Радев подари на Израел снимки на българи, спасили евреи

Президентът Румен Радев, който продължава посещението си в Израел, подари на музея към Мемориала "Яд Вашем" снимки на българи, помагали за спасяването на евреи.

Обратно в новината

Коментари - Радев подари на Израел снимки на българи, спасили евреи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С евреите много внимателно, вече се опарихме с Гад зееви. Ако има бизнес трябва да е с почтени хора с отговорности.

Нали дойде да сменяш статуквото г-н Радев ?????????????

Кво става фатмака взе ли инструкции кога ше кацат изрелските Ф16 С/Д БАРАК и Гьлфстриим 500 Сукнои в КРУМОВО и Граф Игнатиево За кои месец му насрочиха атаката по ИРАН от БГземя

пилотът ще обслужва линията на сатаната ли ?изглежда ,че и радев живее с митовете(измишльотините)на богоизбраните !защо не вземе да полети в истинската история ?

евреите обичат да имат длъжници. евреите не искат да са в дълг на някого. унищожават го.

ХУБАВО,БЪЛГАРИЯ СПАСИЛА ЕВРЕЙТЕ СИ ..И КАКВА ПОЛЗА РОДУ!?! НЕМЧУРЯТА ОЩЕ ПОДЪЛЖАВАТ ДА ПЛАЩАТ КОМПЕНСАЦИЙ НА ИЗРАЕЛ ЗА "ИЗБИТИТЕ" ТЕХНИ РОДНИНИ !!! КАТО СА ТОЛКОВА БЛАГОДАРНИ СЕГАШНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ НА ТЕЗИ СПАСЕНИТЕ, ЩО НЕ УДАРЯТ ПО МАСАТА ЕДНО 20-30 МИЛИАРДА ЕВРА И НА БЪЛГАРИ ... ВЗЕМЕТЕ ГИ !ТОВА РАЗБИРАМ АЗ ЗА БЛАГОДАРНОСТ А НЕ НЯКАКВИ СИ АЛЕЙ С МАСЛИНКИ И ДРЪН ,ДРЪН ЯРИНА!...АБЕ ЕВРЕЙСКА ХИТРИНКА ,ВСЕ МИСЛЯТ КАК ДА МИНАТ МЕТЪР И АКО МОЖЕ ДА ЧЕРПЯТ САМО С ЛУКЧЕТА....ПАК НАШЕ ПРОИЗВОДСТВО!

Срамно ми е било винаги мисленето на комуноидният шизофреник. Каква полза имало от спасяването на невинни хора?? Каква изгода за нас имало?? За тава си оправдавате и Народният съд, за това си правите и атентати в църкви, за това правихте лагари като Белене и Скравена. Мръсни безбожници!!

УРА УРА УРА ! спасихме злото на света ! нищо ,че избихме най-свестните между нас и сме пред изчезване ! това само злобните дебили могат да го постигнат и с най-голяма гордост ! не им се сърдете,те няма как да се осъзнаят -дяволите ще им разправят още много ,много митове за техния подвиг...докато им одират и последната кожа !

държава ,която върши геноцид върху собствения си народ ,но се гордее със спасяването на антихристите е свършена завинаги .

Летя ли ? Или той не е спирал да хвърчи от как е на тази длъжност !

Интересно, дали някъде в израелските учебници се споменава нещо за българския подвиг. Ако не - много лошо!

българската нация е много високо ценена в Израел. Гледайте филма Beyond Hitler's Grasp - има го в тубата.

Нас обикновените българи кой ще ни спаси ?

за мен е много по важно, че когато трябва нашите бащи са постъпили правилно и ако да сме бедни. Аз лично не мога да се начудя на липсата на самовина на немците, чиито бащи убиваха невинни хора заради религията им, а днес техния лидер държи речи по толерантност, което е просто шизофрения.

Израел винаги е бил добър приятел на България. Но има една несправедливост, която доста израелски граждани признават - българският народ трябва да бъде признат за "праведен сред народите" защото във ужасите на войната бяхме само ние и датчаните отчасти, които не загубихме връзка с изконния морал, на който се базират и двете нации. Датската нация е обявена за праведна, а българската не - заради събитията в Македония, които са били достатъчно объркани за да може да се реагира. Имало е класове които са си правили жълти звезди от тикви за да не се чувстват техните съученици унижени - също е имало така наречените придружители - приятели на евреи, които "случайно" ги пресрещат на пътя, хващат ги под ръка и "случайно" техия ръкав, шал, забрадка, вестник покрива жълтата звезда. Българската нация винаги е стъпвала на своя изконен морал и това са неща, с които трябва да се гордеем и да разказваме на децата си.

Никога не е бил.

След Израел,къде ще заведеш десито? И ти си като другите милост към народа си нямаш. Вместо тези пари за тази екскурзия на деса да отидат за бедстващите пенсионери ти не се спря. боклуци,къде се пръкнахте всички?

Ми тя е Вашингтон ДС.

Навсякъде където е нужно подмазване.

Хубаво би било, Президента да подари снимки на убитите, изкланите българи примерно в Баташкото или Новозагорското кланета примерно на: Министерство на просветата и лично на министъра, на посланиците на държавите от ЕС, на посланика на Турция в два екземпляра по един за него и за Ердоган с личен подпис и т.н. Ще бъде равнопоставено като реакция. Но сега е на мода антибългарщината, на мода сега са дантелките, те са по-важни от спасяването на България. Все още има шанс за нейното спасяване, но съвсем скоро каруцата наречена България така ще полети към финала си, че и Господ няма да може да ни помегне.

Още ли не са те изтрили, защото моят коментар не го допуснаха.

Тях Баце ще ги подари сега във Варна!