Валери Симеонов би запазил сегашните успешни министри

Ако ни бъде възложен мандат, ще направим правителство за доброто на България, но с пълното съзнание, че можем да бъдем провалени, заяви Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов би запазил сегашните успешни министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винкела е по прост и от Боко Тиквата

ле, мале ще ни "управлява" Психиатричният фронт!

ВАЛЕРИ ВЗЕМИ СИ МОСКОВ ЗА МИНИСТЪР И НЯМА ДА ТЕ БЪДЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2 МЕСЕЦА.ДА НЕ ГОВОРИМ И ЗА 100 000 ГЛАСА ПО-МАЛКО.

В. Симеонов доказва, че не става за политик. Мечтата да власт изведнъж така завладя ПФ, че забравиха здравия разум. Лично мен вече ме изгубиха като избирател, вярвам, че има и други, които мислят така. Вече няма да гласувам за тях - видя се колко мислят за "майка България", в която се кълнат.

ТИЯ БОКЛУЦИ СА ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ-ЦЯЛАТА ИМ ПОЛИТИКА Е САМО СРЕЩУ ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ-ДРУГО В ГЛАВИТЕ ИМ НЯМА...УПРАВЛЕНЦИ КАТО БОЙКО...

кой управлява с Корман Исмаилов в Бойко 2?

Този Симеонов излезе по верен на Боко от целия ПФ. Поредната жалка карикатура в българската политика. Много жалко, защото хората им бяха повярвали, че наистина искат да направят нещо за България, а излезе, че искат отново БорисOFF да управлява.

Такова яростно стремление към властта, скоро не е виждано по нашите географски ширини, та и Позитано им завиждат?! Каракачанов не слиза от телевизионните екрани, а пък и умее да говори убедително, като омайва и провинциалните бабички и др. от третата възраст.. И разсъждаващите данъкоплатци се питат: как така се прегърнаха с лудите от Атака, след като петилетки наред се плюеха и анатемосваха?! Та другото питане е: как да им вярваш???? А и Бойко играе добре играта си... А иначе - нищо няма да направят, но пък ще разочароват гласувалите за тях...Quo Vadis, Bulgaria?

след този коментар картината се изясни напълно. Имах някакви надежди за Симеонов СО че ще работят в името на България но след това изказване за мен всичко е ясно - БОРБАТА Е ЗА КОКЪЛА. И това негово малоумно искане за 300 лева минимална пенсия беше развенчано тотално - то и той сам не си вярваше, че ще стане - само залъгваше хората да гласуват за него. Но след тази изцепка за мен вече СИОМЕОНОФФФ е политически труп.

жалко кученце на верижка

Какво да се очаква от Паричния Фронт за Спасение на Бойко? Правителство ГЕРБ-3!!!

Огромна част от протестния вот срещу герп беше заради простотиите натворени от москов.Да го наречеш успешен след като ВАС свали всичките му идиотски изцепки означава ,че просто не си в час . Обречени сте ,защото сте тъпи и алчни

,,ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ " ---- ТА ТОВА СА НАЙ ОБИКНОВЕНИ РАЗБОЙНИЦИ МОШЕНИЦИ И КРАДЦИ , ДОНОСНИЦИ , ПРЕСТЪПНИЦИ И ЛЪЖЦИ ---------------- КАЖЕТЕ КОЙ ОТ ТЯХ НЕ Е ТАКЪВ И Е ЧИТАВ ЧЕСТЕН ЧОВЕК

Ти!

ПРОСТАЦИ

Нинова набра инерция 20-30км в час,но ще и убият инерцията...

SIMEONOV TI SI DOLEN MRASEN PEDERAST OT BURGAS>STE DOIDE I TVOIAT RED.

Какви патриоти са тези смешници и най-вече този дето се ръкува с пастирката? Я си спомнете, как влязоха в НС, с какви обещания и какво стана? Полегнаха на Булката Беглец веднага, а днес ще спасяват България, ще стават премиери и прочие балони... Брей, колко самопожертвувателно. Обаче като прочетох, че щели да оставят "успешните" министри на герб и повече не ме интересуват като партия.

Тоя мургавел трябва да отиде при д-р Менгеле да му бие две-три ваксини срещу бяс, ако има останали.

,,ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ " ---- ТА ТОВА СА НАЙ ОБИКНОВЕНИ РАЗБОЙНИЦИ МОШЕНИЦИ И КРАДЦИ , ДОНОСНИЦИ , ПРЕСТЪПНИЦИ И ЛЪЖЦИ ---------------- КАЖЕТЕ КОЙ ОТ ТЯХ НЕ Е ТАКЪВ И Е ЧИТАВ ЧЕСТЕН ЧОВЕК

Доносниците-патриоти щели да спасяват България, марш от тук бе, изроди! В тази парламент няма нито една политическа партия, която да не е творение на кгб. Истинските български патриоти ще станат парламентаристи едва след ликвидирането на крепостна Рус от USAF.

Шило

Сидеров министър на вътрешните работи ли ще стане или на правосъдието?

УСПЕШЕН МИНИСТЪР:ЛИЛИ ВИНЕТКАТА?!?!ОЧАКВАЙТЕ ОТ 2017Г. ВИНЕТКАТА ДА СТАНЕ 150 ЛЕВА! СМЯТАЙТЕ,КАКВО КРАДЕНЕ ЩЕ ПАДНЕ!ДА ВИЕ ЧЕСТИТ НОВИЯТ КАБИНЕТ ОТ ПАРИЧНИЯТ ФОНД!!!!

Може! Турците много й се радват!

Приемлива за външен министър е лич ността на г-жа Надежда Нейнска.Има международно признание и турците я сочат,като посланик за пример.

честито на българите новата снежанка-валерия симеонова и афганистанските джуджета !!спете тъпаци ,тиквата ще ви оправи !!!

А,бе винкела!То оградата стана,като брашнен чувал-колкото и да я тупат все пуска парички.Само заради нея поне три файтона хора трябва да ка в пандиза.То бива,бива крадливи хора, ама такова чудо не е имало!

Шило

Бойко не беше ли се зарекъл да изрита като куче всеки гербаджия, който даде съгласие да участва в служебно правителство?

Смешното, преди да е станало тъжна действителност, е че този път Борисов се очертава да бъде златния пръст на Сидеров. Преди някои в чужбина питаха как е възможно един мастит европейски демократ да се ползва от златопръстата подкрепа на един антиевропейски антисемит. Докато сега нещата се очертават да бъдат коренно различни: да питат този път как е възможно един позлатен от Москва Сидеров да бъде подкрепян от един детрониран от Кремъл Борисов.

на гласувалите за ПФ. Все едно нищо не са направили! Не виждате ли, колко са жадни и гладни за власт. Само това ги интересува!

Комисията по досиетата разкри над 70 сътрудници на тоталитарните комунистически служби, които са кредитни длъжници към бившата банка Биохим. Проверката е обхванала общо 482 юридически лица, които към 1997 г. са дължали на Биохим над 1 млн. неденоминирани лева (решение 2-784 от 29 ноември 2016 г.), съгласно списъка на БНБ за кредитните длъжници. Зад тези 482 дружества комисията е установила 780 души, заемали ръководни постове в тях. От тези 780 лица 88 са с установена принадлежност към Държавна сигурност или разузнавателните служби на БНА.

Шило

Валерка, с риск да стана досаден, да питам- Веждито по-некадърен ли е от Пепи-Белото?

Шило

С други думи- ортаци ставаме с всички, само и само да влезем в историята като партия, управлявала страната. Симеонов, дотук бяхте.

Абе тоя една кабеларка не може да управлява, а се пъне да става премиер. Докато такива, завършени простаци са по етажите на властта, нищо добро не очаква тази територия.

леле мале, особено ЛИЛЕТУ Като успешни министри лидерът на Патриотичния фронт посочи Владислав Горанов, Теменужка Петкова, Ивелина Василева, Николина Ангелкова, Лиляна Павлова, както и Петър Москов.

У Ж А С !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Че си жаден за власт се вижда. Но кои са успешните министри невиждамц. Те бяха само фигуранти - каквото кажеще Борисов. А за откачалката Москов да не говорим.

Този мангал се мъчи да си вдигне рейтинга и си въобразява че ще удвои броят на депутатите в следващия парламент. Не пипай картофа защото ще се опариш лошо. Рискува да стане клиент на прокуратурата, ако вземе под наем от тиквуня тези професионални крадци!

Значи,когато Плевналиев покани Радев на КСНС всички другари гракнаха-НЕ,той още не е встъпил в длъжност,а сега без да е встъпил в длъжност трябва да му търси отговорност.За вас угодия няма-водите се единствено от интереса си.

За всичко това е виновен само и персонално Плевнелиев. От него зависи дали ще има още 2 години правителство на Каракачанов с министри на Боко. Ако даде последния мандат на АБВ или ДПС примерно, отиваме на сигурни избори, защото те ще го върнат. Но той има намерение да ни натресе това ужасно правителство, което се задава. Персонално трябва да се търси вина от Плевнелиев. Според мен тук е моментът Радев да се обади и да се възпротиви - това си е подмяна на вота на избирателите.

успешни министри ?абе как не ви е срам,бе,вие сте за трепане с камъни и колове, ДОЛУ!ВЪН!

на всичко са готови мишките само и само и те да гризат от сиренцето пък било то и за месец-два и после чао...хайде давайте тъкмо после ще отидете безвъзвратно в политическата ни история

Що беше що стана. Язък за макетата и тракийските войводи . Македонска патерица такова животно няма и да кажат що Валерката се наведе толкоз

Парата баце прай играта, а твоя Валерка като го знам кви ги "твори" в кабеларката си и кат го знам как обича мъни-мъни, та всичко ми се изяснява как и що. Ама тежко ни пак на нас, язък си за народеца, ама като е прост и ЧАКА НА СПАСИТЕЛИ...

Хитър ход и логичен. Може да сложат Сидеров министър на вътрешните работи - хахаха! Каракачанов на войната, а пардон на отбраната се казва , другите са ясни... И с генерала Радев главнокомандващ може да се опънем на мигрантите и без ловците на бежанци Динко и ония Низамов. Това е класика. Ах колко се радвам, че напуснах БГ и не плащам вече данъци на тая държава! :-))))

Нима не осъзнавате, че всичко е въпрос на взаимни интереси?

Ама и Москов ли минава за успешен министър? Боко е почнал да плаща яко, за да му оставят хората и да му подготвят 3 мандат, ама няма да го огрее.

Успешни министри, хммм... По скоро не сътвориха гигански глупости. С особено мнение съм само за мис Винетка, обаче това скрито бъркане в джоба на българина е по скоро политика на целият тиквен кабинет. Явно залога за подкрепа от ГРОБ ще е да се оставят няколко техни лапачи. Освен това ще разчитат ПФ да създаде предпоставки да ги плюят и да си градят предизборната кампания. Все пак прави впечатление, че освен Менгеле, който е спорна личност, не се споменават други еничари от ликвидаторите. Дано направят професионален, БЪЛГАРСКИ кабинет, който най после да почне да работи за интересите на България, а не за чужди разузнавания, с опция да се налапат в процеса. Мисля, че там са разумни хора, родолюбци. И разбира се - да не се оставят да попадат в капана на тиквата, после да им приписва своите минали и бъдещи грехове (да не дава Господ, пак да се добере до власт), както е свикнал да прави.

Този кога стана пемиер, та започна и да назначава министри !

Като , че ли този човек разчита простодушно,че ще квалифицираме като успешни Теменужка,Лиляна и Горанов ?Това май ще ни дойде в повече.

Сегашните успешни министри ??? А бе, Симеонов !! А бе, Валери !! Та такова животно в досегашният коалиционен зоопарк на Борисов няма.

Предложение към винкела , ако го е срам да остай пръмовица му предлагам да я замени с ана баракова , разлика никаква , успех до успеха.

Този неизвсетен селски боклук бих му забил един як тупаник между селския мустак и ченгеджийските рого. Точно толкова колкото да го сваля на земята и да му наритам мръсната предателска мутра.