Шофьор уби на заден ход пешеходка

Шофьор уби при движение на заден ход възрастна пешеходка в Средец.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор уби на заден ход пешеходка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който му е дал книжката в затвора!!!

Продавам само бонбонки.

При 40-50 см между броните най-много да затиснеш някого. За мушнатите отзад има задно огледало. Освен ако е дете с нисък ръст, което не би трябвало да е без надзор. Ако хванеш златната рибка, си пожелай мозък на стари години, за да не изпадаш в такива ситуации.

Добре, бе разбрахме, че този макс е наистина луд и то с шофьорска книжка, от такива трябва да бягаме и да се пазим, те са убииците по пътищата, самонадеяни бабаити, на които всички трябва да се подчиняват и да правят път. Луд, ама ще си намери майстора, някой по луд от него, дето ще му прекърши гръбнака..

Защо давате шофьорски права на пикльовци по на 19 години, те са наркомани и бабаити да се покажат, че са станали "мъже". Права да шофират трябва да имат след като навършат 21 години.

Не става пътно нарушение да се наказва със смърт. Че и материални претенции да се повдигат. Но пък една 150лв глоба би вразумила доста хора.

хора като видите БМВ бягайте, това е невъзпитана мутра или олигарх

Или аз. Не обобщавай.

Нямам книжка. Мен ме возят.

крайно време е да се промени наказателния кодекс. навсякъде обикалят камикадзета - пешелазци. има подлез? - не им дреме. прибягват между колите отгоре. има ограда? реже се и пътеката отново се ползва... а в зони като пазари е безумие да се опиташ да паркираш - винаги има камикадзета дето се засилват и минават докато маневрираш, или направо се спират зад колата ти да изчакат някоя приближаваща се кола. предлагам когато пешеходец бъде прегазен защото го е мързяло да мине през подлез - водача да не носи отговорност. а направо да съди роднините на говедото за преживения стрес и парите по ремонта на колата. ако пешеходците се бяха оглеждали преди да пресечат - поне 80% от смъртните случаи нямаше да ги има. но не - щом има пешеходна пътека = те стават безмъртни и не си правят труда да погледнат кой точно ще ги сгази.

Тия които се правят на отворени да не забравят ,че могат да бъдат на мястото на жената и нищо ,че са млади ще го отнесат ,нато нея-

Сега роднините да го съдят до дупка този келеш.

Циганин с БМВ и купена книжка.

а ако е българин , не насаждай омраза, циганите са такива, каквато е приемаща нация

Така убиха и баба ми, най-прекрасният човек, когото познавах. 20-22 годишното момченце каза "ама аз просто леко дадох назаден с пикапа, жената се изправи и си беше добре". Няколко месеца в болница, и после залепях некролози...

В нормални държави на 19 години нямаш право да шофираш автомобил над 90 к,сили , Никоя застрахователна компания няма да го застрахова, а без застраховка вкарват директно в затвора В Абсурдистан може всичко

Няма по-нормална държава от САЩ, особено пък за автомобили и оръжие. Та там, на някои места, имаш право да караш още от 12. А от 16 караш пикап, който тук би минал за малък камион и ще изисква С категория. И о'чудо - САЩ, въпреки в пъти по-големия трафик, както като единичен пробег, така и като брой движещи се ППС, имат по-малко жертви на пътя, на 100К души от България.

За пешеходците - колите имат специални светлини за заден ход. Обикновено са бели или много бледо-жълти. Светне ли такова, ударете го по багажника, няколко пъти. Разправията после е нищо, в сравнение с това, да Ви прегази. При това, както за Вас, така и за Него, така че, ако има грам мозък, ще го оцени.

Luna0102

Шумахер на задна скорост или жената е била полегнала на асфалта?!

!!!

С каква скорост трябва да дадеш на заден ход,че да убеш човек? Не да го бутнеш, не да се потроши при падането, а да го убиеш на място?

Като си гледал много филми как колата се извърта почти на място, на 180 градуса с въртене на гуми.

Лесно е, просто трябва да не спреш, след като го събориш, което пък не е трудно, особено, когато ауспухът ти е повреден, а ти форсираш колата, вместо да я държиш на полусъединител.

Имаше подобен инцидент преди години, човек паркира на заден пред дома си, бута минаващ зад него, той пада по гръб и си строшава черепа в бордюра. Да не дава господ!

Великите шофьори и на заден потеглят с ряз. А, че е от тях я е ясно по 19 години, БМВ-316, убил при движение на заден.

Има прекалено много баби и прекалено малко дядовци в тая държава! Изпили са им душичката на последните!

Бабите са доказано енергийни вампири! И са вечни (носферато на лат.)!

Ники

Преди повече от 35 години инструкторът ни повтаряше многократно, че маневрата заден ход е изключително опасна и трябва да се прави с максимално внимание и минимална бързина! Този дришльо си представям как е натиснал газта за да убие на място горката женица. Не оправдавам и пешеходците. Големите паркинги на хипермаркетите са типичен пример как невнимателни пешеходци от всички възрасти буквално са навират зад автомобилите не проявявайки капка чувство за самосъхранение и тактичност към шофьорите.

На неговите години първият ми инцидент беше точно на заден ход. Добре, че счупих само решетка на радиатор ! Наистина е опасно !

Ха, и на мен. Пред една банка паркирах и видях, че са почнали да махат ограничителните колчета от единия край. На тръгване се чаквам смело в Модео-то на баща ми и пукам задната броня на единственото останало и полу-изрязано така че да не се вижда колче. След седмица баща ми пък довърши бронята на същото колче :)

едно време шофьорите гледаха назад но сега са самоуверени и не поглеждат освен в огледалата, което не е достатъчно, често виждам шофьори с качулки, но не пречи ли това на карането и другото любимо нещо за българите са маневрите...

ама да бе, да. новите коли имат парктроник, па дори и камери. дори някой заплеснат да не погледне, колата ще изпищи веднага. трябва и в булгаристан да се забрани вносът на 10 годишни кошници, а идиоти като тоя да чукат 20 години камъните, най-добре тези по свлачищата.

Честно казано много от пешеходците са си виновни сами. Всеки ден ми се случва да предприемам маневри и да не мога да мръдна защото около колата непрекъснато има хора. Очите са ми на 200 страни. Може ли да пресичаш улица неправилно и то зад вече движещ се автомобил на заден, много пешеходци нямат дори и капка инстинкт за самосъхранение. Но въпреки това Шофьора е виновен.

Ако починалата беше твоя баба/майка, същото ли щеше да напишеш? Ти си седнал в един тон джилязо, длъжен си да предвидиш всичко, особено като правиш маневра на заден ход - очите на 200, бавно и внимателно. Пишлемето сигурно е надуло чалгата и.... белята станала. пс. шофьор съм от 20 години, от колата слизам само, когато я правя в сервиз.

Съгласен съм, Изпитвам ужас от пешеходците. И аз не слизам от колата. още по- стряскащото е, че колата е като автобус , със стопове като за кораб и пак, според пешеходците ако не ме погледнат значи не съм там. Въпроса е , че наистина има слепи петна, веднъж на задна даже една бабна се подпря на бронята ми за да си починела докато правя маневра!

Напоследък се навъдиха и едни, които или си говорят по телефона, или пък си гледат в интернет, докато пресичат. Надали възрастната жена е била от тях, но са много опасни.

Това, че е възрастна жената увеличава вината му, защото тя не е изтичала внезапно зад колата.

Имай предвид, че възрастните са по-трудно подвижни и поради това имат склонност да минават където е по-пряко.

Беенве, а да блъсне човек с такава ниска скорост.

Купена книжка! Точно такива игледалата ги имат за украшения!

Не е могъл да я гледа.

Селски кретен с БМВ, и то от Бургас. Повече няма какво да се коментира......

Забравих да напиша, че почти съм сигурна, че е било и тунинговано...........

Вероятно в муттроландия на чалгопитеците трябва да се въведе и ограничение на скоростта на заден ход.

е за България, не за Русия.

Точно това имам предвид. Няма грешка.

Комбинацията БМВ и 80 год. старица често е фатална.

добави и бургаски номер и комбинацията е пълна!

бургаШки

...по скоро 19 годишен лешпер и БМВ е опасната комбинация.....

Мне... уточнението, че е бургаски селянин, е точно на място...