Съдят двама, пребили шофьор и свидетел на пътя

Софийска районна прокуратура внесе в съда обвинителен акт срещу двама души за пореден случай на проявена агресия на пътя, довела до телесни повреди.

Обратно в новината

Коментари - Съдят двама, пребили шофьор и свидетел на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За подобно рязко, с нищо не провокирано спиране, тоя си е заслужавал боя!!! Обаче сега, вместо той да им плати щетите, ще имат присъда, която дори и условна, отваря пътя за иск по гражданско дело. Набитият свидетел, ако е умен и си е изкарал медицинско, също може да ги поизръси.

Дрисльо, в правилника си пише,че трябва да се спазва дистанция!Именно за да не стават катастрофи било то от правокирано или неправокирано спиране!Ако беше спрял рязко за да не блъсне пешеходец, да не би случката да би имала друг изход?А тези хулигани трябва да лежат поне 1-2 години ,да им дойде акъла!

Пореден случай заради неработещото МВР, в случая КАТ. Защо КАТ не е спрял биячите още докато са се движели не по правилата? Тогава нямаше да се стигне до побой на улицата и ПТП.

А Дивна кога ще влиза в затвора? Ставийски ?

Не е важно дали ще ги съдят, а дали ще ги ОСЪДЯТ на максимален срок.

Слаби закони и смешни наказания . Следете ако има как това дело , ще видите каква смешна условна присъда ще отнесат за това нагло престъпление .

Егати държавата.....

Държавата,това сме ние

Ок, щом се имаш за питекантроп с отрицателен коефициент на интелигентност кой съм аз, за да ти казвам че държавата не сме ние....