Инцидентът е станал около 16 ч. в петък при ненатоварено движение и сух път. Неправоспособната шофьорка, управлявала лек автомобил ВАЗ, навлязла в насрещната лента на пътя между Ямбол и село Козарево и се блъснала в "Опел Астра". Четиримата пътници от опела са настанени в спешно отделение на ямболската болница с тежки наранявания, но без опасност за живота. Пътниците в катастрофиралите автомобили са били с предпазни колани. Няма данни за употреба на алкохол от двамата шофьори на превозните средства, уточниха пътни полицаи, цитирани от Дарик.
Баща за малко не погуби децата си в катастрофа в Габрово. Инцидентът е станал около 10,30 ч. в района на Търговската база. По първоначални данни децата са пътували на задната седалка в лек автомобил форд. Колата е била управлявана от 33-годишния им баща, който навлязъл в насрещната лента, натиснал рязко спирачки и вероятно така е предизвикал злополуката.
Тригодишната му дъщеря е със счупен крак, батко й на 6 години е с контузия на главата и съмнение за счупен крайник. Бащата е с травма на гърдите. Пострадалите са откарани в областната болница. Изясняват се причините за катастрофата.
Пиян баща рани децата си в катастрофа в петък. 28-годишният Красимир Б. от монтанското село Расово ударил голфа си в железобетонен стълб в селото. Бисер на 10 г. и 8-годишната Снежина, които били в колата, са със средни телесни повреди - травматичен шок и счупена бедрена кост. Няма опасност за живота им.