Рим поиска незабавно спиране на боевете в Либия

Италианският външен министър Франко Фратини призова за "незабавно спиране на боевете" в Либия, за да бъдат установени коридори за хуманитарна помощ за населението, съобщи Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Рим поиска незабавно спиране на боевете в Либия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Алиансът излага на риск доверието в себе си"... Грешка - отдавна не съществува доверие в тази терористична организация НАТО, в която за съжаление и ние членуваме. Много съжалявам и ме е срам, че България е съучастник в убийствата на тези психопати.

Тея сега като избиват мирни жители , ще ги съдим ли в ХАГА, като Милошевич примерно..?

Кадафи не е нито цар,нито президент,нито премиер,нито аятолах.Нека "умните" европейци,забогатели от ограбване на колониите си,да се досетят за някакъв правилен ход.Че така резилът им е пълен!

Ами сега ква стана тя - Англичаните до септември свършвали боеприпасите. Да се намеси бат Боко и да въведе, режим - 1.Понеделник, Вторник, Сряда и Четвъртък - кютек 2. Петък, Събота и Неделя - рахат олсун.

Лицеме-е-ери, лицеме-е-ери! Като им се изсипаха емигрантите в Лампедуза, нова песен запяха, а в началото заедно с Франция бяха първите кандидати за бързи и "професионални" удари ...

Във връзка със случая на 16.06: "Пази ме Боже от "приятелите".С враговете си ще се оправя."

Със сигурност мисията на убийците от НАТО е да трепят когото падне, дали е привърженик или противник на Кадфи, все тая!

Тези шенгенски мошеници,кога ще разберат ,че цялата им хуманитарна помощ не струва и един човешки живот.А те затриха доста хора включително деца .От как свят светува ,бедуините са се оправяли без помощи ,а пък на италианците са им сърбали попарата многократно.Италианците са сътворили толкова безобразия на земята на Триполитания и Киренайка през ВСВ ,и сега ,че трябва да плащат репарации докато има жабар на света.