Постоянно обаче се натъквам на нередности, за които се чудя на никого ли не правят впечатление? Съвсем редовен номер на касиерката е да ни дава касови бележки от предни дати и да не чука на касовия апарат. Едни и същи касови бележки се въртят по няколко пъти и парите - левче по левче - си ги прибира тя, или по-вероятно е да си делят сумите със служителката от женската съблекалня, а пък защо не и със служителя от мъжката съблекалня.
Безобразието продължава и не зная толкова ли е трудно Общината да направи проверка с подставени лица /касиерката не е луда на общинар да даде стара касова бележка/. Като се има предвид, че банята се посещава предимно от пенсионери, които едва ли виждат датата на касовата бележка, представете си каква мандра е за касиерката работното й място! Тъй като мъжът от мъжката съблекалня е циганин /нищо против тях, нали ще ги приобщаваме/, редовен номер е циганите, които посещават банята, триумфално да подминават касата и човекът в съблекалнята /техен съкварталец е все пак/ да им връчва ключовете от кабинките. Познайте и кой си плаща за теляк на касата! Разплащането се извършва на ръка, на място! Какво да кажем за женската баня - там пък възмутени посетителки с потрес съобщават, че част от ритуала по ромските сватби се извършва в басейна на женската баня. Ромките като глутница нахлуват в банята и както са с дрехите, хвърлят булката в басейна и скачат след нея. Познайте как се чувстват редовите честни клиенти на банята, дошли да излекуват болежките си!
Село Старозагорски бани се намира на 15 км западно от Стара Загора. Минералните бани са национален балнеоложки курорт.

Уважаеми читатели, очакваме ваши снимки и/или видео за интересни събития, на които сте станали свидетели, или на тема, която ви вълнува. Текстовете и снимките (видеото) пуснете във формата, която се отваря като кликнете "Изпрати новина" в горната лява част на днес.дир.бг.