Радев поздрави Путин: Надявам се да работим заедно

Българският държавен глава Румен Радев изпрати поздравителен адрес до руския си колега Владимир Путин по повод спечелената победа на изборите за президент.

Обратно в новината

Коментари - Радев поздрави Путин: Надявам се да работим заедно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако пишеш срещу Русия от ДИРа веднага ти го публикуват,а ако защитаваш Русия ти пишат,че коментарът съдържа нецензурни думи.И вас ли купиха или отново ще ми скриете текста???

Кой освен Путин може да удържи лешоядите.Да Русия ни хвърли в открито море,без да можем да плуваме,но какво видяхме от джендърите,освен г е н о ц и д.Българите напуснаха,защото джендърите ни разгромиха всичко,като се започне от Козлодуй и се свърши с изтребването на селектирани стада и земеделие.Може би сте доволни на турските зеленчуци и плодове,обработвани със забранени отрови,да не говорим за много други безчинства.

Като Ви чета коментарите и се сещам за професор Христов. Значи вашия идол ББ като се прави на пощальон на Ердоган всичко е цветя и рози, а когато президента поздрави свой колега президент стана голямо чудо. Не се стресирайте толкова, факта че Караянчева също тренира би трябвало да е обнадеждаващ за Вас.

Браво на Румен Радев!

щом работиш за рУсия, какво правиш в България, родоотстъпнико?

може да прати само адрес. И дотук.

Ако имам власт не само ще работи с Путин, но ще ги изпратя такива кумоноиди веднага на посещение в Москва с еднопосочен билет! Да строят светлото общестно там!

Едно време правешкия Бай Тошо беше все първи в слагачеството към Москва, а сегашния фатмак по-добре се слага, ама все последен. Затова и се гаврят с него рашките и оставиха второразрядното ченге Кирчо да го унижава докато му беше на гости.

радев чинно го поздрави още преди изборите, че даже и го покани. и сигурно вече е приготвил вазелина, понеже се надява двамата да се "работят заедно"

когато русофилите се радват на банкетите , русофобите бъркат мятат, ядат и хвърлят с лаинонметите

умна мисъл???????????!

1. Президентът Радев съвсем закономерно и заслужено поздрави В. Путин и народа на Русия. И затова Радев заслужава поздравления. 2. Р. Радев не беше между първите поздравяващи, с което показа на Путин, че е недоволен от недопустимия начин, по който се държа патриарх Кирил на края на посещенито си у нас. За което Р.Радев заслужава поздравления.

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ НАШИЯТ СЕ ПРЕСТРАШИ НАЙ-ПОСЛЕ!!! АЛО, ФАТМАКА, СЪРБИНА БЕШЕ ПЪРВИ!!! А ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ ЗАЩО НИКОЙ НЕ НИ Е.АВА!!!

Всеки натовски фатмак е повече от 80% от царските генерали - фердинандови послушковци и пълни военни некадърници, загубили всички възможни войни! Благодаря им само, че Беломорието не е български, за да имам къде да почивам спокойно.

така, така..трябва да се бърза там на килимчето кой първи ще удари една шпакла на задните части на стария/нов цар государ:)))) как можа да се забавиш, бе румене! сърбина те изпреварил! трябваше да му направиш една подсечка и да ги избуташ!:))) ето, хайдур сидер ти казва...после ше се чудиш защо никой не те Еве:))) хайдуте, смел патреоте! вечер га седнеш у куФнята с ракията и туршията, запасваш ли чифте пищовите, Войводо? Трепеш ли ги душманите, смелчаго или само с трите шамара на жената се приключва борбата? кажи ми хайдутино смел:))))

Аааа,не си прав.Е.ават ни всички на запад,но ние сме свикнали.Нали сме дупедавска нация.

тоз нашия какво се подсмихва като шутка в нови гащи!тои си работи за путкин от самото му избиране за президент!

Л Значи шефа на предизборния щаб на путин признава че са имали изгода от отравянето на Скрипал. "Обвиненията били сплотили избирателите около ядрото на силата"

И Путя е съгласен.Като дойде поп Киро пак Илиянка да му издуе дъртите маде по здраво.

Първите поздравили го президенти са само от най - развитите в света държави, където заплатите са между 2 и 20 долара. Евала Путин, само така, с такива съюзници ще станеш номер едно в света на кукуво лято или когато пр*дне гугутка, както предпочиташ.

Възпитанието не се измерва с пари, драги! А ако си мислиш, че Китай и Япония са в твоята класация, то имаш много да учиш още! Ако имаш поне малко мозък, разбира се!

Да, бе лъжец-Тръмп, дори не го бръсне за слива. Да си видял да е поздравил джуджето ?

Как да се разбират тези думи, нещо като един яде само свинско, друг яде само зеле - средно свинско със зеле?

Защо в руските медии се съобщават поздравелния от много световни лидери,и обаждания,а нашия Радев не се споменава. Сигурно ли е,че е пратил телеграма изобщо? Да не е фалшива новина. Или тепърва ще прати.

нашия е от многото ама малки...та затова !!!

Защото е предател и предизвика скандала с нашия Патриарх! Путин скоро ще му прати чай за подарък! С Полоний

може би щяхте да работите, ако не държеше на твоите грипени ...

Оказва се, че телефонът от Америка до Европата е бил счупен и Перукан не е могъл да се обади овреме ,,Пускайте поздравленията до Путин!,, .. ми това е- техника..

110 милиона гласоподаватели, 55 милиона гласували за късокраките, 55 милиона не гласували за тях

Аз правя сметките!..дебил ..80%?

Ма, така се бях одървил около тези Избори, че сън не ме хващаше! И добре ,че беше др.Иво Инджев -Путк... да ни каже, че избори в Русия не е имало ,та малко ме поотпусна и ще мога да дремна тази нощ ! Хвала !

имаше избори? Медведев ли избраха

избраха жена му.

Мама ли да ти пратя или тате?

Господин президент на Република България! Румене! Радев! В ранните часове на този ден президентите на държави, населението на които съставлява 2/3 от човечеството поздравиха Владимир Путин! Само т.нар. "Запад" не го направи, включително и ти! Ти си военен пилот, аз историк. Изчака господарите евреи какво ще кажат, нали?!! Нека ти кажа, дори във време на война важат някои правила на дипломацията! Ти си върховен главнокомандващ, нямаш право на грешки като тази! Стига слуша САЩ, чуй народа си! Румене! Ти днес загуби подкрепата на поне 30% българи!

Ти ли си народа бе сульо. Айде у лево! Аман от руски тролове!

Кой пък си ти бе, соросоидна утрепко?

Напртив народа е. Аз също съм историк по образование,и ми направи впечаление поведенито на Радев. Обясних си и защо преди 2 седмици го нападнаха по руските медии.

Никакъв историк не си. Ти си неграмотен мазен циганин. Ако четеше история, щеше да знаеш колко народи е поробила ватната империя .

Лицемерието в България е издигнато в култ!

и аз да напиша Българския народ не поздравява Путин!

Българският народ, както и аз като част от него, поздравява Путин с преизбирането му за президент на велика Русия! А ти , след като не си част от българския народ , си е твоя работа.

Заено ли иска да работи нашият? Да кара самочета на Путин? стига бе ...

Не да кара, .а да ти го вкара!

ама той и на мъже ли налита, госпожата знае ли

Грешка. - дано Пълният текст да Е Изпипан, иначе - ...

след като виде сеира на путин в англия радев е оште в шок-набира се по лостовете у градинките и гледа като ударен от путин с празно шише водка...

Путин ??? Ами ако останалите 50 милиона излезнат едновременно на справедливи протести срещу тиранията на злите ленинградски жужета, какво ще се случи, какъв ще е резултатът ???

путин е станал наудобен за всичките му фениве даже и радев поздравява дистанцирано и с неохота-на снимката и с леко пренебрежение и отвращение

Много работят политиците, няма що, мнооого, и какво всъщност работят?! Променят закони, и после ги връщат както са си били, но изказани с други думи. Разпределят парите на народа и как ги разпределят, по начин който всеки може да отгатне - две за тях едно за нас. Безсрамници! Радев може да е достоен пич, но не може сам човек срещу глутница вълци! Народа трябва да му помогне!

заедно. Първо с единия, после с другия. Мир да има! Но, ако не можете, нежелаете или пък не искате, то... жална Ви майка... Поздравления за Путин от Българския Народ

Иво минджата, в моменга на живо ----се насра по БНТ по въпроса!:))))))) ....дъртите агенти на ДС знаят кога да лаят!:)))))))

Не е задължително всички служители на живковската държавна сигурност да са русофили ???

на това нищо да не си му изправил ушите та му викаш... Бройчо ???

А,Бойко и Караянчева,кога ще поздравят Путин за побвдата на президентските избори,или те само поздравяват Юнкер,и другите подобни Господари,които искат да ни пробутат Истанбулската Конвенция,и нашите им се дупат,щом имат заповед от тях,но само че,народа не е глупав да бъде излъган,както лъжата че Гинка Върбакова от Пазарджик,стои зад купуването на ЧЕЗ,без помощта на Плевнелиев и Борисов финансово,а може би и Ковачки,знае ли човек,рано или късно,като изгори Гинка ще се разбере,като пропее като оперна певица.

Бойко го каза: "президент на русия не се избира".

Ами той като самият Бойко знае как е ,,избран" и си мисли че и другите като него.

а някой спомня ли си кандидат президента Цецка Цачева- това герберско недоразумение дето не можа да спечели в родното си село

Това е добре другарю Радев, но трябваше пръв да го направите, а не след Американските васали от Западаща Европа!

Много ли държиш на фалша и подмазвазването?

Защото не е като Борисов да се подмазва,да поздравява пръв неговите приятели,като Ердоган,след спечелването му на президенстките избори,даже Бойко на крака му отиде със Веждито като преводаж и други гермерски мастити от женски род,които целяха да ядът пият и друго без пари.

А пък всички достойни българи се надяваме да не работите заедно. Каква по- лоша комбинация от военен и военолюбец.

Военолюбци наричайте краварите, които имат военен бюджет колкото всички останали страни взети заедно. И най важното умнико, да знаеш , че го плащат с парите на другите

Само мога да те съжалявам, човече!

А Цецо и Боко ага няма ли да пратят смс? Ама Путин няма моб.тел.(((

Има бе. Руски мобилен телефон.

Πycнaxa в пpoдaжбa нaй-нoвия pycĸи cмapтфoн Ніghѕсrееn Вооѕt 3 Рrо.

Радев че ти работиш за Путин от избирането си

Доказателство че работиш за Путин е че на каза на оня от руската църква че НЯМА НИЩО ПО ЛОШО ОТ НЕПОИСКАНО ДОБРО,РАКОВСКИ Е ПРОТИВ,ЛЕВСКИ Е ПРОТИВ,БОТЕВ Е ПРОТИВ,СТАМБОЛОВ Е ПРОТИВ

Друг път. Евроатлантик е Радев. Не напрзно е бил 2 пъти на обумение в САЩ и патриарх Кирил него изтипоса на руските медии.

Соросоидни вербални онанисти, благодарете се , че Путин е прекалено мекушав демократ!:))))))))) ..... Щото никога не е късно за тов.Сталин!!!:)))))))

Пройчо, внуците писаха ли ти от Америка бе простамол?

Искаш да го пробваш простамоловия, ЛИ?:))))))

Колко безлични са - даже не им помним първите имена! Залагах много повече на нашия президент, но и той обезлича като многото европейски лъзгавци . Седеше и слушаше като петокласник руския патриарх, а после нагло се осмели да го коментира. Поредния смешко

ДИР, засрамете се. Днес олизахте Путлер отгоре до долу.

Ще работите бе г-н Гумен Радев. Путин обеща пак да изпрати "Нощните вълци", а ти ще ги посрещаш най-тържествено "по президентски" и ще се ръкуваш с тях нали са ти равни. Също като в църквата на с.Шипка.

Вярно, на Шипка бяха "българи" на издръжка на Путинския Всерусийски рокерски клуб "Нощните вълци" с надпис на униформените якета "Болгария" Те официалните пратеници на Путин ли бяха, че чак тържествено се ръкува с тях.

Браво г-н президент! Малко закъсняхме, но все пак добре.

НЕ СЪБИЛАЙТЕ ОТ ДЕВЕТ ДОЛА ВОДА, ЗА ДА ДОКАЖЕТЕ, КОЛКО БЕДЕН И НЕЩАСТЕН Е РУСКИЯТ НАРОД. НЛЕД ВСВ ВОЙНА РУСИЯ БЕШЕ ЕДНА ОПУСТОШЕНА ЗЕМЯ. РУСКИЯТ НАРОД Е ОПТИМИСТ, ЗАЩОТО ТОЙ ГЛЕДА НАПРЕД КЪМ СВОЕТО БЪДЕЩЕ, БЕЗ ДА ИЗПОЛЗВА ЗА ТОВА ОГЛЕДАЛОТО ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ. НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ НА ТОЯ СВЯТ. ТОВА, ЧЕ В РУСИЯ НЯМА ЛЪСКАВИ НЕЩА, КАТО НА ЗАПАД, НЕ ПРАВИ РУСНАЦИТЕ НЕЩАСТНИ. ЗА ТОВА НЕ ПЛАЧЕТЕ НА ЧУЖДИ ГРОБ И НЕ ГИ СЪЖАЛЯВАЙТЕ.

А ти какъв му се падаш на руския народ?

Ти му се падаш глупака- на Българския народ!:))))))))))))))

А що младите българи не щат в русия?

Защото не са слепи. Виждат и сравняват.

Кой е Франсоа Макрон? Имаше един президент Франсоа Оланд, а сегашният е Еманюел Макрон. Този кой е?

даже и радев го поздравява с видимо презрение и леко отвраштение- от сним- ката