Шефът на Здравната каса в Ловеч обвинен за 1 млн. лв. щети

Окръжната прокуратура в Ловеч повдигна обвинения на директора на Районната здравна каса (РЗОК) Антонио Маринов и удължи ареста му на 72 часа.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на Здравната каса в Ловеч обвинен за 1 млн. лв. щети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

докато не почнат да им дават на такива доживотна,няма да се оправим. човека взел 1 милион ,после го осъждат 20000 лева глба или година условно и ето ти чудна далаверка.

Ех, Антонио,защо заряза професията, където беше добър и стана чиновник за да плащаш за чужди грехове

Божкее, калинки... Нали тоя от Кардиолайф беше преди шеф на касата и тури Маринов на старото си място? Година и половина не знаели? Целият град знае сигурно... Предният, демек от Кардиолайф, нали го бяха сбарали с все пликовете подкупи за лекари, да не да стана нещо? Нищо.... И това са мишки. Дреболии.... Като тях сигурно са стотици... И пак пред КТБ, АЕЦ-а и тн са НИЩОЖНИ!!! За милиардите никой не е на съд даже, камоли осъден, че и в затвора, тея направо са невинни душици.... Блатото е дълбоко и навсякъде....

Шефът на Здравната каса в Ловеч обвинен за 1 млн. лв. щети А за 10 милиарда закопани в АЕЦ БЕЛЕНЕ,ЦАНКОВ КАМЪК,и източеният НЕК с разликата между покупните и продажни цени на енергията пълно мълчание.

Тия си правяткаквото си поискат,крадат пари като за последно,щом този въшльо е откраднал 1млн лева,смятайте Шмъркан Перкото Москов,колко е откраднал,и стига със това безтопанственост,парите ги няма,значи някой ги е взел противозаконно,и трябва да бъде съден и вкаран във затворамвсе едно аз да вляза във някоя верига магазини да им открадна оборотите и да ме съдите за безтопанственост а не за обир,а???Как само си правят законите за тях си,да краднат и да не влизат във затвора а?

значи и самата каса не е читава,а?

..добрутро