САЩ в ООН: Вярваме, че Русия е отровила Скрипал

САЩ вярват, че Русия е отговорна за извършеното във Великобритания химическо нападение срещу бившия руски шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му.

Обратно в новината

Коментари - САЩ в ООН: Вярваме, че Русия е отровила Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се заблуждавайте -Това не е хибридна война свързна с президентски избори !!! ТОВА Е ПОЗАТА НА ПИЯНИЯ МИШОК -/"НАПЪРЧИЛ МУСКУЛИ" / ...И ЗОВЯЩ : "ЕЛА МИ МАЦО "!!!!!

А аз вярвам, че чичо Дони помпи Помпейо, който е с маска на чичо Ким, а отстрани циганката Хейли прави клипчета и ги изпраща през Снапчат на чичо Ким.

Преди не много време тези същите западни играчи твърдяха без апелационно, че падналия самолет в Украйна е свален от Русия. Днес нещата са други, истината няма нищо общо с първоначалните им твърдения. Колкото до санкциите, видимо голяма част от мислещите хора си задават логичния въпрос - защо са тези дипломатически мисии - та те създават само и единствено проблеми и стават причина за случаи като този. Защо ли пък в глобален мащаб да не се приеме едно решение за закриване на всички дипломатически представителства а въпросите които касаят една или друга държава да се решават между тях по начин който те предпочитат? Ролята на днешните мисии е свързана само и единствено с шпионска дейност - с човешки думи - бой по бедните до избледняване в интерес на богатите държави. Добре е да се помисли за реализацията на това предложение дори и от върлите глобалисти.

Аман от вярващи... Някво доказателсто да извадите, че с празни приказки само бабите приспиват.

Вярата в църквата на ООН е записана като крайъгълен камък на организацията. Психо тест ще има ли? За вярващите които работят с правни норми и научни доказателства.

На специален брифинг , свикан по повод на обявеното от Лондон изгонване на руски дипломати, говорителят на Кремъл Д. Песков е уверил присъстващите журналисти, че президентът Путин внимателно е разгледал създалата се ситуация и възможните последствия за Русия и го е преместил в другия крачол.

Като чета коментарите в този форум си задавам един логичен въпрос : Докъде се докараха западните демокрации, щом в една бивша социалистическа държава, след 28 години демократично развитие, почти никой не им вярва.

То така стана и с войната с Ирак - с вяра в химическите оръжия. Излиза че ако искаш да направиш някого свой враг и да му навредиш, достатъчно е да имаш "вяра". Както във филма "Аватар".

"САЩ в ООН: Вярваме, че Русия е отровила Скрипал" - Той и Осама бин Ладен вярваше, че Фащ са лошите, ама Фащ не го разубедиха, ами го убиха.

Ал

Върви сега доказвай, че нямаш сестра...

Кой прав, кой крив няма да разберем. Прави впечатление, че руснаците оказват съдействие, а англичаните не. Бритишите казват, че отровата е руска, ама не дават проба от нея. Независима лаборатория? Анализ от страна на независима лаборатория? Как ли пък не. Много грешки им се насъбраха на англичаните през годините. Сега се опитват да ги замажат и покрият.

Всички знаят че англо-американците са го отровили защото нямат вече нужда от него въпроса е другите предатели как се чувстват знаейки че са ненужни и идва и техния час .

Ал

Ник пак Хейти

Вярват че е Русия,но не искат съвместно разследване.Не дават на руснаците и проба от веществото за което ги обвиняват.Много странно.Но веднага още санкции???

Е,то по света има мноооооого вярващи - в задгробния живот,в Господ,в извънземните и т.н. Но кой ги е доказал,че всички да се убедим,но.....с доказателства ?!?

За всеки мислещ човек това обвинение , погледнато от всички страни е съшито с бели конци . Никак не е случаен факта, че термини като доказателства ли необорими факти са заменени с "вярваме" и "предполагаме" . Едва ли има човек, който претендира, че мозъкът му извършва мисловни процеси да вярва, че точно в навечерието на избори, които ще спечели поне с 70 % Путин би наредил такава операция. Нямам високо мнение за капацитета на съвременните западни ръководители и техните съветници, но не вярвам и те да са очаквали , чрез тази постановка да повлияят върху резултата от изборите в Русия. Изгонването на дипломати на дадена държава е прелюдия към скъсване на дипломатически отношения. Има ли наивник, който да счита, че отравянето на един шпионин, даже и да е доказано е достатъчна причина за скъсване на дипломатически отношения , не с остров Тамбукто, а с Русия ? В историята на специалните служби има хиляди агенти които са ликвидирани и това никога не е водило до дипломатически скандали. Ето защо реалният въпрос е каква е истинската цел на мероприятието. Възможните отговори са доста, като се започне от опит за отклоняване на вниманието на английското общество от вътрешните проблеми до опит да бъде отмъстено на Русия за за жалкото положение в което постави Великобритания и Франция, а даже и САЩ в Сирия . Откакто избухна този скандал, непрекъснато имам усещането, че той много прилича на химичните атаки на Асад - винаги виновникът е известен и никога няма доказателства. Дали сценаристите не са едни и същи ?

Ами нека оон да се надупи на сащ за пореден път и пак без доказателства а само защото американец го е казал да си вземат поредното рекетиращо Русия решение....

Вече не вярвам на други, освен на руснаците. Даже ми е ясно, защо имахме режим на тока преди 89 г.

За САЩ и Великобритания няма никакво значение, че света не им вярва! Те решават, че ще нападнат Иран, защото има ядрени оръжия, после се оказва, че британските служби са си го измислили и няма дори извинете. Нахална и лицемерна работа!!!! Вероятно са решили, че е опасно Русия и Китай да работят заедно по отношение на Корея или нещо друго. Не ви вярваме!!!

Ее... щом ВЯРВАТЕ значи всичко е ОК... То още навремето така диктатурите спретваха така процесите срещу политическите опоненти ...

След олимпиадата взехме полуостров, след световното цял

Струва ми се, че скоро Русия ще анексира Англия от Обединеното кралство Великобритания и ще прати английската кралица в някой колхоз, заедно с Мей!

Шотландците ще им предоставят пълна подкрепа!

Вярата на англосаксите в нещо няма как да не е по-убедително от доказателствата! Интересно, защо са им тогава толкова специални служби с хиляди сътрудници на щат! Слагат по една Хилъри в САЩ и Мей в Англия и стане ли нещо в света (те не могат да бъдат ограничавани само в страните си, разбира се!), питаме ги в какво вярват и действаме според това! Що пари, нерви и проблеми ще спести света!!! И винаги ще сме сигурни, че истината е на наша страна!

"Лондон не планира да предостави на Москва образци от веществото"... защо бе? Само това е достатъчно да се разбере,че лъжат! Ами ако веществото въобще не е "Новичок"? Сега тече трескава подготовка на някоя снимачна площадка, и скоро ще се появят нарочно неясни кадри на извършителя, само с един неволно "различим" белег, че това е руснак.

Кое доказва, че не идва от изобретателя си? Малко им плащат в Русия на агентите си бе, щатите им ги купиха всичките. Язък за парите, дето е пръснала Русия за образованието и обучението им.

отровен е от ми-5 по нареждане на мей, за да натопят руснаците. на лондон се дават 24 часа да докаже че не е участвал в атентата, ако не санкциии...

Не санкции, а въздушни удари по британците за употреба на химическо оръжие срещу мирно население.

Как тъй от толкова години не излезе нещо такова по медиите, че някой отровен или убит е дело на американец или англичанин, че да предизвика такива световни негативни реакции! Явно ЦРУ и МИ са много морални и чисти организации.

Изпратете всички записи на камерите на Цацаров и случаят ще е разрешен до 24 часа!

В какви времена живеем?Така се лъже само преди война за да се оправдаят всякакви незаконни действия.От кога ,,обоснованите предположения"се вземат за нещо абсолютно доказано?Всъщност е твърде дълъг списъка на основаващи се на такива ,,доказателства"войни за ,,омиротворяване",,,обезоръжаване на средства за масово поразяване"и накрая се оказва че нищо такова не е намерено но хората са избити и страната им е опустошена и се е възцарил хаус.Само ,че вслучая става въпрос за Русия и номера няма да мине но да се принудят данъкоплатците да платят милиарди за излишно въоръжаване когата икономиките им и самите те се нуждаят от тези пари.

Асандж "И забравих да кажа, че Мей е пълна глупачка."

Тяхната вяра пукната пара не струва. Аз пък вярвам, че са британските служби. Но има нещо друго, което много ме обърква. Учат ни да бъдем толерантни. Да сме толерантни, когато циганите пребиват, че и пращат в гроба старици и старци по селата. Това било тяхна (на циганите) етническа особеност). Да сме толерантни, че в противоречие на нашите закони се женят на 10 години и после ние им издържаме децата. Да сме толерантни, че разни нашественици от Африка и арабските страни ни изнасилват жените, дъщерите, че и синовете. Тяхна етническа особеност била, видят ли глезена на жена, да я възприемат като гола и молеща за секс. Да сме толерантни и да не обидим страннополовите. Ако примерно Кончита Вурст беше извършило отравянето, трябваше да проявим толерантност. Нека сега, въпреки че съм 100% сигурен, че не са те, да приемем, че руснаците са отровили Скрипал. Ами всички знаем, тяхна етническа особеност е, да не обичат предателите. В случая не трябва ли да сме толерантни? И как като за някои неща ще сме толерантни, за други не, да преценяваме във всеки един случай - да убием ли Плъха или да проявим толерантност. Тази неопределеност много ме мъчи!

чиято основна забава са латино-сериалите вече не вярват на подбна плитко скроена лъжа.

овце Тереза да има повод да си чете сценария написан и от ЦРУ в Ленгли, МИ-6 използваха много опасно БОВ. Пострадали са не само нарочения за "приемлива" жертва нещастник, а дъщеря му и още 23 човека явно случайни минувачи. Това е лицето на прокламираната ни тук "демокрация" и "цивилизационни ценности".

Цру е най-голямата, най-яко финансираната и най-смешната терористична организация в света. С 638 неуспешни атентата срещу Фидел Кастро!

САЩ в ООН: Вярваме, че Русия е отровила Скрипал, вярваме и, че щъркелите носят бебетата.

Целият свят знае,че руснаци убиват,само българско говорящите платени руски тролове-не знаят

МИ-6 са елементарни лъжци и не се спират пред никакво престъпление само и само да оплюят поредния нарочен за заплаха за "жизнените им интереси" да господстват над целия свят.

глупак? Цели 10 години след като са го пуснали от панделата? А ако ще го убиват, не можаха да платят на някоя чернилка да го наръга и да инсценира грабеж ли? Много сте прости това клакьорите на демократичния Запад.

Ако си мислиш, те ти си "целят свят" - грешиш. Или инак казано - имаш субективна представа, която не отговаря на обективната действителност. кикикиии тапак.

Абе нали има камери навсякъде, особено пък в Англия, абсолютно съм сигурен че извършителят може много лесно да бъде идентифициран. Предполагам, че ще са го дигизирали с ушанка, с голяма значка на нея "СССР", както и с руска военна униформа. На записът ще крещи с пълен глас на руски с английски акцент "Фор родину", търсейки с лице записващата камера за по добра експозиция.

Ама там само противогаз ще се види! И той, убиецът трябва да е бил облечен като космонавт, за да не пострада сам! И не е направил на никой впечатление! Ама те в Англия пък може и така облечени да си ходят по улиците! Кой да знае?

Kalin

Няма случайности в тези неща и това не е от сега.Има ли голямо политическо или спортно мероприятие с участието или организирано от Русия се случва такъв инцидент.Целта е ясна и случайности няма а полза от това има само САЩ и подлогата и Англия.

Интересен е факта, че такива бивши шпиони умират загадъчно само и единствано във Велика Британия. Никъде другаде по света. Какъв е извода. Ако сте предател, не се местете там. Явно всяка друга дестинация е по-добрият избор!

В Гута сирийците намериха химическа лаборатория - дали пък там не го спретнаха набързо тоя газ? Как така британците ще обвиняват, а няма да представят доказателства? Скотланд Ярд не разполага с нищо към момента. Единствено и само съд може да обвинява, Мей преигра със съвета за сигурност и сега само ще си разменят ноти. Без дело и заключение на съде едните ще си вярват, ама ние няма и така...

Тони Блиър: Вярвам, че в епруветката, която бе показана от държавния секретар Колин Пауъл в Съвета за сигурност на ООН има бойно отровно вещество, намерено в Ирак, а не прах за пране.

Ами и аз вярвам, че скоро ще минавате на рубли.

Аз вярвам, че ЦРУ са го отровили

Немцов го застреляха като куче до Кремъл ушанките И това ли не е така?

и питай мацката от Украйна, дето беше с него, тя видя. Питай я и защо си хвърли телефона в кошчето, и защо я е страх да излиза.

ама вземете го докажете, а не само да плещите глупости, защото сте били великите демокрадци! Между другото всички войни в последните години вие ги предизвикахте все в името на демокрацията и все с "Вервайте ни!"

Както "доказаха" иракските Оръжия за масово поразяване или използването на бойни отвни вещества от Сирия срещу талибаните? Това им е любимата занимавка да "доказват". Даже и срещу нас се прославиха с обвинението срещу Сергей Антонов, но нито думичка за извинение. Само три кораба с мухлясала царевица и бракувани пуешки битчета от складовете на войските им в Германия.

АНГЛИЧАНИТЕ СА ГОЛЕМИ ГАДОВЕ. НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ ТОВА ИМ Е УДОБНО...САМО ЧЕ ПРЕДИ ДА СВЪШИ СВЕТЪТ,ОНЯ КОНТИНЕТ НАРЕЧЕН АМЕРИКА ПРЪВ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ПЛАНЕТАТА ЗАЕДНО С "ОСТРОВЧЕТО" НА ГЕНЕТИЧНО СБЪРКАНИТЕ ДЖЕНДЪРИ...

Ни най-малко не бих се учудил, ако Руснаците са го убили. Така постъпват с предателите. Но да обвиниш някой на такова високо ниво в ООН без да имаш неопровержими доказателства си е простотия. Още се нарича набедяване и е несериозно за страна със демократично провна система, където уж "всеки е невинен до доказване на противното". Същото беше и със самолета в Украина, и с оръжията на Саддам. Несериозното и арогантно поведение на англосаксонците все повече прави Запада /към който и ние принадлежим/ да изглежда смешен и да бъда мразен от целия останал сват. Спасява го това, че все още е силен икономически, но и това е до време. Колкото по-бързо цивилизованите държави в Европа се дистанцират от тези идиоти САЩ и Великобритания, толкова по-добре. Така са се оплели в глупостите и грешките си, че ако не се откачим ще завлекат и нас на дъното.

кондолиза (дето лиза) показваше клипчета как Саддам има огромни заводи за химическо оръжие в пустинята, и това беше "капката, която преля чашата" за да го нападнат и "демократизират", обаче после се оказа, че няма;о нищо подобно... И после някой кравар да се извини, да каза че съжаляват? Няма, братче! Ритнатият с говеждо копито в главата си е ритнат с говеждо копито и това си е!

те руснаците и за Рамон Меркадер отричаха,но после го направиха герой на СССР.Политическите убийства и на противниците са специалитет на Путин

Меркандер или внука му убиха братя Кенеди? А Мартин Лутър Кинг? Или иранския премиер Мосадек, Патрис Лумумба в Конго, поне три опита за убйство срещу Кастро и на Насър и още много, много...

Очевидно това убийство е продължение на "Операция Белуга" за дискредитиране на Путин и дестабилизиране на РФ, за която през 2016г. френският експерт по сигурността Пол Барил прави свои разследвания и разкрития, които обаче не са публикувани в западните официози. В интервю Пол Барил твърди, че Русия няма нищо общо с убийството на Литвиненко и че полоният е избран като средство, тъй като се добива в Русия. Казва и за Березовски, че е работил съвместно с Ми-6 и ЦРУ срещу Русия и че Литвиненко е пренасял куфарите с мангизите за плащане на играчите от тази антируска операция. Барил е категоричен, че и Березовски и Литвиненко са убити от англо-американските тайни служби. Това може да се прочете в публикация на сайта OpEdNews на американския журналист Rob Kall, като се напише в гугл Operation Beluga.

Иванджийски, Вие ли се подвизавате под изключително прилягащия Ви ник ???

Не се подвизавам, а само споделям прочетеното и дори Ви посочвам как да го намерите!

Създателят на формулата на газа Новичок , за който говори Англия е арменец и бивш гражданин на СССР, избягал в САЩ и отдавна живее там. Тъй, че следата на газ води там, а Русия унищожила всичките си химически оръжия през 70-те години. Интересно е, че до град Солсбъри, където е станала трагедия има химичен завод. Англия, уж, била сигурна, че този газ е Новичок, тогава тя знае бинарния му СЪСТАВ и има стандартен образец, колекция и формула на този газ и може сама да го изготви. Иначе откъде тя с сигурност знае, че този газ е Новичок. И защо ли Англия се отказала да предостави образец на газ на Русия?

Ни искат да представят образец по ред причини. Една от тях е, че прекрасно знаят за технологията, която имат руснаците, с която могат да докажат кога и къде е произведено БОВ. Интересен факт е и кой е утилизирал остатъците от БОВ в Института, който го е произвеждал в Узбекистан. Въобще всички реални следи водят отново към , хайде сетете се..:)))

АКО СТЕ СЛУШАЛИ ЗАСЕДАНИЕТО НА ООН ТАМ МНОГО ТОЧНО СЕ КАЗВА ОТКЪДЕ АНГЛИ НЯМАЩА ФОРМУЛАТА ЗА НОВИЧОК ЗНАЕ ЧЕ ИМЕНО СТОВА В-ВО СА ОТРОВИЛИ ШПИОНА -ЗНАЧИ ВЫ ИМАТЕ ТОВА ПРОЙЗВОДСТВО ПО НЕЗАКОНЕН НАЧИН НАЧИН И НАРУШАВАТЕ МЕД-ТЕ ЗАКОНИ В ТАЗИ СФЕРА . КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ ТОВА КОЕТО НЕ ЗНАЕТЕ формулите се хранят а юсей !!!