Златна треска: Десетки руснаци тръгнаха към Якутск

След като медиите съобщиха, че самолет е изсипал 2.5 тона злато, превозвано от региона към Москва, билетите до Якутск свършиха за минути.

Обратно в новината

Коментари - Златна треска: Десетки руснаци тръгнаха към Якутск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хитър номер-да си докараш затворници с транспорт за тяхна сметка.

Да резюмираме - санкции и забрани за търговия от света към Русия, и по точно към определени хора (големите бандити) и в последнствие реципрочните на Путкин, с което прецака само и единствено собственото си население. Сега обаче Великобритания иска тотална ИЗОЛАЦИЯ на варварската Русия. Ете за това пуснаха златото - да може да изместят фокуса, че нали е ИЗБОРНО ВРЕМЕ! Ю Жалки варвари ...

земи се качи на 8мия етаж и от там - право на 1вия

Домашно насилие има ли? :)

Голяма работа! Нали не е ударило никой по главата!

:))

:))

ДА БЕ ДА, ПОГРЕШНО ОТВОРЕН ЛЮК!!ВСИЧКО Е ТОЧНО И ДОБРЕ ПРЕМИСЛЕНО ....А ТИЯ ДЕТО СА ТРЪГНАЛИ ДА ТЪРСЯТ ЗЛАТОТО, ЩЕ ДУХАТ СУПАТА! БРАВОС НА ЧЕНГЕТАТА- ОРГАНИЗАТОРИ!

Искам го!

главата на "Лубянка" със сопи, друго е да го направят със златни кюлчета. Грижата за благополучието на народа роди невероятни начини. Ех, и ние да си имахме вече достатъчно самолети да ни изсипват отгоре като манна небесна награбеното...

Не пипайте златото на Путин!!! То е негово лично!

Това е ограбеното от България злато

Пиндосите са изкупили билетите да попълват фалшивият си резерв.

ЕЕй бързате със сензацията, ама явно не сте доразбрали и забравяте да уточните, че кюлчетата не са чисто злато или платина, а сплавни заготовки и има още доработка докато стане чисто злато или други редки метали. Вярно, че от кадрите, който бяха многократно излъчвани по руските канали се виждаше, че са разпиляни на голям участък от пистата и, че трюма на самолета е изтърбушен от тежеста на товара. Интересното е, че не можеха да разберат чия собственост е самолета и кой го е наел.

защото като падне от такава височина се забива на няколко метра под земята.

не е верно тука нема земя лед е на 100м надолу и златото отскача като пингпонг

Като във вица за сърбина в руски вариянт...Те ово е стандарт, злато вали от небето. Тъжната истина обаче е че може да е паднало демонстративно ниакой друг тон, щото е подбутнато да падне, за да се прикрият линси. Кой идиот вярва, че ей така ще се отвори яварййно люка и няма да ина катастрофа и как така точно за този курс баш не са затворили вратата!!! Не случайно в русията има крилата фраза лъжат ли те вярвай...

Това си нашето злато от държавния резерв, което червените другари го подариха на рашъните ужким да ни го пазят.

Избягвайте Якутск. Има опасност да се натъкнете на мечки и подивели от глад руснаци.

от москва до якутск нема полет! нема и влак! и път нема, и пеш не може!

А тоя самолет как е стигнал там?

на подскоци, прибежки, припълзявания, и ...най общо казано по етапен ред!

С метрото !:)))

Някой си е купил нечакан туристически билет, студ и мраз ще намери, злато изгубено, не вярвам. :)

Якутия (Саха) е уникално място! Над земята - най-свирепия и враждебен климат след Антарктическия, под земята - рога на изобилието от полезни изкопаеми, направо 'острова на съкровищата'.

Аз якутск отдавна съм го адднал на ипада да му следя температурата - от Декември до сега най високата темп е -25, в момента - 34 Като ми стане студено гледам темп там и се стоплям ... най студеният обитаем град в света

То там се знае, че има злато, платина, диаманти и така нататък. Но температурите в града доситали -64-65 градуса, а в друг град в областта до -69.8 градуса.

Много кротнаха нещо БГ козяшките сорсчета..Нещо педитата да не са се наредили на опашка на летището..Да купуват билети за Русия, за полет до Якутск!! Мноо бързо се продадоха нещо, и си завъртяха гъзо като кучки! Не щат те жълти центчета, а руско злато!

Тичай и ти синко!

Кажете, че е виц!

Ахахаха, нация от малоумници и некадърници! Едните не затворили багажното както трябва, та им се изсипало златото, другите като в Треска за злато тръгват да го търсят. Няма такъв цирк!

Ами някои имат. Пет-десет тона горе или долу, бълха ги ухапала. И без това последните две години изкупиха повече злато от всички други. И спряха да купуват американски дълг. Китайците също започнаха да купуват злато вместо долари. Дали не са решили веднъж завинаги да затворят нечии ненаситни усти? Как мислите?

Това прилича на особености на руския лов, в който филм една крава се беше запънала на един люк на самолета и не искаше да пада :)

ДИРА е пускал и по-глупави статии от тази!

Втора смяна на ватенките застъпи. Но Тръмп ще ви спира интернета и най-после в бг. ще се диша свободно.

Нета да не е говедраски?! Сървъраите се по целия свят:)

Ама нетът е говедарски.

Другарки и другари. Успях да се докопам по едно кюлче. Заплатите ви са осигурено до 2054та година

го е казал на БГ еврокенефите Козяци?:) Добре краде мръсната еврейска свинкя!

Ватниците са откраднали част от товара и симулират отворен самолет ... По-лъжливо племе от тия няма.

Българските "русофоби" са отпрашили към Москва! Аз се чудя защо дежурните тролове ги няма ;)

под русофоби съм сигурен че имаш в предвид - путинофилите. че нещо само Пийинсий е тука щото нямал пари за самолета дядката. Фърлил ги през балкона на някакви измамници.

Не бе няма лошо, преди 89-та най-агресивните ни "русофоби" учеха в Маскава. Сигурно им е мило там ;)

ние кога ще се похвалим че няколко тона злато пътуват към София .А това не е единствената мина за скъпоценности в русия.

златото е за мръсните капиталисти и ислямисти. Християнина не се интересува от богатства. Нали така?

те са искали просто да помогнат на Шаломов да си събере златото. Да не си помислите, че са алчни крадци които са се надявали да си вземат от него за тях си? Ма моля ви се. Всички там са богати и охранени.

Дира пак изкопа новина от жълт вестник :) Злато е вече прибрано от компания до грам.

Наистина ли руснаците са толкова тъпи или Дира смата нас за такива...

краи уфа е открито голямо находище на злато на около 300 метра дълбочина огромна страна - огромни залежи ... те що всички искат да я имат , ама е късно чадо ...елцин отдавна се спомина ... ха ха

Богати са и имат всичко.Ние имаме грънци.Те за това тия джендъри се стремят да я завладеят тая огромна страна ,но докато Путю е на власт няма как да стане.

Такава тежка стока се укрепва разполага се в самолета много внимателно, защото трябва да е балансиран и т.н Очевидно някой е поткраднал бая златце по руски обичай, после люковете услужливо са се отворили за да се имитира безвъзвратна загуба, ..летял самолетът, паднало златото, попило в земята...УЖАС. Всеки българин трябва да знае, че нашите корумпета са чавдарчета, в сравнение с крадльовците в матушката. АН 12 това не е самолет, това е летяща щайга от 50 те години на 20 век, колко услужливо да му се отвори задния люк тъкмо сега

Ма какъв експерт ,и познавач на живота в Русия си. Па и от самолети разбираш ,еваларка брадчет:-):-)

ти там ли беше бе цървул ?

Копейки ема ле? не цървуле потен

хаха..... стига глупости. Цялото злато вече е събрано, Това не са златни игли в купа сено, а големи "тухли" по една педя на равна повърхност - бетон и трева отстрани! Виждат се от далече.

Златната треска знаем къде е била - в Америка. Хамерлите са хукнали като луди за Клондайк за копат ...

И хруснаците също.

блядовете ше ходят да берат жълто джелезу

Боговете май са полудели !

Тцъ...тцъ...! Да вземем да им пратим Прасчо , да им направи една Национална Лотария , че да търкат билети като нашите червени тролчета , когато не са пред компа !

Бояришникът не прощава дори на авиаторите ???

То ли си Джек Лондон ве чирак лайнян? Благоевградската течност за чистачки явно ти се отразява доста зле.мбухахаха

И това ли пиете бе ушанки нещасни

Санкции!!!! Руснаците злото от самолети ръсят ,някой със санкции ги плашат.

двотиятя в бг е на ниво та златото е в касата на къде дира сте тругнали ??????против нац гвардията на русия или ??????

Доста наивно е да си мислиш че някой ще ти пази толкова злато , дори и гвардия да иде и те са хора. Да не пропускаме фактът че руснаците са в пъти по гладни и по корумпирани от нас. Патриотизмът познат ни от соца умря при перестройката , сега там за няколко рубли са готови да убият човек а за толкова злато ще започнат сражения с гвардията дори.

Е те тфа е. Закъснех с 2 часа, доде се наредим на упашкътъ за ТрансСибирската железница.... и багаШа сабрАх....

Да дода та извоза? Ше има чикъш-чикъш до зори.