Убедителна победа на Путин за нов 6-годишен мандат

Руският президент Владимир Путин е преизбран убедително за нов шестгодишен мандат на поста на произведените днес в страната президентски избори.

Обратно в новината

Коментари - Убедителна победа на Путин за нов 6-годишен мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При 60 процента избирателна активност ,любимият вожд пе4ели 75%.Колко % от избирателите имащи право на глас избраха Путин?????

Около 600хил. са нарушенията в Русия, в Германия бяха 500хил. на изборите 2017 г. Русия дето е 30 пъти по голяма дето живеят 2 пъти повече хора има само с около 100хил. нарушения повече.

Ще бягат като ужилени към обединените ДЕМОкратични марихуански щати...всички соросоядки ще им запари под краченцата крадливи...))))

Когато който и да е евротолерастен политик или американозадръстен президент постигне такъв успех на избори, тогава го хулят.

из книгата на Кръстан Христосков - Богомилов: "... антихриста ще се появи в човешка форма на изборите, в една голяма, съседна нам държава, с която сме тясно свързани. Много от вас ще му лижат топките, за рубли, ама той няма да ви пощади, всички ще ядете хидроизолация... "

Хитлер е бил също много популярен в Германия!! Сталин също е бил, е, а и сигурно ще бъде още дълго време популярен, особено за народа!! путлер е популярен сред простолюдието - то ръкопляска на непочтеното заграбване на чужди територии - независимо дали са татарски, грузински, якутски, азербайджански, карабахски и т.н.!!! Представете си с каква популярност би се ползвал онзи българин, който след ВСВ си позволява БЕЗНАКАЗАНО да "заграби" изконни български земи като: Южна Тракия, северна Добруджа, Беломорска Тракия, Македония, Западните покрайнини и да гарантира неприкосновеността им от имперските амбиции на путлер, ердоган и вся остальная сволач!!!

Тъпако: Тяхната циркаджийка всъщност е аранжираната от путлер псевдо опозиция!!

Путин е лидер, а лидерите от ОЕ са путинки...

Путин вече направи Русия и руснак мръсни думи. Нека да продължава така още шест години!

Мръсна дума е името на майка ти!

Майка му е и твоя майка! Тука една майка ни е раждала.

аз също ще си сипя едно питие, доволeн съм, че отново избраха най-големият некадърник в блатото. Този се доказа като перфектния ЛИКВИДАТОР НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА КОЧИНА. Нека все така да продължава, малко остана до пълният фалит. 1,6% от свтовния БВП, дори няма да се усети че раша се е пренесла в отвъдното.

да не знабравиш да си пуснеш нещо на Вагнер

Русия не се измерва с големината на БВП, други неща я правят голяма и тези дето крякат от западналото блато ги знаят!

блазе им. брутнят вътрешен продукт на рашите е малко над този на испания.

за сега догодина ще е малко под

Българите и руснаците не са един народ. Който се чувства брат на руснаците да зиминава за Русия.

А който говори глупости като теб да заминава за Албания!

ТОВА СИ Е ИСТИНАТА НЕ СА ГЛУПОСТИ!!!

чета злобните коментари и се кефя.булгарите и русназите са един народ и които не е проумял тактиката разделяи и владеи е просто един тупунгер.

... микрофонът му е вносен, нямат руски безжичен, ....

някой броил ли е изобщо бюлетините?? Не мисля.

ПРЕБИВАНЬЕ!!!

Алоо ,Дирниците , висте русофилистични джендерчетаа !!!

Честито господа русофоби!

Платен трол, изчезни! Ванга е предрекла, че Путин ще управлява земята напук на всички вас платени соросоиди.

АКО СЕ ВЯРВА НА ВСИЧКО ПИСАНО И АЗ МОГА ДА КАЖА ЧЕ ЩЕ УПРАВЛЯВАМ СВЕТА!

путин е истински мъж а не като еврогейувете и джендърите на сша

путин е курва

Путин е нашия лидер! Путин е нашето светло бъдеще! Да живее комунизуъма!Смърт на империализъма!

победата се очакваше ама пък 7ш,6% !стига бе!аз лично не виждам защо путин не дава създаването на кюрдска държава.за да му е кеф на иран и на ердоган?какво по хубаво от това да бъде създадена една нова държава която ще се разпростира от южен иран,северен ирак(киркук и мосул),юго източна и южна турция и северна сирия?

Честито на президента Путин, той е изборът на руския народ, който не се влияе от желанието на евро западналите и сащ-исаните интереси. Това са фактите.

Путин е нашия лидер! Путин е нашето светло бъдеще! Да живее комунизуъма! Смърт на империализъма!

освен платените тролове.

друго - дали РБ ще поздрави изобщо, ако поздрави - след колко време и след кого от лидерите на ЕС, които ще поздравят, след като президентът на САЩ поздрави, ако поздрави, кой ще поздрави и как, в туитър или във Фейсбук, а може би дори с телеграма? сложна работа, а ти питаш за потребители.

НИКОЙ НЕ НИ ПЛАЩА И НЕ СМЕ ТРОЛОВЕ. ПРАВИМ ГО ОТ ЛЮБОВ КЪМ РУСИЯ

браво!честито на българските русофили и патриоти от атака на болен лидеров,на статуквото,не внедрените от съветската окупация на червената армия ,активисти партизани и ятаци,(днес политици и бизнесмени с мерцедеси)които се криеха по планинските мандри и гори!ура другаи!на путин се надяваме!честито и на ахмет доган от дпс!

Открийте разликите.Избраха Меркел, заради силната икономика. Избраха Путин, заради окупацията на Крим.

Каква окупация те гони бе? Крим винаги е бил руски....

иди обяснявай на коренното население на Крим, че бидейки татари, са част от Русия, а не от Турция.

Я да прочетем какво пише в историята. Крим е завладян от Русия по врмето на Екатерина Велика - грубо преди 250 години. Но какво значи завладян - влезли са руски войски. както в Чечня, Кавказ и т.н. Но коренното население няма нищо общо с руснаците. преди това Крим е бил владян от Турция в продължение на 350 години. А преди това Крим е влядян от кого ли не - татари, хуни, готи българи гърци..... Много повече от 250 г. Но Русия не е владяла Крим 250 г. До 1917 г., в продължение на 150 г, Крим е влядян от Турция около половината време - да кажем 70 г. Остават 180 г руско владение. Но нека да си припшомним че от това време последните 60 г. Крим е бил собственост на Украйна. Тоест, по груби сметки Русия е влядяла Крим малко повече от 100 г. Нищо и половина. И не е зле да си припомним как е станало така че Крим е населен с руснаци. Ами много просто - по времето на СССР коренното население на Крим е избито и интернирано. И на тяхно място са заселили руснаци. По стар съветски обичай.

дали крим е руски зависи от това кои и как чете евангелието! със времето няма а се учудя ако и българия е руска губерния!

Със всеки нов мандат по пет крачки на зад!

тури си сам един плюс злорадството ти е недостойно но типично

Орлин Данев

Не е важно той какво ще си тури, важното е Дедо Сорос какво ще му тури у паничката...нали е на хранилка при него :)

Путин управлява Русия като добър бизнесмен. Руската икономика е базирана на суровини, а Путин само за 10 години увличи акцизите на всички, които експлоатираха някакви залежи от 2-3 процента (колкото ни плащат канадците за Асарел-Медет) на 50%. Което значи, че на всеки долат, който олигархът прибира от нефт, един долар отива в руската хазна. Тъй-като редица индустрии, включително и военната, са изцяло държавна собственост, то това даде мощен тласък на тези индустрии. Военния бюджет на руснаците е 80 милиарда долара, срещу 600 на американците. Обаче стандартът в Русия е много по-нисък, както и държавата субсидира много от материалите и дейностите, затова тези 80 милиарда имат еквивалента на 250-300 милиарда американски долари. За сравнение, година война на руснаците в Сирия струва 1-1.5 милиарда долара, докато американците обучиха 60 сириеца на бойни тактики срещу ИДИЛ за 500 милиона долара. В последствие, при първата битка, 55 от обучените се присъединиха към ИДИЛ, така че, равносметката стана 5 обучени войника за 500 милиона, или по 100 милиона на калпак (малко по-скъпо от прескъпия Ф35). Е, всичко това се усеща от хората там. Военната индустрия на Русия е пръсната из страната и съживяването ѝ се усеща от обикновените хора. Произвеждат се нови кораби, танкове, ракети, самолети. Хората имат работа и са щастливи. Като към тези чисто икономически фактори добавиш и факта, че Путин е брилиантен политик и дипломат, напълно разбираем е огромния процент, с който спечели. Хората го обичат, защото им осугури работа и им вдигна самочувствието, като направи отново Русия фактор в света. Да, вероятно е убиец, вероятно е и най-богатия човек на света - това не пречи на руснаците, защото никой досега не е направил толкова за Русия, колкото той. А и диктатурата е единствения строй, който работи в тази държава. Така че, нищо неочаквано на тези избори.

СТРАШЕН БИЗНЕСМЕН Е ПУТИН, ЗА ТОВА БВП НА РУСИЯ ЗА 5 ГОДИНИ ПАДНА 2 ПЪТИ, А ЗАПЛАТИТЕ СА ПО-НИСКИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ.

тя и цената на петрола беше още по ниска а на запад на падането на печалбата му викат рецесия демек нищо страшно няма

анализ - вероятно убиец и т.н., народопсихологията на руснаците била за диктатура като строй, плюс грешни цифри за военните бюджети, този на РФ е 46 млрд долара, а на САЩ е над 700 млрд. минуса е от мен.

и олигарх си избраха американците, нещо си се объркал. руснаците си избраха не политик и олигарх, а държавник, ако правиш разликата. дори кретените признаха, че е невъзможно с никакви политтехнологии да получи тоя резултат. руската пета колона обаче е на твоето мнение, така че не прочетох нищо ново.

Браво на руснаците, железен народ. Нищо чудно, че владеят една шеста от света, те са невероятно единни, те са като един.

Четейки тази сутрин антируската пропаганда в разни фб-профили на десни софийци, aka $професионални русофоби$, също и в грантовите ни "медии", оставам с впечатлението, че нЕкои са имали надежди руснаците да са забравили до каква мизерия и унижение докара великата страна управлението на един такъв, същият като тях, през 90-те на миналия век, не, не са забравили, няма и да забравят....

Ако се поровиш в Тубата, ще видиш, че мизерията само се засилва! През 90-те Америка и Европа хранеха Русия, днес Путин мачка всичко вносно, а тълпи пенсионери атакуват изхвърлените от супермаркетите просрочени продукти и се бият за тях! Това го нямаше през 90-те! Това Интернета и Тубата са много гадни неща!

ChatGPT

Викаш нещо като тук откакто ни "хранят" ЕС

То и в БОЙКОЛАНДИЯ е така, само че руснаците си имат ГОСПОДАР, а ние -БЕЗГРЪБНАЧНИК!!!

Браво Вова, браво и честито! Дупе да им е яко на братята!

Е как не могат да пият ве? В нашето държавно предприятие което се намира на северното черноморие всеки божи ден ни носят вода от София и то не защото нямаме хубава вода ами тъй за спорта.

Добра снимка към новината. Сякаш е на финалните тонове от Who Wants To Live Forever на Queen

Че следващите 6 години световна война няма да има! Днес е тъжен ден за Пентагона!

който бил зададен на Путин, дали "да гласува за себе си е неудобно или пряко сили" ме разсмя рано сутринта!!! Как пък този въпрос до сега не се е сетил някой "умен" журналист да го зададе на всичките политици, които гласувайки се пъчат пред урните, дали е "неудобно" да гласуват за себе си или за партиите си и не го ли правят пряко сили?!! Например Цецка да я питат когато гласува за Президент, на Радев, на Цветанов ина хилядите знайни и незнайни политици и т.н. и т.н....?!!

Честито на всички руснаци и български патриоти ! Сбъдват се предсказанията на баба Ванга! Русия ще пребъде в следващите 1000 години и световни войни няма да има за съжаление на всички соросоиди и гадове и за радост на прогресивното човечество!

за тази прекрасна страна с висок ресурс и много качествени хора. Тъжно за последователите на Ана Политковская, Навални и всички, които искат равен шанс за всеки в условията на демокрация и свобода.

Недей да плачеш на чужда гроб! С Русия се съобразява целият свят. Тъжно ми е за България, защото с държавата ни се подиграва всеки , който си поиска!Държавицата ни загива, ти за русия си ревнал с крокодилски сълзи!

кокалчето и днес.

ето им го шанса на Навални, и на Политковская....! Да стигнат 75% гласове и получават правото да управляват! Защо ли. обаче , хората не им вярват толкова??

но не жоже да направи това с духа, който тя остави след себе си. Пожелавам на руснаците други времена и други избори, те го заслужават.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА РУСКИЯ НАРОД, ИЗБРАЛ НАЙ-ДОСТОЙНИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА.РАДОСТТА МИ Е НЕОПИСУЕМА.

единствено като ирония.

Путин може да стана президент в почти всяка страна, освен Унгария, Полша и Чехия, на фона на лузърите в другите страни....

Путин натри носовете на глобалистите пак! Тяхната циркаджийка е само с 1% хахахахха!

от цирка на Путин. Истинският му конкурент, неизвестно как и защо остана извън кандидатите.

Орлин Данев

Защо, ако Навални нямаше забрана и се беше кандидатирал, мислиш ли, че щеше да спечели?....най-много 1 %... Затова не разправяй смешки...:)

Тъпако: Тяхната циркаджийка всъщност е аранжираната от путлер псевдо опозиция!!

ЧЕСТИТО БРАТУШКИ,СВЕТА ЩЕ Е МИРЕН ОЩЕ 6 ГОДИНИ.

поздрави на руския президент гив и здрав *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тиквата спешно да изпраща на Путин поздравителен адрес, че вече мандатът му ще се определя от изток. Може например да напише - Да знаете Владимир Владимирович, че и аз гласувах за вас от Банкя.

Другаря Ким Чен Ун-маймун винаги печели изборите с 99.99% А Путьо има скромните 70% Аматьорчик!

То и Плевнев имаше 80% само че НЕОДОБРЕНИЕ ХА ХА ХА

А Плевнелиев направо закова стрелката на тъпомера със 100% не!