Марешки: ”Воля” не е парцал, че да замества някого

Партия "Воля" не е парцал, за да го размахват за заместване на този или онзи, заяви лидерът на формацията Веселин Марешки.

Обратно в новината

Коментари - Марешки: ”Воля” не е парцал, че да замества някого | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на типичен неандерталец!!!

Парцал ли, фурнаджийска лопата ли - пълно разочарование.

Ми , парцал е! Вие се направихте такива!Сега се докарвате на ГЕРБ, че някои от вас да са и в следващия парламент, защото партията ви няма и да "помирише" стълбите на парламента!

Даже малко повече от парцал.

А какво е ?

Тоя мафиот пък , май се взема на сериозно. Кой го бръсне за слива ?

Боже прибери си вересиите.

Обаче това да го каже на Джуката и да му поиска оставката. А не да се прави на юнак пред журналистите а иначе да си кротува.

Ами той сам си е дал това определение, защо ме изтри, не е мое мнение.

Дали "Воля" е парцал, това трябва да се прецени от сторията. Засега има поведение на пачавра само и само да запази мястото си край държавната софра и да има защита от прокуратурата. В противен случай някой опонент може ли да обясни защо се замълча от всички медии и държавни институции желанието да срутят негови незаконни обекти на морския бряг. Нима забравихме доказаното нарушаване на законите и обещанието на тогавашен герберастки министър , разкрито от медиите?

Марешки изглежда не схваща, че щом в изречението има "ако", то няма смисъл.

Оказа се, че никой не знае ! Голяма изненада ! Обаче ми прилича на мръсната афера Костенброд , защото пак БСП научиха от анонимен сигнал ! Това е тяхна замислена игра, с цел да съборят правителството, но не им се получи, защото Борисов не е глупак !

Да бе, да, добре - не е. Верваме.

Марешки дали е чувал за Весо парцала?

Много уважаеми, господин редактор, моля да уточните КОЙ Е ЗАЯВИЛ пред лидерЪТ на формацията Веселин Марешки. Позволявам си да ви цитирам(първото болдвано изречение): "Партия "Воля" не е парцал, за да го размахват за заместване на този или онзи, ЗАЯВИ ПРЕД лидерът на формацията Веселин Марешки."

щЕ СЕ УСЕТИШ, АМА КЪСНО! И Вие играете по интереси!

Такива сделки не минават без одбрението на главния. Теменужките са само за аромат и за боклука, ако истинската миризма излезе наяве.

Магарешки, че сте си политически моп-ове стана ясно веднага след изборите. Малко е късно да се правиш на силен.Вие вече бяхте употребени, още когато се водеха преговори за коалиция с ОП и вас ви използваха за да се покаже, че има и други на опашката. Още по-ясно стана какви всъщност сте, след като си набута родата и любовниците в бутиковата партия.

Весо, не обръщай внимание на лайнометите тук. Това са лумпени, които 5 стотинки със свой труд не са заработили.

"Весо" също няма заработени и 5 стотинки до ден днешен. Виж за присвоени и откраднати - там пари бол!

Марешки, не им се връзвай.Платените журналисти само това правят-даже и тая сутрин по БНТ само това питат- маша ли сте на Герб .Това е насочено нарочно за да ви обидят че ужким някой ви ръководи .Тия платени журналисти и от БНТ.НОВА ,ОН-АИР ,със сищите Йезуитски въпроси се обръщат и към патриотите.Олигархията с всички сили иска да разруши единството на трезвомислещите ,добронамерени и приемащи закони депутати .Това на кукловодите не им харесва ,искат да са на власт за да окрадат на бързо държавата,а в това са ненадминати .Така че поздрави за честното ти отношение към всичко.

Най-новата мечта на Марешки е да сключи договор за доставка на медикаменти с Норвежкият олимпийски комитет. :) Теодора Малчева, която е участничка на две олимпиади в ски бяганията, в коментар по БНТ каза, че е много неприятно, когато норвежците си вадят помпичките и се "надъхват". Лекарствата за астматици доказано са чиста проба допинг, защото видимо оказват влияние върху спортните резултати, докато за мелдония, който съществува като лекарство повече от 40 години няма изследвания за неговато влияние и незнайно защо е вкаран в списъка за допинг преди няколко години, се оказва най-страшният стимулант. Спанака на Попай ряпа да яде.

НЕ СИ ОБИКНОВЕН ПАРЦАЛ , ТИ СИ ПАРЦАЛ КОЙТО ПОСТОЯННО Е ГОТОВ ДА ОБЪРШЕ АQТО НА БОКО !!!

Парцал си и ти, и партията ти.....И много скоро ще го разберете !

Я, ма верно ли не сте? Сте, стееее и още как, нали ви отива келепира по дяволите иначе! Не плачкай, Б.Б. ще ти намери, като на "онова" пиш..ме Я.Я., дето щеше да го уволнява, работа, като изпаднете от НС!

Веско, ти вярваш ли на това, което казваш? Защото никой друг не ти вярва. ВОЛЯ, моля дрън дрън, поредната бактериална сълфетка на политическия пазар в България. Гербаджийте ще се изсекнат в нея, после ще си избършат насрания г..з и накрая ще ги изхвърлят някъде в храстите за да не им мирише.

ааауууу, толкова изтрити коментари накърняващи достойнството не говорят добре за ярешки !

Явно СТЕ след като любимеца на гербаджиите го каза в прав текст....