Валери Симеонов би запазил сегашните успешни министри

Ако ни бъде възложен мандат, ще направим правителство за доброто на България, но с пълното съзнание, че можем да бъдем провалени, заяви Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов би запазил сегашните успешни министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я, и този се се мисли за голяма работа!

21.11.2016 Борисов коментира и днешното изказване, че Патриотичният фронт може да състави кабинет, но без него за премиер. Няма да подкрепим такъв кабинет. Не виждам в ГЕРБ по подготвен човек от мен за министър-председател. Ще дойде време, когато се почувствам уморен, да дам път над другите. Това са лични атаки, това си е тяхно право, коментира премиерът в оставка.

Без Кунева-Пръмова!

и те готови... С други думи старото правителство.. с мандат на ПФ и нов премиер.

са успешните по негово мнение? просто е интересно да се знае, че избори идат....

Симеонов Премиер Сидеров и Каракачана Вицета и работата спи във 3 без коз

българин от тук...ще продължат. Щом им се позволява...

аман от политици еиииии и все отбор юнаци всеки милее ама не за народа а за своя изгода!!!!!!!!!!!!!

тръгнат ли патриотите да правят сега правителство, следващите парламентарни избори Нинова ще ги спечели тотално. Това е най-лошият вариант за страната. Дъртата лисица затова и не ще да поеме никъв риск, нито с кабинет на БСП, нито чрез служебен кабинет на Радев. Ще остави Патриотите да забъркат чутовен батак, и ще вземе максимума на изборите.

Кои са успешните ве ВИНКЕЛ , като не си кадър да правиш кабинет си седи на меризливия!!!!!

Както вика Куката-"ЕЙ МЪРШИИИИИ..."!!!

долу ненчев,москов,кукунева,митов..другаря балевски също долу,няма да ви търпим

ПАРТИЗАНСКИТЕ ВНУЦИ И КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ КОПЕЛДАЦИ ЛИ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ УМНИ БЪЛГАРИ БЕ, СВИНЬООООООООООООООО БОЛШЕВИШКА?????????? КУРШУМ И СЕКИРА И ЗА ВАС И ЗА ДЕЦАТА ВИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!

Великият патриотин ще запазва"успешният"Петър Москов....Не те ли е срам,патриотарче???Защо не сетиш за безумните сделки и далавери с"безопасните"турски ваксини!?И колко пари загуби Държавата от тях....и какво се инжектираше на българските деца. Нещастници.

Бързам да успокоя, няма, няма да бъдат същите играчи в парламента. За щастие деформаторите никога повече няма да видят публична службица, дори и на общинско ниво, а трапезните патриотари ги чака същата съдба ако сега вземат управление. Което ще е добре. Много хора щяха да се излъжат да гласуват за тях, но сега ще им лъснат муцуните.

Абе Валери, то само тази на Туризма се справи.

господин патриота е фалирал преди да е направил нещо и сам си го казва !!!!!!!!!!!!!!!!!

ПФ, РФ и БХ така че направат, че БСП да спечели пълно мнозинство на следващите избори. После както искат да го наричат протестен вот или некакъв друг нема значение. Пълни тъпаци.

Ама с помощта на Сиси, Ердоган и Путин.

България не е изпаднала в тежко положение, ей така само себе си, а защото управляващите я (особено министрите) са забележително некадърни и продажни. Вие смятате да ги запазвате? Скъпи патриоти, освен единствения ви коз - позицията за мигрантите имате ли с какво да привлечете избирателя? Май не. А да ви напомня - на война с продажници не се ходи.

Шломо симеонов изпълнява повелята да разбие патриотичните сили в България . Неуспешно ,за наша радост :))) Будните люде се увеличават с часове и вече имаме национална кауза - да си върнем Държавата . Единствените разбити ще бъдат майкопродавците от всички цветове и десени . Със здраве :))

Соросоидно-турски подлоги сте вие, не искате избори то е ясно ! Мутрата остава на власт, ама все някой ден ще има избори и от високо ще се пада !

Каракачанов и Волен Сидеров ,трябва да го изолират този предател !

Голям провинциализъм излъчва този Симеонов. Пък и се е хванал за ГЕРБ като удавник за сламка, защото ... следващия парламент може да го гледа през крив макарон.

тя двамцата са снимка на гинес нито единият е направил нещо са нас нито другият ще направи просто и логично!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Питали радио Ереван Може ли да има по тъп министър председател от Б Борисов България? Може, отговорило Радиото, Винкела от патриотите!

Дупе да ни е яко. Пред Винкела Бойко Борисов ще ни се стори висш интелектуалец.

ТИЯ ЩЕ СА КАБИНЕТА "МИТЬО ОЧИТЕ" .... АНЦУЗИТЕ НА БОДИГАРДОВЕТЕ ОТ СИК :)))

Този мазач от Бургаската телевизионна партия е нагъл мошенник

Гьонсурат прост! Те са в антипатриотична фронт бе мозък, сега сега лигите им текат с 6% подкрепа правителство ще редят !

бургаският винкел е сравнимо прост с тиквата, но още по-амбициозен! и кои са тия успешни министри, умнико?!

много им трябваше ген.Радев там... Не успяха и лъснаха дибидюс. ПФ и РБ да просто консуматори.

докато българия не стане президенска република все така ще бъде!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!всеки дебил и олигофрен министри и пълководци на киорави овци!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не следя често българската циркаджийска политика. На два пъти гласувах за патриотите защото смятах, че те поне повдигат правилните въпроси. Обаче ей така, по памет се сещам за няколко техни брутални (и национални) харакирита: -позицията им за Южен поток -престъпния закон за соц-а -слагачеството им към гробокопачите ГЕРБ и дори РБ (!) Ако смятат да правят корумпиран нацистки десен режим - на прав път са. Но той ще дискредитира патриотичната идея завинаги и когато започнат престрелките с мигрантите народа ще се окаже без идея която да го обедини. Смятам такива заигравки на ПФ за по-опасни за съдбата на България дори от откритото предателство на РБ!

и Борисов и Първанов...президентска република. Ела вълчо...изяж ме. Валери Сименов трябваше най накрая да лъсне като тиган на месечина... не може вечно да крие като какъв го играе.

без бой. Тия патриоти май са без мозък. Да кажеш че Горанов и Москов са успешни министри и да са съгласни да управляват с подкрепата на ГРОБ тва си е чисто харакири. Ама те си знаят

Прав си. Както ги изредил, все "първенци". Действително отврат.

Както твърди поговорката, "Апетитът идва с яденето". Кога влязоха в Парламента, кога натрупаха управленски опит, кога и министерски постове засънуваха! Струва ми се, че Каракачанов и Симеонов ще се скарат кой да е премиер - първият по-дълго е в НС и събра много гласове, вторият е доста амбициозен и след третото място на парламентарните избори за ПФ взе, че си повярва. Това не ми харесва.

Симеонов е за смърт на всичко руско в БГ. В същото време е на думи срещу монополи, НПО, които са Амер. Няма как да тръгне срещу Амер от което следва, че ще действа по свирка на СИА. // Току що Дедо Трампо каза по Тексасаката ТВ:" Затвор за всеки изгорил Националния флаг или отнемане на ЮеС гражданство и шут отзад". Ирански боен кораб насочи оръдията срещу Амер боен вертолет наминал да го разгледа, Корабът бе критикуван за непрофесионално поведение. Дедо Трампо май ще избира за Държавен секретар между Петреас и Ромни. С последните разстрели в АлКапонския град онзиден/614 за 11 месеца 2016/ Чикаго надмина общия брой на убийствата в Ню Йорк и Лос Анж. взети заедно .

какъв премиер какви пет лева. Всичко е било предварително уговорено. Борисов днес се измъкна хитро.. аз няма да съм премиер...ама за министрите си не обели зъб!

Ако ПФ изостави популизма с увеличението "на парче" на най-ниските пенсии, без това да се обвърже със съществуващия модел за определяне на пенсиите, логично е ГЕРБ и РБ да подкрепят ПФ. Други непреодолими теми помежду им няма. Това ще е слабо правителство, неспособно за реформи. При всички случаи обаче ще е по-добро от трето служебно на Плевнелиев, което пък на всичко отгоре ще се замени може би с ново служебно, назначено от Радев. Основната причина е, че служебното правителство ще е подчинено на президента при работещ парламент, т.е. парламевнарно контролирано, което означава боксова круша за депутатите! Това е изключително благоприятно за БСП, както пишат по-долу, и е много вероятно БСП да извоюва категорична победа на следващите избори. Но в политиката е така, в името на доброто на България трябва поне да се търси най-малкото зло!

НАЛИ НА СЪБРАНИЕТО ВИ В СОФИЯ НАСЪСКВАШЕ ХОРАТА ДА ХОДЕЛИ ДА БИЕЛИ ПЕДЕРАСИТЕ НА ПАРАДА ИМ!!! ....СИЛВИЯ ТРЕНДАФИЛОВА МОЖЕ ДА ГО ПОТВЪРДИ :)

ако тоя селски хитрец стане министър председател, после бсп и герб ще се наложи да станат коалиционни партньори, за да оправят лай..ната що ще ги натворят тия , заедно с атака!

След тая оценка на Симеонов за министри като Москов, Горанов, Петкова и Свинетката наистина трябва да изтрезнеем. Гласувах за Каракачанов на първи тур с искрено желание да спечели още тогава. Това са скрити гербаджийски патерици! Никога вече за тях!!!

като гръб на ПФ или РБ, а БСП печели пълно мнозинство от отвратените от осталите партии избиратели.

Грешиш. БСП може и пълно мнозинство да има :)))).

Бухале, а бе извънземните ли ти го говорят, че някой ще тръгва срещу САЩ! Ако беше казал за САЩ, щях да ти повярвам! Ако БСП спечели абсолютно мнозинство, ще тръгне ли срещу САЩ!

Махайте веднага Външния..! Оставете Москов да бачка и Ненчев .. да си оправи бакиите!?

Патерици ще правят правителство!