Цачева отряза надзирателите за по-високи заплати

Правосъдният министър Цецка Цачева заяви, че няма как да бъде изпълнено искането за 20 процентно увеличение на възнагражденията на служителите в затворите.

Обратно в новината

Коментари - Цачева отряза надзирателите за по-високи заплати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам чувството,че скоро ц.цачев ще се прибере на село.Не било писано да стане президент,а явно не е много читава и като министър на правосъдието.

Ами тя и чеп за зеле не ства

ама сега е момента да им ги свалят с още 30% и после на каквото остане, да го вдигнат с 250%. После да видим дали ще има телефони, ръководене на "бизнес" и пр. Като се каже затвор, точно това да значи!

Не отреже на половинката си огромната заплата?

грозна като пръч-гендер,на други не дава да живеят....,тя взима над 5-6 хиляди заплата

Отключете килиите и пуснете квартирантите да протестират пред министерският съвет.Увеличението е сигурно.

Като са им малки заплатите на тези търтеи полицаи и надзиратели да напускат ама не им стиска защото са некадърни и мързеливи и няма да могат да работят нищо извън системата а там си стоят и получават пари тези паразити

Цецетро беше като посра,а докато обясняваше как за тях няма ама за властващите има...Доказа се наистина като подложена кифла прикавайки как в мвр няма такова повишение при положение че протестиращите искаха изравнява статута им с тези от мвр а че трябва 20% увеличение си е проблем на властващите дето с властването си са докарали таи разлика..

Напускайте работа и ходете пред мин. съвет . Тези няма да Ви дигнат заплатите нищожни. Сега е момента да си вземете някой лев .

Дайте им каквото искат на надзирателите, щото знае ли се, след някой друг ден може отново да се срещнете с тях, само че в по-тесен кръг.

ГЕРПАВАТА ПАРТИЯ кара своя ТРЕТИ МАНДАТ ! Пет герпави министъра се изредиха на този стол ! Кой лъже бившата партийна секретарка Цачева ? Служиелите от ГДО-то и надзирателите живеят с мизерни заплати и при мизерни условия ! А всеки ден пазаят изроди и изпълняват прищевките на "магистратски" полу-божества, които имат представа за страната в която живеем само гледайки зад тъмните стъкла на мерцедесите ! СТАЧКА ДО ДУПКА ! БОКО ТОКУ-ЩО ОТКРДНА ЧЕЗ... ДА СЕ БРЪКНЕ И ДА ИЗВАДИ НЯКОЙ СТОТИНКА И ЗА ТЕЗИ ХОРА !

Тази като я гледам всичко мъжко убива в мен,а може би тава е манекен на джендър!

всички от правителство да станат надзиратели в затворите-но те и там ще намерят начини да лъжат и крадат.

Мощна комунистическа атака да бунят всички браншове с протести за пари и измислени скандали, но кой да им каже, че така само затъват безвъзвратно в тинята.

Как само плачеше и лъжеше, срамна работа. Родното и село не гласува за нея, но те ти я министър. Позор. Тези от герб за власт и пари са способни на всичко.

голям изрод е тая,да има ъ за нея голяма заплата от хиляди лева,пък за надзирателите не я е еня....

рабфак го сложете пазвантин за 1 ден в централният и ще оправи.... всички заКУРавели престъпници :Д

От този бюджет на това министерство съдиите получават 13 и 14 заплата всяка година, а една заплата е над 5000 лв и не е ли срам да се каже, че няма пари за 20 процента увеличение на заплати от 700 лева.

от Плевен/град известен с красивите си жени/ и да се прежали мъжът на тоя джендер?

Е няма как да стане - надзирател с по- голяма заплата от полицай. Никъде го няма. И закона за МВР дава базата за най - ниската заплата, но никъде не е записано да са еднакви с на МВР. Така, че им ги вдигнаха с 5% дават им още 5 %трябва да са доволни. В МВР инспекторския състав получи от 4.7% до 12%.

Е няма как да стане - надзирател с по- голяма заплата от полицай. Никъде го няма. И закона за МВР дава базата за най - ниската заплата, но никъде не е записано да са еднакви с на МВР. Така, че им ги вдигнаха с 5% дават им още 5 %трябва да са доволни. В МВР инспекторския състав получи от 4.7% до 12%.

Не е добре това дето гербаджиите го правят на наздирателите, а много скоро една голяма част от крадливата партия ще се виждат ежедневно с тях. С какви очи ще ги погледнат.

"България НЕ Е Разписала "Хартата за правата на Човека" относно НЯКОИ клаузи в НЕЯ...И Бюрократите в Брюксел са СЪГЛАСНИ с ТОВА !!! Например... Българската Власт Не-ПРИЗНАВА правото на работниците на възнаграждение, достатъчно да осигури на тях и на техните семейства ПРИЛИЧНО жизнено равнище. А Европейската Власт в Брюксел го ОДОБРЯВА. Заплащането на труда у нас, като дял в структурата на БВП е два пъти по-ниско в сравнение с международните стандарти. Трудът у нас не получава това, което трябва да получи, изхождайки от неговия принос в добавената стойност. " Цитат

бг е кочина ,който се хване на държавна работа е обикновено хрантутник който има слабост да служи на свине!

Ми ням да имат повишение на заплатите я! Тая година повишиха заплатите на дупетатите с над 300 лв., ама щото те са крайно нуждаещи се. За другите - друг път. Ако пак някой не е по-крайно нуждещ се от тях, де.

Цецка обикновенно постъпва доста прагматично, но не и в този случай. Като погледнем българската история страната като правило се е управлявала от бивши или бъдещи затворници. Цецка не е била, значи и предстои да влезе в затвора. А тогава надзирателите сигурно ще и припомнят тази извява.

увеличение няма да има ,но иначе кака гинка от пазарждик че купи чез!!! с кои пари ли????

........срамуваме се от тебе госпожо джендър..........

"....нормативни промени за баланса между тези, които изтърпяват наказание "лишаване от свобода" и тези, които отговарят за тяхната сигурност." Какво, ще увеличавате надзирателите от 2 на 3/на 1 затворник?

Си тъпо парче се излагай там , където вече те знаят не е нужно и цяла България да ти чете простотията !

ГЕРБ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ !

работят, уморяват се пазвантите. Защо ли не напускат горките? Да ги храни леля им КУ.

Защо да няма?! Намалете си вашите заплати само с 5%, с което бълха ви ухапала, и ще има увеличение за надзирателите! А за вас всяка година увеличения с 10-15% върху заплати от 3-4хил.лева, плюс бонуси, а престъпниците се разхождат по барове и плажове, да не говорим, че много не са и в затвора, където им е мястото! А за нас какво, все няма!!! А да видим, ако всички решим да напуснем, какво става.....за 700-900 лв работа има и на други места, нали? Но честа е при нас, не при вас. Цачева като не можа да стане президент, я уредиха пак, нали, за да си пълни банковата сметка!

интересно кой пише минусите? Съдии, прокурори, адвокати, онези с големите пари, нали?

Какви хищници е отгледала БКП??

Тя е наследница на монархо-фашисти, убити от сталинисти!

Истински мъж , и на вид ,и като поведение ...а бе , Филип Тотю същий !

Сит на гладния не вярва.

Иде бай Ставри....

като гледам тази на снимкатаи си мисля, с какво ли е предизвикала природата за да и отмъсти така жестоко!

С подписа на Цецка Цачева, документ от 01.11.2017г. - в него черно на бяло пише: "да се регламентират у нас еднополовите бракове"! Пуснете в търсачката:"Untitled - Народно събрание - Истанбулската конвенция" и ще видите документа.

Е какво общо има това с новината.

ако напуснат ще си е.е мамата. Там е тънка материя, ще има покана за разплата!Умната,че.......

Цокова да внимава, че утре може да опре до услугите им, я да и дадът цигари, я за нещо друго!

Нека Министерството на правосъдието да изиска от служителите си, конкретно " Охраните....", декларации за междуродствените им връзки! Баща и син или дъщеря, съпруг и съпруга, зетьове, снахи и т.н. Така тихомълком създадоха и " Охрана на съдебната власт"- ни за конкурс се чу, ни за дати. Като не им харесва да си търсят друга работа с никаквото си средно образование! Да ходят сутрин на работа и вечер да не знаят кога ще се приберат при семействата си. Не им стиска! Аз искам да съм надзирател, но нямам роднина там когото да наследя!

Този нереализиран кандидат-президент, явен поддръжник и самата тя джендер, никой не гласува за нея при парламентарните изори, но Боко Тъпото взе че я направи някакъв министър. Тя няма капацитет за чистачка дори, а Тъпото я прекара през различни, добре платени държавни постове.

Абсолютно си прав на 100 %! Напускат и си търсят друга работа.

Не мога да разбера къде е проблема.Ако не някои не му изнася заплатата да напуска.Какъв е проблема.Аз като не ми изнася си търся друга работа.Ама то и малко акъл требва ,ви да не сте учили за падари само.

явно много си учил, за да не си пАдарин?

"Според Цачева трябва да се отчете, че държавата е на всички, които пълнят хазната с данъците си..." Повече обаче държавата е на такива, дето лъжат. Като нея. С подписа на Цецка Цачева, документ от 01.11.2017г. - в него черно на бяло пише: "да се регламентират у нас еднополовите бракове"! Пуснете в търсачката:"Untitled - Народно събрание - Истанбулската конвенция" и ще видите документа.

Е като си толкова умник от къде идват заплатите на тия от затворите.Сигурно Зевс ги пуска от Олимп всеки месец.

Виж в търсачката документа, който Цачева е подписала! Това е важното от коментара ми.

Ами на депутатите привилегиите и заплатите, че и нищо не вършат от това дето са го обещавали на избори от къде падат?

А между другото един ваш колега наистина мисли че от там идват парите.

Той най-големия престъпник на свобода присвоява си банки, гепи мандри със суджуци и раздава под масата енергото, те тръгнали да пазят кокошките в панделата. Я си бийте камшика и оставете гроб да се оправя.

По никакъв начин Анадолската конвенция не ни защити от насилието,което ни причини тая снимка.

Фъргат си капите, напущат дюкяните и на другият ден той им е увеличил платата. Ръгнали с цецка да говорят, тя не е в час.

Да пуснат този травестит при затворниците а през това време надзирателите да се съберат и да обсъдят подробно предложенията на Цачева.Па каквото сабя покаже

Не е възможно да е юрист и да плещи такива глупости,за обжалвани конкурси. Те не се обжалват.Щяла да пита Брюксел за заплатите.Жената не е добре!!!

С "рабфак" толкоз баба знае, толкоз бае...

Ей, каква реактивна прическа тип вещица яхнала снаряд.