Коментари - Подписахме договора за ремонт на МиГ-29 в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След ремонта вече ще могат от Москва дистанционно да пущат нашите самолети. Планирано е безпилотно командване,дистанционно ,от ген. Решетников.

От министерството напомнят, че руската компания е единствената, която има съответния лиценз за производства на резервни част и имаща възможност да прави ремонти и да удължава срока на експлоатация на изтребителите МиГ-29. ------БИ ТРЯБВАЛО ДА НАПОМНЯТ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА ОТ БИВШИТЕ СОЦСТРАНИ КОЯТО ИЗПОЛЗВА И ДАВА ОГРОМНИ ПАРИ ЗА РУСКИТЕ БОКЛУЦИ

Колко да са огромни? Колкото онези, дето трябваше да ги дадем за Американските боклуци трета употреба ли? Ако не е вярно, то тогава защо лъжеш?

по-голям боклук от теб няма, това и Тръмп го знае вече

Сега ще имаме ремонтирани москвичи, за да пазим въздушните си граници от 12 цилиндрови Мерцедеси AMG.

Мерцедесите се опитаха да влезат неканени и в Москва, Ленинград и Сталинград, но нещо се отказаха. Тази година се навършват 75 години от битката при Курската дъга, където Мерцедесите също си получиха заслуженото

като знам колко съветски граждани са умрели по врреме на ВСВ, по-добре да не се споменава кой е победил. като цяло било е отчаяна работа. жал ми е за хората

Русия си избра президента на България, за да си върти далаверите.

и С400.

Каракучан по скоро ще направи десет коремни на лостта, отколкото да накърни руските интереси,,,кръвта вода не става и агентурното минало следва да се осребрява.

Къде е извънземно ново модерната техника,която подобните на "майната му на православието" Чифут Паси и подобните му обещаваха като сме стъпили в ОТАН. 30 лета примитивизма нищо не е купил, добре че е руската техника купена и платена от ТАТО и НРБ преди 1989, при "лошия" комунизъм.

Пълен смех..........Русия ще ни ремонтира самолетите за да се браним от нея..................Смех смех

Ако си мислиш че РФ ти е враг, или ти си и враг, верно е голяма смешка.

Русия е враг. вижда се от тия дето пишете във форума.

Все едно треньора на вратарите на Левси да е от ЦСКА!

Хайде сега ДИР ,ако си толкова независима, попитай противниците на договора, против националния интерес ли бяха?

Ще има яко дърпане на уши в скоро време май;)

Браво ! Едно положително нещо от месеци. Може да не са най-добрите самолети, но все пак армията ни ще притежава самолети, които изглежда ще ни и трябват.

С кого смяташ да се биеш, че да ти трябват, аз пък да попитам? Не че не е нужно да имаме БЪЛГАРСКА действаща войска, флот и ВВС.

не подцеянавай Българската Армия. Не нужно да тръбиш по медиите какво има една армия за да е боеспособна...

Ими четете кой ни заплашва.

и как тия отремонтирани вече стари трошляци несамолети ще ни опазят от американските самолети, които пръскат постоянно вируси, химикали разни над простите ни гладни глави? заснемал съм как 4 самолета един след друг пръскат химикали над южна бг ... к'во прайм с т'ва нящу? а?

:))))))))))))това е консервирана храна за такива бедни идиоти като теб.....требеше да застанеш отдолу,да зяпнеш и да папкаш......дано това изтрещяло селско поколение си замине по-скоро,че вече не се издържа да ви храним а вие само да храчите тук....бедняците с компютри и интернет,айде у лево с лъжите,че сте много плоски и елементарни

а ти говедо просто от учиндолския край или червен бряг или смотания врачански регион по-точно, хайде ходи да лъскаш темето на слави трифонов и да му се кланяш за малко кинти... кретен прост!

а ти що пишеш на комунистически компютър, произведен в комунистически Китай, с руски суровини ?!

Стари, стари, ама като ги стегнат и използват опитни пилоти.....

Мъка - мъка... Цялото платено тролство е впрегнато и реве, понеже изпуснаха милярдите, които щяхме да похарчим за по-стари самолети от МИГовете. Поне малко не ви ли е срам?

Въпроса е какво можеш да направиш с миговете срещу сутата?И отговора е нищо!А с Фките щяхме да ги попилеем...

Такъв казус като като нашите стари Миг29 срещу руски Су-та не съществува. При такива сделки екпсертите обмислят само реални възможности.

Те американците СУта нямат, а нашата армия ще се бие рамо до рамо с братската руска армия, както през ВСВ.

И моля те,кажи от къде да си взема парите...

Един патреот, захлеби за патреотична кауза!Истински патреот...В Русия доволни.Спасихме временно едно загиващо предприятие- МИГ.

Това на снимката е СУ22!

Аре сега подробности ,нали е самальот...

Добре!

сега остава да подпишете и договор за присъединяване на българия към русия и че като видите руснак ще си събувате гащите и ще му се дупите и това е

Прав си...нашенеца като види кравар и гащи доло -нормално за продажника.

81 милиона лева - толкова струва политическата кариера на дебелия патриот.

те тови ти беше играта, дебелако

браво бе ! и се чудите защо щатите не са ви подарили някои и друг самолет. ами защото целия свят знае че сте курви, затова.

щатите на никой нищо не подаряват Хитлер ни подари самолети и танкове после другаря Брежнев ни заля с техника е стига вече новите ни братя ги интересува само парАта . / и хич не са лицемери , вервайте им.

До трола с ник КГБ: ако поляците са пияници, българите като теб са безделници. Поляците имат стандарт на живот, какъвто руснаците никога няма да имат.

шляхтите един самолет не могат да направят, с руснаците щели да се мерят

редовно лъскат на Рейгън, ...... паметника!

буахахахаххаха я дай следващият виц.

Значи да обобщим, натовска държава, която руснаците считат за реален враг, си даде самолетите на същите тия руснаци да им ги "поправят". Това щеше да е смешно, ако не беше трагично. Чудя се на пилотите обаче, те по-сигурни ли ще се чувстват ?

нато и Русия трябва да работят за приятелски взаимоотношения, и така се сближаваме с Русия.

това е наивно детско мислене, Русия никога няма да се примири и те не само го казват, а и демонстрират все по-открито...при такова ръководство и следвана линия от руснаците, такова сближаване е невъзможно

Нас ни натикаха в НАТО, никой не ни е питал искаме или не, а сега и да искаш да се махнеш от кочината им се искат политици патриоти, а не пудели на каишка.

И къде ще отидеш, като се махнеш от НАТО?Извън НАТО си обречен,да бъдеш роб на един от двамата султани,путин или ердоган...

И моите родители не са ги питали дали искат да живеят като затворници в комуноидния блок но с помоща на руското оръжие са го наложили та сега вече няма русия и ще ви питам вие къде ще се скриете като настъпи часът?

Българските продажни политици, пак кърпят бюджета на закъсалата компания МИГ,с парите на българския данъкоплатец!Безсмислени ремонти ,на безнадеждни самолети...

Поляците ремонтираха 4 самолета за 10 милиона. А тука 11 броя за 81 милиона или около 2,5 пъти по-скъпо.

Мнооого плитко лъжеш бе жмульо! Първо поляците ремонтираха 4 двигателя за 2 самолета, а така ги ремонтирахя, че се оказаха негодни за ползване! Освен това сумата която им плати текезесаря (тогавашен министър) беше 14 милиона! Второ както се вижда ще бъдат ремонтирани 12 самолета и два учебни, което прави общо 14 самолета за 81 милиона или по 5, 8 милиона на самолет, което 2 пъти по евтино от това за поляците!

Ей, мужик! Не се обаждай, тук не е Подмосковието!

винаги лъже. Винаги разбирай обратното на каквото пише.

Явно ти лъжеш бе жмульо: Министърът на отбраната Николай Ненчев подписа споразумение за логистична подкрепа на 6 двигателя на изтребители МиГ-29. Това стана на церемония в полското Министерство на националната отбрана във Варшава. Ремонтът на един двигател ще излезе 1.023 млн. евро. Общата стойност на споразумението е 6.138 млн. евро. До 20 дни след подписване на споразумението Полша трябва да предостави и два двигателя за самолети МиГ-29, които българските ВВС ще ползват 24 месеца или до изтичането на ресурса им от 200 часа. Та 8 двигателя общо са си 4 самолета. Къде ги тия 14 милиона?

Вие откъде знаете какво точно са ремонтирали и колко струва. Или се намирате да плямпате, това което не ви е известно. Само един невежа може да разсъждава така.

Shte ima papkane..

Нищо, че руснаците дерат повече от поляците! Нали са братушки, все пак:)

Полските пияници и американски подлоги останаха на сухо а как само искаха да ни измамят с некачествения и скъп ремонт на самолетите.

бе ние и реакторите за белене платихме ама никакви ги няма! що тъй русолюбецо??

Явно не си в час! Бойко каза че са му готови, на линия и в кашони...

Наглото комунарско мекере кк е за затвора и това ще стане рано или късно.

Да им преведът парите нащи и хич дън мъкнат тия железа....и без тва за нищо нестават

Не си ти този, който ще каже какво да се прави. Важното е, че ще имаме хубави отремонтирани самолети на ниски цени. А няма да пълним гушите на американските убийци за скъпите им таралясници.

КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА СРЪБСКИТЕ МИГ29? СВАЛЕНИ ОТ АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТИ!

Браво на министъра за тази сделка, а оня плешивия с перуката дето даде на поляците милионите кога ще влезе в затвора.

ДА ЛЕТЯТ НА САМОЛЕТИ РЕМОНТИРАНИ В ПОЛША И НИ СЕ СМЕЯТ, А ЦЯЛ СВЯТ ГЛЕДА СЕИРА НА РУСКИТЕ З...ЦИ В БГ!

Деби, ти не разбра ли, че поляците нямат право да ремонтират самолетите и второ при тях ремонта излиза по-скъп.

Тези които разбират най-много от самолети,аджеба знаят ли как се навиват партенки и как миришат?

Най-нормално е като имаш Лада да ходиш в Ладасервиз. Въпросите започват да стават интересни, когато имаш Лада, а си сключил договор със сервиз на Мерцедес примерно.

ТОВА Е ОРИГИНАЛА НА ЛАДА!

Кът имаш Лада, най-нормално е да отидеш в НАДИН

Тия боклуци за нищо не стават... Пълним на убииците гушите само

Поне прилагайте снимки на правилните модели самолети на челните редове на статията си. Настоящата снимка е на отдавна пенсионирания МиГ-21.

Снимката е на МИГ 21 и даже не е от Графа. 1)Въпроса ми е, относно лицензната документация. Има ли я? 2) Договора е подписан, но кой ще извърши ремонта? Има ли специалисти ? 3) Закупени ли са технологийте от завода производител и съгласен ли е да ги предостави? 4) И още много въпроси, защото самолета не е автомобил, който може да се ремонтира във всеки сервиз. Много съм скептично настроен. Дано не излезна прав. Дано!

Най после ...

и за какво ще се използват ремонтираните мигове. Или просто пак става дума за едни милиони с едни комисиони.

естествено става въпрос за комисионата и за поредно челобитие на националните предатели

Ей Дираджии толкова ли не намерихте една снимка на миг29 .или за вас всичко каквото лети е самолет.жалки сте.

Отчитайки настоящето състояние на българската, пардон, "армия", наличието на каквато и да е изтребителна авиация е тотално безсмислено. Освен чесане на нечие самолюбие /проф., нац., и т,н,/ от тез скъпи играчки няма никакъв смисъл. От професионална гледна точка, незаависимо кого считаме за потенциален противник, цялата ни бойна авиация е излишно харчене на пари.

Разумно решение. МиГ-овете пак ще летят с руска помощ. А кога ще приберат Ненчев в СЦЗ при бай Ставри ???

Ще ги напълнят с бръмбари... Каракачанов ще ни внушава "братска руска помощ"...? Българските патриоти мразят българите ,а обичат руснаците,значи са руски патриоти...? Тогава чий х.й дирят в БГ? Патриотите да ходят в матушка Русия!Чупката рубладжии!

Чупката на соросоидите

Е това е национално предателство! Руската подлога, Агент Иван трябва да бъде осъден за това! ПРЕДАТЕЛИТЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО НЕ ЗАСЛУЖАВАТ МИЛОСТ!

Абсолютно прав си. Това на снимката е със сигурност МИГ 21. Журналята са тъпи и прости като мотики!

Оня отворко да върне парите дето плати на поляците.Комисионните да ги переведён на дом за сираци!!!

НА САМОЛЕТИ РЕМОНТИРАНИ В ПОЛША, А ЦЯЛ СВЯТ НИ ГЛЕДА СЕИРА!

Деби, ти не разбра ли, че поляците нямат право да ремонтират самолетите и второ при тях ремонта излиза по-скъп.

В крайна сметка това е най-реалната възможност да разполагаме с годни да летят бойни самолети и първото адекватно правителствено решение в полза България след бесепарския антинароден проамерикански преврат на 10.11.1989г.

който си иска да има руски боклуци-ще си ги има

Ф-15;16 са паркетни прахосмукачки. Ние нямаме писти за тях: едно камъче или опаковка от дъвки - ремонт за много, много долари. Всяка сутрин целия личен състав на US воени летища извършват ритуал: Строяват се в редица и наведени се движат по пистата като събират всяка шумка. Ама пистите им не се ронят защото струват майка си и баща си.