Навални критикува 7-те съперници на Путин

Руският опозиционен лидер Алексей Навални заяви, че е бойкотирал президентските избори и посъветва руснаците да направят същото, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Навални критикува 7-те съперници на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен проблемът не е в Навални , а по начина по който се финансира. За мен Навални е опозиция на Кремъл , само заради финансовите изгоди.Ако беше силно подкрепян то нямаше да прави незаконни протести за ПР, а щеше да търси съдействие за решаване на определени проблеми, като по този начин ще трупа привърженици.Виждаме резултата и на Ксения Собчак интересно ще е да се види каква подкрепа има в задграничните избирателни секции.

При 145 000 наблюдатели присъствали на избирателните участъци, при инсталирани видеокамери и перфектна организация нямаща аналог в света до момента, подсмърчането на незабележимата фигура Навални е просто мноооого жалко.

Гнусна статия!Но и защо коментират изказванията на един осъден в Русия криминален престъпник?

Като неутрален проруски трол ще заявя, че такива проценти - (над 70%) - са стари спомени от "онова старо време" добре познато на всички !!

Зян ни уйдеха доларите! Другия път ще раздаваме фалшиви...

хаха, Навални и Собчак се караха и си изкарваха кирливите ризи ... Навални фалшифицирал документи за наблюдателите си ! много демократичен вашия човек ! няма що

Русофобите да се наведат и да се хванат за палците,Путин скоро ще мине да ги поздрави подобаващо

пикаят гас,Путин ще е новия стар президент

Собчак и Навални се хванаха за гушите... Собчак го обвинява, че е виновен за общия им провал, вместо да се обединят са се разделили на 1487263487123 фракции. Навални пък я нарича лицемерка и споделя, че преди месец Собчак му е споделила, че са ѝ предлагали огромни пари за участието ѝ в изборите...

Путин печели на пук на изродите

Ми бойкотира ги човека. Няма го в листите - няма за кого да гласува.

навални, ако иска да стане президент, да отиде на работа в кгб и да намери начин да избие повечко руснаци.

ok?007 в сибир

Навални,що не си мълчиш,че кото те чуха рунаците,хунаха да гласуват масово...ори адашът ти от тепето се засрами от тебе...

"1000 нередности по време на днешния вот в Русия, имайки предвид най-вече увеличаването на активността". Е добре де, как мислите да се борите за президентското кресло с такива доводи. Вие май ще биете Мей и Джонсън по тъпота!

а путин скоро сам ша избега кат го подгонат 100 процента гладни руснаци

комисята от комисари на кгб путинци -и ако не гласуваш за путин отказват евтина храна-позор................................................................................................................................

кво да си марси рацете да гласува всичко е подкупено от путин

Учи български, платен некадърник!

а ти бегаи да гласуеш вза твои путин там кормят булгарские предатели

Ясно е, че този соросоид призовава да не се гласува, за да прикрие факта, че неговите привърженици са няколко автобуса платени сороидчета! Във всички избори има 20-30% избиратели, които не гласуват поради една или друга причина, и този иска да се опита да изкара, че тези хора са негови привърженици! Ако Навални действително беше лидер на популярна партия или движение, не би имало проблем да издигне кандидат за президент от своята партия, но по всяка вероятност този не може да събере дори подписите за включване в президентската кампания! Популярността му е изцяло виртуална - в социалните мрежи, и по всяка вероятност "напомпена" значително от неговите преокеански господари, за които вероятно не е проблем да му сложат няколко милиона фалшиви "привърженици" във Фейсбук или Туитър! Чак е смехотворно, как западните пропагандисти (които официално се водят журналисти!) лансират Навални като "най-сериозният политически противник" на Путин!

Ясно е, че обичаш да гледаш американски филми и бая си се филмирал. Вземи прочети Толостой, Достоевски, белким нещо ти влезе у главата. Малък е шанса, но опитай.

тоя надмина сталин да го праат генералисимус да не хаби парите на изхабените руснаци

Върви да се дрогираш и напиеш.

гласуваха за нови санкции бедност корупця и богати олигарси вова

по големо престапление от Tва да гласуват за престапника путин няма

Има,има , да гласуваш за мамата на нацията.

Чудо бе! По малко от половин нарушение на голям град. Те у нас са повече от 1000 само в София бе! А дали в нарушенията броят и собствените си бюлетини, умишлено повредени? Трябва да вземат от цвъки няколко урока по среднощно заключване на преброители и размяна на чували с костинбродски б/летини.

Тоя Навални преди това как се казваше ?

В Украйна пред Изборните Секции за Избори на Президент на Русия от Руски Граждани , стоят ПОЛИЦИЯ И НЕ ПУСКАТ НИКОГО ДА ГЛАСУВА в Секциите ! Днес не пускат Руснаци , Утре няма да пускат , Българи , после Поляци , Унгарци и Румънци ! Много нещо хунтата в Киев стана Нагла ! Българското Външно Министерство да видят тази работа ! Преди месец глобиха Българи че говорили Руски !

Защо в Украйна пред Изборните Секции за гласуване на Руски граждани , стоят Полицаи и не пускат да гласуват Руски граждане ? Това е нарушение на Законно Право на всеки Гражданин да избира своя Президент , независимо къде живее !

щото могат и искат, както руснаците като превзеха крима

Иди си в Украйна ,тук е България и такива ТЪПИ Укри не могат да пишат в БГ нет !

Днес Украйна забранява на Руснаци , Утре ще забрани на БЪЛГАРИ , да гласуват , това го няма по света никъде ! Този крадльо какво се прави на политик ! Народа му показа среден пръст ,нали пари плаща Сорос и трябва да каже някоя глупост !

тяхната държава си е, да забраняват квото искат. Ей виж, в русия знаят, че кирилицата идва от македония например. Проблем?

последно мандатче за късокракото злобно джудже ..после е аут, с малко късмет Русия ще е на части и всички съседи ще си вземат по една. Китай откога тъпчат на южната граница и се заселват. Иде, иде края на пирожките.

Шило

СИриознУ? ЧИ Дневални, на кого ще става президентин след това? Въй, прецакаха го.

ко ми пука бе? на който иска да ставз президент :DDDD

До сега 18 часа , вече са гласували 53% ,така че 1час до края на изборите ,всичко е нормално ! Защо Запада обича Престъпници ,Мутри и всякакви боклуци ? Може би всички Европейски Лидери са такива ?

Шило

На този менторите не разбраха ли, че е бита карта? Сам да е на изборите, пак няма да го изберат.

Злобни и низши ЧОВЕЧЕТА завиждат на най-големия политик в света- Владимир Путин! 1000 изборите да се повторят, в всеки един случай винаги ЩЕ БЪДЕ избран за президент -Владимир Путин!!!!!!!!!!!

Когато в САЩ се появи трета партия, тогава краварите да критикуват руските избори!

Защо му отделят внимание ? В Русия той няма никаква поддръжка или пренебрежително малка. Никой не се интересува от него. Западът нарочно натрапват го усилено да внесе някакво разделение в обществото, но усилията му са жалки.

Изборите в Русия са пълен цирк и стакмистика!Избори като за гладни магарета,на които им се подава евтина храна,за да не пукнат ,само ако гласуват!Резултатът бе решен и заповядан още преди година-какви избори?

ти имаш ли идея какво са изборите в България провеждани от Цвъки? Много бързо си забравил чувалите, които мъкнеха гербаджийчетата, бюлетините от Костинброд и какво ли още не, но това е нормално за тъпанар като теб.

Навални критикува 7-те съперници на Путин Те не са за критика , те са за ЦИРКА.

Великия Путю, хвана го страх от Навални и даже името му нито веднъж не го е споменал от страх. Пусна на избори само подставени мишоци. Хаха

този дегенерат кво кудкудяка:)

"Fatal Error"- тва прозвуча от устата на майка ти в момента в който виде бял свят

Англичаните са пълен аут от Русия. Пикаят кръф, както и ти продажнико некадърен