Багери превзеха къмпинг след заменка

Частни собственици събориха бунгалата и санитарните помещения на къмпинг "Златна рибка" в нарушение на прокурорска забрана за посегателство върху имота.

Обратно в новината

Коментари - Багери превзеха къмпинг след заменка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ок

До Министерството на горите Господа министри, означава ли ,че като ви свършва вече мандата трябва да си скривате главите в пясъка и да продължавате да правите вашите заменки като например къмпинг с/у гора за само 3,700 лв.Много сте прости ,а защо не си отглеждате маймунки във вашите гори.Ама по-добре за вас е разработен к-г ; на пъпа на южното черноморие. Става дума за к-г Златна рибка, който от 50 години работи като къмпинг и който от 8 години е частна лична собственост, да си го препродавате като горски фонд или мера или незнам там каквото ви е удобно.Но както се казва и на вас ще ви се намери майсторът. И ще си го заслужите!

разбрахте ли сега.Плажа не е за всеки. И морето. И изобщо кви сме ние та да си мислим, че на море може ей така...баце си е купил златна рибка и при него само с лачени обувки може...ех живот ли бе да го опишеш...простотията не ходи в гората, по България ходи, прост народ живее, от прости хора управляван. Незнам колко търпило има още тоя народ, ама се надявам да е на изчерпване...

БИЗНЕСМЕН майка ти ще вика аууууууууууууууу ако я хвана ,както и теб

Абе какво си губите времето с този педераст /той даже не може да се нарече гей/. Няма по-силен от куршума, беше казал мъдреца. Хайде да ги оправим!

Точно защото има такива като тебе бизнесмени, затова вече не ходя в БГ на море. Защото ясно ли ти е, че с 500лв отиваш в Турция на all inclusive за 1 седмица, миналата година аз бях септември в Анталия за 1 седмица със самолет за 810лв в 5 звезден хотел all inclusive. Ти да не мислиш, че ако ще дам 2000-3000лв за почивка ще ида в БГ на море, а не примерно в Испания, Египет, Тунис или по Карибите? Аз да не съм малоумен. Все българските бизнесмени са на загуба. А в Турция и Гърция как печелят с ниски цени, като там заплатите на персонала са по-големи? Само фалит за вас. И не ми говорете какви данъци внасяте защото на всички е ясно какви сте изрядни данъкоплатци и как осигурявате персонала на реалните им доходи.

Министерството на земеделито и ХРАНИТЕ, вие съвсем се забравихте, овце ангорски.. Глупаци !

АБЕ СЕЛЯНИ КУХИ И ГРАЖДАНЧЕТА НАДУТИ,КОЙ И КОГА ЩЕ ВЪВЕДЕ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ В ТАЯ ВЕЧЕ ЗАДУШАВАЩА СЕ ДЪРЖАВА ,КОГА И КАК ЩЕ СТАНЕ ТИЯ ДА СПРАТ ДА УБИВАТ ОБИКНОВЕНИЯТ ЧОВЕК.......КОГА????

Лъжеш кучеее. Плажовете в България са ужастно мръсни, да не говорим за това, че унищожиха дюните, от които можеше да се печелят пари като природна забележителност. Едно нещо трябва да ти е ясно. Никой няма да дойде в България заради хотелите, защото богатите предпочитат Френската Ривиера. Хората идват в България единствено и само заради природата и историята. Ако тях ги няма, от големите хотелите които строиш няма смисъл.

В нея пише, че не може да има партии и делене по пол, вяра и прочие глупости, пример - ДПС. В самият Созопол, точно между двата плажа, са си заградили скалите и не пускат, седи точно един дебелогъз и казва 'частна улица'. Смех. А собственика се жалва че немал клиенти. Колкото до бизнесмените - ако бяхте бачкали за тези пари вместо да ги крадете, щяхте много внимателно да мислите дали някой ще ви ходи в бункерите.

Бизнесменът очевидно не знае колко струва пълно къмпинг оборудване, хубава каравана с добро аудио оборудване (за яка музика) и просторна палатка за компанията ( с шатра). Ако знае, нямаше да определя като прошляци и дрипльовци хората, обичащи да си пътуват от къмпинг на къмпинг с все компанията

POREDNATA SVINSHTINA BULGARSKA.BAI BIZNESMAN E KUHA LEIKA PROBITA.DOKATO TAKIVA KATO NEGO I PODOBNI NA NEGO DARPAT KONSITE V BG SVINSHTINATA STE E TOTALNA.KASHTA SAS 4 SPALNI I BASEIN VAV CLEARWATER FL E 700$ ZA 10 DNI I PLAZA E BEZPLATEN RAZBIRA SE.

kak pak nema nekoi da vkara edno voenno polosenie v taa dupka balgaria be !!?

Селяндура БИЗНЕСМЕН ще си слага горилилките ще целува за по 5 евро гъзъ на Румънците и ще се чуди как така няма хора на прекрасния му плаж. Чичка само да те светна, че хората по къмпингите могат да си позволят 5* хотели, но по-ги кефи да живеят на плажа, а не между стени.

ПРОБЛЕМЪТ Е ЧЕ РАЗНИ СЕЛЪОВЦИ НАПАСВАТ КУМ ВКУСА СИ ЧЕРНОМОРИЕТО И РЕЗУЛТАТЪТ Е НАЛИЦЕ НАСКОРО БЯХ В ПОЛША НА ЦЕНА ОТ 10 ЕВРО В СТРАХОТНА КЪЩА НА 50 МЕТРА ОТ ПЛАЖА (НЕ НА ПЛАЖА РАЗБИРА СЕ ТАМ АРХИТЕКТУРАТА Е СТРАХОТНА, ОТНОШЕНИЕТО СЪЩО А ЦЕНИТЕ / АМИ БИРАТА Е ОКОЛО 1,50 В РЕСТОРАНТ ЗА 3 ЕВРО СПОКОЙНО МОЖЕ ЩОВЕК ДА СЕ НАХРАНИ МУТРИ И МУТАНТИ НЯМА

Много се кефя, че бизнесмените като тебе фалират и банките им вземат бетонните бункери. Мрете, нещастни кръвопийци ! Всичко се връща. Имам пари, но никога няма да ги дам на вас. Предпочетам Гърция или Испания !!!

Да не ходим за гъби, ЗА ДА ОСТАНАТ ГЪБИ ! bulgariangreens.o

Утре в тая Тъпанария може да заменят и собствения ти апартамент за някой чукар. Ходи доказвай, че си собственик.

Като ти чета неграмотно написаните простотии се чудя какъв ли бизнесмен си? Дали пък не ти е дебело вратлето? И кого го е еня дали имаш полза от нещастници, тръгнали с по 500 лв. към морето!

И ти си един некролог, като бетонните ти хотели, ама още не го знаеш!

Колкото повече чета коментари - толкова повече се убеждавам, че социално слаби лумпени не трябва да се допускат на черноморието..рано или късно ще махнем смръдливите къмпинзи и ще изхвърлиме мизерниците - после се чудите защо сервитьора ви гледа на кръв, а на румънците им целува крака - защото каква е ползата от разни нещастници тръгнали с 500 кинта на море?И още нещо - плажа трябва да стане платен - ЗАЩОТО концесионера харчи сумати кинти за да подържа тъпия плаж - светнахте ли сега мамини синчета? слагам две горили пред бариерата на плажа и който няма билетче ауууууууу

Поредното доказателство, че в тази държава закони няма...май и за държава вече не може да става въпрос. Който и да дойде на власт, някъде в редиците му все ще се намърда плявата, която се хвали с респектиращ вид, просто защото плявата е в изобилие. Плява - сещай се Бизнесмена. Да им дойде акъла ли!? Мисия невъзможна! Жалко за всичко което унищожиха и за всичко което ще унищожат:(

Тримабизнесмени сигурно като теб.Решиха да се саморазправят с мен,защото ми отнеха предимство на пешеходната, но не знам защо те 3 на 1 се отказаха.На мен не ми пука кой си и какъв си щом сам не можеш а разчиташ като пъзльо на хора зад теб,защото ти си нищо.Мога да кажа и какво караха тримата смешници ако исакш може и ти да си един от тях.

Какъв бизнесмен си ти,бе простак? Ти да не мислиш,че един курорт се състои от казина и грозни хотели? Във Франция има къмпинги,в Испания има и то устроени. И никой не се подиграва на хората,които почи в тях. Цървул с цървул.

Абе бях вижда тъпи и прости хора и животни ама ти направо изби рибата бизнесмене. После само да ми реве някой, че нямало туристи по скапаните ви хотелчета, казина и чалгарските ви дискотеки. Ще се сетите вие къде е истината в туризма ама вече ще е много късно щото ще сте осра-ли всичко с бетон. И не ми говори какво искат хората защото ти не си компетентен по въпроса, едва ли си срещал средно интелигентен човек, предполагам че комуникираш само и единствено с добре охранени прасета.

Пак тъпи зелени лумпени..не може да спрете прогреса

Кои са хората които искат КАЗИНА, хотели, ресторанти и дикотеки? а не искат смръдливи бунгала? не щът - виж как пишеш бе идиот

ей не я разделиха таз държавица бре, що никой не се натиска за хилядите декари необработваема селскостопанкска земя. баси помиярите има в таз държава. ТОДОРЕ ЕЛА СИ ТОДОРЕЕЕЕ !!!!!

ей, как ги обичаме такива бизнесмени. С удоволстиве ще ти спукам гумите на мерцедаса и стъклата ще счупя, а седалките ще ги оттапицирам....чук такъв

ей чушкопек, я си събирай казината и хотелите и си ги направи на макетче и им се радвай, вечер преди лягане.Тука има 60 човека, които с удоволствие ще ти пъхнат по 1 чушка в главата....алчна

Затова, елате на протест, на 2 юли: http://forthenature. .Срещу безобразията по планините и черномориетп. Носете си лъжици, повече вижте на сайта.

ПОВЯРВАЙ не знам за снимка, но ако ме видиш на живо ще напълниш гащетата от шубе..

Кои са тия хора, дето искат казина бе, куха лейка такава? Колко хотели, дискотеки и чалгарници могат да се построят на морето, което вече не се вижда от мутробарока на бетонните ви кутии! Пълни идиоти! По-малко от 60 % от вече изградените хотели са пълни тази година, и още не се знае колко пълни ще бъдат през целия сезон, а вие искате да унищожите и последното късче природа, да отсечете и последното дърво, което е останало по крайбрежието, за да има всеки домбел доганов по един /минимум!/ хотел на морето! И кой почива в идиотските ви строежи - социално слаби и пенсионери от западна Европа, тук-таме румънец, тук-таме руснак, но руснаците имат вкус и те си купуват апартаменти или сами си строят хотели, защото не искат да ги обслужват смотани циганки и помакини от етническата ви партия! Идиоти и простаци, няма ли едно леко земетресенийце да го друсне това крайбрежие, да попадат като домино новопостроените грозилища там и пак да поникнат пясъчни лилии!?

По написаното от теб се вижда ,че си кух като хралупа! Хората които искат казина ходят в Лас Вегас .Казино можеш да си направиш и пред твоята колиба в селото от което си!Радвай се ,че не си си оставил снимката тук ,че лично щях да ти строша празната кратуна!!!

Забележете !!! ...Те са продадени от Министерството на земеделието и храните на физическо лице. След това новият собственик препродава земята на други две физически лица - Георги Стриков и Емил Калеев. - значи, ТЕ СА ПРОДАДЕНИ от Министерството на земеделието !!! - а кой вършее там яко, и на какъв език се говори там, а ? Загадка с повишена трудност... пак Ебем Метем, Доган ага и далаверите им - от там тръгва всичко, рибата мирише от къде главата, е казал народа !!! Затова гея Сергей и къмпани + Гоце ага само повтарят ли повтарят не на реваншизма та не на реваншизма , защо ?!? За да не дойдат следващите да ги окошарят за далаверите им по затворите ли ?!? За това ли толкова само това им е в главата и на всеки предизборен митинг само това дуднят не на реваншизма, щото си знаят мръсотиите дето са ги вършли, и продължават да вършат, и знаят, че за такива неща в една нормална държава до сега да са ги осъдили вече ?! Мама им мръсна турска рязана и комунистичческа! То е ясно, че като унищожиха всичко, само в Гърция ще се ходи на море вече от целокупният бг.народ. Добре, че поне Гърция е близо и се минава лесно само с едната лична карта.

Бай Тошоооо, къде си? Искам да видя такова изпълнение при Бай Тошо как става. Идват едни черни волги и оня, събаращият бунгала, заедно с частните охранители, що мрамор ще издялкат не е истина.

Мизерниците пак се разреваха - да ви бутнат всички лайняни къмпинзи - хората искат КАЗИНА, хотели, ресторанти и дикотеки - не щът смръдливи бунгала където простолюдието да ситопи мазните тумбаци и да папат по супермаркети вместо в ресторантите..

първо да вземат лиценза на охранителната фирма!!! аман от мутренски изпълнения!!!

Ненакрадаха се тия лакоми гъзове... Не им ли е ясно че в гроба още никой нищо не си е занесъл...Превърнаха ни държавата в един голям клозет!

Дали не е възможно президентът да наложи вето върху тези заменки? И да бъдат обявени за нищожни всички, направени след демокрацията. Да се отнемат от новите собственици построените на територии, получени чрез заменки, хотели, в полза на държавата. Да ги дадат за стопанисване, а после и за приватизация... не вярвам и другата страна в спора да е с чисти помисли и да има намерение да запазят къмпинга като такъв.

круша разсмя ме и ме разрева

Не ходете да си давате парите по измислените хотели.Правете бойкот на тези крадци,несъобразяващ се с основни неща.

E che vie koi si mislite che mi plashta zaplatata ?!? Naroda li ?!? Che az shte umra ot glad, ako chakam na 7 miliona ofce, po - dobre da chakam na 10-20 mitri :) I vashiat parcel shte podmenia !!!

Ех,тези заменки.Няма да останат къмпинги,да се готвят и останалите.Цел- застрояване на 123546 етажни комплекси,позволяващ почивка Останах ли хора,които да летуват по българското черноморие.Дано скоро започнат да събарят,а не да строят нови апартаментни комплекси като в името на новия задължително ще присъства BEACH RESORT SEA,като нито едно няма да е налично. Гърция е близо,а там гледката към морето принадлежи на всички,не само на т.нар първа линия

Гласувайте УМНО!!!

Смрад,лайна и уродщина,но ПРИРОДАТА ще си отмьсти-вразуми!!!

Хубаво че събарят вече по морето, но лошото е че събарят бунгала за да строят блокове.