Отлагат за 2020-а американския противоракетен щит в Полша

Технически проблеми ще отложат за 2020 година приключването на разположената в Полша част от американската система за противоракетна отбрана.

Обратно в новината

Коментари - Отлагат за 2020-а американския противоракетен щит в Полша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ и НАТО скачат като петли на червено, но няма да допуснат сблъсък с Русия,А Полша, като повярвала - сега ще си сърба попарата и след 2020 пак ще отложат

хаха от филмчето на Путин им спря ПРО-то !

Крайно време е руснаците да си върнат КУБА та белким мирясате ...

Това не е добра новина за поляците. Вече има разположени руски ракети в Калининград, които могат да достигнат обекти в Полша! Това е недооценяване на руските възможности, а Русия не бива да бъде подценявана!

е да отлагат даже да се откажат.Тази ПРО срещу руските нови системи от хиперзвук е спукан балон с пробит чадър в омбинацият изхарчени пари за нищото

Лозето не ще молитва, иска мотика! Ако приемем, че това, което пишеш е наистина така, това не означава, че животът вече е "шапка на тояга", а че предстоят много усилия!

Шило

Това "ПРО" е нагледен пример как се пилеят пари за нещо безсмислено.

Шило, по товоята логика работата и на екпертите, които работят по защитата на компютрите от хакерски атаки е безсмислена! Нали хакерите ще продължат да работят по пробиване на защитите и след последните иновации!

тревожно мучене се чува от краварника, ми се чини? Що така? Нали бяха най-големите супермени?

Има полска поговорка която казва- Полякът помъдрява след като сгреши.

А така - а - а. От около година и нещо, особенно когато "тръгнаха" санкциите, руснаците започнаха в усилени темпове да пренасочват "всички работни места свързани с Русия" (дано партньорите от Центъра за Либерални стратегии ме разберат) към руски градове. Задължиха и Беларус, колкото нефт на ефтини цени получи от Русия, петролните продукти за износ, да минат през руската транспортна система и пристанища. Още повече поне от 5 - 6 месеца натиснаха Беларус за стоки от ЕС минаващи под знака на Беларус. В резултат Прибалтийските тигри огладняха, ощърбавяха и русофобският им глас много задрзгавя. Потънаха и полските ябълки, че още сандокус стоки от ЕС, спокойно може да ги видите по нашите Молове. Всъщност преблема е, че Путин ОТКАЗА да "храни" и Украйна, и Прибалтийските тигри, и ЕС. За по-трудно вдяващите, не ПУСКА на пазара на Русия почти никаква селскостопанска продукция и ред други стоки. Даже и още не пуска и турските домати памидори. Обратното, създава производство, работни места, в селското стопанство и т.н, като си пази ПАЗАРА, между впрочем същото прави и Тръмп. Да вярно е, ще кажат някои, качество, производителност и т.н, така е, някои производства са им скъпи, затова имаше в началото по-голяма инФалация, но сега е в рамките на нормалното. Те затова руснаците гласуваха за Путин, защото им създаде РАБОТА и не са принудени да емигрират в демократичния свят. И понеже изведнъж Прибалтийските тигри, Полша (Унгария я изключвам, Орбан изпрати едни полови привети на ЕС и работи здраво с Русия) почнаха да искат пари за русофобския си глас, обаче . . . . .демократите пари не дават . . .

за съжаление трябва да ви коригирам, казва се соксандокус, а не сандокус, за останалото сте абсолютно прав, тия санкции се оказаха не само греда, ами и последващ автогол

Май някой започна да изтрезвява и да дава на заден ход !!

Пшеките почват да осъзнават в какъв батак се набутаха. Превърнаха ги в стандартно пушечно месо. Както и мамалигарите.

Да бе да ! И поляците започнаха даразбират ,че с този Американски щит са пушечно месо . Та Щита не може да защити никого ,но понеже може и да е с нападателно оръжие , такива устройства ще бъдат унищожени моменталически от руснаците разбира се че и доста от хората около щита .

Иран щял да обстрелва Европа. Бу-ха-ха-ха! С какво, бе, с природен газ ли? Щото Борисов за това преговаряше в Техеран. Или с фурми? Кога въобще в миналото се е случвало Иран да заплашва Европа с ракетен удар? Идиоти!

По същия начин се гледаше и на Индия и Пакистан. До момента в който не почнаха да си го мерят с ядрени изпитания. А сега вече покриват Европа и с носителите.

избива ме смях. показаха им оръжия които ПРО не върши работа а те(американо-поляците) рупат ли рупат

ПРО + Сармат = Доста тонове скрап Важното е да сме в играта - не е моя мисъл, а на известни органи от мъжкото тяло, които се срещат все по-рядко.

Причините наистина са технически. Нали тези дни се оказа че са само стационарни цели за руските ракети, и че да се наливат пари в тях е безсмислено. Просто функцията им е изчерпана.

Те по абсолютно същия начин им намериха и пуснаха в добив и шистовия газ на поляците. Само поизточиха малко бюджетни пари, а после казаха - ние напускаме, вие се оправяйте. Още няма промишлен добив, а щяха да залеят с газ цяла Европа. Ама пуста полска тиква не увира...

Май май не технически а политически е проблема с американския щит....

Полското ПВО се прави от същия изпълнител на нашата граична ограда, та ако може руснаците да не пускат още ракетите. Американците не са наясно, че полякът от техника нищо не отбира, те затуй са и поляци - да си гледат поливното земеделие.

Ако както подозирам, това ПРО е срещу евентуален руски ракетен удар. То по-добре да извикат мен и няколко колеги, които имаме опит в изграждането на подобни неща за киното. Обещавам, че ще им излезе много по-евтино и ще стане много по-бързо. А като ефективност ще е горе-долу същото.

до гл. секретар на нато софия ,23.03.2018 господин главсек, бихте ли ми позволили да отида по малка нужда в 10.25 ? безкрайно ви благодаря за вашата милост ,ако прецените ,че това не нарушава евроатл.принцип и висшия талмудски морал ! ваш покорен и смирен гой !

Иран и Ал Каида а , смешници? Иран никога не е заплашвал , Ал Кайдите са си ваши ,пък и нямат такива възможности. Всъщkост си мярвате , че това ще ви позволи да си хвърляте собствените ракети без да ни натресете ответни , ама работата ви е келава , всъщност не ви пука и за това трябва да бъдете спрени до дека не сте направили сакатлъка, както обичате глобалните работи , глобалния сакатлък.

Бандитите от Фашистка Америка искат да откраднат още няколко десетки милиарда долара от американския зомбиран данъкоплатец за "ПРО", което е абсолютно безполезно!? Иначе се успокоих, като разбрах че ще ни пазят от техните творения и съюзници в Сирия -"умерените" терористи Ал Кайда!

Щатските каубои по всякакъв начин се стремят да изнесат войната от собствената си територия, правейки мишени други страни, но и на рашъните им е ясно, че при едни военни действия ще опукат първо първоизточника- та да му държи влага на дупето!

Да не са хванали поляци, за подизпълнител?

ТАКАВА ДЪРЖАВА ПОЛША НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА...ЗА ВТОРОТО ДА СЕ БЛАГОДАРЯТ НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ!

Братята поляци (а и румънци) дано са наясно, че първото нещо, което бива изтривано от лицето на земята са радарните системи и ПРО. Там и фураж няма да може да се отглежда

тия с новите имена я умножиха по 0, май

чорапите. стига с тия конспиративни теории за оправдаване на полската некадърност.

Не искам НАТО, искам мир !

до границите на Русия, а когато американския агресор ти казва, че идва тук за да те защитава, значи вече си колония!!!