Караянчева за коремното на Радев: Няма нищо лошо в спорта

Няма нищо лошо да се спортува, аз също спортувам - когато политиците са здрави, това значи, че могат да си изпълняват добре задълженията.

Обратно в новината

Коментари - Караянчева за коремното на Радев: Няма нищо лошо в спорта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...отвличане на вниманието с много по-важни проблеми в българия... и какво като правят стойки и прочие... и точно тия млади които бяха шест във всичко и заминаха... престанете, дразнещо е вашето поведение ... знаем кой, колко струва днес и преди... видяхте парата и всичко е ваше ... има хора и на възраст са ок, правят лицеви опори, ок са с фигура , нима това ни прави много щастливи... едни могат едно, други не могат друго... една голяма мотика ви трябва, от селата сте, само на село, там най-добре се спортува, в ямболско и сие, земята не иска мотика, време ви е за там, ама Бойко Борисов има най-голяма вина, че ви търпи, ако знае колко грама ви е сивото същество .... Бойко е 1, но не и прабаба26 и сие , дядовци и баби все по улици и народно събрание, а Цветанов и той що не вземе мерки, ако не Бойко, знае ли се, ако Бойко прилича по характер благ на Методи, няма да го стори, то е време за Цветанов, както казват от системата на мвр, умен е, но щом се е хванал (не нещо лошо... те си знаят там..) и той като нея , хохохо, дир-а, обичам ви и може да ме изтриете, няма да ви се разсърдя, защото аз съм тъп, а за тях луд, така, че малко смях да пада, то друго не ни остава, въздух също, поне той е безплатен въздухът, иначе е пълен буламач в българия, кой ни сготви този тюрлюгювеч завинаги, отговор ако може ни кажете дир-а, Поздрави на Дир-а, Живи и здрави бъде всички там работещи за народа второ качество, в смесени региони, идват и си заминават, следващият път ще им сготвим от умрелите на улицата и изхвърлени кучета и котки, не се шегувам тук, от селата идвайки с колите си изхвърлят пред очите ми умрели кучета и котки, заедно с кученцата и котките, някои живи, някои умрели, от мен да мине, от живите ще ги гостя хо-хо, само това заслужават те, оставиха маса народ гладен, а те на наш гръб се сдобиха с масивни замъци

Добрата физическа подготовка е важна. Особено в армията (и вполицията също). Особено в десантния батальон (както с енаричаше някога). Но какво показва върховния главнокомандваш на десантчиците? Едно коремно!!! И с тов аад ги впечатли. Ами че там за минимална оценка се искат 6 коремни. С бойните дрехи. Или поне някога беше така. 10 коремни бяха стандарт. Добре, Лайньо радев показа че може да прави 1 коремно. Въпреки че с 1 коремно никой няма ад го пусне да служи въобще в десантния батальон. В ШЗО се изискваша поне 3 за 3-ка. А с 1 коремно отиваш да чистш кенефите. Но дали коремното е единственото важно? Ами 3-те км? Ами т.н. "марш на скок" - 16 км с минимален боекомплект за време. Я да го видя аз Лайньо Радев как ще се справи с пуването? И не искам да плува Галата-Варна (за тия, които не знаят е около 4,5 км), той и няма да може, де. Да преплува 1000 м. в открити води, в морето. Лятото, не зимата. Да покаже че е съпричастен и с морските. Само да не вземат да го вадят като мокър парцал след 50-я метър. та демонстарциите са хубаво нещо. Но... недостаъчно. И защо червените дебили се прехласват пред едното жалко коремно (ако в казармата направиш такова коремно като новобранец старите кучета ще те скъсат от гонка) на Лайньо Радев, а никой не поздрави ББ за това че играе футбол и тенис. И вероятно продължава да тренира и карате. Но не - той еврагът с партиен билет.

в приказките! Не си само ти тоя дето е покривал нормативи в армията и не си ти тоя който е най-добрият от всички при покриването на нормативите по физическа подготовка и всички останали дисциплини в армията, с което да ти се даде правото за еднолично меродавно мнение и фриволни мнения за останалите! Просто приеми съвета - давай го по-умерено в изказа и си мери думите, защото с всяка своя дума показваш на другите какъв си в същност!

Да не някаква новост във физическата подготовка на армията?! Питам, защото ние, служилите нявга в армията, на това "половин коремно" му казвахме че набиращият се виси като торба! Торба, която не може да свие ръцете си и да си повдигне главата над висилката, а само виси с някакъв жалък опит за свиване на ръцете и да повдигне, до под корема си присвитите в коленете си крака! Та ако сега има някаква нова форма на физическа подготовка казвайте поне да знаем и да не ставаме за смях пред младоците когато по някаква причина ни поканят в някое поделение и решим и ние да се поразкършим на лоста или на успоредката, ако все още ги има по спортните площадки!

Не всеки човек е свойствено да греши, но никому, освен на глупака, не е свойствено да упорствува в грешките си/Ц и ц е р о н

Често пъти критиката не е наука. Това е занаят, където трябва повече здраве, отколкото ум, повече работа, отколкото способност, повече навик, отколкото гений.

Председател на НС с манталитет на махленка - това е Цецка от Кърджали

!

Ми тогава да се пробва със Светльо Витков :D

има една приказка "видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак", та и твоята работа е такава.

Простотията има ли си име ?

Проблема е ,че не сте полезни - на българските граждани имам впредвид. А спортът напрао кърти от тез двамата на снимката.

ще ти повярвам ако направиш шпагат на хуя* !!!

Абе Караянчева,Президентът не спорува,той се подготвя за бой,в това е разликата между истинската армия и т.нар.фитнес-политици,в БНА примерно никой не е изпитвал както сега с лицеви опори,лицевите опори и патешкото ходене се използват за наказание и унижение,нормативите са главно бегови с пълно бойно снаряжение,понякога с противогаз,зимата по потник и естествено лостове-не само,но основно коремни,15 за отличен и гарнизонна отпуска,30 -три дни домашен отпуск,останалото стрелби,наряди,50 километрови преходи с мешка ,каска и автомат с четири пълнителя,ако имаш хубави кубинки си на джакпот

гребане с лъжица

какво спортува,сигурно задна прашка,защото иначе не става.

"Простак", тя е нещо кат председател на нещо кат народно събрание,или там както се наричаше тая сбирщина от продажни търтеи.

Да беше скочила с парашут Ха, хи

и твоето е спорт, да си вириш мотовилките

Тая си мисли креватната гимнастика за спорт

Ама каква новина е това, защо всички ни занимават с това кой какво коремно е направил?Тия тъпи журналисти нямат ли сериозна работа да вършат, подлизурки такива!Цвета - основният законотворец какво освен да спортува върши?

Шкембе войвода "нямал време" за фитнес, но видно от външния му вид намира достатъчно време за суджуци... Интересно как президента намира време, а мин. на отбраната "няма" такова...

Президентът се храни по войнишки, Гюлекачанов се табиетлия. Хапва бавно, за да не си увреди метаболизма.

И за най-предубедените е видно, че това коремно бе направено абсолютно импулсивно, като шега между истински мъже. Останалите политици могат само да завиждат, защото коремното въобще не е лесна работа.

Братя българи, полазили са ни милиционери, ченгета,комунисти и спиртисти, няма отърваване, тъпеем, беднеем и простеем. Как си представяте Тереза Мей или баба Меркел да играят с бухалки, обръчи и ленти като нашия премиер, господин Боко, или Макрон, Ердоган или Доналд Тръмп да въртят коремни пред войниците си, някак си не е етично и прилично, не е интелектуално и морално, а по скоро е просташко-селско и юнашко, селяци напуснали селата си, но те не са напуснали тях.

Така е карастанчова - и ти правиш упражнения ама на голямата си уста - по цял ден ги правиш и словоблудстваш. Прост и изключително нагъл и безскрупелн човек си като цялата ви джендъробандитска престъпна шайка наречена ГЕРБ!

Само не разбрах тази смешка какво спортува ?! За министъра ясно - гребане в паница с лъжица :D

Боже, колко мъка има на тая земя. Как може тази женица да е председател на НС

Вие гимнастици ли сте? Ако сте гимнастици гледйте поне коремните ви да са както трябва,а не ментета.

Бръкна ви Радев, да не казвам къде с коремното. И тъй като го не можете иззлобявате и изпростявате, докарвайки си го с неуместни думи! А той, президента, го направи наистина, ей така за бъзик, по мъжки, между другото. И един съвет - Нне подценявайте летците!

Бацето може ли да извърти 5 коремни превъртания ? Абе, какво стана с Гинка и ЧЕЗ ?

Тя ще трябва да отсрами правителството, щото от ояждане с еврофондове и Бойко и Каакачанов са отпрали такива шкембета, че не могат да си видят даже и ....

Споко, като спрат еврифондовете през 2020 Бацето сам ше избяга.

Как бе? Тренира нашта. Яха метлата.

"Ние като парламентаристи, също гледаме да работим максимално активно, за да сме полезни на българските граждани" ВЕРВАЙТЕ МИ!!!!!!

СИК е шампион, не само на карате. Хахахаххахахахаха.

Карабаджакова спортува Спорта: ПЪЛНЕНЕ на ТОАЛЕТНАЧИНИЯ , ЗА НАЙ-КРАТКО ВРЕМЕ. По най-миризливия начин. Типичен ГЕРБЕРСКИ СПОРТ. Само те го спортуват

премиерина е номер едно и на бухалки и на ленти и на топка!

леле каква коп ърка имаме за председател на НС.

и все пак никои не може да се мери с г-н борисов, които е европеиски шампион по карате киокушин и това е всезнаино!!

че като млад Боко страхливеца избягал от едно състезание международно, защото уж бил на работа другия ден и ако го контузели бидиш ли държавицата загивала. хахахаххахахахахахаха. Боко тренира Бай Ганювизъм ако не знаеш. Отдавна надмина Живков.

Баце е и велик художник! Не помниш ли, че Веждичката го беше предложил за почетен член на Художествената академия? И той е беше на първо място за футболист на годината! А отделно е от класата на Федерер. Често печели турнири на двойки и по единично на тенис. А пък какъв артист е! Това Брус Уилис, Шварценегер, де Ниро идват в България специално да се снимат с него. А представяте ли си, ако беше прочел повече от една книга?!

За втория си мандат Радев ще даде по-добър резултат и от Путин вчера. Що не.

Да не би да спортувате заедно с адашката ти от РабФака - Майката на нацията?

Всеки, се изказа по въпроса, очакваме премиера, той пък свири на пиано, а президентът не.

И на свирки - западно производство...

Подобри ми настроението за цяла седмица, мерси.

Все тая

Смея да твърдя, че колкото и да се справя със западните духови музикални инструменти, Магнолия люби най-много един, който се намира на югоизток. Може да греша, разбира се, но ми се струва, че все щастлива се завръща от тази посока.

Креватната гимнастика е за предпочитане.

Патешко крякане по опозицията - признавам отдава и се ама само с цената на загуба на смисъл и съдържание. Просто патешко крякане демек.

а Цецо пък тренира подслушкване на милион, избори като на Путин и зрелища като на екшън.

АБЕ НЕ ЗНАМ КАКВА Е ТАЗИ ЗЛОБА И ЗАВИСТ КЪМ ПРЕЗИДЕНТА. ОЩЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ УСПОКОИТЕ. А ТИ ЦВЕТАНКЕ ПОКАЖИ КАКВО МОЖЕШ

при гроб - крадене като за последно, замазване на кражбите с помощта на всички подчинени институции и скандали, скандали и пак скандали. Е - и малко прах в очите на ЕС за реформи. Толкова скандали, че от много зрелища народа да забрави да иска хляб. Цялата държава вече паразитира реално върху икономикаъта на няколко големи града. Вероятно ако ударим калема над половината области не могат да си платят издръжката, пенсиите, училищата, здравето, полицията, уличното осветление и т.н. разходи с това, което генерират като БВП и като данъци. Да видим София и няколко големи града колко още ще издържат при тези крайно лоши параметри. Просто лайнарката , в която превърнахте държавата ни скоро ще изсипе съдържимото на площада.

КАКВО СЕ КИКИМОРИШ. ГОЛЯМА СИ ФУКЛА. Я ДА ВИДИМ КАКВО МОЖЕШ. ПОКАЖИ ДЕ. АМА ЧЕ ФУКНЯ.