КЗК и КЕВР ще проверяват продажбата на ЧЕЗ

Сделката за ЧЕЗ ще мине през щателна проверка от КЗК и КВЕР и други институции, посочи председателят на енергийната комисия Делян Добрев/ГЕРБ/.

Обратно в новината

Коментари - КЗК и КЕВР ще проверяват продажбата на ЧЕЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе ДА...!!! Ха познаите още от сега КАКВО ТОЧНО ще е заключението от проверката им.... "Човека взе парите и каза-"Ще видим.."" Нещастна държавица сме и това е...

Отново мекерето Добрев е замесен...

Енергото във Варна вече е "Енерго Север "!Поне малко сметките паднаха ,като ги смениха .Това е добре.Смениха им името и почнаха да си вършат работата !

Аз си мислех, че човекът на Пеевски в Герб е Горанов, а то какво излезе - Делян Добрев и той там на заплата.

Голяма работа че щели някакви ментърджийски подлоги да ''проверяват'' нещо ....Отдавна няма институция от проверяващи и правораздаващи дето не се е надупила и не играе барабар с отдавна властващите..

Еййй,голям проблем направиха от това,че една ромка си купува дружество за 320 милиона. Ми,работила е жената, изкарала ги е. Да му мислим останалите,дето за 1 лв несъответствие в данъчната декларация,могат да ни друснат глоба от 5000 лв.,например

Щом бизнес за милиарди се продава за 300 милиона означава, че досега неколкократно са си върнали инвестицията на наш гръб. Идва времето, когато няма да храним чешките пенсионери и няма плащаме по 200 хиляди заплата на директори и консултанти!

Не КЗК и КЕРВ, а КПКОНПИ трябва да се занимае са тази очевадно фалшива фирма и да се възползва от тъпотията на мутрата отзад, като конфискува имуществото.

Какво толкова е станало необичайно. Едно дружество прехвърля бизнеса си на друго. Едни крадци се сменят с други. Ами това го гледаме вече 28 години, защо е нужно такава врява, че и министър да си подава оставката. Гаче ли Костов, Р. Овч., Шулева, Трайчо и с-ие подаваха оставки?

Ам че той доклада от проверката вече е написан... Що да си правят труда да проверяват?!?!?