Жена с церебрална парализа стана майка на момче

Жена с Детска церебрална парализа стана майка на красиво момченце.

Обратно в новината

Коментари - Жена с церебрална парализа стана майка на момче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елате на протест срещу мръсният въздух в Бургас днес 17.03.2018г. от 12ч. пред сградата на общината.

Със сигурност ще бъда критикувана, но, моля да ми обясните как двама родители с двигателни проблеми ще гледат дете? То изисква много грижи, носене на ръце, преобличане, подтичване след него, когато започва да прохожда, а и след това доста години. Как ще му помагат да се качва по пързалките, катерушките, люлките? Изобщо КАК? Това дете ще расте в мисълта за болни и физически непълноценни родители, а това създава комплекси за цял живот....... Защо целта е на всяка цена една жена да роди? Не ми се мисли за тежкия живот, който очаква това дете :-(((

Никъде не пише че бащата също има прализа.

Не си чел/а внимателно. "...Любовта ги среща преди години в село Дълбок дол, където двамата участват в социална програма." Индиректно се казва, че вероятно и бащата е с подобен проблем. Каква е тази социална програма, но която здрав и прав мъж се влюбва в жена с ЦБ?

ще трябва, ако търся жена, да е с някакво увреждане. Кифлите пепелници не стават.

Момичето е било със здрава утроба независимо от заболяването с което се е родило и затова е станала майка.Вижте колко убавици са пресъхвали кладенци и се мъчат да имат деца ама не става.Не може да правиш безброй аборти и после да роптаеш че не става когато ти кефне.

тъпак

да знаеш!

Да са живи и здрави, цялото семейство!

Дедо и моше са сбъркАле де са писАле. Добре, че не са раждАле.

Тази жена какво е преживяла за целия си живат, сигурно само тя си знае. Не е едно и също усилието и волята за най прости действия на здрав човек и на човек с церебрална.

Дир, може ли малко по-грамотно! СЪС СЪПРУГЪТ, любовта ги среща преди година, а се женят през 2015 ... В 5 изречения 5 грешки! А иначе че новината е реклама за д-р Мазнейкова, спор няма. И все пак, честито на родителите! Да си го гледат детето с много любов!

под 3800 грама определено има проблеми а да ражда жена със установена церабрална парализа е повече от неразумно също определено човек с засегнт мозък ИТ специалист не може да стане

може и да е седмаче. за два месеца ги е метнало сякак още 1000 грама и 5 сантима.

МаУей.... Да ти завиди човек за знанията на тебе

При ДЦП умственото развитие може да се запази и да бъде нормално за годините на човека!Има различни ДЦП!

Дай боже още такива добри новини. Да е живо и здраво и родителите му да се радват... и ако е рекъл Господ - още

Честито на родителите! Дано детенцето расте здраво и щастливо!

Сега ще бъда оплют, но мисля,че спартанците са постъпвали с недъгавите деца по хуманно от нас

пълен селяк си, да! в нормалните държави хората осиновяват такива деца и се грижат за тях.не те плюя,защото ти сам се плюеш. не е нужно да си хабя плюнката за такива тъпанари като теб!

Много са девалвирали юнаците напоследък - само с тегло 2610 гр. Нормално износено бебе е 3300-3800, а "юначетата" са от 4300 нагоре.

Как го реши това с теглото?? Над 3 кг си е износено бебе, че и 2800 също..

бях на 19 когато родих първия си син,който сега е на 38 и е преподавател в един университет в САЩ - роди се 2,100 кг и беше дълъг 47 см, а сега е 1,85 строен и красив баща на 3 деца!много предразсъдъци имате към хората!

Имам дъщеря родена с детска церебрална, която днес е на 37 години. Преди година и половина ощастливи всички нас с най-прекрасното момиченце на света. Пожелавам от сърце на семейството от статията да са живи и здрави, да отгледат достойно сина си и имат дълги щастливи години заедно!!!

Да ви е живо и здраво момиченцето! Да е живо и здраво и новороденото момченце, родителите му и всички техни близки! Много радост ви желая!

Това е реклама на Мазнейкова, прочетете дори и малко за нея във форумите и никога няма да искате да я срещнете. Лично на мен искаше да ми направи излишно и рисково за плода изследване, само за да вземе 150 лв., а на другия ден, при друг лекар, се оказа, че това изследване се прави до определена седмица на бременността, а аз съм 2 седмици след крайния срок и изследването не може да бъде отчетено! Но г-жата, чието име споменават 2 пъти в статийката, ме изнудваше и ме доведе до дълбоко отчаяние за здравето на бебето ми... Нечовешки алчна е! А на новороденото и родителите му пожелавам спокоен живот, да расте здраво и силно дете и тримата да са много щастливи!

Голяма измамница е.

Сбъркали сте форума. Тук е dir.bg не бг мама ;)