Тръмп не е планирал да поздрави Путин по телефона

Белият дом заяви, че "не е изненадан от резултата" от президентските избори в Русия, които дадоха на Владимир Путин още един - - четвърти, шестгодишен мандат.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп не е планирал да поздрави Путин по телефона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп демонстрира често лош вкус но в случая като че се пази пак да него залаят кучетата ...

На Путин много му дреме за лицемерни поздрави да знаете???А тия като тоя направо си умират от завист че нямат такава подкрепа и от яд че пак не са успели да вредят някой послушник за идиотщините им.. ЕС да знаете колко е ''принципен'' след като в България не виждат фрапантни нарушения защото трябва да печели послушника им, в Каталуния пребиха хората за да не гласуват та и международни наблюдатели не пуснаха,,,Психолози най добре ще кажат какво психическо заболяване има тоя само по снимката дето сте сложили

Нямало конкуренция в изборите в Русия, и това било повод за оспорване. Ами другари, ами то и в Симитли нямаше конкуренция, един кандидат с четири поредни мандата, ама нещо за там нищо не казвате, аааа.

абе чух, че Путин не бил получил обаждане от Дончо, и си бил направил сеКУРО, т.е. се му е на КУРО

Питам се, дали Путин си изпи кафето днес или още чака обаждане от Дончо.

От англосаксонец не може да очакваш добри обноски , които при дипломацията са задължителни!При тия може да очакваш надменност , бруталност и наглост!Пример :Англия и САЩ и действията им към Русия !Англия ръси лъжи и клевети от десет дена , а САЩ обливаха с фекалии входовете на изборните урни!Простаци та дрънкат!

При това положение, ако Хилърито го е поздравила, Тръмп може да си стяга куфара за импийчмънт. :):):)

а импичмънт.

някои сеща ли се за критики от тези палячовци за последните президентски избори в сащ. там 95% от медиите работеха за компанията на хилари. дори предварително и бяха давани въпросите които ще и бъдат зададени на дебатите. каде бяха тези смешници тогава.

Който плаща, той поръчва музиката. Кой говори за независими? Те такова животно нЕма, както казва шопът!

ШЪ ли ме уведомите и за Президента Путин, какво точно не планира? НЕщо голямо медийно помпане на комплексари и нефелници от евроГейзия и щатскостания.

Муууууууууууу ........

Как Човек може "Да планира Поздравления". Че ако е така, да си "Планира и ходене на Погребения". Що за "мислене и манталитет"... да се чудиш ...

Тя и химията в твоя.. така да го наречем мозък, е доста силна.

Да го поздтави, ако не е казал, че подкрепя англичаните, но иначе няма как и за какво да показва лицемерие. Пък и като гледаме как са пъхат тестета с бюлетини в полза на "любимия ни, единствения ни" президент, който е "всичко за нас" не е изборна победа. А руско безсрамие. Питам се дали бсп и герб не правят нещо подобно? Едно време , за да затворят устата на Бареков го направиха евродепутат, а Манолова омбудсман. Как Тръмп да поздравява такива хора- те няма да го уважават.

Това, че на Тръмп му "липсват Първите 7" вече го разбрахме. Но лошото за един "Президент" е, когато му липсват и следващите 14.

То , каквото научи човек до 7 години ,товае,а момчето е пасло крави и говеда,кой да го научи,след това изпусната работа!!Европейците признават преврати,не избори!

... я пак...

ТОВА Е ВЪПРОС НА КУЛТУРА !!! И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ОТ КАКВО СЕМЕ СА АМЕРИКАНЦИТЕ. АКО СИ ПОСАДИЛ ТИКВА ДОМАТ НЕ ЧАКАЙ.

Точно за това се замислих и аз, много правилно го казахте, хайде стига са ми прехваляли тия американци...

ами този жест е елемент от висшата дипломация, която той не владее и е съвсем естествено, но трябва да му е ясно,че много скоро клакьорите ще се откажат да са зад гърба му,щото това безумие не бива да продължава, въобще той трябва да се обучи за президент, а не да се държи като сърдито и злобно момченце

на стопанин на мулета и рогат добитък не е призвано да отправя поздрави - той само ругае , мучи и дъвче екстраменти

Все по-ясно става, че САЩ и ЕС водят война против Русия. Имат се за прави да казват какво да прави Русия и като не прави така както искат, Русия е враг. Това е недалновидно и много лошо, но по този начин амбицират руснаците да стъпят на краката си по-бързо след краха на предишната система. Искат времената на пияницата Елцин, когато почти я бяха смазали, но уви няма да стане.

Тръмп се държи като ИДИОТ. Ако счита че Русия му е помогнала да спечели, не можеше да остави да им налагат санкции постоянно. А всъщност, Путин само каза че го подкрепя. Но това едва ли има голямо значение, щото на изборите в САЩ, Путин НЕ гласува изобщо. Гласуват американците.

N. S.

Ами как да планира, то сега в Америка само като сънуваш Путин и те подлагат на разпити и уволнения, камо ли и да тръгнеш да го поздравяваш ?

Сега Русия може с основание да каже ,че САЩ са се намесели в изборите и затова Путин спечели с такова голямо мнозинство

Това, че украинец подари Крим, преди години на Украйна е вярно! Относно мястото има спорове в които освен други и Турция историческо право имаме, и ние, българите>>>

Като част от Украйна и конституцията на Украйна в референдума трябва да гласуват всички украйнци. В същия момент има териториално разпределение на държавите в ООН. На практика е незаконно анексиране. В това няма спор. Все едно ние като подарихме Македония на македонците да отидем да си я върнем?

Не е така, защото Крим винаги е бил автономен район, а не част от цялостна Украйна. Винаги! Както бе и КОсово, но за разлика от Косово, в Крим се спазиха всички международни закони, чрез референдум да се присеъденият към Русия, част от която е бил полуострова, преди Хрушчов да го подари на укрите. Докато при Косово референдума нямаше, а западът спретна война на бивша Югославия и чрез силата на бомбардировките откъснаха Косово. Брутално погазване на международното право.

А, бе то този го подкрепят към днешна дата 30% от американците. Просто ще е обидно да поздрави Путин.

Лошо планиране, лошо.

За Крим е ясно, че е анексиран незаконно, но какъв друг избор имаха руснаците след като се извърши незаконен преврат в Украйна спонсориран от САЩ с 5 млрд долара? На практика властта в Украйна е превзета от лакей на САЩ. Фактически САЩ окупираха Украйна за да прокарат интереса да доближат ядрените сили на Русия и да имат превъзходство от Крим над Черно Море. На практика всичко е незаконно и е в условия на война. На мястото на Путин щях да порежа Украйна моментално като завъртя крана на газта и спра да доставям ядрено гориво за АЕЦ ите им. Нека САЩ си им докарват от пичка си ленина с танкери газ и ядрено гориво което е несъвместимо с СССР аеци.

Ами, Турция без да е в ЕС и със сътрудничество с Русия развива една мощна независима икономика. Ние защо не можем?

Абе тикво непоръбена, я виж какъв процент от икономиката на пуйкия е интегрирана и зависима от Запада, и какъв с путлеристан ??? Как може да има такива иди.ти като теб ???

Въпросът беше принципен и до голяма степен риторичен. Няма значение какъв е процентът, факт е че Турция си сътрудничи с Русия, купува от тях С-40 и си прави алъж-верижа. Така ли е? Така е! А нашите не смеят гък да кажат, камо ли да си върнат българските пазари в Русия. Защо, за да угодят на запада и да им купуваме утровите и гмо-тта.

Ееей, на това му се вика неблагодарник. Ти да го избереш за президент, а той не ще даже да те поздрави. С това рискува който го е избрал, той и да го уволни. Не били доволни, че в Крим видите ли гласували с над 90 процента за Путин, и че нямали право, защото Крим бил анексиран? Правилната дума е ПРИСЪЕДИНЕН след народен референдум. Това референдума в "демократичния" свят явно е мръсна дума, защото всички знаем какво стана във Франция, когата народа каза НЕ на еврпейската конституция, а Саркози се подигра с тях и я прекара през парламента. Когато и в други страни като Холандия, Ирландия също казаха НЕ, но ги заобиколиха и им я наложиха. Явно е, че на Запад думата на народа не струва нищо. И ние не бяхме съгласни с отцепването на Косово и присъединяването му към САЩ, като най голямата американска база, ама управниците ни явно бяха на друго мнение.

Шубе го е и да си помисли за Русия , така са му набили канчето.

Така че в дълбините на бездънната и немита Русия (по Лермонтов, ама и поради липса на ВиК), посред калта, блатата и битовата несрета, съответният Альошка или Алкашка, след съответния си запой с водка, трайной, или друга някоя евтина химическа гадост се дзвери пред телевизора (зобмоящика, кутията за зомбиране) и гордо заявява: Ама пък Русия е велика държава, мой дед ваевал и кръймнаш.

Национална гордост има там, където мъжете ходят в казарма.

И все пак руснаците се гордеят. Гордеят се неистово, гордеят се болезнено. С какво? Не със себе си, не с личността си. Старата римска, да я наречем, европейска пословица Никой не се гордее с родината си, защото е велика, а защото е негова си, те са я обърнали на Ние не се гордеем с родината си, защото е наша си, а защото е велика.

Темерут.

Голям праз! Доналд Дък да си гледа старините и да си пие хапчетата, че се излага и той и цялата им фармацевтична промишленост (а може пък и така да се даржи, защото е добър клиент), не е ясно. Колкото и да му е мъчно точно той или неговите авери ще се обадят първи. На Русия й дрема! Санкциите помогнаха да се вдигне на крака и селското стопанство и леката промишленост и дори в момента тя е от малкото страни, които са си самодостатъчни (имат си всичко), но най-вече - широка душа. А мижитурките на запад са като кучета минеци, лаещи по кервана, който си върви. Ами ние къде сме? За съжаление отново на погрешната страна и то заради т.нар. наша "политическа класа" , която не е нищо друго освен мръсна пяна, плуваща най-отгоре в чиста вода. А политическа класа по същество нямаме - имаме си първенюта, които много папкат, защото много слушкат... Ето това пък е нашата трагедия. А Доналд Дък да си гледа своята си кочинка.

ако те знам кой си бих ти сложил край на сраданията , като се изсера обилно в устата ти

И ти май пиеш от хапчетата на Доналд Дък.

ПОЗНАВАМ ЩАТИТЕ И РУСИЯ ПО ДОБРЕ ОТ ВАС. ЕТО КАКВА Е ГОЛ ЯМАТА РАЗЛИКА МЕЖДУ ТЯХ. В РУСИЯ ПУТИН КОМАНДВА ОЛИГАРСИТЕ. В АМЕРИКА Е ТОЧНО ОБРАТНОТО

Альошите и Алкашите не се гордеят с това, че са Альоши и Алкаши.Те не се гордеят с това, че са личности, защото не са. Те се гордеят с това, че Волга е голяма река, с това, че тундрите им са безкрайни, най-безкрайните в света, с това, че горите им са най-гористи в света, че болните им са най-здрави и джуджетата им са най-големи, пак в света. Те се гордеят с всички тези природни забележителности, за които нямат ни най-малко заслуга.

Каква е същността, какво руснаците не успяват да променят, какво ги отделя от развития свят, какво ги прави изгои, странници, иноци, чудаци. Свободата на личността. Правата на човека. Разделението на властите. Правовата държава. Справедливост, която се въздава от закона, а не от вожда.

Защото ако българското достойнство е обратно на френското, то пък руското достойнство е обратно на всички видове достойнства. Преди всичко то не е лично. Не е лично поради простата причина, че в ония ми ти безкрайни руски простори хората от простолюдието не са били личности. Личности са могли да бъдат само началниците царе, патриарси, дворяни, придворни, партийни секретари, членове на политбюро и подобни. И някои писатели, ама и те повечето дворяни, а след революцията избраници на Кремъл.

Останалото са крепостни, мужици и труженици. Широки простонародни маси. Измежду които личности няма.

как е в твоята татковина???;)) 500 години турците са ти редили живота, византиици, после руснаци, сега пък всички останали!! за това си толкова раздвоен и не знаеш кой в момента ти е господаря!! ще ти кажa: всички са ти господари защото ти си никой и никога не си бил!! мишка си и затова ще те лапат котките!!;))

Русия, за разлика от България и Япония, що се отнася до обществените отношения, си остава средновековна държава, това й е особеното. Накисната веднъж в блатото на ранното Средновековие от Иван Грозни, Русия никога не успява да се измъкне оттам въпреки неистовите усилия на всякакви преобразители, като се почне от Петър Първи и Екатерина Велика, мине се през Александър Втори (Освободител), та се стигне до Сталин и Горбачов.

Не ставаш за писател, идиотче. С тия тъпи фантасмагориии, и в клубът на фантастите не мож се класира.

Разбирам яда ти, така реагират посредствените на можещите.Това е безсилие.

Абе само да попитам - кога великият фащ ще напада Северна Корея, а?! Памперси ли изкупуват напоследък?!

Проблемът на руснаците е, че НИКОГА НЕ СА ЖИВЕЛИ В ДЕМОКРАЦИЯ. От ФЕОДАЛНА Русия се бухнаха директно в БОЛШЕВИЗМА. Те са свикнали винаги да ги води БАЩИЦАТА. Той може да е титранин, идиот, масов убиец като Сталин..., мужиците вървят сляпо след него и му вярват безрезервно... ПОЗНАВАМ ГИ ДОБРЕ. ХУБАВИ ХОРА. КОИТО НИКОГА НЕ СА БИЛИ ГРАЖДАНИ.

а тебе кой те води бе калитко, боцето ли?? ти не си дори овчарче а си проста овчица!! ако знаеш колко си тъп за да разбереш разликата между твоят овчар и путин!! много, много си просто овчарче!!;))

Невъзможно е да се спори с дебили..

над 80% от гласувалите от чужбина руснаци, живеещи в голямата "демокрация" са гласували за Путин. На пресконференцията на международните наблюдатели се изказаха такива от Испания, Франция, Германия, Белгия - заявиха, че изборите в Русия бяха по-прозрачни и по-демократични от много европейски държави и би трябвало да служат за пример.

Първо, виж сам и добре цифрите... Второ, не забравяй кои са гласувалите руснаци: хора на държавна служба, които целуват много задници, за да си стоят на Запад. Второ - набързо забогатели мошеници под крилото на БАщицата и слугите му.

Комплексарите имат свои виждания за нормалното...

На Тръмп му дреме кой е президента на Русия.

Дреме му, щото руския президент го избира. Ку не вярваш - питай баба си хилари.

Избира чушки.Великата страна САЩ затова е велика, че някоя си там Русия не е никой.

Дреме му и още как.....

За какво да му дреме?САЩ е богат и силен и остава такъв.

Само като си помисля как преди години съм искал да спечеля зелена карта за америка... Боже, колко съм бил подведен и манипулиран... Сега и злато да ми дават, не бих отишъл в джендарията, пардон кравария...

А НЯКОЙ ПРЕЧИ ЛИ ТИ ДА ЗАМИНЕШ ЗА РУСИЯ?

Мислиш, че е много лесно да получиш руско гражданство ли?! Абе много пишете, ама грам не четете...Що да го правите -уморително за сивото вещество е....

Щеше да се върнеш, кат мишо шамара - шамаросан и гладен.

Човек, респективно държава винаги трябва да запазва достойнство и добрия тон. Америка за пореден път пропусна този шанс. Америка - това ли е страната на свободното волеизявление, плурализъм на мненията... Нищо подобно...Чувството за "изключителност" ще ги погуби. Никой не обича някой друг да му дава "тон в живота", да обира националното му богатство и да бъдея някому роб... Затова и Америка няма истински приятели по света...

трани и народи, откъснали се от руската имперска зависимост и съответно избрали да обявят освобождението си от СССР и Русия за национални празници. Армения 28 май (Ден на независимостта от СССР, 1991 г.) Естония 24 февруари (Ден на независимостта от Болшевишка Русия, 1918 г., същият ден се празнува и като Ден на републиката) Киргизстан 31 август (Ден на независимостта от СССР, 1991 г.) Латвия 18 ноември (Ден на независимостта от Болшевишка Русия, 1918 г.) Литва 16 февруари (Ден на независимостта от Русия, 1918 г.) Молдова 27 август (Ден на независимостта от СССР, 1991 г. Полша 3 май (Ден на конституцията) и 11 ноември (Ден на независимостта от Австро-Унгария, Германия и Русия, 1918 г.) Приднестровие (Русия) 2 септември (Ден на независимостта от СССР, обявена през 1990 г., не е международно призната държава) Таджикистан 9 септември (Ден на независимостта от СССР, 1991 г.) Татарстан 30 август (Ден на суверенитета от СССР, обявена независимост през 1990 г., непризната спрямо Руска федерация на референдум през 1992 г., има статут на автономия) Туркменистан 27 октомври (Ден на независимостта от СССР, 1991 . Украйна 24 август (Ден на независимостта от СССР, 1991 г.) Унгария 15 март (Ден на революцията, 1848 г.), 20 август (Ден на Свети Ищван I първи крал и основател на държавата) и 23 октомври (Ден на републиката и революцията, 1956 г.) Узбекистан 1 септември (Ден на независимостта от СССР, 1991 г.) Финландия 6 декември (Ден на независимостта от Русия, 1917 г.) Грузия 26 май (Ден на независимостта от Болшевишка Русия, 1918 г.)

Че какви други дати имат в историята си тия държави???

Руснаците имат едни пушкала, с които си пазят нефта и газа.Това е , друго няма.Къде е запада напред в еволюцията.

Напред е, да. 42 милиона мириканци са на купони за храна.

Ти ме разсмя яко.23 хиляди долара е месечната заплата на анерикански лекар.