Престолонаследникът на Саудитска Арабия ще посети България

Престолонаследникът на Кралство Саудитска Арабия Мохамед бин Салман Ал Сауд ще посети България, съобщиха от правителствената пресслужба.

Обратно в новината

Коментари - Престолонаследникът на Саудитска Арабия ще посети България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българските политици се мляскат с арабелите още от времето на соца. Тиквата като бивш комунист просто следва линията от едно време. Саудитци, катарци, алжирци, сирийци и всякаква подобна сган.

пригответе червените килими за посрещането,след това агıнсето,хубави приказки за да не се обиди нещо и за капак няколко декара земя за построяване на втора дъзамия в софия иначе петрол няма.

Aрапчето идва при Асфалт паша понеже цул це има едни 4МИЛИАРДА от здравни бг осигуровки за КРАДЕНЕи ИЗТОЧВАНЕ ТУРСКИ клинки и лица с 2но БГ-тУрско грацданство ИЗТОЧВАЛИИ по 200 МИЛИОНА левас бг осигуровки от общо 4МИЛИАРДА лева което си е лесна плячка за изгкладнели иобрднели шеихове

ПИТАХТЕ ЛИ СУЛТАНА ДАЛИ МОЖЕ ДА ИМА ТАКАВА СРЕЩА? ПРИЯТЕЛЯ НА БОЙКО ТЕЙПИ МНОГО ЩЕ БАДЕ МНОГО НАТЪЖЕН И ЯДОСАН ОТ ПОДОБНИ СВОЕВОЛИЯ. НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ , АКО ПРЕДПРИЕМЕ НАКАЗАТЕЛНА ПРОЦЕДУРА ПОКАЗВАЩА КОЙ КОЙ Е НА БАЛКАНИТЕ. ЦАРЯ и ПЪДАРЯ МУ започват едни опасни воаяжи, които могат да приключат ЗЛЕ за обитаваната от нас територия.

Идеалното време да бъде думнат...

Точно в десетката!

напротив, той е реформатор, за разлика от останалите чаршафи. Може да смекчи режима в Сауд.Арабия. Не че ще има там демокрация де, ама поне ще даде повече права на хората. И ще ограничи религ.фанатици.

За Путин соросоидите питат: абе той в законни избори ли е избран? има ли демокрация там? опозицията къде е? подписаха ли Истанбулската конвенция? Гейовете и джендърите как се чувстват ....и т.н. Ще ги призная за идеалисти и принципни демократи, ако чуя въпросите им към тези с чаршафите на главите и пачките долари под полите :)

поредното доказателство за некомпетентността на редакторите на Дира. Снимката към статията не е на престолонаследника Мохамед, а на краля Салман. Сменете си екипа, да не се излагате!

може би стават да пишат за чалга певици и за мода, но за политика - не. Нищо не знаят от историята и политиката, никого не познават... изобщо - слаба работа.

Престолнаследникът е на около 30 години, ако мислеха щяха да се усетят.

На отговорът на въпроса - Кое е най-ценното у вас? ще получим отговор - Купувам го!

Глупости При тези цени на нефта този е почти фалирал Много е възможно да идва да проси

ще идва този индивид? Важното е кога ще дойде бай Владимир! По-какен или не, ще бъде приет от Народа на България!

По какъв повод Ви е нужен бай Владимир? И какъв сте Вие, че да говорите от името на 'народа'. Единственото което ми идва на ум като чуя 'народ' е - стадо безмозъчни овце, които по необясними причини трябва да са единомислещи и единодушни.

Идват да си огледат бъдещите ислямски територии...

Те нече ги имат. На мястото на деница в младост 3 се строи ислямски духовен център. Все пак било много хубаво, ако изиграят на свой ред една ръченица заедно с Боко.

С нетърпение очаквам ръченицата!

Пак ще чистят хъбът МУ!!!

Васил Филипов каза, че хъбът няма да го бъде. Каквото е казал винаги е познал.

Най-много да инвестира в една-две нови джамии, а преЦедателя да постави още снимки на "стелажа" за поредното интервю с кикимян.

Да доде да инвестира, този конфискува само 100 млрд долара от шейховете.

бин еди-кой си ал еди-какво си: нямам какво да кажа, само последният да затвори вратата. Аферим и алейкум-салям! Да ви го...дружно и тотално. Вместо да учите и бягате в Станфорд, Харвард, Оксфорд и Кеймбридж, вие пак по навик с чергари...То е вече показателен атавистичен белег още от монголоидните степи. А накрая се определете накъде и какво искате - на запад ли, или другаде, но не ми стойте вечно разкрачени.

Това си е далавера на управляващите, народа не го топли по никакъв начин. И какво като дойде тук... Бойко държи няколко милиарда крадени пари в Катар и Саудитска Арабия, след като Швейцария каза, че няма да има банкова тайна за крадците. Има ли някой който още д ане знае какво крадливо копеле ни управлява? И този тръцунек се нарича наследник на Ботев и Левски, че той си е чиста проба измекяр и крадец, какво толкова му харесват не разбирам... може би , че е интелекта му е на нивото на тези, които са го избрали???

Ама как бе. Ще се срещне с Желю Б. и Таско Т. Не е на нивото на др. Нинова

Сега Баце да го покани на една ръченица или на Дунавското...

Парите нямат раса, националност и пол. Хора дето не си знаят парите винаги са добре дошли за инвестиция, а и този беше дето насила взе кинтите на шейховете разбойници в полза на държавата.

Само дет държавата е синът му!

такива изобщо тука не искам да ги виждам

Защо точно с 2-те арабски страни с кофти слава Катар и Саудитска Арабия нашето правителство се сближава?

Гласуваш за европейско развитие Получаваш Ердоган за гоподар и дружба с патлажан

Дълбоко съм развълнуван и раздвоен от това посещение- дали идва за чаршафи или за тия гевреци на главите!?И дали ще купува или ще ни продава!

датите 24-ти май и първи юни са подходящи са посещението. ще може да се преместат датите на празниците съответно на 21 май и на 29 май.

глоголът мога има мн.ч. - могат. ще могат.

напоследак фсицки харесват булгариа. сте запоцнем да ви завиздаме. за нас само сойбле, а за вас фсицки други. не е цестно.

Уважаеми журналисти, постоянно показвате по малко невежество, особено когато става дума за цифри и числа. Сега обаче сте объркали името на човека от снимката - кралят на Саудитска Арабия и баща на Мохамед бин Салман Ал Сауд.

Ето го престолонаследника: http://dnes.dir.bg/news/prestolonaslednik-kral-sauditska-arabia-25946392

Продължавайте да се оплитате с арабите, та ще видим до къде ще стигне всичко. Те са новите европейци та пасват на българите.

Споко - на всеки ъгъл се продават дюнери...

Eрдоган, Ал Гасиб... Браво на Домакина- родителите и президентът на Русия не се избират, но приятлите ДА. Ще разиграят Танц на тиквите...

Този на снимката е баща му и няма общо с новината, но карай да върви. Толкова ли не можахте да намерите снимка на престолонаследника?

Истанбулската конвенция няма ли да протестират? Или ще поискат от СА като отговорник по правата на жените в ООН съдействие?

Има една английска приказка дето на български ше е нещо като "гат вали, порой лее" събраха му се на Баце международни срещи :-)