Стрелба в гимназия в американския щат Мериленд (видео)

Един човек е убит и двама са ранени при стрелба в гимназия в Мериленд, съобщиха местни медии. Кампусът е затворен и ситуацията е овладяна.

Обратно в новината

Коментари - Стрелба в гимназия в американския щат Мериленд (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е омръзна ми да чакам по едно такова събитие на седмица или за мигрантски изстъпления с години в Англия или белгийски педофилски традиции в църковните среди ! Както върви, ще ме ощастливят по едно дневно в близко бъдеще! Малей като си помислиш само, че това е моделът, който следва да реализираме и за което "някои" харчат милиарди!

Тези краварчета са каубоици големи. Но подушвам, че всичко там става с манджурски кандидати с цел в един момент това да се използва като предлог да им се изземат оръжията щото видиш ли много жертви се дават. А на кубой да му вземеш оръжието в големи мащаби е мисия невъзможна. То да се пазят тукашните джигити, че ако имат лошия късмт някак 10% от народа да се сдобие с оръжие, хееее не ми се смили какво ще стане с парламентарните говеда, държавните плужеци в администрацията и олигарсите ни.

По-скоро САЩ ще стане отново индиански....отколкото президента да посмее да забрани оръжието. Тръмп ясно заяви, че няма да го посмее.

"нападателят е бил обезвреден." т.е. убит ако правите разлика, ама къде журналя у нас.

Това са фейк новини!Целта е чрез манипулация да се гонят някакви цели!За случая да се отнеме правото на американците да притежават оръжие за да станан напълно контролирани от техният говърмент,и да бъдат пълни овце като нас българите!!!

виж как е съвсем близо до белия дом и точно 4 дена преди марша там срещу оръжията и някак си стрелеца е убит, а не поне ранен.

айде да ви видя прокраварски тролове . Още ли викате че америка е свободната страна . Свободата да убиеш всеки по всяко време с законно оръжие което се продава като попкорн

кат си толко впечатлен защо си траеш когато от 10г едни мутри ти го налагат в БГ, въпрос на време е всички скоро да ходите въоръжени като селфоните едно време колко бързо навлязоха, ама не следиш какви закончета ви гласуват, а тук в сащ водим борба да променим нещата, което значи и за целия свят, а вие доброволно попивате всичко лошо като закони, а си виж в твойто канче какво става че нещо пропускаш.

Добре Сме

ти какво правиш в сайта за българи бе утрепко . Отивай да миеш чинии на негрите

Това е приятелски огън ,хуманнен

и сами ще се откажат от правото да притежават оръжие. А после ги чака нашата съдба.

Е тихо и мирно. Само от време на време разбият нечий череп или млатят някоя даскалица. Толкова са тъпи, че и това не могат като хората. МОН действа здраво с реформата и много знаещи не се допускат, иначе биха видели много неща и започнали да питат. Много добро впечатление прави как всичко се записва и по електронен път, и на хартия - да не стоят и си лафят педагожките без задачи.Сеига докладват двоъйкарите от първия слок и ще им дават по 10 ч. допълнително след работно време, а ако и след втория имат двойки - още 30 ч. лятото. Който се е прецакал да влезе в тази система, не трябва да има мира ни денем, ни нощем, те какво си мислят, че така наготово ще получават 600-те си лева? Да си вземат от домакинката по едно дюшече и да си спят направо по кабинетите, какво ми се разкарват насам-натам до вкъщи да готвят и дремват, само в школото до пенсия или гроб, каквото дойде. Какви нахалнички само, не ги е срам. Учителка миеше входа на блок, в който живееха и нейни ученици. Нека гледат и се учат, нали утре ще стават еврокомисари с личен шофьор след дипломите си с двойки и тройки, да видят какво го чака човек ако реши да учи и се квалифицира - нека си стои гладен, оплют и изнервен. Така де.

Все по често става при Западналите наркомани. Ядат капсули за пране,дрога на корем. Это неприемлемая ситуация, учитывая богатство этой страны, так специальный докладчик ООН охарактеризовала ситуацию с бездомными в США. Она полагает, что правительство прямо нарушает 25 статью Всеобщей декларации прав человека, гарантирующую каждому достойное жилье. Я такое видела только в Мумбае, чтобы люди готовили себе еду прямо на обочине, заявила журналисту Guardian специальный докладчик ООН по вопросу обеспечения жильем Лилани Фара. Диалог, однако, происходил не в Индии, а в Сан-Франциско. Готовя доклад для Генеральной Ассамблеи ООН, в январе Фара прогулялась по центру богатейшего американского города и пообщалась с местными бездомными, которые жарили тортильи на кострах и зябко кутались в одеяла. Многие из них прожили на улице долгие годы. Домами им служили палатки или спальные мешки, туалетами банки и пластиковые пакеты.

Лошото тепърва предстои... Либералфашизмът ще ги довърши.

Важното е да ги мразим без почивка.

Какво ни пука,нали продажбата на оръжия расте и парите се трупат в банките,голяма работа,че всяка седмица в Америка се избиват по няколко десетки души! Важни са парите,не е важен човешкия живот,колкото повече трупове,толкова по голяма печалба от оръжия ще имаме! Парите са над всичко!

В България за 2017 година е имало 105 предумишлени убийства. В САЩ - 66 000. Тоест, ако бяхме като тях, трябваше да имаме 1380 убийства. Как ще ги стигнем, американците ...

Ти лично ли си ги преброил убийствата във САЩ

не даваите оръжие на американците и боряшник на руснаците!

САЩ има два пъти по голямо количество население от Русия за качеството да не говориме така, че скрите се в землянките си руски ватници и не кументирайте живота във напредналите държави

Хич няма и да кУментираме, простий ми сороский белий ми негре.

Са толкова изтрещяли,че се разстрелват като кучета. Агресивни убийци. Това е доказателство за насилието им над света и колко невнни хора избиха..

в 300 милионна държава да стават инциденти, инциденти стават на всякъде, но просто не се публикуват

Раздадоха ли на учителите пищови ??? Да се гърмят с учениците в клас ... Учителят ще се крие зад катедрата, учениците под чиновете и ... пата-кюта. Шерифът ще наглежда от време на време как върви веселбата

В САЩ не зачитат училищата и църквите. Ппредпочитат да се гърмят на такива места

Путин много много греши - не му трябват никакви "Сармати".Просто да изчака 10-15 години и растящото американско поколение просто ще се самоизтрепе...:-)))

Не могат да са без оръжие в САЩ. Там реалността е абсолютно различна в сравнение с други страни. На някои места престъпността е свирепа. Гладни и диви обитатели на гета налитат на обири и кражби с невероятна жестокост и решителност. Ако забранят оръжията, престъпниците ще продължат да са въоръжени, а гражданите остават беззащитни. Там предстоят големи золуми.

В Калифорния как могат? Или тя вече не е в Щатите?

Искам го - стискам го! Това е техния девиз. Щом закона е такъв да се трепат.

пишете го 'отравяне с Новичок' и всичко ще е наред.

малко бе дайте им още оръжие!

dsco@

Мериленд има доста стриктен закон за оръжията. Възрастта е 21, а не 18 години. Доста от по-тъмните живеят там. Maryland Gun Statutes Not all states treat firearm laws the same way. The main provisions of Maryland's gun control laws are listed in the table below. Code Section Maryland Code, Criminal Law, Title 4, Subtitle 1, Section 4-101 et seq. Illegal Arms Short-barreled rifle or shotgun Waiting Period 7 days Who May Not Own 1. Fugitive from justice; 2. Convicted felon; convicted of crime of violence; 3. Habitual drunkard; 4. Addict/habitual user of narcotics/amphetamines/barbiturates; 5. If spent more than 30 consecutive days in mental institution for treatment; 6. Under 21 yrs. Law Prohibiting Firearms On or Near School Grounds Misdemeanor. 27, 36A

Това е велика мечтана демокрация -за тях човешкия живот е нищо.

Хуманните, демократични и високо морални краварчета се забавляват. И те са хора, и те имат право да разпуснат след толкова грижа за цялото човечество.

Ето това се иска да става и в други държави. Нали уж там живеели хора от различни народности спокойно и щастливо? Аз пък питам как една държава която е изпотрепила индианците, заграбила всичко от тях, затворила ги в гета които те наричат резервати- та как такава държава може да е за пример и да дава тон на световната политика?Да си стоят там и да не припарват край нас е единственото което можем да си пожелаем.

ама тоя пост е като за някой читател с образование осми клас и егн от 60-те-твърде опростено, доста клиширано и без особено въображение

Историята не е въображаема ве тъпел гнусен! Тебе турчаляка кат те е клатил 500 години, клиширано и въображвемо ли го е строил? Много сте тъпи чираци ве!

Около триста милиона американци гледат редовно американски филми. Мислите ли, че това не им действа на психиката? Отделно ежедневната промивка на мозъци, че там са най-умни и най-велики, а всички останали са изостанали и неуки първобитни същества. Мен в Щатите са ме питали българите имат ли хладилници, прибори за хранене и могат ли да управляват автомобили с ръчни скорости. Какво да очакваш от подобни умници...

тия стрелби са режисирани и ченгетата са инструктирани да не се месят защото милиардите на сатаниста сорос работят за сценария да се разоръжи американския народ и после тотално заробване и трансджендъри само че в Тексас ще има гражданска революция и няма да им се получи

Последни новини,Путин о Русия е открил огън в американското училищо!

Странни разбирания за безопасност има в щатите,на 18 години можеш да си купиш оръжие напълно легално,можеш да имаш шофьорска книжка,но да си купиш бира ще чакаш чак до 21години.

и лудият бяга от пияния.

Някой

Е да ама в училищата стрелят въоръжени тинейджъри а не пияни,факт.

Че те останаха ли още малоумни орки да се стрелят в хамериканската кочина...Да си се изпотрепят, че човечеството да миряса !

Ами да, както казва нашият безсмъртен лидер-слънце, американците нарочно си купуват оръжие, за да се избиват. Даже наскоро са започнали да си правят и тексаски бомби за целта. Това е, защото са сащисани кравари и, ако не сме ние да им помогнем с топло кафе и одеяла, съвсем ще го закъсат. Също така, можем да им помогнем и със самоделни ракети, но от тях още никой не ни е поискал. Но нищо-както се казва в провинция Съсипин, вечността е с вожда и ние с него и не се знае знае ли се или не и кога.

Всеки ден в щатите умират средно 90 човека от хладно или огнестрелно оръжие, общо 33 000 на година. 7 пъти повече спрямо БГ на 100 000 човека. Тук имаме само ранени, но не и убити. Що дира не пише за убитите ?!

Приготвят ги да им прибират оръжието. Ама ги чакат изненади....

Учителите в това училище явно още не са минали огневата подготовка, предложена от бай Тръмп.

и защо стават все в гимназии някак си тези неща ... и то напоследък? Че те това разрешение за лични оръжия го имат от десетки години. Но, по една случайност, едва напоследък джендърските изроди са в настъпление. По една друга случайност, едва в последните 2-3 години им е забранено да наричат момчетата момчета и момичетата момичета. По една трета случайност, едва в последните 2 години масово се забранява да се вее родното им знаме над училища и детски градини. По една четвърта случайност, едва в последните 10 години се разбра, че хората са роби на банките (кризата 2008-ма). И така ... низ от случайности. Нали. Но нищо, малоумниците ще си квичат срещу оръжията и като им ги вземат ще стане като у нас, само че още по-лошо, понеже там Този Отгоре вече ги е започнал доста здраво.

На всички е ясно, че тези случаи ще продължат. Най- голямата ирония е, че задокеанските олигофрени редовно квичат за убити цивилни при мисии на руснаци по света, ама за техните собствени убити се правят на разсеяни.

Те така е, като САЩ не са ратифицирали ИК!!!

сигурен съм, че никой не си е фантазирал , че стрелбата във флорида ще е последната такава в сащ..там вече си коват явно нещо като традиция в това отношение

Едно уточнение към последния абзац на статията. Всъщност в отговор на масовите ученическите протести в цялата страна срещу оръжията, Тръмп предложи да се раздадат автомати и гранати на учителите. А на треньорите по американски футбол - миномети и леки огнемятащи пръскачки. Охранителите на училища, от тяхна страна, бяха окуражени в случай на засилена престрелка, да си съобщават самопожертвувателно координатите на въздушното подкрепление, за да им бомбардират позициите...

Това ми напомни за шоуто на Джон Оливър и историята за един от телевизионните канали в САЩ, който има една единствена цел - да продава и рекламира оръжия, като всява страх в хората. Това ми напомня и за Слави Трифонов, които оправдаваше използването на оръжие. Фактите обаче са други - ако започне свободна продажба на оръжие, първите които ще се въоръжат до зъби ще са престъпниците и когато в вас влезне крадец, то този същия най-вероятно ще се ъпгрейдне от убиец, защото ще носи и пистолет, като иска да ти вземе 50те лева от портфейла. За тотално изперкалите пък да не говорим. Много се радвам, че живея в страна (и Европа), където няма свободен режим на продажба на оръжие и е малко вероятно на улицата някой джебджия да ти извари пистолет.

Тъпънарин,престъпниците и сега са въоръжени!!!

LeGrandTulup

И сега са въоръжени, но не очакват и ти да си въоръжен и затова не стрелят по теб. Но ако се продава свободно оръжие, същите престъпници рискове с въоръжени хора няма да поемат и първо ще те напълнят с олово и после ще те питат имаш ли пари и къде са те.

Стрелба в гимназия в американския щат Мериленд . Гимназиите в САЩ, се превърнаха във военни полигони.

Може би съзнателно се увеличават тези случаи,за да се прокара закон,който да забрани носенето на оръжие,а оттам и постепенното ограничаване на демократичните права!Някой беше казал,че зле управляваната демокрация се изражда във фашизъм!

Американците имат проблем с оръжията. Трябва да им разрешат да носят само несмъртоносни пистолети, като руския Оса например.

Kalin

Както е модерно сега ще обвинят Русия хакнала сайта на училището и настроила хората там за агресия и те се изпозастреляли с Калашници произведени в Сопот по руски лиценз;-))