Вигенин: ГЕРБ е на дъното, щом ни занимава с фейсбук постове

ГЕРБ се държат като авторитарна партия в авторитарна държава. Много бих искал ГЕРБ да бъде на висотата на отговорностите си, но много често не е.

Обратно в новината

Коментари - Вигенин: ГЕРБ е на дъното, щом ни занимава с фейсбук постове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

братчета, не че ги обичам идиотите от гроб, ма човека с лице на пу.тка да си дава мнението - идва ми в повече!

След Иво Дебило,Жаблянов,сега и Таско... Вигенин и вас и другата пасмина политици е по добре да ви няма.Какво става със партийните субсидии,какво стана с референдума на Слави-това говорете,а не горните малоумни другари..

От 20 години не съм ходил по избори, но това което виждам сега е идиотщина .Едни недочели и недоучили хора ояли се със суджуци дрънкат врели некипели. Днес едно, утре точно обратното. Все някой друг им е виновен.Взели думата и забравили да се огледат за друго мнение. Отвратиха не само мен. Отвратиха цял един народ

ЧЕРВЕНИТЕ БИЛИ ПАСМИНА, А ГЕРБАДЖИИТЕ КАКВИ СА? ПОБЪРКАХА ХОРАТА. ПО СЕЛАТА Е МИЗЕРИЯ, ЦИГАНИЯ, КРАЖБИ И УБИЙСТВА..ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ НЕ РАБОТИ, ДРУГАТА ПОЛОВИНА НЕ СМЕЕ ДА ГЪКНЕ. ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА. И ЗА ТОВА ЛИ Е ВИНОВНА БСП.

ТОЛКОВА ВРЕМЕ БСП НЕ Е ВЪВ ВЛАСТТА, А НЕПРЕКЪСНАТО ТЯ Е ВИНОВНА ЗА ПРОСТОТИИТЕ НА МУТРИТЕ. ЖИВЕЕМ В НАЙ-БЕДНАТА И КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА, УПРАВЛЯВАНА ОТ ТИКВИ И ГУМЕНКИ. ВЪНШНИЯТ ДЪЛГ ПО-ГОЛЯМ ОТ 89Г., НАРОДЪТ ЖИВЕЕ ЗЛЕ,ОБРАЗОВАНИЕТО И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО САБЕЗОБРАЗИЕ,ДУПКИТЕ ПО-УЛИЦИТЕ СА ВЕЧЕ ЯМИ И ВСЕБСП Е ВИНОВНА... АЙДЕ, СТИГА ВЕЧЕ

Вие, драги другари, сте тези, които произвеждате само конфликти и скандали. Ама лошото е, че и това не правите като хората. Свели сте ги до противни махленски, дребнави свади, непрекъснато, постоянно и дразнещо се натрапвате, от сутрин до вечер, по всички медии. Отврат!

Защо трябва да се занимава цяла България с това до какви гениални умозаключения достига Легенчо Ерменков вечер докато си бърка в късите гащи?

ЧЕРВЕНАТА ПАСМИНА ОТДАВНА Е НЕ НА ДЪНОТО, А ДЪЛБОКО В ТИНЯТА, А ТАКИВА ДЖЕНДЪРИ КАТО ТОЗИ, СЕ ОПИТВАТ ДА БЪЛБУКАТ И ДА МЪТАТ, НО НЕ СТАВАААА!!!

Тоя по рождение ли си е така или е ходил и на курс за социалистически простотии?

Що така подскачате,като ощипапани булки,бе демокрадци! Ма много сте докачливи! Мамините,искате само да ви хвалят. И много слушкайте Бойко,щото ще ви се удължат ушичките. Авторитарна партия в авторитарна държава=демократичен тоталитаризъм.

Ами ако те са на дъното то вие сте под тях, та вие къде сте тогава ? Или казваш вие сте по -добре от ГЕРБ ама сте под тях. Тогава мога да си представя колко по-добре щяхме да бъдем ако ГЕРБ ги накараме поне малко да повишат това което са в момента щом вие и добре не можете да го стигнете :).

другарете сами не знаят какво да правят а иначе за всичко дават акъл

Крестянин, и какво от това, че герб е на дъното ? Ге ни казваш нищо ново, а вие, комунистите само плямпате, и канто вашия патрон товарищ путин само плашите гаргите. По-добре гледайте да се промъкнете до делвата, за да ви се стори животът по-сладък, ксакто беше 45 години.

Няма никакво значение кой казва истината! Ако можете оборете му аргументите, не обсъждайте човека и не се връщайте в миналото. Ние живеем тук и СЕГА.

Сифилистична обремененост се наблюдава у това същество.

И какво излиза, според великите червени умове: - Да кажеш на САЩ и цяла западна европа, че са идиоти е върха на културата, еволюцията, дипломацията и политиката - Да възроптаеш срещу подобно изказване дъното!!! КулД!

Насрания 20,само ти и оная кухата ли сте днес на дежурство?

СВОБОДАТА НА словото е ПАР*ЦАЛ който рзмахват и после със него си БЪРШАТ ЗАДНИЦИТЕ. КАК ТАКА НЯКОЙ СЕ ОСМИЛЯВА ДА има мнение различно от тяхното. Как така едно лично мнение разлая кучетата?Насилие в БЪЛГАРИЯ ИМА нООООО НЕ ДОМАШНО А НАСИЛИЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НАД хорара със ЦЕНОСТИ!

Квичат и вият герберастите,явно нещата отиват на добре...

КРИМ ВИНАГИ Е БИЛ РУСКИ И ще БЪДЕ.Каква анексия каква окупация? 90% КРИМ гласуват за Путин. Факт!!!! Герб изпадат в масова истерия от истината.Къде е свободата на словото лицимери!За герб СВОБОДАТА НА СЛОВОТО Е ЗНАМЕ което си държат във тоалетната докъто си говорят сами!

Момче, ако га нямаше ГЕРБ, с какво щеше да се занимаваш!? Не ти пука, че България е на дъното. Мислиш само за власт и пари.

повърхноста,като л...

вагинин

Веднъж глупости във фейсбук от първата мотика - нищо, втори път глупости във фейсбук от Нинова към Цветанов - нищо. Жалкото е, че този глупак не може само с мълчание да се убие! Ами а малко се поспрете с пропагандата за национализация и народен съд!

Някой да е чул нещо свършено от човечето на върха, което бе министър и изкарал 6 години в европарламента? НИЩО! За 15 години в политиката, от които 8 в управление - НИЩО!

Вигенин е прав - ГЕРБ са дъното. Простотия, тъпотия, дебелащина и наглост. Но е добре да се оцени със същия критерий и БСП, които от дъното копаят тунел и наближават Сев. Корея. Освен гореизброените отличителни черти, за тях е характерно още и злонамереност, демагогия и продажност. Изобщо - много случихме!!! Да живей БКП - майката на БСП и ГЕРБ!!

Този доказал се лъжец и мошеник в политиката Вигенин ни учи отново-парадоксил

Ако не беше Петър 1 да обръсне брадите на мужиците и малко да ги цивилизова Путин щеше да спечели с 99.99% др. Ерменков!

Нещастници!

От 10 години моят и на моите близки живот зависи от управляващите . От тогава живота ни става по лош по не сигурен и по без бъдеще . Питам тогава кой е виновен ? На първо място са управляващите и после всички политици . Значи ГЕРБ и после опозицията , че допуска да се гаврят с нас . Писна ми от всички . Много приказки вече 10 г.

А преди от кого зависеше? Сигурно пак от управляващите, ама те бяха на баджанака шуреи и плащаха богато за каквото поискаме

Я пак... кой точно бил виновен, че живота ти е в ръцете на други? Не си разсейвай тук, че някой ром ще те изпревари на опашката дето чакате на държавата :)

Чакай с'я! Кой беше външния министър на бсп, който посети Киев 2 дни след преврата и така го направи легитимен?

Не съм фен на Вигенин, но в случая е прав. Много ми е зор кой какви ги е написал във фейса, но ми е зор защо се мълчи от ГЕРБ за тези 16 млр. лв. ,които не са събрани от ДДС, зор ми е защо няма чужди инвестиции и постоянно се изтеглят от БГ ( Теленор), зор ми е КОЙ купи ЧЕЗ.... защо са такива пенсиите....а те носят костюми по 3 000 лв., а кое говедо какво е написало ми минава през оная работа.

от зор

Яко, прислужничките на ГРОБ са на своя пост. :)) И да слагате минуси все тая - пътници сте.

:)))))))))))пътници сте вие селски памперси,че вече и косата я виждате но какъв по-добър завършек за един комуноид от това да умре храчейки за партията си:))))))))))даже и цвете няма да ви сложим на гроба

Доста добър текст на Вигенин. ГРОБ наистина са на дъното и яко копат надолу.

То па вие ударихте върха!!!! Бездарници и крадци.

Комунягите от БСП/БКП/ може да злословят лъжи по адрес на ГЕРБ, ЕС, НАТО и САЩ. Но когато двуличието им лъсне надават вой до небесата и клеймят ГЕРБ за казаната истина и зададените въпроси. Нека меката китка Вигенин с ръка на сърцето отговори: Кой е на дъното? След като председател на БСП е госпожа лъжа, нормално е всичките й подопечни да имат девиз: "Крадецът вика дръжте крадеца"

"След като председател на БСП е госпожа лъжа..." Борисова, г-жа Истина-Дуловската принцеса, ли ти го каза, или г-н Пинокио от Банкя?!

Герб да вземат да изпращат някой умен и знаещ човек по разните телевизии, а не този Биков, който най-често е некомпетентен, противен и те кара да загасиш телевизора.

То пък комунягите преливат от знание и компетентност.Ташко ли,Велков ли или пък Бойчев.И понеже са толкова начетени та когато опонента им започва да говори те наслагват своето говорене за да не разберат хората че са глупави.

Герб няма нито един експерт на тяхното високо ниво.

Проблема е не че ГЕРБ са на дъното а че докараха държавата до дъното.

Селски "гражданино",наближават великденските празници и вие се услушвате като мишки в трици дали тъпия боко ще ви пусне бонусче пак а гледайте какво ще стане по границите през тези празници.......как бедния народ се изнизва за чужбина щото живее за последно.......ей,селски измекяри....колкото и да повтаряте тази мантра,че сме бедни ,бедни сте вие,че сте проЗти-ПОНЯЛИ????

след като фейсбук вече се занимава с висящи искове от страна на инвеститори впоследствие неверни указания относно начин и насоченост на използваните алгоритми за следене на потребителските си данни , може би цялата тази българската дискусия е почти вече безпредметно . Нали , до вчера тукашните фирми ползваха дъщата похватка подобна на Camembert Analytica .

въпросителните не са толкова около и относно някоя партеина позиция или в по-драматична сценария правителствена политика относно данни н Интернет , отколкото и толкова по адреса и вкус на корпоративният бисинес , който предостави тез интернетски платформи на крайният потребител в България. Давам конкретен пример : e-mail ми е пълно с реклама . но няма как да правя unsubscribe. простичко в България не са чули оттакво чудо на поведение , на желание на жертвата им . и така , пълни се кутиката , подобно на грънцето от Али Паша в градината ми .

е поредното мамино синче, завършило немската, където уроците по БЕЛ започват с "шоуто" на кучиндолския чукундур...

Герб назначават по места само свой хора това е истената .Като почните в община болница Бюра по труда итн само некачестневни хора са назначени там .

И заради тези некачествени хора трябва да се назначава още персонал и така си раздуват администрацията.

Да ти кажа, като те гледам колко си качествен, съдейки от правописа, направо не зная какви са ти претенциите към другите.

Абе Вагинин кой се рови във фейсбук постове.Не бяхте ли вие и поискахте оставката на зам.министъра за хитлеристкия му поздрав.Какво се правите на девственици след като знаем колко сте порочни.

Не може човек който е кръстен на тас за баня и фамилията му не е Българска да е фактор в БСП(баш същата партия), по би му подхождало на писанията името Тъпчо.

Дрън, дрън, дрън, Герб, дрън, дрън, дрън... Г-н Вигенин, нищо ново не съобщавате. И вие и те и другите отдавана сте на дъното и то не на морското, а на едно друго, което мирипе.