Ще има среща Европейски съюз-Турция във Варна

Европейският съвет не възрази срещу срещата на лидерите от ЕС с турския президент Реджеп Ердоган, която трябва да се състои на 26 март във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Ще има среща Европейски съюз-Турция във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо срещата не е на кораб във Варненския залив? Не уместно този главорез и диктатор да стъпва на българска земя.

Ефендилер! Този въпрос за срещата го решавам Аз, а не вие! Анадън му?

Република България не е включен във официалната делегация на срещата между ЕС и Ердоган.Той щял да забърква шербета,а бат Бойко да поднасяна гостите.

Това е инициатива на Б.Б., дори Президентът беше обиден, че е разбрал за срещата от медиите..

Трябва да се издължат на Тато Ердоги! Само със сладки приказки не става.

Тиквун нали гласува по гайдата на меркелката за глупоста на мей сега вече може да се хвали че ''благодарение на него'' и неговите ''усилия'' ще се състои среща която по всякаква логика би следвало да е в Брюксел...

Ами ако се скарат ? А със сигурност ще се скарат ако Турция не освободи преди срещата двамата гръцки войници. Че като се скарат Боко с какво ще се хвали ?

ох слава богу, сега ще може захариева да разнася кае с новата си рокличка. а тиквата ще порита в двора докато батковците си говорят. и обърнете внимание че бооко на ердоган не му говори на малко име, защото е ибрекчия.

Тиквун, за да лобира така, значи здраво върти схеми с Ердоган! Ние да не сме разпасан двор, нали си имаме граница, нали сме 100% готови за шенген, което на хартия означава, че ние решаваме кой да преминава границата ни и имаме пълен контрол над това, но изглежда, че нещата на практика не стоят точно така и зависим от благоразположението на трети страни! И тоя турчин да не се изхвърля много, много щото много добре знае, че всеки втори тир, който преминава през България е с турска регистрация ;)

Елементарни са нещата, но дали ще излезе сметката? Турция въпреки всичките си нарушения на какви ли не международни споразумения и спогодби (за права на човека, свобода на словото и т. н. да не говорим), си е добре дошла за лидерите на ЕС. Русия, която видиш ли "много вероятно и може-би" била уж, ама ще видим отровила един пенсионер в Англя, е по-черна от задните части на дявола. Идеята е ако може Турция като НАТОвска държава да се приобщи към военни действия срещу Русия. Ако може да отнесе основния удар, добре ще е. Но дали Ердоган и той мисли така? Силно се съмнявам.

Чичо Сам поръчва: "Един тиквен рачел, едно турско кайве и два еврошербетя, моля!И по-бързичко!:))))))))

Нещата са много прости. Гонят се неколкото милиона феса дето въртат кебаби по Европа обратно в тюркието. Спират се всякакви инвестиции и търговски отношения с Анадола. Спира да им се дава оръжие, и тюркието клека до 6 месеца като пале пред Майка си. Кво има толкоз да се мисли не мога да разбера? В ЕС е и ножа и хляба!!!!

Иска ни се но онова което всичко си изброил няма ли го в ... Китай?

sonibvc@gmail.com

Има го. Но има един друг въпрос. Защото тогава 45% от износа на тюркието е за ЕС а 40% от вноса им е от ЕС? Отговора е този: тюркието изнася неща които Китай прави и няма да си внесе от фесландия. А вноса се състои от машини които Китай също внася или прави но с по лошо качество.

Така трябва да се говори и да се избягват всякакви воени конфликти че ние много добре знаем какво е да воюваш с турця

Тиквата ще покаже едно село дето сам си мечта да превърне Варна. Даже няма да съжалява какво си е пожелал.

Ох, едно се опасявам- да не каже накрая нашия премиер -"На нас ни е по-изгодно да дадем ние(България) тия три милиарда евро, за да се успокоят нещата"

Той със сигурност ще даде.Преди 2 години хариза 100 милиона на Турция Миналата година пък даде 100 милиона на Македония Преди това пък хариза на Гърция 100 милиона Но не знам дали сега пак ще се измъкнем само със 100 милиона

Защо ще го канят в България!Да си го канят в Германия или в Белгия - защо тук?Нали ако го гръмнат тук пискюлите само това чакат и да имат повод за ново връхлитане в страната ни.

Падишъхът си ги приема във вилаета, моме!

Такава среща е излишна и не трябваше да има. ЕС VS Ердоан Султан Първи. Борисов бил притеснен. Дали ще стигне за всички шербета. Ердоан,може и на танк да пристигне. От тези,които абсолютно незаконно върлуват в Сирия и се канят да газят и в Ирак.Душевност и граници.

Среща или сгляда като гледам май пак сме от страната на булката и хайде на бас, че анадолския фюрер няма да се хаби да им дойде на крака. ЮнкерО уж най-високопоставения е с изтекъл срок, за нашичкия пък да не говорим момче за свръзка .

Турция както и Англия нямат място в ЕС. И като територия и като манталитет. Че са две икономически мощни страни, може само да се договарят икономически отстъпки и договори. Иначе затваряме границите и за едните и за другите. Както и краварите да си пърдят у тях. Ако ще се правят на кьорави за границите на Турция в Азия, още по кьорави са за необятния руски пазар. Ама ги сърби отзад от страх.

Само да попитам, защо евроатлантиците и други джендъри не надигат вой за окупацията на град Африн от Турция в суверенната държава Сирия?

Аз само да попитам: Кой щеше да поднася "Шербета" кой кой кой

Тези утрепки от ЕС не знаят с кого си имат работа.Ердоган ще ги разсипе с доказателства,доводи и аргументи. Явно Брюксел не взел под внимание действията на Ердоган до сега.

Всичко е казано от ЕС само вашият боико ще разнася кафетата.

Лошото е че единия ще иска турско кайве, другия шварц, а поляка най-вероятно ИНКА.

:))

султана пак ще шамароса европейците във Варна след 574 години

да смяташ че си научил нещо от БУКВАРИТЕ ти? Ха, ха. И си и много умен!

Що е то?- На Меркел й е било криво че не искала да плаща за имигрантите 3млрд. €.... Ако съм на мястото на Ердоган без да се замисля бих пуснал 5те милиона сирийци към Европа. Тая швабска баба нещо много взе да се има за хитра. А пък хич не ме грее за Европа. Какво са ни дали от 11 години; нищо, даже сме по зле и от преди по всички параметри, сфери и сектори!!! Майн... на Еврогейския Съюз

Ги покани преди години,а сега не ги иска.Няма да ги препращаш към нас,ние шест века сме под ,,исл.....робство,,затова сме най бедни и първи по смъртност в света.Затова ли ни приехте да ни унищожите,а тука други да заселите.Взехте ни децата,сега възрасните ни затривате и целта ви е изпълнена.Намерихте си алчни политици и всичко ви е точно

Никой не ти е взел децата. Те сами избягаха от тебе. Защото си дебилен комуноид.

Ще види тя когато някой от конфискуваните немски ПТУР'и като се залепни на някои си самолет, влак или автобусче в Германия?.. Като че ли един единствено тя има държава в ЕС.