Още един руски учен твърди, че е работил по ”Новичок”

Още един руски учен на име Леонид Ринк твърди, че е участвал в програмата за разработване на химическите агенти "Новичок".

Обратно в новината

Коментари - Още един руски учен твърди, че е работил по ”Новичок” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ринк обясни защо англичани не дават образец на газа на Русия, независимо,че тя го иска от първия ден. Той е казал, че когато някой друг произвежда този газ то като отпечатък на пръста, той може да укаже на този кой го произвежда. Има някакви технологични особености, които откриват производителя. И затова с голяма вероятност може да се каже, че англичани не дават образец , тъй като те го произвели този газ.

Още един фейк или по-скоро огромно изопачаване не истината - отидете на РИА Новости ria.ru/world/20180320/1516727641.html и вижте какво е казал интервюирания проф Ринк - накратко: програма е имало по времето на СССР, на Запад са я наричали "Новичок" (в СССР и Русия никога не са я наричали така), става въпрос за програма (включваща различни силно отровни вещества), а не за определен препарат, впоследствие програмата е спряна, а наличностите унищожени. Формулите на някои от препаратите са в открит достъп (гласност и перестройка) и кой ли не може да ги направи и последно ...професорът разбива точка по точка твърденията на англичаните наричайки ги "идиотски" и даже казва "Это запросто могли сделать сами британцы." Дума да няма, всичко това не се пише от Франс-Прес, нали така, ние сме за истната, такава, каквато ни харесва на нас!

А не ви ли прави впечатление, че само еврейски имена изплуват в този случай??? Изобщо, много пръдлява работа!!! Май Шерлок Хомс нещо тоя път се изложи!?!

тъкмо това си мислех. В тая Русия има ли руснаци и къде са? За съжаление май не са нито в науката, нито в изкуството. Киното, телевизиите, олигарсите - са мо евреи и мусулмански имена от Средна азия и Каспийско море.

Англичаните и тая кра нта Тереза Мей отвориха очите на терористи, ислямисти и всякакви луди за съществуването на това страшно БОВ, което всеки може да си приготви. Защото работещият в СААЩ Миразянов каза на всички къде да намерят рецептурата.

стоя и чакам епруветката от Борката, колко дена вече , къде отиде? много ангажименти има в цирка май

Ето заглавието от РИА Новости - Источники РИА Новости: в России и СССР НЕ БЫЛО программы "Новичок". Сега прочетох. Лилия пак ли търси сензация и пише не истина или неправилно направила превод? Но пози начин се изопачава истината. Излиза,че тя направи фейк .Лестно се проверява.

Сички мурзилки падат от смех, ама не си заслужават рублите. Добрите пиар експерти на падпалковник Пусин сега са се освободили и показаха малко повече класа от обикновените отричания на милиционера-отровител, Песков, Захарова. Хем некой си Ринк потвърждава думите на Вил Мирзаянов, хем успява да прокара и официалната позиция на Масква. След което руското МВнР пред ФП отрича за програма Новичок, ама може да се е казвала и другояче. За Ринк не е ясно нищо, дори дали въобще съществува, но дава интервюта за държавната агенция на Русия (напълно независима от Пусин, както и останалите савецки медии)

...Ама вЕрно си си ЧЕП отвсЕкъде, боздуганиНО...

Няма страшно- сега ще намерим и чистачката която е работила там, а после може и да е заминала давинаги за Америка. Е, тя ще да е най- достоверния свидетел.

Добре се вписват както се вижда правели такива неща при новите си господари защото си пасват по ''хуманизъм'' с тях..Все повече ми се очертава ръката на сащ в това действие в англия за да нападат Русия, защото всички тези ''американци'' са работели усърдно за създаване на нови такива препарати иначе нямаше да ги държат в сащ

3мата полицаи пазят тези в химически костюми. Защо не се страхуват? защото са били ваксинирани като малки против Новичок - поздрави от леля ви Мей.

В света на рекламата всеки се хвали с каквото може. Американците ореваха орталъка, че ги били изнасилвали постоянно 20-30 години, ама те напук търпели и чакали сгодния момент, руснаците пък били разработвали отрови, дето щом още не си умрял, значи не са те тровили с тях, и изобщо не им пука, че като отидат в Англия Путин може и тях да убие.

Лъжата е държавна политика на тази азиатска страна.......

Толкова голяма реклама на химическото оръжие, колкото направиха западните лидери и техните подчинени, досега никой не е правил. Очаквам скоро, голямо количество терористични групи и откачалки, да започнат активно да го използват срещу обикновенните граждани. Колкото е по-голям хаосът, толкова по-лесно се манипулира биомасата.

Пък един американец каза, че е работил за "Казачок".

Много е опасно това,което направиха в Лондон. Утре могат да пуснат БОВ във всяка държава,да убият някой и да обвинят Русия,и странични жертви ще има. Не знам защо запада обича толкова тази карта химическо оръжие,че я разиграва постоянно.

OmPoBeH

Защото е трудно доказуемо, ако изобщо е доказуемо, но за сметка на това пък е наказуемо. А и те си станаха вече специалисти по БОВ.

Е, те са за пари,сега ще се изредят цяла ''бригада'' ... Защо не работят така усърдно, когато се спасяват човешки жовоти, всичките тия, дето се гордеят със смъртносните си хумически изделия?!

и вижте снимката от лондонския Индепендънт. И ни кажете - защо само за един отровен полицай се говори.. А не за ТРИМА?, ако е имло БОВ наоколо.. И се потрудете из ингилизките вестници - БАРЕМ ЕДИН ОТ 18-те други "пострадали" да ни покажете. Някой журналист поне ЕДНО име да е пуснал.. Взели били колата, с която дъщерята е превозена от летището до баща и. Щото последната версия - от вентилацията и е пусната отровата. А англичанина дето я е карал колата - ЖИВ и ЗДРАВ.. Няма го сред пострадалите.. А би требело да е мъртъв ДВА пъти вече. Два пъти повече отрова би следвало да е погълнал.. П.П. не ви карам да четете статията в Афера, макар, че много умни неща може да видите в нея..

Абе, какви новини очаквате от Британия?! Техните журналисти са 5 пъти по-сакати от нашите! Едно време, да си журналист беше престижно, това бяха начетени интелектуалци. Днес, можете да си купите журналистическа диплома, и да си пишете свободни съчинения, по картинки. И още, ''от страх,'' никой не припарва до фактите, тичат около темата, от няколко дни. В статиите единствените верни данни, са имената на премиершата и ... адреса, на който е извършено престъплението!

"Разработването на такова оръжие не представлява никакъв проблем" А това е най-страшното ...

Нищо страшно нема. Рекат ли да те утепат, винаги ще се намери с какво - я камък, я тухла, я тояга..., айде нема нужда да се плашим със свръхсекретни отрови.

Тука има един итересен момент. Отровите могат да отровят едновременно стотици, дори хиляди ...

Което доказва пропагандата, проведена, точно преди изборите в Русия. Някой много искаше да накисне Путин и ... успя! Има кръг в европа, на който е много удобно, сега преди Брексит, да откъснат Британия от Русия, за да ги подчинят на условията на Общия Евро пазар. Русия е голям пазар, който, за съжаление, някой (група от евро дебили), иска да отреже като възможност, за британските производители... Това е.

Може ли баба Мей да коментира снимката, която видях в близ. На която до няколко опаковани в костюми против химически вещества, стоя спокойно 3ма полицай, без никакъв страх от отровата Новичок. Чакам.....

Савецката пропаганда включи много по-компетентни специалисти, за да замъглят случая Скрипал. Досега падпалковник и неговите беквокали само се излагаха. Въпреки това Отровителят е ясен

е па ясен е щом се крие зад стените на лангли след галактическия си провал

OmPoBeH

И кой е отровителят ?

Преизбраха със 120% оня ден

Да се стреля по човек, който не представлява интерес, с оръжие от такъв калибър и въпреки това да не успееш да го уцелиш, това е върхът на глупостта", смята Леонид Ринк. Какво повече де се говори за некадърността на западните служби,защото на това му се вика некадърност

Некадърници извън Матушката няма. Там са сам престъпниците, начело с падпалковник.