3 г. условно за катаджията, заснет да взема подкуп

Софийски градски съд постанови 3 г. условно с 5-годишен изпитателен срок за вече бившия катаджия Сашо Тръпков, който през 2014 г. бе заснет да взима подкуп.

Обратно в новината

Коментари - 3 г. условно за катаджията, заснет да взема подкуп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА КОКОШКА НЕМА ПРОШКА, ЗА МИЛИОНИ НЕМА ЗАКОНИ

От малоумна фуражка, станал бакшиш...излишно е да коментирам повече

Типична, противна, българска муцина. Как не ви изчистиха турците за пет века...

Хаха най-обичал да регулира движението!

Оправдан съдия за 20 000 евро осъди полицай за 20 лева??? Мили Боже, в каква държава живеем?!!

вах ти кокошкаря недоклатен

са кокошкари ...ама пустата фуражка ги прави много велики !

Ама как така условна присъда и 3 години да не може да.работи държавна работа?!Орден трябва да му дадат на този интелектуалец.На съдията,който е бил подсъдим за корупция преди няколко години,два ордена да дадат.

Това трудно дело ,все пак са го приключили, ама само на първа инстанция , за 3 г и половина.Вероятно сагата ще продължи още още 2 години.

Гнусен корумпиран полицай. Жалко, че присъдата е условна, а трябваше да е ефективна, за да се страхуват колегите му. Освен това лъже - много пъти са ми казвали "К'во шъ праим ся?". Мръсници!

Това лицето на българския полицай ли е? Според мен трябва еднакво да бъдат съдени двамата-този, който дава и този, който получава. Защо шофьорът дава пари-за да избегне глоба. Хитро го заснема и цялата помия пада върху този човек. Затова казвам, че и двамата трябва да бъдат наказани.

Дава, защото му искат!

Абсолютно виновен! И тези,които дават за почерпка за да не им пишат акт! А, онези големите-трябва да живеят със орлите за да си изтърпят присъдите.Но, си делкат с магистратите.

Ми пищете как са ва обрали и защо това излиза по евтино

Ако това събитие се беше случило в Австрия този човек не само, че щеше да лежи в затвора, но щеше да изгуби всички осигуровки - в т.ч. здравни, пенсионни. Там е така. Тука сме ЛИБЕРАЛНИ".

Ти кажи какво щеше да стане с политическите отрепки и прокурори и съдии в такива случаи, защото те са баш крадците и корумпираните!

Кога рекетьорска държава ще вкара рекетьор на заслуженото му място - затвора Б Единственият отговор - никога!!!!!!!

Друго си е да взимаш подкупи за милиони и да ощетяваш държавата и българите с милиарди, но да не намират доказателства за това. Справка - овчаров, мазната, кривоустата, философа и т.н.

Сашо Тръпков Е тЪпак!

Ами Трътков? КАКВО ГО ПРАВИМЕ НЕГО?

Нямало корупция. Да, по официални данни няма защото колко съдени има за корупция? Ей го и този с условна. Ако го пратят за 5 години да лъска наровете ще видим как ще се отрази на колегите му. Но не им пука защото знаят че ще им се размине. А и целта е да не се шуми и раздухва около корупцията защото така е казал Б.цето

бахти и грозния селянин нагъл прост и корумппиран, типичния кадър докаран от село от комунистите и сложен на държавната хранилка. Всички катаджии са като тоя охлюв, нагли и корумпирани ама за съжаление са и въоръжени и е трудно да им откажеш подкуп...

Вижте какво, дайте да не се заблуждаваме, всеки е вземал пари." Ами... това казва всичко - и за "системата" и за кадрите в нея... И на това говедо и другите сродни с него му плащаме заплатата и привилегиите...

Ние плащаме и на тия от които очакваме да осъдят крадеца рекетьор , но уви те се оказаха колеги ! А се сещате за Българската колегиалност !

А който му е да парите , виновен ли е ? Наказа ли е ? Показваме на света, че се борим срещу корупцията !

... Такива на минимална пенсия

Бай Тръпко, 10 години в затвора ще са ти малко! Но в България е така.

Егати държавата, щом аз съм катаджия!

Кой му дава трибуна на тоя затлъстял простак. И тоя ми е столичен полицай. И това неграмотно нещо ми коментира и дава оценки.

И ся ко прайм! И аз искам катаджия да стана, нищо, че ще си плюя на висшите! Чакам предложение!

Изключително арогантен тип.

Младата му женичка, с вече орязани доходи откъм съпруг, няма ли да спретне някое протестче по този повод?

за едно е прав - катаджиите не казват "какво ще правим сега?", а казват "и ся ко ша праим?", понеже много от тях са прости и неграмотни

В България за да си на държавна длъжност трябва да си наш човек. А такива все още си мислят, че работата се избира по това колко може да откраднеш - резултат от комунистическото възпитание.

Kатаджията, осъден, от Cъдия който е бил "съден" също за подкуп?????? Eга, ти, кенефа!!;))) хахахахаха и после бил "Oправдан"???!!! хихихихихихихихи aaaaaaxaxaxaxaxa

Човека не е взимал подкуп. Оня в колата му е върнал 20-те лева дето ги е взел назаем. Каква корупция к'ви 5 лева ? В управлението на ГЕРБ корупция няма - не гледате ли телевизия ?

тези катаджии по неграмотност и простотия ли ги избират?

Вижте какво, дайте да не се заблуждаваме, всеки е вземал пари.....Хайде сега, всеки е взимал пари..може, ама тебе те хванаха и не с условна, ами конфискация на имуществото и ефективна присъда! Защото,ако това е условието да си катАДЖИЯ и аз искам да стана такъв...при всяко спиране ЩЕ ВЗИМАМ ПАРИ. Относно СЪДИИТЕ те първи трябва да са в затвора.

Абе, ред и правила трябва да има, ама....За 20 + 10 лв - 3 години условно. За пиян водач, убил човек на пътя - 2 г условно. Някак нещата не се връзват. Дори и като се има предвид, че става въпрос за служебно лице. Митничарите ги разследват за стотици хиляди левове. Да има осъдени?!

Доста отдавна беше ,но същият полицай за навлизане при жълт светофар(при пазара Хаджи Димитър) ме глоби .Имах само една банкнота от 50лв.Той ми каза да не се протеснявам,че ще ми върне ресто!И на истина върна ми 3 по 10лв.!!!!!(Парите естествено му ги дадох на ръка!).

Тръпков, ти си еманация на цялата система, наглецо тлъст.

ХОРА КАКВО ОТЧАКВАТЕ КРАДЕЦА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ОТ КРАДЦИ ЛИ , МИ ТЕ СА КОЛЕГИИИ !

Следствието изяснило ли е, дали той си е поискал или са му предложили?

Е това добиче, ако някой го вземе на държавна работа трябва да си направи сепуко. Ама от къде толкова чест в българин?!

г-н тръпков изглежда съвестен човек които е бил подведен, нека да не бързаме да съдим защото може на всеки да се случи!

И му Увеличете заплатата с 30%. Браво Боко, Цеца, Цаца и Цв. Цв.!!! Браво и на така наричащите се "Опозиционери"!!!!

Как този кравар е станал катаджия?! Май има дебели връзки!

Да не обиждаме животновъдите. Те все пак са работливи хора...

Vinetou

Човекът си имал романтична детска мечта - да бъде регулировчик. Но после попаднал в общество, където "човек за човека е вълк, а щом си с вълци - ще виеш по вълчи". И така се корумпирал. Язък!

Какво е това нещо на снимката?!

Luna0102

На тоз само да му видиш суратя и изпитваш такова доверие, че преди да си е отворил устата му доверяваш целият си портфейл.

Гледах го сутринта по телевизията. Жалка картинка е този човечец. Фъфли, едва ходи....катаджийството изобщо не е за този. А оправданията му бяха едни от най-тъпите "щом аз съм най-корумпирания в тая държава нека ме осъдят"! Не той определено не е най-корумпирания, но е корумпиран и не може да понесе факта, че са го изловили. Сега може да рекетира пътниците в таксита с големи тарифи и бакшиши.