Късметлия от Русе спечели близо 4,6 млн. лева от тотото

Късметлия от Русе спечели сумата от 4 458 172 лева в играта "Тото 2 – 6 от 49“ в 15-и тираж на числовите игри, съобщиха от Българския спортен тотализатор.

Обратно в новината

Коментари - Късметлия от Русе спечели близо 4,6 млн. лева от тотото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Купувайте и търкайте билетчИта и ша пИчелитИ милиончИта.

Да са живи и здрави, с радост да си ги харчат! Да им донесат щастие!

Браво, още 65 пъти като спечели и ще може да си купи ЧЕЗ

Който вярва на нагласения хазарт в БГ държавата е глупак. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Време е да се приберат парите! Олимпиадата свършва, каквото трябваше за пишман олимпийците беше събрано и дадено, тия "златни момичета" се върнаха от Москва и е време да се даде глътка въздух на играчите. Хора, всичко в БГ е измама, печелите само тогава когато не играете. Помислете, колко от вас познават лично спечелили милионери?

дон шиши печели всяка седмица,него няма кои да го задмине!и така всяка седмица печелившият е от софия,а не от провинцията!хаха

И още нещо, га дойде време за избори тъпотията и неграмотността избуяват като мръсна пяна на повърхността, то не са клипчета, то не са разяснителни кампании .... и въпреки това пак и пак масово се бъркат избирателите къде и как да поставят "х"-че за да им е валиден и да се зачете вота, било то и за преференциалното гласуване. А при националната лотария, при изобилието на най-различни и разнообразни игри разни полуграмотни бабета и чички като математически експерти ти обясняват как къде кой ред коя колонка изтрили как им се засекли числата по редове и диагонали и как бързо и лесно спИчелили милиончИту. Да им се неначудиш как за нула време претърпяват метаморфоза от полуграмотни индивиди в математически експерти.

Когато печеля ,печеля само аз и когато губи,губи цял народ.

От както се паднаха едни и същи числа в два поредни тиража на българския тотализатор, всичко ми стана ясно като бял ден. Това съвпадение съвпадна тогава и със смяната на шефа на тотото, а най учудващо то беше, че че при второто излизане на същите числа имаше няколко шестци. Първия път никой не беше познал числата. Хасега

Знаеш ли, това с двата тиража и мен ме озадачи, но питах един мой приятел, брилянтен математик, златен медалист навремето от световни олимпиади, та той ми каза, че вероятността за подобно повторение в два последователни тиража не е чак толкова малка колкото ни изглежда, т.е. математически е относително вероятно, разбира се въпросите и недоверието на играещите тото като мен си остават.

Иначе това за последвалите няколко шестици в следващия тираж си е повече от нормално - винаги има няколко човека, които играят с последните паднали се числа.

Пак ли Русе бе ? Измислите нещо по-оригинално. Няма ли да се намери един достоен журналист който да разбуни тези големи измами наречени тото, лото, национална лотария ? Минавайки случайно поркай кварталното суперчИ или близка бензиностанцийка и изравяйки от празния прокъсан джоб последните парички купувайки едно билетчИ търкаш и пИчелиш милиончИ - ма то било лесна работа.

Шило

Със здраве да си ги харчи!

Реклама за тъпаци.

А по 300 пъти на ден по всички телевизии като ти рекламират милионерите търкащи билетчета?! Абе нали беше забранена рекламата на хазарта в България?! Ето още една черта на герб-управлението.

Разбира се! Едни хора обичат да подаряват пари на неграмотни и на такива, на който в живота не им е дадено да управляват много пари, защото просто не могат. А тези, които могат всъщност правят парите си от тези, които не могат. Елементарно. А както знаем медията е голяма промивка на празни глави. От 200 000 по 2 лв. Всеки ден да речем. И? Добе излиза сметката.

спортният тотализатор е най-големия спонсор на спорта у нас!!!

и на някои частни джобове

Що говорите в заучени лозунги от комунизма? Докато има кой да търка билети, ще има и кой да се радва на приходи от тъпаци!

Спонсорира и майката на Пеевски с много милиони. Сега също!

ХОРА С ПРОКЪСАНИ ДРЕХИ, ЦЯЛ ДЕН БАЧКАЛИ НА СТУД, МРАЗ, ЖЕГА ПО СТРОЕЖИТЕ СИ ДАВАТ И ПОСЛЕДНИТЕ ПАРИ, ИЗКАРАНИ С ПОТ И КРЪВ. РАДОСТТА НА ТЕЗИ, КОИТО ГИ "ОБИРАТ" ЩЕ БЪДЕ КРАТКА, НАЙ- МНОГО 50-60 ГОДИНИ.

не съм от русе...там си пуснах фиша само:)))

пуснах го в тотопункта на гарата.

и ти така, ама само си го пуснал...:))) а аз ударих джак пота:)

като всички хазартни игри....теорията за скачени съдове,....след натрупване на определена сума се разрешава печалба и коѝто е късметлия....така са и всички тези талони.които се търкат....сега започва ново натрупване и докато стигне 4,4 млн..нищо лично...

а сега покажете печелившата квитанция да я видиме шестицата за 6.75...

Бе те номера на пункта не показаха, ти за късметлията питаш! Ще го чакат 2 месеца да се появи, за да го снимат. Ако не се появи - ни лук яли, ни лук мирисали! А къде ше отидат парите е ясно като бял ден. На шиши майка му беше едно време шефка на тотото. Виж докъде стигна шиши - купува наред! Вестници, телевизии, има си собствен министър-председател даже! В дубай като ходи минава випа сато държавен секретар на Министерски съвет. Обаче онези смешници нарекли се незнайно защо "господари" не смеят да го припарят. :))))

да бе, верваме...

Сещам се само за един късметлия спечелил от тотото, дон Шиши. Неговият късмет никой и никога няма да повтори.