Вчера около 14.40 ч. на ул. "Славянска" № 64 в Айтос, поради движение с несъобразена с пътните условия и релефа скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, лек автомобил "Фолксваген Венто", с ямболска регистрация, управляван от 52-годишен мъж от Ямбол.

Пострадала е пътуващата на предната дясна седалка жена - 52-годишна от Карнобат. Тя е с фрактура на горния десен крайник и фрактура на три ребра. Настанена е за лечение в МБАЛ – Бургас, без опасност за живота.

Вечерта в 20.45 часа, пак в Айтос, става друга катастрофа. Инцидентът е на улица "Крали Марко", където поради движение с несъобразена скорост при преминаване покрай група деца, играещи в близост до пътя, лек автомобил "Форд Ескорт", с бургаска регистрация, управляван от 45-годише мъж от Айтос, блъска излязлото на уличното платон момиченце на 10 години. Детето е с охлузна рана на левия долен крайник, прегледано в айтоската болница и освободено за домашно лечение.

Третата катастрофа става около 21.45 ч., на около 500 метра от Военно почивен дом - "Сарафово" в посока Поморие. Поради неспазване на необходимата дистанция 40-годишна водачка на товарен автомобил "Дачия Сандеро", със софийска регистрация,  застига и блъска отзад автомобил "Форд Транзит", с бургаска регистрация, управляван от 29-годишна жена от с. Рудник. В бургаската болница са откарани двете деца на младата жена -  на 8 г. и на 10 г., които са прегледани и освободени без назначено лечение.