Вестник Еxpress свързва победата на Путин с баба Ванга

Британският вестник Еxpress реши да припомни едно от предсказанията на баба Ванга, според което Русия ще управлява света.

Обратно в новината

Коментари - Вестник Еxpress свързва победата на Путин с баба Ванга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато умряла Ванга,съветските шпиони са иззели всички записи на предсказания на Ванга.Те затова и ликвидираха Людмила Живкова .Людмила е държала в писмен вид повечето предсказания на Ванга. Има едно ,което описва как една жена щяла да дойде на власт след Борисов и щяла да "възроди" България. Руснаците припознали Корнелия Нинова за тази жена,ноооо,явно не и е писано на Нинова,защото предсказания политика не правят! А и Ванга сигурно е имала силни киселини в момента когато е правила подобно предсказание.

Няма да ти слагам минус, защото си безнадежден случай... а на такива им е простено да плещят каквито си искат глупости...

От народ, който винаги е живял като крепостен, не може да се очаква, че ще стане велик :)

Има ги на видео и се чува и гласа на Ванга.Появяване на мъж в Русия,който ще спаси всички нас. Подобно предсказание прави и Нострадамус.А за 3-та световна война говорят и посветените,но я наричат "тихата война"На пиедестал поставени парите.А Русия ще пребъде.Там ще стане духовно повдигане на народа.

Андрей Райчев също направи предсказания на последните избори , че по-голямата част от електората ще гласува за БСП.

За вангелия по руската телевизия. Най безсрамно й приписват най различни предсказания, буквално каквото им отърва и то в контекста на ежедневието.буквално вангелия е по известна в русия, отколкото в България

Стане нещо и видите ли някой го предсказал. Ами защо не давате тези предсказания 2 години напред, ами след събитието?

И тези се заловиха с Ванга, нещо за Брексита да е казала?!

Петър Кърталов:"Бабо Ванга, какво ще кажеш за Брекзит?" Светицата:"Шо влаза то излаза, що е то?" П.К:"Не знам" Светицата:"Брекзит, чедо!" из книгата на Петър Кърталов - "Масони, Маслини и Мазерати, трите М, които промениха света"

Някой помни ли малкото име на Ленин? :D

Или пък на руския княз, покръстил Русия.

Важното е ,че ще се случи! А какво ще правите тогава- жална ви майка!

Докога ще разбутвате духа на баба Ванга??? Тя е умряла преди повече от 20 години, а разни вестникари и новинари като нямат какво да пишат измислят, че все Ванга е предсказала или казала. Нито е предсказвала. нито е казвала тези глупости, а във всеки просташки весник на първо място е предсказание от Ванга,или лекарства от Ванга и тути кванти.Оставете духът й да си почива в мир. Светла й памет.

Е, сега остана да го направим наместник на дядо Господ на Земята!Кой ще го каже - не е важно, важно е да стане достояние на ,, сбутаните Земляни " - от пещерите !

Братя българи спрете да повтаряте тази глупост.Прочетете книгата на Валентин Сидоров и ще видите,че нищо подобно няма там. При срещата си с Ванга тя му казва," Владимир ке бъде вечно" и той обяснява , че се касае за създателят на Русия княз Владимир!! Никъде и никой НЕ е говорил за Путин!!!

Според друга книга, написана от Валентин Николов, тя е имала предвид Владимир Илич - създателят а СССР.

Много добре си спомням, че преди 20 години съм чел, че е предсказала, че трета световна война или голям конфликт ще тръгне от Сирия и региона. Учудвам се, че това почти се сбъдва.

Не разбрах аз дядо Ваньо какво има да каже по въпроса...

ВАНГА, НИКОГА НЕ ЕКАЗВАЛА ПОДОБНИ ДУМИ. ТОВА СА ИЗМИСЛИЦИ ОТ ЕДНА ЛЪЖЛИВА ВАТЕНКА. Ако Ванга искаше да прозре нещо относно рАшата, то тя щеше задължително да отбележи краха на тази смехотворна държавица, която се срина за сега на 12 място , благодарение на ботоксовия пигмей

А бе, Ванга не е ли казала нещо и за Корнелия Нинова? Май имаше нещо и за нея - една жена щяла да ходи на гости на великия Путин и щяла да му пее "Катюша".

че "познала" за ислямистка държава, чак сега. И пред кого е "познала" за възхода на Русия и кога? - Пред един СЪВЕТСКИ (а не РУСКИ) писател, през 1979 г. Защо не е познала, че СССР ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ например? Нали се сещате, КАКВО щеше да и се случи на Вангелия Гущерова, ако ТОЧНО беше "предсказала" бъдещето на СССР, КПСС, Варшавския договор и СИВ да речем.

Тя е познала ,но те не са ни казали, защото така им изнася. И за това, че ще изнасяме буркани с туршия скоро за бившата РСФСР, дума не обелват!

Se taia

А това, че е била вербувана за ДС, също не се споменава никъде нали? :)

Вече се чудя,дали толкова време е живяла,колкото предсказания взеха да ѝ се приписват

Нямаш проблем, иди я питай!!!

Ребека Перринг (онлайн репортер от 2 години) е написала статията. Репортерката пише за българската селянка, но в същото време явно не познава мащаба на баба Ванга, която не може да бъде ограничена нито с населено място, нито с държава, защото е космополитна. Тя не казва "Владимир" , нито Путин. Дори не говори за хора. Тя говори за славата на Русия. Преди да дойде тази слава Русия ще бъде много крайно много зле. Това го пише и племенницата на баба Ванга. Баба Ванга, обаче говори и за неща след Русия и за хората, които може да бъдат по- добри. Не е редно да се говори и пише по този начин за баба Ванга. Интересното е, че тя самата казва, че трябва да се държим много разумно с Русия, защото може много тежки вреди да претърпим.

Ванга не е казала точно "господар на света", а "духовен водач на света" и точно това става! Западните извратени "ценности" ще се стопят като лед, защото е невъзможно едно общество да живее водено от разврата, алчноста и егоизма!

виж българите от алчност какви несметни богатства са натрупали,то са имоти,то са пари в банките и си живеят много добре,като богове

Повече за чизмария и нейния главен боляр няма да пиша.Тези ,които са свободни са наясно,а робите - за тях най-добре е да не мислят и да си имат кумир. Е ,имат си ,но все пак ще припомня, че в Библията пише друго. А без да съм пророк мога да предвидя глад ,мизерия и бой за мужиците.

заслепеното консуматарско поведене в следствие на празен маркетинг е това, което пречи на света днес. бихте били изумени да научите, че в САЩ гладуват точно токлова хора, колкото и в Русия.

В Русия не умират от глад. Не е така обаче в Бруклин и Бронкс. Отделно, мрат от побой, студ, куршуми. Все неща непознати за руския арод.

Ха-ха циганин, личи си че не си напускал селото си и България.

Те, западноевропейците насила ще го направят лидер на света Путин.

Не е измислица, че правешкия тупан е водил господаря си Брежнев при Ванга да му каже каква му е болеста и какво ще стане с него и със СеСере-то, също и правешката принцеса, лудата Людмила е била често при Ванга, нейния любовник Лилов и политбаровското котило, както и придворните трубадури начело с Левчев...

Все същият злобар си остана. Такъв си беше и при комунизма на Тато, не те промени и демократурата.

След, като не мина номера на измамниците от ОСТРОВА в лицето на Тереза Мей и Борис Джонсън, и Путин го преизбраха....Великобритания даде заден ход, и сега казва_Русия може и да не е виновна.....Май им стана ясно, че и за тях ще има санкции, и Русия няма да е единствения потърпевш!

Носят се слухове, че Ванга е била сътрудник на ДС, дали е истина не знаем, но всички високопоставени комунистически номенклатури са ходили при нея, може изродите от ДС да са я обработвали идеологически...

М не, на мнозинството от кому елита акълът им е бил толкова. То и заради това са подбирани от по-прости семейства. За да е допуснат нагоре е било задължително да е от просто. Ако е от бг произход. Виж за божествни мошета не е важало

Ако трябва да сме точни, британският вестник Express е решил да припомни едно от фалшивите "предсказания на баба Ванга", които говорещите от нейно име проруски пропагандатори активно разпространяват. Тя Русия понастоящем себе си едвам управлява (делът на Русия в световния БВП за 1990 г. е бил 4.2%, а за 2017 г. само 2%), та господар на света щяла да става.

Предлагам от Експрес да преведат руския филм за Ванга на английски! Убеден съм, че читателите им ще го изгледат с интерес! Може да станат православни! Оптимистично! ;)

ДА ЖИВЕЕ, ВЛАСТЕЛИНА НА ПЛАНЕТАТА, ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН! ПУТИН От картинки и портрети мило се усмихва Путин, името му златно свети по игрища и пързалки. Волно всеки ден играем и макар и още малки името на Путин знаем!

Тази е била агентка на ДС и каквото са и казали това е говорила. Колко му е да са и подшинали за путлер?

ИМАХ ГОЛЯМИЯТ КЪСМЕТ ДА БЪДА ПРИЕТ ОТ ВАНГА. БЯХ СМАЯН. ТЯ НАИСТИНА Е ПРОРОЧИЦА. ТОВА, КОЕТО МИ КАЗА, ПРОМЕНИ ЖИВОТА МИ. ТЯ Е ИЗБРАНА ОТ БОГ ДА ПОМАГА НА ДОБРИТЕ ХОРА. РУСНАЦИТЕ Я ОБОЖАВАТ. ПОМНИТЕ ЛИ, ДАЖЕ ФИЛМ НАПРАВИХА ЗА НЕЯ. В НЕТА ИМА МНОГО НЕЩА НАПИСАНИ ЗА НЕЯ И ЧУДЕСАТА И.

Ти си за психиатрията бе ! То бива да си глупав ама па чак толкова.......

Всички ние сме хора, кой по-богат, кой по-беден, кой с власт, кой без власт - ПРОСТО ХОРА идваме и си отиваме еднакво. Така че ако има неразумни управници да сътворят трета световна война, земята няма да съществува. А кой ще господства то е ясно, планетата ще се обезлюди защото това за което се говори е направо нечовешко. Не разбирам какво се дели, каква власт когато няма да ни има. Трябва да се протегнат ръцете и да се възцари мир. Така света ще пребъде, с взаимно договаряне и отстъпки. Всеки си живее в родината и си гледа управлението на страната. Тези шпиони или незнам какви са там, за чий са, кого шпионират, при положение че има разбирателство за чии са тези мижитурки. А за отровения да стане война е направо супер тъпо. Кой каквото си е търсил си е намерил, тази Мей как я търпят избирателите, не мислят ли че с постъпките си може да се окаже пагубно за света. А вие си пишете закачките, но сериозността на поведението на главите на големите сили е безумно. Имам чувството че в лицето на Путин, този Тръмп, Мей, Меркел, Ердоган, Корееца - са събрани всички лоши и зли демони. Дано все пак Бог и този път ни помогне и да запазим мира, защото иначе всичко е безсмислено.

Още от древен Вавилон, та до ден днешен нещата са си същите. Имам пред вид морал, нрави, психика и пр. Война няма да има. Просто, хората дето управляват света, няма да позволят. Припомнете си, или прочетете, карибската криза, когато светът е бил на крачка от войната. Хрушчов го свалиха от власт след 6 месеца. А Кенеди, какво се случи? Така , че споко, нищо няма да се случи. Нищо. Когато свалиха, руски истребител и убиха единият пилот? Какво - нищо. Скоро избира доста руснаци от частна военна фирма Вагнер, и к'во нищо. Купете си пуканки и гледайте дрънченето на оръжие.

По послената част от текста, което не е част от пророчеството, а написано от драскачите в световните медии - Запада ще воюва с Русия. Така, ако не сте разбрали Запада няма как да воюва с Русия. Защо ли? Ами защото на война ходят МЪЖЕТЕ. А Западните мъже (САЩ) в момента - се радват на победата на Тръмп и това, че няма да има война с Русия. А другите Западни мъже (Великобритания) се чудят как да спасят дъщарите си от изнасилванията на орките в собствената им страна! Едната мярка, което вече предприеха е БРЕКЗИТ! Ако на някой още не му се е изяснило ще обясня още! Белият хетеросексуален мъж застана ВЕЧЕ до Путин и до Русия! Белият хетеросексуален мъж, е единствения, който трябва да нарами оръжие при военно положение, а той в момента гледа на Путин като единствено спасение! Ако някой смята, че не е така, значи не е излизал от години от България и не контактува с хора от ЗАПАДА! Измислени феминистки, поп момиченца, обратни и нежни, няма как да тръгнат в битка с Русия. В точно този момент хората в Европа водят битка и тя не е срещу Русия, а срещу това, което правят Скандинавските страни и Германия. Тереза Мей и компания скоро ще бъдат изметени.

че когато баба Ванга го казва - всеки се сеща за княз Владимир и не могат да разберат какво има предвид. Сменят се управници, но никой не е Владимир... до Путин... И за Сирия вярно го е казала...

беше казала и за нафтата , че ще се намери истински българин , който ще ни я продава под 2 лева/литъра, първо на морето , след това по шопско и се сбъдна. аз от начало не вярвах, ама сега всяки ден пълня кандилото с нафта

"Според британците вероятност за такава има..." Има та, нали УСА и тия леш-пери англичаните гласят точно това.

от 10 век преди новата ера: "След 3000 и кусур годинки, един тип ще седи пред едно квадратно нещо, показващо картинки, ще лапа пръчица от една кафява пушеща билка, ще пие от прозрачен бокал една опияняваща напитка и ще си драпа мандрахулките" БРАВО БАЙ ПЕНЧО, абсолютно позна какво правя днес!

СЛАВА НА РУСИЯ ! ДА ЖИВЕЕ ПУТИН ! ДАВАЙТЕ, БРАТУШКИ, АЗ ВИ ПОДКРЕПЯМ !

Никой не те пита теб точно!

подкрепяш ги ти с дедовия

Бая дедовия трябва да имаш да подкрепяш 144 млн...

УРААААААА, ВЕЧНА ДРУЖБА! РУСНЯЦИТЕ ЗНАЯТ, КАК СЕ УПРАВЛЯВА, ТЕ ЩЕ НИ ОПРАВЯТ! И НАС И ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА!

Много страхливи хора има и това са простите. Това е човешко. Но тоси Сидоров е като нашия Сидеров. Много се налита на това име. Що за ТЪПОТИЯ в тази новина: всичко ще се разтопи и само Путин и Русия ще останат. По глупаво писание не съм чел. На Путев му е трудничко оти мужиците мизерстват и той им обеща да ги оправи в този мандат. Това в последните 150 г. не е било в Русия. Този юнак от приказките ще ги оправи. Ке се види. Но щом Ванга го е "казала" ВЕРВАЙТЕ. Всичко стопено само Путев на бял кон с петте си ребята и несколько любовници. БРАВО на наивните боклуци. Едно знам Путин ще е до фризера и мужиците ще си мизерстват ограбвани от олигарси и оръжейници.

Съжалявам, но ще ти кажа, че аз лично съм го чувал това! Точно в този си ред и думи! И за войната в Сирия! И тогава се чудехме какви са тия бръщолевения, защото допреди 8 години НИКОЙ и не подозираше за някаква война там. И за Русия (забележи, това е време в което съществува СССР, а не Русия!) точно думите, че Владимир ще я възроди! И за Крим, че "ще се отдели от единия бряг и ще се присъедини към другия"! Е, ние мислехме буквално, ама е било образно! ТАКА ЧЕ, ВСИЧКО СИ Е ИСТИНА! И да ти кажа, ако западните клошари, ако не ги беше страх, нямаше така сега да вият на умряло!!!!

Съгласен не бъди наивен.Но не и съгласен със всичко. Тези писания и порядък си е работа на службите. Сега чекай да зърнеш Путев след разтапянето как само той и Русия остават-УЖАС. А най-мощната армия със 400 бази и най-мощната индустрия и наука в САЩ ги няма. Виж , не забравяй,което е вярно,че САЩ отделят по 700 милиарда бюджет военен и изрично 1 трилион за нови оръжия- ТОВА са ФАКТИ не драсканици на КГБ!! И най- паче преди 20 дни Германия прие да не се правят атомни ел.Ц. и забележи да се снижи със 50 % -УЖАС използването на газ!!!!!!! АНАДЪКМО. Русия 1/3 от БВП е от газ на Европа. И тогава от 1,2 трил.д. БВП на русия къде ще е. И оправянето на мизерията на мужиците от Путев ще е" Надяй се у-йо на пияни жени"........

Ами, тя - Арктика, вече се топи, белите мечки в Канада и Гренландия измират от глад - не могат да си намерят храна по голата земя, а нивото на океаните се покачва - им вече острови, които са напълно под вода в Океания, а преди не са били ... Ако краварите пуснат бомби към Русия и тя им отговори - какво мислиш, че ще остане от цялото население на кълбето, през следващите не знам колко години на ядрена зима - всичко ни е общо,дори и глупаци като теб дишат същия въздух, греят се на същото слънце, ветровете днес са във Франция - да утре - у нас ... Предсказанията на леля Ванга се сбъдват обикновено, колкото и да им е мъчно на някои, а други да не ги разбират, докато не ги тресне по тиквата!

Всичко ще се стопи, ще потънат земите на кравари и пиндоси, ще измрат всички и хора и животни...но Рассия ще се въздигне и ще господства и Владимир ще управлява още сто години....то като всичко се стопи, потъне и изчезне над кого ще господства Владимир, който и да е той, е подробност

Питаш какво ще остане от населениетона Земята след употребата на ядрените бомби - ами чукни името на Слава Севрюкова и чети внимателни и ще научиш, че ще остане една трета от населението и можеш да ходиш със дни без да срещнеш жива душа, а това ще рече, че ако сега сме 7 милиарда, то 5.6 милиарда ще дадат фира и това в близките години - 2025/2030 година.

Браво, познава бабесата

беше служителка на сатана и е проклятие за България и ако не се е покаяла сега е на това горещо място, откъдето няма никога излизане

Господ е всеблаг и всемилостив, прощава на всички ни, ще й прости и на нея. Пък и всеки от нас е малко нещо служител на сатана...

Да не стане като с Курск? Тя била казала, че ще потъне, но понеже тогава всички се сетили единствено за града и нищо не разбрали.

За Ванга единственото,което съм видял и чул със сигурност беше едно филмче по БНТ ,години преди подводницата да потъне/предполагам ,че го има още из тубата/. Та дословно я цитирам: "Курск ке потъне". Тогава за пръв път специално си купих карта на Русия и като видях къде е градът много се смях... Е ,след години не ми беше смешно. Каза и нещо друго за русия ,ама ме е страх да не ме баннат и да не ме обгазят товарищите.

Това е ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА!!! Подобна СТЪКМИСТИКА би трябвало да се КРИМИНАЛИЗИРА, защото се наслушахме и начетохме на ПЪЛНИТЕ ГЛУПОСТИ на журнаистчетата, които драпат и те с нокти и зъби да се сдобият с някой лев, за да оцеляват!!! Всичко съм изчел, всичко съм изслушал и дори съм проследил и информация от тази пророчица, която не е стигала до очите и ушите на множеството...НО ТОВА, което сега се пише и ПЪЛНА ИЗМАМА..ПФУуууу, греха да е на тези, които злостват с името на Ванга и ЛЪЖАТ ли ЛЪЖАТ с гъзът си!!!

Бабо Ванге, правейки тези предсказания знаеше ли, че ще има толкова руски тролове и фалшиви новини ? Де да беше жива, та да вземеш още много фактори предвид! А нещо тогава говореше ли ти за бойко като спасител на България ?

Да не започне обаче вместо това отново "Страданието" ...