Ще има по-тежки наказания за домашно насилие

Насилието над жените е крайна форма на дискриминация и то произтича от неравенството на половете, каза правосъдният министър Цецка Цачева.

Обратно в новината

Коментари - Ще има по-тежки наказания за домашно насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези три нещастия от снимката няма ли да бъдат съдени за насилието и гаврата с българския народ през годините на тяхното демократично, пардон демагогско и подло управление! На кол трябва да ги набием!

"Насилието над жените е крайна форма на дискриминация и то произтича от неравенството на половете, каза правосъдният министър Цецка Цачева." Ако правосъдната министърка е казала това (че половете не са равни), тя трябва да е първата, на която да бъдат наложени новите още по-строги мерки.

Радуйтеся, куманяги ви управлввът. Чистито. Скоро, и истанбулската конвенция. Самия СтаниШеф, я прокарва. Некой да помни, че е куманяга?

Да ни обяснят тия дебили на снимката какво е убийство при домашно насилие и обийство в следствие на извън домашно насилие.

То е като оня виц за неравенството между патките и кокошките. Направо режете пишките и ще има пълно равенство. Тъкмо като дойдат анадолците няма да има какво да режат.

На снимката е "елита,цвета на нацията".

В публикуваната програма на МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ СИГУРНО БЪДЕЩЕ ЗА ЖЕНИТЕ СИГУРНО БЪДЕЩЕ ЗА ВСИЧКИ прави впечатление, че докладите на Министерство на вътрешните работи, Висш съдебен съвет, Агенция за социално подпомагане/МТСП са част от Координационен механизъм за помощ и подкрепа на пострадали от домашно насилие с координатор Катя Кръстанова от фондация Асоциация Анимус?! Означава ли това, че фондация Асоциация Анимус координира дейността на Министерство на вътрешните работи, Висш съдебен съвет и на Агенция за социално подпомагане/МТСП?!?! Всеки може да види, че логото на фондация Асоциация Анимус е ВЕЩИЦА, ЯХНАЛА МЕТЛА!

Безумието на ИК излезе наяве и сега ГЕРБ тихомълком ще приемат някои от извращинията. Не виждам как тези законови промени ни биха довели до разруха на семейството и отношенията между мъжете и жените. Също така тези закони ще засегнат изцяло българите, циганите ще си вървят по старому.

ГЕРБ реформи не са направили и няма да направят, но усилено се опитват да унищожат семейството. Вече няколко месеца безмилостна атака срещу мъжете. Това негативно отношиние към межете се отразява не само на тях но и на жените. Франция, Германия, Швеция са за пример. ГЕРБ изневиделица създадоха изкуствен проблем.

А какво да правят тези Европейски ''семейства '' , дето и мама и тате са мъже - Там кого ще накажете бе ?!

тези тримата не можеш да ги убиеш,ако насочиш някакво оръжие към тях дрехите им ще паднат и ще видиш рептилски тела и удължени гущерски муцуни

съдържанието на черепните им кутии е запълнено с нерво - парализиращо вещество

Тези на снимката са част от сатрапите, които упражняват психологическо и морално насилие над нас. Докога?

...тези твари...веднага при " баи Cтаври " за антидарjaвна деиност !!!

Няма да се спасим от ИК. Няма. Борисов каза, че я оттегля, докато не ни убедят в необходимостта от нея и сега много упорито започват да ни обработват. Няма да ни убедят, но ще я приемат. За да ни защитят, не защото така им наредиха от ЕК и не защото ГЕРБ обещаха на партньорите. Те мислят за нас. Мислят как по бързо да ни изперадистят, да станем по лесни за манипулиране и управление. По женствени ще сме по податливи и смирени. Бих искала да видя внучето на Борисов облечено в рокличка и да видя реакцията му. Бих искала да видя как Той ще приеме да обучат детето на тези извращение в крепка детска възраст. Бих искала журналист да попита премиера как ще се чувства. Същото важи и за Цветанов. И той има деца. Искам да разбера как ще правят казарма с джендъри и как тези същества ще пазят страната ни. Как ще създават деца? И защо мъжете, които се чувстват жени са много повече от жените, които искат да са мъже?

Четеш ми мислите! Най много за последното изречение!

като не искаме Истанбулската конвенция ще ни я пробутват по точка, по две. Бре, какъв е тоя зор за тази конвенция?

Така ме нарича булката в лглото - тва не е ли обида?Мога ли да я осъдя?Освен това и лъже - комшийката е готова да свидетелства в моя полза.

Абе, джендър психопати и сатанисти, заще не забраните семейството и всичко ще си дайде на мястото.Кажете си го направо , че сте за това да няма семейство и нормални отношения м/е жената и мъжа.Стига сте го въртели.Вие сте против природата и белите хора, защото сте РЕПТИЛИ, ХИБРИДИ М/У ХОРАТА И ГУЩЕРИТЕ

показването на тези да се приравни на психически тероризъм! да ги осъдим и тях и медиите!

Отзад напред приемаме Истамбулската конвенция - първо ще ни променят законите и после - айде по пързалката ... Докога ще се мазнят подобни същества като членската маса на ГЕРБ-гроб? Закопаха цяла държава! И не се наядоха, ей?!

Най-крещящата дискриминация в България е, че идиоти, като тези тримата, са на високи длъжности и вършат престъпления, докато умни и честни хора търпят техните безобразия!

Кога са тлкоз умни, що чинат навънка, а не мот да редат таа држава?

Ако обичат товариШИТЕ и товариШУТКИТЕ от ГЕРБ да включат в домашното насилие и забременяването на непълнолетни циганки иначе стават съучастници педофили в това, за което "уж се борят"!!!

Боже мили, с какво сме заслужили тези хора да ни управляват!

Да предположим,че това безумие бъде прието.Какво ще се получи.Пострадалия съпруг отива и осъжда другия за обидата.Нанасящия обидата си изтърпява присъдата и се прибира в къщи и после сто години мир и любов.Втори вариант : мъжът обижда жена си и тя го осъжда.заради това той губи работата си и доходите им намаляват.Няма пари за училище,няма пари за децата и за плащане на кредита. И тези хора едва ли ще заживеят весело и щастливо след това. Тия умни глави предлагат само едни мъртви текстове или текстове за репресия на определени хора.

Ще си позволя да цитирам участник в Мадридската декларация транссексуал Хейър. Хейър е преминал през операция за смяна на пола на 42-годишна възраст. Той потвърди, че: "няма нищо истинско в джендър идеологията. И добави: Говоря за това, защото получавам стотици писма от хора от цял свят, които са преживели същото, което и аз, и това е трагедия. Ще им се плати ли отново, за да се опитат да сложат обратно това, което са отстранили? Докарахме цъфтящата си Родина до глад. Преборихме глада на планетата. Сега остава да работим за парите на алчни политици...

Стереотип ли е струящият от снимката интелект и подлежи ли същият на преодоляване?

Взимай няколко розови балончета и отивай на протест. ;) !(

Ако престъпниците от ГРОБ веднага не бъдат отстранени от властта, това ще означава край на България!

На приказки добре го докарваш, но няма как да се случи. Има да си говорим тук, докато те си наложат джендър конвенцията или там каквото решат......

СЛЕД КОНФЕРЕНЦИЯТА В МАДРИД, ЕК Е ПРЕДЛОЖИЛА ПРОКУРАТУРАТА ДА РАЗСЛЕДВА ТЕЗИТЕ, НАЛОЖЕНИ В ИК ! КАКТО И КОЙ СПОНСОРИРА НАСИЛСТВЕНОТО И НАЛАГАНЕ ЗА РАТИФИКАЦИЯ !!!! :-)

Сформиране на международен съд по случая ! Заговорът с ИК касаел елиминирането на поне 30 000 000 християни , като децата им щели да бъдат сексуално превъзпитавани в отделни лагери !!!!

дай заглавие, не линк!!!

Мадридската конференция има сайт: thegenderandsexconference точка org

Дали очакваш някоя прокуратура да работи срещу закон, който я облагодетелства?

Казарма за мъжете можете да отмените, макар да не е сигурно, дали го искат. Но няма закон, с който да отмените раждането за жените. Или можете да го забраните? Ами, дерзайте -на прав път сте.

"ЩЕ"??? Защо се говори в бъдеще време за нещо,което по закон и сега е подсъдно?Докога??? От утре все нещо почваме на хартия в таз държава.....

111 ( нерегистриран ) 16.03.2018 11:30 ...Като причина тя изтъкна, че в момента по наказателното право не се преследва психическото насилие... ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА ОТ ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ доп. ДВ. бр.50 от 3 Юли 2015г.Чл. 1 (2) (Доп. - ДВ, бр. 102 от 2009 г., в сила от 22.12.2009 г.) Отговорността по този закон не изключва гражданската, административнонаказателната и наказателната отговорност на извършителя. Чл. 2. (Изм. - ДВ, бр. 102 от 2009 г., в сила от 22.12.2009 г.) (1) Домашно насилие е всеки акт на физическо, сексуално, психическо, емоционално или икономическо насилие, както и опитът за такова насилие, принудителното ограничаване на личния живот, личната свобода и личните права, извършени спрямо лица, които се намират в родствена връзка, които са или са били в семейна връзка или във фактическо съпружеско съжителство.* Без последващ коментар относно лъжите на политиците....

С Цецкината диплома от РАБФАК-а - толкоз!

Тая неориентираната Габриела я чух какви глупости говори... Насилие над жени.... и че имало много случай на насилие на жени от 15 годишна възраст.... и т.н.. Ама, 15 годишна, жена ли е ? Ако ме хванат с 15 годишна ще ми разместят мислите... Ама тая я слага в категория жени... Стига с тоя двоен аршин !

Приемането на такъв закон значително ще увеличи доходите на хората превърнали правовия ред в средство за препитание . Нищо добро не ни чака след като не се приемат закони срещу съдийските своеволия и тълкувания на законите в зависимост от личната им изгода . И още един съществен закон трябва да приемат жените с юридическо образование . . . мъж който погледне жена да бъде съден за изнасилване !!! Това е мечтата на съдийките ни !

Проблема с пристрастните съдии няма да се реши докато не се преборим за тяхната мандатност и избор подобно на местните властиСъщото се касае и за местните полицейски началници подобно на шерифи.

Пръц!

ПОДЛАГАН НА ИНВАЗИВНА ПСИХОТЕРАПИЯ, КАКТО И ДРУГ, ПРАКТИКУВАЩ ТРАНССЕКСУАЛНИ ДЕЙСТВИЯ С МНОГО ПО-МАЛКИ !ИМА И ИНДИВИД, ЧИЯТО ПСИХИКА Е ПОСТРАДАЛА ОТ АНАБОЛИ.

Индивиди са. Даже, същества. Другите названия съдържат пол, което е некоректно.

всичко Мара втасала,ще се ровите и в домовете ни....,не си гледат работата институциите ви....

От колхоз -> в колхоз. Там ти колективизират нивата и кравата, тук акъла и децата.

ChatGPT

аха... начи другия път жена ми като ме нарече свиня ще мога да я съдя

Няма да можеш , защото се борят хората срещу насилието към жени.Ако ти я наречеш свиня , тя може да те срита.

че си джендър. За тях -може.

абе цачева да те питам в ,,габон,, мин.пенсия е 210 евро ,при теб 101...??? мин.заплата там 3 5 0 евро, при теб 2 6 0 евро...??? габон приели ли са ,,конвенцията,,...??? че то само със закони и конвенции ,,корем,, не се пълни...!!! да станиме първо ,,габон,, след това гледаме...!!! затова нови закони не трябват ли че със сегашните стигнахме ,,кабо верде,,...!!! не говоря за ,,офшорките,, там...!!! да ме извини ...,,човекът-слънце,,...!!!

Че сме закъснели срещу домашното насилие е вярно, на сме закъснели и с опазването на пчелите. Да ги сложим в един закон!

То ИК е писана и за пчелите - те там в колонията нали са 60 000 жени и има няма стотина мъже, а и преди зимата ги гонят навън от кошера да мрат от глад и студ. Сигурно ги обвиняват за домашен тормоз, че искат да ядат от медеца... Те в кошера от мъже имат нужда веднъж на две-три години и то само 10-тина намазват от благинката, а и им е за последно. Има аналогия и подобно общество не е изключено и при хората, според някои социални изследователи. ИК ни доближава в такава посока - да им трябва на едно изцяло феминистко общество няколко генномодифицирани мъже за супер качествен ДНК. А аз - навън от кошера.

Време е да се омитаме от яловия евросъюз ... докато не станало прекалено късно.

Кой - къде, не зависи от теб. Нито от мен. Тихо там!

Може да не зависи,но поне си казвам мнението. "Тихото "остава за теб и такива като теб - мушмуроци с дребни душички.

Хайде направете и един закон за целувките и закачките между партньорите и да се свършва.Така и така се е тръгнало на разпад , давайте до самия край.

КАТО НЕЗАВИСИМ НЛО СЕИРДЖИЯ ? С РАДОСТ ЩЕ КЛЪЦНАТ И ТВОИТЕ ТОПКИ - ЩО СЕ РАДВАШ, ВМЕСТО ДА ПОБЕСНЕЕШ ОТ ЗВЕРСТВАТА ИМ ???

Добре е да си ползвате мозъка когато четете поста.Много е добре даже , препоръчително , задължително.Дано пък захапеш какво е написано.Успех!

ЗАЩО СЕ НАЛАГА НАСИЛСТВЕНО ИК !!! ГОВОРИ СЕ ЧЕ "СЪЮЗЪТ" ЩЕ СЕ САМОРАЗПАДНЕ ПОД НАТИСКА НА ИЗОБЛИЧАВАЩИТЕ ПЛАНИРАНИ ЗВЕРСТВА СПРЯМО НОРМАЛНИ ХОРА И НАЙ-ВЕЧЕ ДЕЦА !!! ТАКА ЧЕ, ИНТЕРЕСНОТО ПРЕДСТОИ !!!

Продължават да ни промиват мозъците че всичко това се прави за наше добро.Ноооо Народа казва"царят е ГОЛ"А ГОЛИЯ ЦАР СРАМА НЯМА.ТРЯБВА ДА СИ МНОГО ТЪПЕГЪОЗ ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА УПОРСТВАШ КОГАТО народа казва НЕ!

Когато се стигне до задействането на тази маса, много истинска, човешка кръв се излива... Той, народът, товаси ги знае и затова проявява търпение, до края. Но някои хора имат това търпение за своя победа.

"..Обмисля се създаването на национален съвет за противодействие на домашното насилие и насилието, основано на пола.." КОЙ ПОЛ?!

Третия. Но защо мислиш, че ги интересува полът? Усилията са за пари. За много пари и за дълго.

Той е измислен. Казва се GREVIO.

Нашите политици пак не са в час. Докато в другите страни вече започват да критикуват и не приемат ИК, нашите за още на етап "политическо насилие за приемането". И то при ясно изразено от народа неодобрение. Събудете се управляващи, светът се е придвижил доста по-напред докато вие спите. Поне послушайте народа си.

На кое казвате "нашите политици"?

Навици вероятно. Тези същества не са хора, българи и политици!