Шестима ранени след катастрофа на пътя Русе-Бяла

Шестима души са приети в Спешното отделение на Университетската болница "Канев" в Русе след тежка катастрофа между четири превозни средства по пътя Русе-Бяла.

Обратно в новината

Коментари - Шестима ранени след катастрофа на пътя Русе-Бяла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само празни приказки и заявления за намерения! Изперкали безсмъртници водачи с предимство по рождение. Неработещи служби и институции. Разделено и озлобено общество. Страх. Колапс. 500 нюанса черно. Просто нищо.

Чух че са достатъчни два тира на уж 20000км. пътища ще блокират България . Това е така защото от тези пътища само 1000 км. стават за да се движиш горе долу . Тези трябва да бъдат уволнени и незабавно в затвора . Това е рекет на българина . Едва ли не системата ще управи пътя не на мене тези. Бачкане и то професионално .

хора в силистра вали жиалт сняг

На Ердоган НЕ му е нужно да праща танкове вьв Тракия или Делиормана достатьчно е да прати 4-5 ТИРА по БГ МАГИСТРАЛИ и ПЬТИША да катасрофират и да БЛОКИРАТ цялата Дьржава

С домати и краставици ли ще са пълни тировете?

Вечно пътя Русе-Бяла. Що жертви взе, що семейства се почерниха. Първостепенно трябва да се направи магистрала с непрекъснато обезпечение за сигурност.

Само деградирали бавноразвиващи се олигофрени останаха!Бъзааа ,за къде бе бързате за гробищата самооо бързатее!Олигодрени

Пътя беше непочистен и неопесъчен.Сняг с дебелина 5 см.

То като е сух по-различноо сигурноо,само бавноразвиващи!!!Изпреварват се на завои,без видимост,между тировее,абе лудиии и простиии само останаха !

Само две думи са достатъчни-ДЖИП, и ТИР. Други обяснения не са нужни. Който кара по този път често, ще разбере за какво иде реч.

Сега казаха по новините-селянина с джипа е излязъл от разклона, отнемайки предимството на тира, каращ като бесен. Резултата е виден.

Като не си наясно моля Ви не пишете глупости

Път построен съгласно най високите изисквания на 70-те година на миналият век явно не отговаря на многократно нарасналият трафик, въпреки изключително високото качество на строителството и отличната за бедните възможности поддръжка.

Пътят на никого не е виновен. Шофьорът за какво е в колата?