Стойнев за ”Филчогейт”: ГЕРБ вадят стар случай

„Тъй като няма как да бъде атакувана опозицията, а грешките на управляващите са ден след ден, се вади случай от 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Стойнев за ”Филчогейт”: ГЕРБ вадят стар случай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пелтека Стойнекой си показа нагледно двойния стандарт на столетната партия: нашите дори да са виновни са почти невинни, он чуждите дори да са невинни са виновни! Това е черто още от създаването на комунистическата, болшевишка партия!

Ние в Пресцентъра на Партията за българия също смятаме за недопустимо в парламента да се обсъждат скандали целящи да очернят Нас, вместо да се съсредоточим върху важни неща като Суджукгейт и Хасковогейт.

яко шмърка, яко са друса... затова не пелтечи толкоз вече. я го изкопайте чобанов, да се посмеем още :))))

Типична комунистическа наглост. Случаят бил чак отпреди година и половина.

Стойнев, Филчогейт не е от миналото. То е по скоро от Кумгейт. Стойнев е притеснен, зачервен, изпотен и губи духовно равновесие. Щом постоянно атакувате, очаквайте и вас да атакуват. Припомни си третият закон на Нютон.

Герб туй герб онуй,а вие драги социалисти да не би да бяхте по различни когато управлявахте?!Лика прилика сте с тях,само че вече нямате шанс да оглавите правителство с нищожният си брой,но въпреки това не спирате с думите избори та избори. "Той припомни, че БСП ясно е заявила, че се бори с паралелната държава." Борба срещу паралелна държава която управлява почти по същият начин както БСП-то би?!Пиша почти защото при социалистите всичко се развива само на думи докато парите се харчат нонстоп.

Че ГЕРБ не се справят е ясно. Вие понеже се справяхте "страхотно" като бяхте на власт. И като се курдисате във властта, веднага ще ни поискат навсякъде, асфалтът ще е гладък и ще ни върви като по мед и масло. Не ставате даже и за опозиция. Всички сте жадни за власт и пари. Няма никога да пуснете някой качествен политик да се изкачи. Ще бъде ритан и заплашван от всички.

Че не се справят , е и колко години да им сърбаме попарата , знаеш ли колко борчове направиха , че половината България се изнесе заради тях колко ти трябва да им се наситиш ...гербер зомбиран!?

..и г-н Цветанов, и Деси Тежката артилерия на ГЕБ, и Делянчо, а вече и гениалният г-н Тома Биков.... Правят ги на мат и маскара!

Партията на Тиквата и БСП са един дол дренки. Нито ГЕРБ, нито БСП, нито ДПС, това е единственото спасение за България. За 30 години път към нищото успяха да затрият Отечеството. Народа спи дълбок зимен сън...