Асансьори на ”Цариградско” не работят заради семеен спор

Семеен конфликт стои в основата на това асансьорите на бул. „Цариградско шосе” все още да не работят, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Асансьори на ”Цариградско” не работят заради семеен спор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъкмо се притесних, че асансьорите не работят, защото ни управляват негодници, в смисъл на хора, които не са годни да управляват, пък то каква била работата. Чудя се само, кога ще се сдобрят ония двамата, дето се карат и заради тях асансьорът на мостика в Бургас не работи.

Филма е ясен ! За да се участва в ОП трябва препоръка ! И ако сега общината ги съди няма да има препоръка , но явно някой им е обещал такава и сега някой трябва да изгори !

шепа изкукали старчета-производители и радетели на идеята всяка година нещо ново в старите ни асансиори си прави каквото иска в държавната инспекция,фирмите треперят от подобни развилнели се и самозабравили се олигарси

Дрън-дрън та пляс-асансьорите платени ли са , неустойки по пускането има ли-тези глупости ги разказвайте други му

Те може години да водят спорове и какво значи няма асансьори!! Защо поне обявявате тази нелепост, да покажете държавната си некадърност и липсата на механизми да уредите това недоразумение!! Върха на идиотщината на Столична община! А потърпевщите да го духат както винаги в тази държава!!

В основата на всичко са междуличностни отношения между управителя на нашата фирма Явор Златанов и баща му Илия Златанов, пояснява управителят на фирма Измет българска 2000 Петър Чупетловски. Ще я търпим дълго...

Много е готин е капитализма, няма що! Пари, пари и само пари. Само това му е в главата на човек. Да има колкото се може повече пари. Цял живот трупа а накря вземе че пукне и от тия пари нищо не видял. Страхотен социален стройн. Да мразиш баща си а бащата да мрази сина си. Супер! Направо ми се повръща. Едно време родителите правеха всичко за децата си, а децата в по-късен етап връщаха тази всеотдайност. Днес, дори и в семейството всеки е станал някакво зомби. Тази заразна болест на капитализма прави хората диви скапани безмозъчни и бездушевни същества ...живи мъртъвци.

Виж, ти говориш за едно кратко комунистиеско време, което даже не си успял да видиш от всичките му страни. Както имаше хубави неща, така имаше и лоши. Но от както свят светува, всеки се бори за власт. В днешно време властта се равнява на пари и така.

По-страшна от свадата между съседи е тази между роднини. Не напразно има лаф - да си нямаш работа с близки и роднини.

И какво излезе сега? Уж "държавата била лош стопанин", но това се опровергава от факта, че частният бизнес е алчен до малоумие и абсурд.

Няма значение кой с кого спори. Важното е кой е избрал нелизензирано оборудване да спечели обществена поръчка!!! Да отговорят на този въпрос!!!

Лицензирани са поне км момента на сключване на договора. Разправията е в последствие

Трябва да се лицензират монтираните съоръжени от съответния орган. Това е технически проблем. Собствениците на фирмата да си се карат колкото щат, кой колко % има в нея. Ако искат да се съдят помежду си в съда. ФИРМАТА е длъжна да предаде асансьори на общината. Ако тя им наложи една солидна глоба, да видите колко бързо всички роднини ще започнат да твърдят, че не са те собственици на фирмата и няма да искат да плащат глобата.

И защо тия двамата малумници не са обесени все още?

Асансьори на Цариградско не работят заради семеен спор Абе други фирми няма ли ?

Семейство Адамс...

Грешиш много. В сем. Адамс едва ли би имало такива разправии.

??? Нещо не схващам. Да се карат колкото щат. Това какво общо има с монтираните съоръжения, които трябва да работят ( предполагам има договор с общината).

тъпа изпълнителна власт щом подобни неща стават заложник на междуличностни отношения значи нещо в системата на управление куца...

Толкова не може да се сформира една експертна комисия, да направи експертиза на съоръженията и да прецени дали отговарят на изискванията и да ги пуска. На фирмата яки глоби и неустойки. Просто в тая държава никой не си върши работата, толкова технически служби има, но явно все клатик*ри, щом толкова време не може да се намери решение в интерес на обществото.

ТИПИЧНО!!! ОЩЕ ЕДИН ЕМБЛЕМАТИЧЕН ПРИМЕР ЗА ЛИПСА НА ДЪРЖАВА, ДЪРЖАВНОСТ И ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОН!!!

Има обществена поръчка. Има договор за изпълнение с клаузи за неустойки. Ако това не е достатъчно, значи юристите на общината са за уволнение. Пародия на държава сме.

Махайте се от най-калпавата страна в ЕС. Тук свестни хора не виреят.

СО сезира ТЕХНОНАЗОРА.Те изпращат експерти и узаконяват асансьорите на основание - ПОЛЗВАТЕЛ - СО.Спрете с тези маймунджулъци!

Ако Общината е платила за асансьорите какво чака? Въпросните фирми Измет(добре звучи) да плащат на Общината всеки ден закъснение!!! Само плащането урежда веднага отношенията!

Не знам защо си дават парите за турски и индийски сериали като у нас е достатъчно да се поразровиш малко из бизнес средите за да се нагледаш да сапунки. По принцип българинът работи 1 час, а 7 плете интриги.

Най-важното за нас като хора, като общество е тези хора да се сдобрят. Да има мир и разбирателство в семейството им. Останалото все някак ще се нареди. Нека си стиснат ръцете и да се помирят.

това се води неизпълнен договор. Съответно не се полага заплащане или направо се дължат неустойки. Общината да завежда нужните дела, да разваля договора, да си иска обезщетението и да възложи задачата на друга фирма. Ония да си се оправят по между си, това не е проблем на хората

Мноооого зависи как е подписан договора и с кого :)

IZZAMET са най-скапаните асансьори. Общо взето се чупят на 4-5 година. И от там тотален ремонт. Да фалират и да прекратяват. Аман от мошеници.

От тази статията става очевидно, че от СО са меко казано... глупави. Нима няма други фирми, нима няма процедури, няма лостове? Договори няма ли? Безумна работа по български!

Общината да анулира договора с тази фирма, като наложи и неустойката за несвършена в срок работа. После сключва договор с нова фирма и действат. Не може интересите на около 300 000-400 000 жители /в тези райони- Младосттите, Дружба../ да са по-ниско от материалните интереси на която и да я фирма.

Този пумияр Яворчо много си е повярвал, след като е посегнал и върху баща си. Крайно време е да се посъветва и си плати

явор е лаино и това фсеки го снае штом исгони и миро ма нека сега да гу дуаа ништо каде парите са негуви уш

Чиновниците допуснали този абсурд да бъдат уволнени!!

Я бързо някой да откупи правата за филмиране, че разберат ли в Холивуд, отиде златния сценарий.

Какъвто бащата такъв и синът, явно им е семейна черта - лакомията и ниска култура

Българска работа.

Селяндурска работа !!! Общината да ги заплаши със съд и много бързо ще ги лицензират !