Джема Грозданова: Да се ратифицира Истанбулската конвенция

Председателят на външната комисия в НС - Джема Грозданова, призова Истанбулската конвенция да бъде ратифицирана.

Обратно в новината

Коментари - Джема Грозданова: Да се ратифицира Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз продължавам да не разбирам какъв е смисъла от тази конвенция. Нямало гей бракове. е хубаво ама как това подписа на тази конвенция ще помогне на жените? На мен това все повече ми изглежда като някакъв инструмент с който да оказват политически натиск върху непуслушни държави.

Ма кво се назландисват... Имат си евроГейското мнозинства - да си ратифицира сичко квот си искат. ЗА МЕН Е ВАЖНО ПУБЛИЧНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ПЕДЕРУНГЕЛИТЕ в т.н. "народно" събрание.

Предците ни са плащали с живота си, за да ни оставят суверенна държава, да живеем ние Българите на нея. Така, че няма нужда да се кланяме пред разни пикли и джендъри. Явно от добро не разбирате. Бий да те уважават, както се казваше, така че ако трябва България ще напусне ЕС и НАТО!

КАКВА Е тази външна комисия!? Ебати паплачора безмислен в това НС!

Това ли е природата на управляващия политик. Повече от 90% са против ИК, но те продължават да си я натрапват. Не гласувах миналите избори, но всеки следващ ще е против ГЕРБ.

Бойко пак ще си купи електорат, защото насъбра вече в излишък пари. А и БУХАЛКАТА-ДЪРЖАВАТА е в дясната ръка, а лявата управлява "ВОДНИТЕ ОРЪДИЯ".

Тия до кога ще ни тревожат с простотията и нахалството си?

съдържанието на черепните им кутии е запълнено с нерво - парализиращо вещество

Значи Тиквата не е оттеглил анадолската конвенция, а само изчаква да мине време и да я пробута отново.

Бе като чета тук 99% са категорично против ИК, а на редовните протести пред НС от месец, всяка събота от 12 часа идват по 50-100 души! Къде сте бе ХОРА? Хайде да бъдем 5-10 000, пък тогава да видим джендърките ще ли куткудякат! Само с писане на постове не става!

цитат от НОВИНАТА : "Местната власт няма желание да изгражда комисии за борба с трафика на хора по места. В момента те само десет. За четири години е създадена само една,..." край на цитата. Еее, как беше: една комисийка ще създадем, едно комитетче, една държавна агенцийка... ще се снишим, и бурята ще ни отмине! ЮРУШ НА КОМИСИИТЕ!!!

Иска месната власт,,само данъци,,дори и в нашият провинциале град,иска по 50лв.като си купиш нова стара кола. Също не искаме и бежанците ,а ни ги набутвате.НАРОДЪТ КАЗА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НА ИК.НАЛИ СМЕ СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА,ТАЯ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДИ ЕПАРЛАМЕНТ.СБОГОМ

Майната ви и на вас, майната и на конвенцията ви.

Ти ще ликвидираш. партията,ама може би е за добре и без това много,много се нагушихте и нищо добро за народа.Ако я приемете сте политически мъртавци.Колкото и да плащате ,няма да спечелите

Г-ЖО/Г-Н ДЖЕНДЪР, БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЕ ПРОИЗНЕСЕ ПО ПОВОД ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, ИМАШЕ 10-ТКИ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ И % НА НЕЖЕЛАЕЩИТЕ ДА БЪДЕ ТАЗИ КОНВЕНЦИЯ ПРИЕТА Е НАД 80, ТАКА, ЧЕ ТОВА КОЕТО ВИЕ ПРАВИТЕ, ДЖЕНДЪР Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ПРИЗОВАВАТЕ ЗА НЕЩО ПО КОЕТО СУВЕРЕНА СЕ Е ПРОИЗНЕСЪЛ. ЗА ТОВА ВИ ДЕЙСТВИЕ ВИЕ ДЖЕНДЪР, ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ АРЕСТУВАНА И СЪДЕНА!

Под много новини коментарите са политически разделени, най-вече на русофоби срещу русофили. Псуват се, лаят се, наричат се соросоиди и мурзилки и какво ли не. НО ПОД ТАЗИ НОВИНА, когато става въпрос за семействата ни и нормалната реалност на биологичните полове ВСИЧКИ СМЕ ЕДИННИ! ТЕЗИ, КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ МОГАТ ДА ПРОБУТАТ ПРОКЛЕТАТА КОНВЕНЦИЯ, НЕ ЗНАЯТ С КОГО СИ ИМАТ РАБОТА! И не си мислете, че българите сме "слаби". В историята има не един или два случая, при които всеки друг народ се е огънал, но ние не! Ние сме най-дълго издържалия народ под ислямско владичество, без да се огънем. Всички други или са се огънали, или просто са били за по-кратко под властта на исляма. Също ние сме единствения народ, в обсега на Хитлер, който е спасил своите евреи, докато всички останали са се огънали. И сега ако трябва ние ще останем единствения народ, който НЯМА да се огъне пред проклетата джендърска идеология, дори и всички останали да се огънат! Нека тези, които се пробват по един или друг начин, да го имат предвид, доказали сме го на дело в историята!

Заповед,да се приеме.КОВ СИ ТИ МА КУЧКО,ТА ЩЕ НАРЕЖДАШ ДЕЦАТА НИ ДА ИЗУЧАВАТ ,,ДЖЕНДЪР,МЪНДЪР, Просто ви е бедна фантазията колко сме ви ,,набрали и натрупали гняв,, ВИЕ Я ИЗТЕГЛИХТЕ,НО НЕ Я ОТХВЪРЛИХТЕ И ПРАВИТЕ ОГРОМНА ГРЕШКА. ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ НА ЕВРОИЗБОРИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ЛИ ДА НУ ДЪРЖИТЕ В НАПРЕЖЕНИЕ. ТУКА НЯМА ЛЯВО ,НЯМА ДЯСНО ИМА САМО ДА СИ ПРЕДПАЗИМЕ ДЕЦАТА,ДАР ОТ ГОСПОД,ДА ПРОДЪЛЖАТ РОДА НИ. ЗАЩО ВСЕКИ БЪЛГАРИН ИМА СВОЙ ДОМ,ЗАЩОТО СИ ОБИЧА СЕМЕЙСТВОТО,а най вече смисъла на живота ДЕЦАТА.То което си го влече отвътре ,пак ще стане педераст,но няма да е масово.Ние сме толерантни сбтези ,,болни хора,,и не ни е нужно ИК.

"Джема"???аман от курви!!!

ако герб ратифицира конвенцията,на следващите избори изпадат от парламента.Справка - НДСВ.

С това се вижда, че няма човек от ГЕРБ, който да не е за изхвърляне завинаги от политиката, защото ако тия имаха мнозинство тази Конвенция щеше да ни шие по главите като мелачка. Джема вече се е оляла, уредила е мъжа си в ДАНС, приятелките си по поръчки и 'и дреме на шапката какви глупости ще реди. В това гнездо на бкп няма вече нормални хора за управление.

Проблема не е точно в ГЕРБ,а във външния натиск от Съвета на Европа,който председателстваме ,включително и от лидера на ПЕС и партиите час от ПЕС.Станишев малко ли се натиска за ратификацията.Единствено консерваторите от ЕП са против,най вече Джамбазки и не само той.Така,че външния натиск няма да спре поне периодично,но това няма да промени волята на хората.

БЪЛГАРИ, ЗАЩИТЕТЕ ДЕЦАТА СИ ОТ САТАНИНСКОТО ИЗВРАЩЕНИЕ, "ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ"!!!

Опитваме се с приказки по форуми и сайтове, но очевидно не хваща дикиш! Докато народът не реши да излезе по улиците и не премахне шайката джендъри все така ще е.

А после как ще излезнете от парламента

Ще излязат като мъже, а ние ще стоим и ще ги гледаме умно, че пак са ни ОНОДЕЛИ!

Е тоя път няма да е точно така!

Джема в парламена сИдешИ и с пръста си Кори сочИшИ. - Гаспожа, другарко-госпожа, ах, сАтани ми моя жена.

шшшшшшшшшшшш... тихо ма какво се разсмърдя

И главният гинеколог на Републиката уродът Цветанов се включва в защита на станбулската конвенция. Защо? В това време, когато нормалните хора се борят с извратеняците, Цветанов ще укрепва позициите на ГЕРБ в местната влат. Сега ще създава и тотонмакутовци под формата на охрана от рекетьори. Много добре знае как се печелят изборите. Братя българи и други етноси, не позволявайте на изродите гейберасти да ви ликвидират.

Пак се започна с манипулацията на ГЕРБ,която я върши за пред Брюкселската джендърска мода! А защо не дават думата на учени,общественици, политици, които да изкажат за вредите и опастностите то тази ИК? Започва да прилича на тоталитарната диктатура!

Въобще не прилича, а направо си е диктатура. Джендър-диктатурчетата си нареждат и ние си стоим послушно. Дори има хора които си мажат калните шпионки със свинска мас и очакват великото онождане.

Джама, kоя?! Е, тая си е издънка на турските ханъми, с това име. Ех, да ви у... пр*тие наглеци, дето сте налазили парламента, без необходимия интелектуален капацитет, за това.

Като гледам госпожата има доста мъжко по нея. Сигурно иска да се нарича мъж.... Тази конвенция е пълна глупост. В България има достатъчно закони които защитават от насилие. Друг е въпроса дали се изпълняват и защо не се следи за изпълнението им.

Драга, Джемо, не ти щем "конфекцията", не ти щем ни меда ни жилото ѝ! Не искам на децата ми в детската градина да разправят, че може да има две майки или двама "татковци", не искам да им разправят, че момченцето може да се облича като момиченце и да си мисли, че е момиче. Такива неща се вършат сега на запад от Виена, под "благовидния" предлог за "сексуално възпитание", което не възпитава децата в правилното сексуално ориентиране, а силово възпитава лизбийки и педали. И примерите не са един и два! Стотици са, ако не и хиляди! И това "сексуално възпитание" започва от четиригодишна възраст! Какво ще стане от това дете като започнеш да му набиваш в главата, че няма нищо срамно момченцето да се счита за момиче и обратното? Много ясно! Ще си възпитал индивид, който върви срещу природата или срещу онова, което повелява Бог, ако щете! С подобна политика на "толерастия" един прекрасен ден няма да има кой да ражда деца в Европа! И ще заприличаме на Африка, само че малко по на север. За насилието срещу жени си има закони и ако е необходимо, увеличете наказанията за подобни деяния и ги прилагайте. Това е достатъчно! А тая "конфекция" си я заврете...вие знаете къде...

"Джендър балансът у нас е добър" - това пак е грешка в превода вероятно, моля за нов. :-)

Тролове от НПО,тези който са на хранилката и педерасите .ЦЕЛИЯТ НОРМАЛЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД Е ПРОТИВ.А ПРАВИТЕЛСТВОТО ПОНЕЖЕ Е МНОГО АЛЧНО ИСКА ,,ОЩЕ ДА БЛАЖИ,,АМА НАЛИ ЗНАЕТЕ,ОТ БЛАЖНО ЩЕ ОСТАНЕТЕ НА СЪВСЕМ СУХО ЩЕ СЕ ГЪРЧИТЕ КАТО РИБА И ТИЗИ ПЪТ АКО НИ ПРЕДАДЕТЕ.НЕПРЕКЛОННИ СМЕ ЖЕСТОКО ЩЕ ВИ НАКАЖЕМ,дори и да няма публични протести ,заради дечитата ни прошка няма.

НПО-тата са ''изделие'' на адвокати, които не могат да се реализират в нито една друга сфера. Онези, завършили право, които не стават за ''чеп за зеле'', но пискат най-силно. Хора, които мислят само за собствения си джоб, без да премислят последствията от своите действия.

Четиво за това адово изчадие от снимката към статията: Преди дни се проведе първата конференция за защита от джендър идеологията налагана чрез ИК. Прилагам текстове от нея: ......Остатаналите панели от експерти и лектори бяха проведени от проф. Глен Стантън, д-р Пол Храц, социоложката Габриеле Куби и бившия транссексуал Уолт Хейър. Стантън увери, че джендър теорията е ненаучна и пълна с противоречия. Доктор Храц от своя страна предупреди: Смяна на пола е невъзможна. Не можете да смените пола си, единственото, което можете да смените е външния си вид. В своето изложение Куби заяви, че сексуалната революция има една единствена цел: да унищожи фертилността, възпроизводството и семейството. екстове от нея:

хубава и качествена жена, при това със солидно и признато образование !!! Дай Боже повече политици като нея !!!

зелен кон и умен подмазвач политик де си видял глупчо

Ти сляп ли си, или късоглед и пееш в хора? Че тази е страшна направо. Какво хубаво видя в това чидо.ище?

Преводът - лош, прави се нов, "при това не от българска страна" (?!). Да се изчака новият превод, да се разпространи, обсъди,пък тогава ще видим.

Много ясно че превода ше се промени...изгодно

Трябва да се знае и друго- операциите за промяна на пола автоматично означават детеродна неспособност. Т.е.- транссексуалните, и изобщо- глбти- не мога да се размножават помежду си по естествен път и за това посягат към децата още в най- крехка детска възраст. Едно дете на 4-5 години ИЗОБЩО НЕ Е ЗРЯЛ ЧОВЕК, за неговите постъпки отговарят родителите му, то тепърва започва изграждането и социализирането си! С две думи- глбти се нуждаят от ДЕЦА за сексуални партньори, а политиците се нуждаят от млад електорат, който няма и 3те гънки в мозъка, понеже от 4-5 годишна възраст не знае момче ли е или момиче и няма да се бори за трудовите си и всички други свои права и свободи!

Тези същите ще могат да вземат деца от нормални семейства, обвиняващи ги в насилие.

Точно така! И за това се изисква да се бърничка в психиката на едно дете още от най-ранна детска възраст- 4-5 годишни, та когато дойде началото на пубертета, децата окончателно да възприемат за нормално да са сексуални роби и крехко агнешко за застарелите глбти! ОТВРАТИТЕЛНО И НЕЧОВЕШКО ИЗВРАЩЕНИЕ! СКРИТА ФОРМА НА ЗАКОННО ПЕДОФИЛИЯ!!!

да я ратифицирате. Кой ви пречи? Не стига джендър баланса ли?

Няма да ни оставят на мира... Трябва постоянно да сме нащрек! Конвенция няма да има; това да е ясно на разните там псевдо човеци!

За пръв път сме толкова единни по един проблем.Е само посмейте да я ратифицирайте.Цветко и Боко направихте си достатъчно далавери,не сте вече бедни ПОНЕ СМИЛЕТЕ СЕ НАД КЛЕТИЯТ БЪЛ.НАРОД.НЕ ПОСЯГАЙТЕ НА ДЕЦАТА НИ ЗАЩОТО НИКОГА НЯМА ДА ВИ ПРОСТИМ,ГОСПОД СЪЩО

...от България на такива тъпи наглеци ,като зъболекарката от снимката!!! Разпоретина долна!!!

Разпоретина ли е??? Хахах

Всеки може да види, кои държави са я подписали и кои държави още не са я подписали и да си направи съответните изводи !!! А както се вижда от опита, документът не пази човека, който сам се пази от насилници и др., той ще се опази !!! И пак да го кажа - колкото повече насила ни карате да приемем такава "конвенция", толкова по-яростна ще е съпротивата ни !!!

джема гроздакова е получила подарък от съвета на Европа -апартамент в софия !

Аз си мислех че й е от продажбата на нивите на село.

Рядко виждам такова единодушие от всички по форумите за тази ИК. И въпреки това всеки ден ни набиват тази новина да ни дразнят.

по добре да казват какво говорят политиците ,искаш тайно ли да се приеме?

Приемат ли я дали тайно дали явно са до там. Повече власт няма да видят.

Искате ли да ви кажа кое е дяволското Защо ни натискат толкова като си имаме Наказателен кодекс и там насилието е престъпление ,независимо мъж или жена е жертвата Но ето причината .Имам приятелка кооято живее и работи в Брюксел и преди може би още 7-8 години казваше че в детските градини се усеща едно отношение ,т.е не трябва да казваш че детето е момченце или момиченце т.е то само трябва да си избере и витае някакъв страх да кажеш какво мислиш..Това е било преди толкова години .И ето разигравам ви сценарии. Утре Джендърска организация решава, че има право да прави публично обучение и презентация по улиците ,сред младежите..и тн..и сезира Европейски съд по правятя на човека и там познайте как ще изтълкуват този безобиден документ РАТИФИЦИРАН документ!! ТОва не есамо декларация ,а има правна сила.

И така- понеже ИК обявява ВСИЧКИ бели хетеромъже за насилници, следователно съпругът на грозданова е насилник! ВЕДНАГА ДА СЕ РАЗВЕДЕ ПОРАДИ ОКАЗАНО Й ДОМАШНО НАСИЛИЕ- НАЛИ ИК Я ЗАДЪЛЖАВА ДА НАПРАВИ ТОЧНО ТОВА! Това, което написах, на практика е правоприлагането на ИК! За това ИЗИСКВАМ всеки, който подкрепя ратификацията на ИК, да се разведе със съпругът си- насилник и да гледа децата си като единствен родител! Много бързо мога да ви оправя, смешни и жалки същества- просто прилагам метода с вашите камъни по вашите глави.... Нещастни плазмодии!

Поредната "задачка" отвън за изпълнение, от председателката на "външната" комисия...без мисъл, без съветване със суверена, без аргументи, на базата на някакви мъгляви общи приказки за това или онова... Народе, следващият път пред урните мисли!

Джема Маринова Грозданова, Избирателен район 24-София 2...Семейно положение: омъжена* Сега- на секундата обявявам съпругът й за насилник и изисквам от тази да си подаде молбата за развод по взаимно съгласие, а аз пробоно ще им бъдат адвокат и ще напиша текста на Споразумението им за представяне пред съда! ЧАКАМ ГРОЗДАНОВА ДА ОБЯВИ ПУБЛИЧНО СЪПРУГЪТ СИ ЗА НАСИЛНИК И ДА ЗАВЕДЕ НАКАЗАТЕЛНО ДЕЛО СРЕЩУ НЕГО ЗА ОКАЗВАНО Й ДОМАШНО НАСИЛИЕ! Само тогава, жалка политическа креатуро, ще ти позволя да наречеш съпругът ми, който и муха не е убил, насилник! ОТВРАТИТЕЛНИ, ГАДНИ СМРЪДЛИВИ ПОЛИТИЦИ!

Абе тия нормални ли са, само насилие сънуват!!!! И нека ми обясни тая персона по какъв начин тоя пасквил ще спре Ганьо да не бие жена си, ако е решил да я млати?

целата им е да се всее омраза между белите хетеросексуални мъже и жени,за да могат лгбт фемински да им отвличат децата от законен брак и да ги предават за изнасливане на третополови дърти джендъри,които плащат тази конвенция и заплатите им!

Джема - Джендер !

"Жени в политиката да се месят." Ванга

"Жени в политиката да не се месят." Ванга

толкова очебийно корумпирана персона трябва да бъде незабавно изгонена от парламента

...Тя припомни, че в Конвенцията няма задължение за приемането на еднополови бракове. Има правната възможност глбти да се позоват на ИК, на факта, че заради нея трябва да се промени конституцията ни, и за това всички глбти да заведат дела в ЕСПЧ срещу България за прилагане на ИК спрямо тях и да искат признаване на еднополовият им брак в България, и изпълнение на всички джендър благини, изходящи от ИК. Т.е.- еднополовите бракове, въвеждането на джендър идеологията и специално- на позитивната дискриминация на транссексуалните лица, се правят не явно- чрез обществено обсъждане, а чрез скритите, неясни и обтекаеми формулировки на ик.

джендър е синоним на атеист-сатанист-враг на Иисус Христос-комунИСТанбул. това са 95 на сто от населението !!!

Ти велосипеда си ли загуби, че поставяш минус?

Сефте виждам тандем, с четири педала.

Глупости- атеистка съм и съм категорично ПРОТИВ ИК, защото тя застрашава съществуването на белия биологичен хетеросексуален мъж от българският етнос, който пък е естественият семеейн и сексуален партньор на бялата българска биологична хетерожена в България. Съпругът ми не е насилник и не приемам лесбийки, гейове, транссексуални и интерсексуални да го определят като такъв! Съпругът ми си е съвсем нормален бял биологичен хетеро българин, който е възпитан не просто да не бие жените, а да помага на съпругата си! Защо трябва да бъде обявен за насилник от една конвенция, защо?!

в какво вярва един атеист -в нищо ли ?в бездушието и безчувствието ли ?

Аман от мненията на разни кутки. Няма ли да проявят елементарно възпитание и да уважат демократичните права на нашия народ, който каза НЕ!?