Възрастна жена почина, прегазена от градски автобус

Възрастна жена е починала след инцидент с автобус от градския транспорт във Варна, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Възрастна жена почина, прегазена от градски автобус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, хайде стига и толкова на женицата, поживяла си е достатъчно. Тя да не иска като орлите да векува. Пък и хем така малко ще облекчи и без това претоварената пенсионна система

Уважавай старостта, тя е твоето бъдеще.

Че си е купила билетче или карта, значи има келепир. Е, сега няма да има, но нищо, други ще се подложат под гумите, желаещите никога не свършват. Гази наред и не бой се! Бедни ми народе, защо не си напои конете по-нататък, както би казал Македонски.

минавала е под гумите жената. затова се е случила случката.

Добре го играеш, добре :D Точно такива са!

Причината е много проста: Шофьорите бързат и не изчакват пътниците! Нервничат! Груби са! ПРОСТИ са! Нямат маниер и етика на общуване!!! Нямат интелект да предвидя, че това е ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК и трябва да се "пипа" внимателно!!! А не да препуска "коня" с бясна скорост и фас в устата като по междуселския път за Каспичан!!!

прав си! с цялото ми уважение към тази отговорна, но нездравословна професия, мога да кажа че каруцарите са два вида: 1. финансово отчаяни неудачници, които са там само заради парите 2. мухльовци, които не ги бива за нищо друго, освен само въртят геврека и по цял ден да псуват другите шофьори и пътниците

Hе е била безпилотна тази катастрофа и какво от това, къде е разликата?

просто нацията е нискоинтелигента

Ти си ниско интелигентен .

... просто... сме си прости просто...

Интересен инцидент наречен катастрофа. За първи път чувам такъв инцидент между автобус и шофьор да се нарича катастрофа. Сега нищо чудно загиналата да е катострофирала в автобуса. А иначе автобусните шофьори са по-нагли и от бакшишите. Лично съм имал няколко конфликта с такива шофьори които те засичат и заклещват без да им мигне окото. Ама така е като автобуси кара куцаво и кьораво и неграмотно. За възпитание въобще и не ствава дума. Сега този дебил да си плати кръвнината както се полага за наказание на себеподобните му.

"автобус и пешеходец"

От много тарикатлък е така У Варната. Няма вече нищо нормално там - само тарикати...

А няма ли кой да каже на старите си родители, да не се щурат по цял ден с градския транспорт, а да се разхождат за здраве, не да е пълно навсякъде, по улици, по транспортни средства и магазини с едни "щуращи " се старчоци??? Няма спирка, на която да се ЩУРАТ и бавят при качване в автобусите, мислейки, че автобусите са само в тяхна услуга??? Деца, грижете се за старите си родители, обучавайте ги, и си ги превозвайте с автомобилите си или ги дайте в старечски домове да се грижат и наблюдат, че демнцията не прощава, а не да вкарват в беля хората, които работят за насъщния си!!!

Там е работата, че и теб те чака деменцията. Съответно би трябвало да се съобразяваш с тези хора, а не да ги имаш за пречка. Не си довъзпитан в това направление. Десито - авторката на пасквила, пък демонстративно дискриминира хората по възрастов признак, като посочва ненужно възрастта на водача и жертвата. Тя няма никакво значение, и по-рано беше признак на ниска култура да изтъкваш възрастта на участниците. По-натам авторката демонстрира липса на разум, като пише несвързани факти, наистина като човек болен от деменция (слабоумие на просторечие). Шофьорът няма как да премине през крака на жената - направил го е автобусът. Пак няма как да премине през крака и, ако тя не си го сложи под гумата. И, накрая, от премазан крак няма как да умре жената, бог да я прости! И, отново, така както са изнесени фактите - кой е по-слабоумен - водачът или жената? Защо пишещият глупости е решил, че водачът е по-умния? Елементарно не се е съобразил да огледа добре автобусът преди потегляне. Има си огледала за целта, и специално обучават водачите да гледат в тях. И специално ги предупреждават, че виновните са те в такива случаи.

Че те ако не са старите хора в автобусите ще пътуват само шофьори и кондуктори.

Те като бяхме малки и ни казваха какво да правим и какво не, ние слушахме ли ги?

Верно е, че не прощава... ти си типичен пример!

Докато трибуквената фирма там ви владее, така ще бъдете. Казаха ви го дори американците. Но вие сте доволни. Сменихте един хитър кмет с друг такъв. Но нещо промени ли се към добро? И не стига, че качеството на града ви вече е адски ниско, но пък цените ви най-високи. Щом си го харесвате така. Трайте си още. Спете! На мен не ми пречите. Който не вярва, да се поразходи из морската градина и да я разгледа с очите на гост. Да си отговори на въпросите: 1. Защо насред зеленината има къщи на богопомазани? 2. Защо морската вода лятото мирише на тоалетна, но от местното РЗИ вечно ни обясняват, че всичко е наред? 3. Защо всяко кътче, направено по някоя оперативна програма, например малка спортна площадка с 3-4 уреда, е в окаяно състояние само 3 месеца след официалния срок на откриването и? 4. Защо Бургас вече ви размина по много комплексни показатели и ще продължава да се подобрява, а вие спите там? 5. Защо има автобусни линии като например 148, в които деребействуват цигани-крадци, всички знаете това, но никой нищо не прави? Е, да. Правят си цял квартал на безработните, заселен само с палати и дворци за милиони. И още много такива въпроси...

Докато трибуквената групировка вилнее из Варна, а техен колега от една друга групировка е премиер на държавата - оправия няма да има! Гласувайте пак за същия на следващите избори.

Другарят Гуцанов беше арестуван със 100 000 лв в брой в служебното чекмедже през 2010-та година, след което го направиха депутат при обущарски. Прост народ - слаба държава! Станишев и петър димитров приватизираха през 2006-та летището, и през 2008-ма ТЕЦ Варна и БМФ и върнаха Варна 100 години назад. Никоя партия не е нанесла такива злини на Варна и региона , каквито нанесе БСП

Сега да ви обясня ! Варна е едно много странно село. Да село е вече! Преди едни избори Боко Тиквоко каза, че ще превърне Варна в село ако не гласуваме за него. Та въпросното вече село ламБите по магистралата до летището се изгасят точно когато народа отива или се връща от работа. Цяла нощ светят пък то има един пукнат самолет и то ако кацне. ЛамБите по основните булевравди 80% не светят. В малките улички пък сту светят ту не светят цикъла е 1мин. светят 5мин . не . Били купени на търг най-евтините. И сега гвоздея на великата идея. Договорите за поддръжка на осветлението свършват всяка година края на декември. После се точат едни търгове, едни претенции и съдения на втори и трети класиран и така до май-юни. Ама лятото слънцето залязва в 21:30, а зимата в 16:30. Никой нищо не поддържа докато не получат нови договори пък накрая те същите. Та питам аз ако ти се спука апандисита или попаднеш в спешен кабинет и доктора ти изцепи ами текат търгове ела след 6 месеца, ко праим тогава?