Симеонов за надписа ”Wehrmaht”: Да забраним и ”Тръгнал кос”

Валери Симеонов нарече "опит за повърхностен скандал" появата на снимка на председателя на Агенцията за българите в чужбина с тениска с надпис ”Wehrmacht”.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов за надписа ”Wehrmaht”: Да забраним и ”Тръгнал кос” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на г-на Симеонов, затуй че напомни за песничката "Тръгнал Кос". Ей каква радост, какво детство е имало едно време. Няма го вече! Едно предложение към НС. Може би било добре, ако преди заседание се пуска някоя от безбройните детски и невинни песнички. Така има надежда поне половината от патакламите на лични нападки, които са си чисто губене на време, да изчезнат. Детската песничка има голяма сила, да знаете! Представете си, че обсъжаднията в НС започват с "Питат ли ме дей зората".. и в този дух всички партии си зачуруликат заедно в името на народното благо!

фАШИЗУИДНИТЕ ПАТРИОТИ БИЛИ МНОГО МУЗИКАЛНИ .КАКВА ПАРОДИЯ ,ДАЛИ ЩЕ ПОКАНЯТ ГРУПАТА ВЕРМАХТ НА ЛУКОВИЯ МАРШ КОЙТО ГОТВЯТ?

забранете го щом се налага!

"Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е!"

Интересно ми е, този с минуса с кое точно от написаното не е съгласен...

"Догде е мъничка змията с крака да й строшим главата!"П.Р.Славейков

Не ми го хвалете тоя Радев! За мен той е един обикновен "шофьор на самолет" и нищо повече.Още през миналата година ви го казах. Тогава избрахте Радев вместо колегата Каракачанов. То е просто един шо-фьор на са-мо-лет!

А премиерът е шофьор на валяк !

Как ли ще реагира Далавери Симеонов, ако чуе за музикална група с име "Червена армия"?

сорошоидите ПАК ПОДИВЯХААА. ВЕРМАХТ СИ Е ВЕРМАХТ, КАТО ликуд в израел.

От къде изпълзяха този от снимката и дружката му кака.нов? това е дъното на падението. Заслужаваме си го.

Тези т.нар националисти са по- вредни и от мангалите.

Г-н Путин, Този НашияСимеонов харесва Хитлер . Моля да върнете обратно Хага или Нюрнберг .

Всички т.нар. националисти знаем, че всъщност са нацисти и затова са обвиненията към тях, но те се опитват да го отрекат, като натъртвам на думата опитват.

Т.н. "ОП" използват като параван кичовата група Wehrmacht, за да прикрият фашистката си същност. Но само да напомним, че те ще свършат така, както приключи земния си път техния идол и духовен водач, Адолф Хитлер!

Това е било най-великото време за Германия!

Монголи Патриотови и СМРАД пропускат,че на конгреса на ОПГ ГРОБ, КАФЯВИЯТ премиер сравни Левски с ислямските имигранти, а ЦВЪК ЦВЪК унижи Левски, като го принизи до низините на КАФЯВИЯТ. "Но нека не забравяме, че Левски е живял и работил преди 140 години. В момента времената са други. Сега тук е Бойко Борисов, той е нашият лидер и на него народът разчита да спаси България"

Фашизма се завръща - Надписа е точно ВЕРМАХТ - няма нищо общо с групарите . Валери Симеонов е като Хитлер - дребен човек избиващ комплекси .

Тогава другото да го наречем Ръгнал кос ...

Стига с този измислен патриотизъм! Ти можеш да обичаш кучето си, котката си, баба си и дядо си, децата си, сестрите и братята си, дори жена си и тъщата! Но да си патриот? Такива са само лъжливите и лицемерни политици-демагози и нацистите!

Не виждам проблем, ако пише Wehrmaht, все пак. Wehrmacht, виж, вече е нещо друго.

Тръгнал кос- детска песничка,теста е български,музиката е немска.То в интернет има и такова заглавие и снимки"Циганите в Пазарджик развяват знамето на ИД и празнуват атентатите"Знаме на ИД са развявали и в Асеновград,но тогава не се е вдигало толкова шум.

Добре де Симеонов. Никой не спори. Става дума, че много станаха вашите такива "невинни" изпълнения. Това, че групата си е избрала такова име, не променя същността на думата "Вермахт". Той си е същият. Въпросният "Вермахт" е пролял много кръв и е предизвикал грандиозни разрушения в цяла Европа.Точно затова "патриот" да носи такава тениска е просто нехигиенично! Защо господин Симеонов забрави за "шегичките" дето сте си правили в "Аушвиц" или в "Бухенвалд"? В кой от двата лагера, няма никакво значение. Цинизмът ви е върховен! Много бързо забравяш, господин Симеонов!

А защо не осъдите престъпния комунизъм и символите му?

Как ще познаете на улицата, кой е обединен патриот? По това, че се поздравяват с "Хайл Хитлер" и носят фланелки Wehrmacht и Waffen SS.

Масковските младежи грешат, амичи! Първата работа на хитлер щеше да бъде да отвори два завода в Масква! Един за сапун-веро и един за кожени изделия!

маиор с цървули ... ха ха ха

по всичко си личи че Mаиора е бил обладан от стадо самагонци

Т.н "ОП" са мутирал ген на т.н. "герб". Т.н. "герб" са мутирал ген на БКП. Въпроси има ли?

БЯХ В МОСКВА ПО ВРЕМЕТО , КОГАТО ЕЛЦИН СТРЕЛЯШЕ ПО РУСКАТА ДУМА. БЕШЕ МНОГО ТЕЖКО ВРЕМЕ ЗА ХОРАТА. НА ПРОВЕДЕНА АНКЕТА СРЕД МЛАДЕЖИТЕ НА МОСКВА, НА ВЪПРОСА, КАКВО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ СЕГА В РУСИЯ, АКО БЕШЕ ПОБЕДИЛ ХЕТЛЕР, МЛАДЕЖИТЕ ОТГОВОРИХА - ЩЯХМЕ ДА ЖИВЕЕМ КАТО В ГЕРМАНИЯ.

ние сме фурнаджииски лопати , и не сме яли бои във втората световна воина ... освен англииските бомбардировки ! и маи ни е време да ни поизтребят малко та да изчезнем съвсем . а за вермахта питаите милионите убити руснаци ... и що е то мизерия , студ и глад ...

Ако Хитлер беше победил, България щеше да е на три морета.

и не само това колега....помисли сега дали щяхме да имаме проблеми със по-тъмно зелените...и дали щеше да има милиони социални помощи от нашия джоб за тях....

Хитлер едва ли ни е имал за арийци и бели хора. То ние не сме такива със сигурност. Нали най-малкото, пет века са ни опрашвали всички азиятци, как да сме бели?

Ебаси държавата щом тоя калъф е вицепремиер.

Виж, Пръмова беше вицепремиер на място.

КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ ПО ТЕМАТА ЗА ЕДИН НАДПИС ВЪРХУ ЕДНА ФЛАНЕЛКА, В КОЯТО ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е ПРИКОВАЛА ПОГЛЕД И МОБИЛИЗИРАЛА ИНТЕЛЕКТА СИ ДА СПОРИ, ДА СЕ РАЗДЕЛЯ И МРАЗИ ДРУГО МИСЛЕЩИЯ, РАЗБИРАМ ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ СИ ОСТАВА В БЛАТОТО !!!

МАНИПУЛАЦИЯТА ВИНАГИ СЕ НАЛАГА ВЪРХУ ТЕБ ЧРЕЗ ДУМИ И ОБРАЗИ. ЕТО ЗАЩО Нещата ИЗРАСТВАТ от думите. За човешките същества вербалните конструкции са се превърнали в нещо ТОЛКОВА значително, че едва ли нещо друго МОЖЕ да им съперничи. Ако някой сред тълпата изкрещи: "БОМБА", самата дума ще ПРОМЕНИ останалите хора ВЕДНАГА. Може да няма никаква бомба, ала едва ли някой би ПРОДЪЛЖИЛ да прави това което е правил. Изведнъж и без НИКАКВО усилие, хората ще спрат това което са правели и ще се затичат насам-натам без посока. Въображението им ИЗЦЯЛО ще бъде ПОДЧИНЕНО на думата "БОМБА". Хората ЧЕСТО се влияят от думите, макар те да НЕ отразяват НИКАКВА истина. Човекът НАУЧАВА думите от ДРУГИТЕ, той не се ражда с тях. Научавайки езика на ЕДНА държава, човекът се ИЗПЪЛВА с МНОГО предразсъдъци. Думите са ПОСРЕДНИК, чрез който НАУЧАВАМЕ от другите за държавата, законите, религията, митовете, трупаме култура, информация. Ако се вгледате в живота си, ще ВИДИТЕ колко неинтелигентно сте постъпвали. Прочитате някоя книга, НАТРУПВАТЕ знание и ЗАПОЧВАТЕ да си мислите, че: "аз ВЕЧЕ знам". Научили сте думата "държава" и си мислите, че познавате "държавата". Готови сте да спорите, и не само да спорите, ГОТОВИ сте да убивате и да бъдете убити в името на "своите" вярвания. Колко хора са избити за нещо, което просто са ПРОЧЕЛИ в една книга и са се ПОДЧИНИЛИ на някакви: идеологии, закони, заповеди и религии, наложени върху теб ВИНАГИ от ЛИДЕР. Това са изключително глупави хора. Един се бие за религията, друг се бие за държавата, трети се бие за народа. Вие се биете за някакво ВЯРВАНЕ: за книги, за идеали, за идеологии, за религии и убивате, тук и сега живи хора, жертвайки безценния живот. Какво ти правиш, ЗНАЕШ ли това.

Този преди време се изцепи че Радев бил шофьор на самолет. Байо за мен ти и за шофьор на циганска каруца не ставаш!!!!!

LOL, руските слуги и за опитни кучета при Павлов нямат мозъка бе. Светва нещо - разлайват се. Ама лампата за храна ли е, отблясък през прозореца или нещо друго - за такива сложни неща не ги търси.

Занимавам се с музика от 40 години и постоянно търся нещо ново за свирене, е такава грипа не бях чувал! :)))Ще се окаже че българските политици се занимават с музика повече от нас. Само ще им кажа че това е измама и лъжат само себе си. Едва ли някой ще се хване на измислицата им.

Е не си слушал и чел достатъчно. Чукни сега на гугъл и виж за групата wermacht. И ти препоръчвам D.R.I. Хайде сега измивай си краката и си лягай !

Специално от Wehrmacht за Пазитанските мурзилки:):):): Bursting your ears spurting mass blood, poser control will steal your soul, we' ve come to bash to pound and smash, we're here to stay; coe to blow you away Thrashing your heads Sloshing your brains Intense painful whiplash We will take the blame, each song results in total mayhem we'll never slow down, the heaviest around

само у нас антисемити са в служба на ционисти ,дс и мосад .не зная защо е така и ми е доста любопитно това странно стечение ...

АНИПУЛАЦИЯТА ВИНАГИ СЕ НАЛАГА ВЪРХУ ТЕБ ЧРЕЗ ДУМИ. ЕТО ЗАЩО Нещата ИЗРАСТВАТ от думите. За човешките същества вербалните конструкции са се превърнали в нещо ТОЛКОВА значително, че едва ли нещо друго МОЖЕ да им съперничи. Ако някой сред тълпата изкрещи: "БОМБА", самата дума ще ПРОМЕНИ останалите хора ВЕДНАГА. Може да няма никаква бомба, ала едва ли някой би ПРОДЪЛЖИЛ да прави това което е правил. Изведнъж и без НИКАКВО усилие, хората ще спрат това което са правели и ще се затичат насам-натам без посока. Въображението им ИЗЦЯЛО ще бъде ПОДЧИНЕНО на думата "БОМБА". Хората ЧЕСТО се влияят от думите, макар те да НЕ отразяват НИКАКВА истина. Човекът НАУЧАВА думите от ДРУГИТЕ, той не се ражда с тях. Научавайки езика на ЕДНА държава, човекът се ИЗПЪЛВА с МНОГО предразсъдъци. Думите са ПОСРЕДНИК, чрез който НАУЧАВАМЕ от другите за държавата, законите, религията, митовете, трупаме култура, информация. Ако се вгледате в живота си, ще ВИДИТЕ колко неинтелигентно сте постъпвали. Прочитате някоя книга, НАТРУПВАТЕ знание и ЗАПОЧВАТЕ да си мислите, че: "аз ВЕЧЕ знам". Научили сте думата "държава" и си мислите, че познавате "държавата". Готови сте да спорите, и не само да спорите, ГОТОВИ сте да убивате и да бъдете убити в името на "своите" вярвания. Колко хора са избити за нещо, което просто са ПРОЧЕЛИ в една книга и са се ПОДЧИНИЛИ на някакви: идеологии, закони, заповеди и религии, наложени върху теб ВИНАГИ от ЛИДЕР. Това са изключително глупави хора. Един се бие за религията, друг се бие за държавата, трети се бие за народа. Вие се биете за някакво ВЯРВАНЕ: за книги, за идеали, за идеологии, за религии и убивате, тук и сега живи хора, жертвайки безценния живот. Какво ти правиш, ЗНАЕШ ли това.

Тръгнал кос бил с крадена музика. Химна "Горда стара" ни е с крадена еврейска музика. Шуми Марица ни е с крадена музика. Бе ние освен чалгата имаме ли нещо дето да не е крадено?

Всички големи мероприятия на патриотите започваха с "Боя настана....." е какъв бой бе.Българското злато продължава да се изнася с влакове,а с него можехме да ремонтираме армията поне.Стотици хиляди гласувахме за вас-ИЗЛЪГАХТЕ НИ.ПОВЕЧЕ във Власта няма да влезете!!! Трябваше за социалистите да гласувам поне лично аз ,а и други предполагам разочаровани.

Що не идеш във Франция, Израел, Холандия с тая тениска, да ти пръснат тъпата тиква....

Какво пречи Мерджанов, например, утре да се изтъпани с тениска, на която пише "Червена армия"! Да видим тогава кой как ще го коментира от обратната страна?Защото има поне 50-60 музикални състава в Русия, които носят това име!

никой няма да му обърне внимание.На лудите и на пияните не трябва да се обръща внимание.

Ами да каже и той(,както Нинова оправда съветника на президента облечен като Хитлер и с мустачки),че искал да иронизира вермахта..

Свастиката е незаконна само в присъствие на евреи, защото зионистите евреи не харесват идеята за просперитет на белата раса. свастика съществува от хилядолетия в Азия и европа, в Азия са намеврини свастики отпреди 6 хилядолетия и още се използват свастики съвсем законно. Част от културата и традицията. От Европа, свастики са намери от 1 хилядолетие преди новата ера. Вероятно има и по-стари, просто текиви са намерени. Азия и Европа, използват свастика от общо 7 хилядолетия назад, доказано. недоказано, вероятно е много повеке. Свастика, не е незаконно, просто евреите зионисти искът да ви забранът да сте шесливи. Символа за свастика е декларация за просперитет, успех, щастие, задоволство, връзка с Бога, и най-паче, символ на успела рас. Затова евреите зионисти демонизират свастиката, но свастиката има история от 7 хилядолетиа, та айде по-леко с манипулирането на историята и реалността.

Българската шевица има свастики на секи бод. Направете си сърч за българска шевица, и разглеждайте свастики колко искъте. Те затфа избивът българите - щото сме нарот, успел през вековете да оцелее. Да, проверете си, свастиката е част от традиционната българска култура. КЕ ШИБЪМ СЕКИ ШИБЪНЯК, НА ТЕМА СВАСТИКА, ОТ ТУКА ДО АДА, АКО ПОСЕГНЕ НА ТРАДИЦИОННАТА БГ КУЛТУРА!

Право думаш но имаш една грешка,в българските шевици присъства на свастика а сувастика.Това е свастика обърната наобратно,т.е. кръстът се върти на дясно.

роксанке, много си се надървила, на тема пречупени кръстове, вермахт и подобни.

Току-що пуснах сърч, ми сгрешила съм - свастики има намерени отпреди 12 хилядолетия. Поправем се, 12 хилядолетия доказани, а вероятно и ноо преди това. Свастика за щастие. Ми зионизтите не искът да сте шесливи бе! Не искът да се чудвствъте просперитетни! Същото са правиле и турците - църквите на ристиените са биле под земята, под ръста на чувек, да се покаже, че ристиените са биле подчовеци! Камбани са биле забранени, а жените не е можело да носът цветове и накити. Това, да се покаже, че турците са биле господари, а ристиените са биле роБи. Ми забраната на свастиката е същото - забраневът ви да сте шесливи, да сте просперитетни, казвът ви, че сте нефелни и сте под евреите. КАЗВЪТ ВИ ЧЕ СТЕ ПОДЧОВЕЦИ!

Думата Wehrmaht мисля има значението на немска армия, като Bundeswehr. И са със значение на ВЪОРАЖЕНИ СИЛИ на Германия. Така че напъна май е безсмислен

представлява просто кръст с пречупени краища! А кръста, както знаем е християнски символ!Всичко е наред!

,,Тръгнал кос с,, дълъг нос,, през гората гол и бос. Тупа с крак- трак-так-так, като същ юнак. Ходил, ходил, па се спрял, три коли мухи изял, тупнал с крак, тръгнал пак- бре-бре, че юнак..,,??? ами ,,тамара дънди прешънс нос,, може да я забрани...!!! па може и ,,цецо,,...!!!

Липсва мнението по случая на посланика на Държавата Израел в България.

Тръгнал кос с дълъг нос към мандрите гол и бос Тук се спрял там се спрял 3 пити кашкавал изял

Българска разбойнически партия, тесни социалисти, изучавахме ги, трябваше да помним наизуст конгресите! Помните ли го това? А младите да питат, за да им се каже.

Не е незаконно, но е неморално, проява на лош вкус и тотално в разрез с етикета който трябва да спазва един високопоставен държавен служител. Вярно е че има такава група. Също така е вярно че тя търси аналогията с армията на третият райх. На тениската има танк и символа е съвсем леко променен като свастиката е заменена с "W" за да не може да попада директно под ударите на закона. Това е същото като да кажеш на някого "Утка ти майчина".

Евреите по света, собственици на медии и финансови тръстове създават това особено отношение! Побъркаха света с този техен холокост, а много добре знаете, че светвното еврейство е обявило война на Германия, нали?! Ами руснаците! а! Руснаците знаете ли колко жертви са дали, а! 20 милиона! И още нещо, пречупеният кръст не е измислен от германците, символът е от средновековието още. Така че моля! Спрете се с тези забрани, да споменем нещо що е военно германско и е от периода на 2-та СВ.