шеф на НФСБ | Днес.dir.bg

Преизбраха Валери Симеонов за шеф на НФСБ

Валери Симеонов беше единодушно преизбран за лидер на Националния фронт за спасение на България. Това стана на третия редовен конгрес на политическата сила.

Обратно в новината

Коментари - Преизбраха Валери Симеонов за шеф на НФСБ | Днес.dir.bg

Коментари

Закриха коментарите! От два часа стоят на 56! Съмнявам се,че този ще излезе! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !!!

Само не разбрах, това добрата новина ли е или лошата.

НЕ са във власта,България върви в правилната посока! нитеБоклуци

ЧУДОВИЩЕ!!!

ХА-ХА-ХА , та нали това си му е собствена партийка , продукт на скапаната му кабеларка СКОТ , съставена от шепа платени клакьори и алчни патриотари , нагаждачи и лумпени в най-пълния смисъл , мижътурки с нечистоплътен произход и сребролюбив нагон

А на бас,че Далавери Балевски,вече се е разпоредил махане на новината или блокиране на коментарите под нея ! Такава цензура,както в СКАТ дори и Гьобелс не е въвеждал. АЛФА-джиите,поне прекратиха нацяло общуването си с народа.

Този крадливец с тази азиятска сура е дъното на падението........НАРОДЕ????

Това е лудост!Този човек е вреден не разбрахте ли!?

Тъпи хора симпатизират на Фронта за спасение на Бойко ! Те не знаят и не виждат , че този под чадъра на Патриотизма краде та се светка ! Добре че рано оздравях и прогледнах , вече няма Паричния фонд в течение на 3 години !

Из ,,Стадото на слепия пастир"... Стадото овси,си преизбра ЛЪЖЛИВИЯ пастир /по-точно чобанин/,да ги води към свтли бъднини.../по-точно в забвение с презрение/!!!

Как да се запиша в младежката структура? Има ли възрастова граница? Аз сега съм на 38, но съм начинаещ в политиката. Обаче много искам бързо да се издигна и на следващите избори да стана поне депутат. А защо не и вицепремиер?

ето от такива тъпунгери като теб пати цяла българия

преизбран единодушно сто процента пълен боклук гласуване като при баи тошо с пълно мнозинство

Валерката Симеонов е също китаец, да го духа и той.

ха,ха "закрит за медиите", всичко скрито-покрито, по това веднага се разбира що за стока са,почне ли да се крие веднага го отпиши, нищо не се е променило от бай тошо, лапачи и паразити във властта..

Е, толкова си могат. По-добър няма откъде да си намерят. Жалко!

Браво на Валери! Само Боко е недостижим, него го преизбират с повече гласове, отколкото са делегатите. Обаче в ГЕРБ това на никого не прави впечатление, защото там математиката е на друго ниво ...

В грешка си драги. Нима допускаш Н.В. ББ ще падне до нивото на Валерката и да постигне САМО 100%.......... жалък си..........там очаквай ПОНЕ 150%...... няма да се излагаме я!

Искам тапетите да са в розово, искам и килима да е пухкав и в .. розово. Искам и политиката на партията ми да е в розово !

е позор за България.

С този рейтинг на патриотите може да се каже, че цялата партия е гласувала за наго. ;) Странно, мислех си, че в кабеларката работят повече от 150 човека.

147 на 0. Браво. Това е показателно за това колко добре си върши работата Валери. За мен той е най истинския и честен политик който сме имали от началото на "демокрацията". И искрено се радвам че патриотите са във власта и то за първи път. До сега никога не са имали ръководни постове и власт. Сега това е най-доброто ни правителство от демокрацията до сега и виждаме как България взема лека полека да се оправя. Последните закони които Обединените патриоти приеха и се подкрепиха от ГЕРБ и се въведоха са стъпки в правилните посоки. Държавата след този 4 годишен мандат ще е в пъти по добре, и много наши емигранти ще са се завърнали за постоянно до 4 години.... а дано после имаме и втори 4 годишен мандат на обединените патриоти и герб.

да да отделно от това господин Валери Симеонов е един изключителен човек, невероятен БЪЛГАРИН велик мислител и още по велик изпълнител на делото на българският народ, един епохален гении който свети като една звезда на небосклона по който се движи изстрадалият ни български народ. Аз съм горд с факта че мога с чест и достойнство да работя за него....

Лелеле, колко ти плати валери за да напишеш тези слова. Ако имаш грам мозък помисли, какво точно е направил валерката за България?

Никой не ми е плащал нищо. Не се занимавам с корупции и никога не съм се занимавал. Не познавам никой от политиците. Обикновен честен българин съм. Всеки истински българин който е патриот и родолюбец няма как да не подкрепя и други такива българи. Които също милеят за държавата и мислят най-доброто за нея и народа ни.

това е както в часна фирма шефа е шеф цял живот но на следващите избори отново само в бургас

Най-смешни са ми другарите от ДПС и Карадайа. Имало националистическа партия в правителството.И се жалват на Европата. Каква националистическа партия е това,бе чоджум?! Националнопатриотична партия в България няма. От както са на власт тези хора забравиха даже патриотичната си риторика,с която упоително ни помпаха преди изборите.

Ура. Преизбран със 100% . Това и в НДКР не се е случвало. Приветстваме новината защото ще продължим да гледаме порно-гей канала му !

на 4% според социологическо изследване към 16.10. Тук си траят за него... Според мен и това им е много та трите партии,ама има време....ще олекнат още.

Това е новина за CNN-от световно значение. Ако не го бяха преизбрали единодушно,от сърце и душа,направо се струтва България.Тоталната простащина владее "Държавата". Утре,ако ПП ГЕРБ реши да си избира"нов"Началник,новината ще е още по-потресаваща....ген.Геройко беше единодушно избран,под бурните,нестихващи овации и аплодисменти на 10К делегати от цялата страна в зала"Арена-Армеец". Да живей и прИбЪдИ!

Не знам кой за какво го е избрал , но тоя хулиганстващ нещастник няма да бъде избиран за депутат повече!Сам си изяде хляба с тъпата си глава , голямата уста и алчния поглед!Да се пръждосва от екрана!

голям антипатяга е... наглец от класа

Има си хас ,,Козият рог "да не спечели с 100%.Класически булдог напомнящ човекоподобно е Симеонов.

Таджик.

Ама нали Карадайата го уволни от парламентата, защо конгреса го преизбира. Сега Карадайата много ще се разсърди.

КАРАДАЙЪТА Е ОТ БОРОВИНСКИТЕ ПОМАЦИ ... А ВАЛЕРКАТА ОТ ЗЛАТОГРАДСКИТЕ ПОМАЦИ :)))

ЛЪЖАТ МА ... ... НЕ 147 ОТ 147 ДЕПУТАТИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ДАЛАВЕРКАТА , АМИ 148 ГЛАСУВАХМЕ !!!!! ... АЗ БЯХ ЧИСТАЧКА НА ЗАЛАТА И ПУСНАХ ЗА ТАТКОТО НИ НА МАНГАЛИТЕ - МАНГАЛИ СИМЕОНОВ :))

Чудя се защо не познавам около мен поне 1 човек от тази пария??? да не е новосъздадена преди дни?

Псевдопатриоти, вие сте по-долни и от единицата за помиярство антон тодоров! Плюхте до момента, в който тиква ви подхвърли кокала! Обречени сте на бунището! Лъжите хорицата за пенсиите само и само да сте във властта! Аут сте, подлеци!

НАЙ -ПОСЛЕ НЯКОЙ ДА ОЦЕНИ ПРАВИЛНО ББ;)

Те го преизбраха, но ние никога повече. А това, че не им прави впечатление гаменското му, разюздано и просташко поведение ще предопредели и съдбата им да гледат жълтите плочки само от село.

Лудите си избират луд! Това е най лудия политик!

Салага, ти с двете ръце едновременно ли гласува или с всяка една поотделно? Първото, малко гъзоръко ми се струва, щото е елементарно да го направиш с една. Ако е второто, обаче, някой те е излъгал, че може така. Дано не е Валерката, че те демократи като него не трябва да правят така.

Демокрацията си е е..ала ма..та и система. Колкото по-демократична една партия, толкова баш кандидата за председателството и се избира по- ЕДИНООВЧО. Да не говорим, че в парламента депутатите и гласуват по същия начин. Всички блеят както определи овчаря, вдигайки съответния цвят маркер. То затова, като ги записват в предизборните листи им искат медицинско, че не са далтонисти.

На рамо си го носете!!Какъвто е лидерът ви,такива сте и вие. Халваджията,за бозаджията.

Валери Симеонов беше единодушно преизбран за лидер на Националния фронт за спасение на България. Чуеш ли - избран единодушно , мисли си за Ким Чен Ун.

Тази партия е голяма трагедия. Повечето хора, които намърдаха по министерствата имат вид и държание на дребен селски тарикат-шмекер.

Всички 147 делегати са гласували в подкрепа на Симеонов, съобщиха от пресцентъра на партията Тези делегати нямат ли собствено мнение.

"Форума е закрит за медиите"! Има си хас пък да е открит. Че да се появи там Виктор Николаев и да започне да задава въпроси и да стане една....

ВИКТОРЧО БЕЗ СЛУШАЛКАТА Я СЪСТАВИ ГРАМАТИЧЕСКИ ПРАВИЛНО ИЗРЕЧЕНИЕ Я НЕ;)

ами те му трябват 300000 на човечеца и със същите такива от вмро и атака ще ги има и те ще го вкарат в НС, така че дреме му какво мислим аз и ти и цяла БГ, важни са му тия 300000 дет ще му го вкарат. Не сме имали по-безскрупулни, прости и агресивно-нагли управници от сегашните престъпници, дано си получат наказанието.

НЕ са във власта,България върви в правилната посока!

Избран единодушно; Форумът - закрит за медиите. С какъвто се събереш, такъв ставаш. ББ 2. Демократиии

Останали са само братовчеди плазмодии в тази бивша партия и е нормално да се държат за шлифера на вожда.